5/5

5/5

Dé Specialist in Laser Ontharen

Laser Ontharen Amsterdam - Definitief & Pijnloos Ontharen bij IZZI Laser Clinic

Overweegt u laser ontharen in Amsterdam? Dan bent u vast benieuwd naar wat deze behandeling inhoudt en welke voordelen het biedt! In een vrijblijvend intakegesprek wordt u uitgebreid geïnformeerd over de laser behandeling door een van onze specialisten.

IZZI Clinic Klant

Als u uw lichaam of gezicht permanent wilt ontharen dan is laserontharing de meest effectieve methode. Deze behandeling maakt gebruik van een ontharingslaser om ongewenste haren, inclusief de haarzakjes, te vernietigen, wat resulteert in blijvende ontharing.

Haren Laseren voor Mannen & Vrouwen

Laser Ontharen Amsterdam

Reken af met ongewenste haargroei en ontdek laserontharing bij IZZI Clinic in Amsterdam of Rotterdam!

Laser ontharen wordt steeds populairder, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bent u het zat om telkens weer opnieuw uw bikinilijn, oksels, gezicht en lichaam te moeten scheren? 

Maakt een afspraak bij onze kliniek om van uw ongewenste haargroei af te komen. Tijdens de gratis intake zullen we een behandelplan met u opstellen om het beste resultaat te behalen.

Wat is Laser Ontharing?

Laser ontharen is een populaire methode om ongewenste haargroei af te remmen. Het werkt door middel van geavanceerde lasers die lichtenergie afgeven, waardoor de haarzakjes worden beschadigd en de haargroei wordt verminderd. Hierdoor wordt het haarzakje steeds zwakker, wat uiteindelijk resulteert in het verminderen van haargroei op de behandelde gebieden.

Hoeveel Behandelingen Zijn Nodig voor Definitief Ontharen?

Het is belangrijk om te weten dat meerdere behandelingen nodig kunnen zijn voor een optimaal resultaat, aangezien de haargroei in verschillende fasen plaatsvindt. Daarnaast hangt het aantal behandelingen af van de grootte van het gebied en de mate van haargroei. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandeling nodig. Dit is echter per persoon afhankelijk.

Aarzel niet voor het maken van een afspraak voor een gratis intakegesprek, zodat onze specialisten uw situatie kunnen beoordelen!

IZZI Clinic is een specialist in laser ontharen en wij bieden naast losse behandelingen ook voordelige pakketbehandelingen aan.

Laser Hair Removal voor elk huid- en haartype

Pijnloos en Effectief Ontharen in Amsterdam

Laser ontharen kan door sommige mensen als licht ongemak worden ervaren, maar over het algemeen wordt laser ontharen als een vrij comfortabele behandeling beschouwd.

Onze meest geavanceerde laserapparatuur in onze kliniek in Amsterdam en Rotterdam, maakt pijnloos ontharen mogelijk wat bijdraagt aan een comfortabele ervaring voor u. Daarnaast zorgen onze specialisten voor een veilige en effectieve behandeling.

Tijdens het gratis intakegesprek laten wij u kennismaken met laserontharing door een gratis behandeling op een van uw oksels.

Wat zijn de Voordelen van Laser Ontharen?

De voordelen van laser ontharen zijn onder andere langdurige resultaten, een effectieve reductie tot aan een permanente ontharing van haargroei, een gladde huid en een vermindering van ingegroeide haartjes. Bovendien is het een snelle behandeling en is het geschikt voor verschillende haar- en huidtypes.

Laser of IPL Ontharen?

Laser ontharen en IPL ontharen zijn beide methoden voor permanente ontharing, maar laser ontharen heeft verschillende voordelen wat betreft de resultaten.

Onze diode lasers maken gebruik van een enkele golflengte van licht, waardoor ze doelgerichter zijn en het pigment in het haarzakje beter kunnen bereiken, wat resulteert in effectievere ontharing.

Ze dringen ook dieper door in de huidlagen, waardoor ze meer geschikt zijn voor het behandelen van diep ingebedde haarzakjes en minder behandelingen nodig zijn om het beste resultaat te bereiken.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Pijnloze Behandeling bij IZZI Laserclinic in Amsterdam

Definitief Ontharen in Amsterdam voor optimaal resultaat

Voor een optimaal resultaat in definitief ontharen, kan u terecht bij IZZI laserkliniek in Amsterdam. Onze kliniek biedt gespecialiseerde laserbehandelingen aan om ongewenst haar te laten verwijderen.

Met de nieuwste technieken en apparatuur wordt het haar gelaserd, waardoor het definitief verwijderd wordt. Dit zorgt voor een langdurige en gladde huid, zonder de vervelende haren die telkens terugkomen na het scheren of waxen.

Ons team van ervaren specialisten staat klaar om u te begeleiden en te helpen bij elke stap van het definitief ontharen. Of het nu gaat om de benen, oksels, bikinilijn of andere delen van het lichaam, IZZI laserkliniek in Amsterdam biedt maatwerk oplossingen voor iedereen. Dankzij onze professionele aanpak en persoonlijke benadering kan u rekenen op een efficiënte en veilige behandeling!

Kortom, voor definitief ontharen bent u bij IZZI laserkliniek in Amsterdam aan het juiste adres.

Laserontharen is de Meest Effectieve Manier van Ontharen voor het Beste Resultaat

Laserontharen is de meest effectieve manier van ontharen voor het beste resultaat.

Met laser haar verwijderen wordt de haarzakje vernietigd door de warmte van de laser, waardoor de haargroei stopt.  De laserbehandelingen bij IZZI Clinic zijn zeer nauwkeurig en kunnen op vrijwel elk deel van het lichaam worden toegepast, inclusief het gezicht (bovenlip, snor, kinneus), de benen, de armen, de buik en de schaamstreek.

Bovendien is laserontharen geschikt voor alle huidtypen en haarkleuren, wat het een veelzijdige optie maakt voor een breed scala aan mensen.

Vergeleken met andere ontharingsmethoden, zoals scheren, waxen of epileren, levert laserontharing de meest duurzame en effectieve resultaten op.

Hoewel meerdere behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken, is het uiteindelijk de moeite waard voor de gladde, haarvrije huid.

Voor degenen die op zoek zijn naar een langdurige oplossing voor ongewenst haar, is laserontharen de ultieme keuze. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.

Waar IZZI Clinic voor staat

Voordelen van Laser Ontharen

Definitief Ontharen

Een effectieve en permanente oplossing

Gratis Advies

Altijd een gratis intakegesprek en proefbehandeling

Veilige Lasers

Veilige en zeer effectieve lasers voor pijnloos ontharen

Deskundig Personeel

Specialisten met jarenlange ervaring met ontharen

Laten ontharen voor een zijdezacht resultaat

Specialisten in Ongewenste Haargroei Laseren

Bij IZZI Laserkliniek Amsterdam zijn we gespecialiseerd in het laseren van ongewenste haargroei.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en expertise in het uitvoeren van laserbehandelingen om haargroei op effectieve wijze te verminderen of zelfs volledig te verwijderen.

We begrijpen dat ongewenste haargroei voor veel mensen een bron van frustratie en zelfbewustzijn kan zijn, daarom streven we ernaar om onze klanten een blijvende oplossing te bieden.

Onze geavanceerde laserapparatuur en innovatieve technieken stellen ons in staat om nauwkeurig en veilig te werken, met minimale pijn en ongemak voor onze klanten.

Of het nu gaat om het verwijderen van haargroei op het gezicht, de benen, oksels, bikinilijn of elders op het lichaam, bij IZZI Laserkliniek Amsterdam zorgen we voor professionele en persoonlijke behandelingen die voldoen aan de individuele behoeften en wensen van onze klanten. 

Daarnaast behandelen wij ook mannen. Denk bijvoorbeeld aan behandelingen, zoals het ontharen van de rug, borst, oren, armen, nek, bakkebaarden, neus en baard.

Werkwijze IZZI Laser Clinic

Bij IZZI Laser Clinic volgen we een specifieke werkwijze om het optimale resultaat te bereiken bij uw laser ontharing.

1

Intakegesprek

In vrijblijvend intakegesprek legt een van onze specialisten alles uit over laser ontharen. Uiteraard kunt u zelf ook vragen stellen tijdens dit gesprek. Na afloop kan u een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van uw oksels.

2

Voorbereiding laserontharing

Voor de laserontharing moet het te behandelen gebied 24 uur van tevoren schoon en geschoren zijn. Alleen scheren is toegestaan; waxen en epileren zijn niet toegestaan.

3

De laserbehandeling

De laserspecialist markeert het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt aangepast aan uw specifieke huidtype en behandelstatus.

4

Na de behandeling

Na de laserbehandeling is het essentieel om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon en uw huid goed te verzorgen. Volg altijd de instructies van onze laserspecialisten op.

Tarieven
laser ontharen

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor laser ontharen, die gebaseerd zijn op het te behandelen gebied. De kosten van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Veelgestelde vragen Laserbehandeling

Heeft u vragen over het weglaseren van ongewenst haar, zoals de laser apparatuur die wij gebruiken of de duur van de behandeling? Bij IZZI Clinic bent u in goede handen! Bekijk hier de meest gestelde vragen over laserontharing.

Wilt u meer weten? Onze specialisten in de klinieken in Amsterdam en Rotterdam staan uiteraard ook graag voor u klaar om al uw vragen over permanente ontharing te beantwoorden.

Laserontharing is een moderne techniek om ongewenste haren te verwijderen met behulp van lichtenergie. Tijdens de behandeling wordt er een geconcentreerde lichtstraal (laser) gebruikt die het pigment in de haarfollikel opwarmt en beschadigt, waardoor verdere haargroei wordt voorkomen. Het resultaat is een gladdere huid zonder het gedoe van scheren of waxen.

Ja, laserontharing is een veilige procedure. De technologie is in de loop der jaren verfijnd om specifiek de haarfollikels te targeten zonder het omliggende huidweefsel te beschadigen. U kunt enige roodheid of zwelling ervaren na de behandeling, maar dit is meestal tijdelijk.

De sensatie van laserontharing wordt vaak vergeleken met het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid wordt geslagen. Hoewel de meeste mensen de behandeling goed verdragen, hangt het comfortniveau af van het behandelde gebied en uw pijntolerantie. Onze specialisten proberen het ongemak te minimaliseren en uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

De kosten voor laserontharing variëren afhankelijk van het behandelde gebied en het aantal benodigde sessies. Tijdens een vrijblijvende intake kunnen we uw situatie bespreken en een persoonlijk behandelplan maken, zodat u weet waar u aan toe bent.

De duur van een laserontharingssessie hangt af van het te behandelen gebied. Kleinere gebieden zoals de bovenlip kunnen in slechts enkele minuten worden behandeld, terwijl grotere gebieden zoals de benen of de rug meer tijd in beslag kunnen nemen, soms wel tot een uur.

Laserontharing biedt een langdurige reductie van haargroei, maar geen enkele methode kan 100% permanente haarverwijdering garanderen. De meeste mensen ervaren echter een aanzienlijke afname van haargroei, en de haren die terugkomen zijn vaak dunner en lichter van kleur. Periodieke onderhoudsbehandelingen kunnen nodig zijn om optimale resultaten te behouden.

Laserontharing werkt het beste op dikker, donkerder haar omdat de laser het pigment in de haarfollikel target. Fijnere haren kunnen moeilijker te behandelen zijn omdat ze minder pigment bevatten. Tijdens een consult kunnen we uw haartype beoordelen en u informeren over de verwachte resultaten.

De effectiviteit van laserontharing hangt af van het contrast tussen de kleur van de huid en de kleur van het haar. Donkere haren op een lichte huid zijn doorgaans het meest effectief te behandelen. Blonde, grijze en roodachtige haren bevatten minder pigment, waardoor ze moeilijker te targeten zijn met de laser. Het is belangrijk om uw individuele situatie te bespreken tijdens een intake, zodat wij u een realistische inschatting kunnen geven van wat u kunt verwachten.

Uw voorbereiding op een laserontharingsbehandeling is cruciaal voor de effectiviteit en veiligheid van de procedure. Het wordt aanbevolen dat u minstens vier tot zes weken voor de behandeling blootstelling aan de zon en zonnebanken vermijdt, omdat dit de effectiviteit van de behandeling kan verminderen en de kans op bijwerkingen kan verhogen. Zorg ervoor dat het te behandelen gebied geschoren is 24-48 uur voor uw afspraak. Vermijd het verwijderen van haren door waxen, epileren of door middel van ontharingscrèmes gedurende minstens zes weken voorafgaand aan de behandeling.

Als u een laserbehandeling krijgt in een gebied waar u make-up draagt, zoals uw gezicht, wordt het sterk aanbevolen om op de dag van de behandeling geen make-up te dragen. Make-up kan de effectiviteit van de laser verminderen en kan in sommige gevallen ook het risico op complicaties vergroten. Uw huid moet schoon en vrij van producten zijn om de beste resultaten te garanderen.

Tussen uw laserbehandelingen door mag u zich zeker scheren. Sterker nog, scheren wordt vaak aanbevolen omdat het de oppervlakkige haren verwijdert zonder de haarfollikels te verstoren. Echter, u moet het waxen, epileren, of het gebruik van ontharingscrèmes vermijden, omdat deze methoden de haarfollikel tijdelijk kunnen verwijderen, wat de effectiviteit van uw volgende laserbehandeling kan verminderen.

Het is belangrijk om de aanbevolen planning van uw behandelingen te volgen om optimale resultaten te bereiken. Als u een behandeling overslaat, kan dit de voortgang van uw haarreductie vertragen. Houd in gedachten dat de behandelingen zijn gepland op basis van de haargroeicyclus om maximale effectiviteit te garanderen.

Na een laserontharingsbehandeling kan uw huid gevoelig en licht geïrriteerd aanvoelen. Het is essentieel om uw huid met zorg te behandelen om het herstelproces te bevorderen en mogelijke complicaties te vermijden. Begin met het dagelijks hydrateren van het behandelde gebied met een zachte, geurloze lotion om de huid soepel en gehydrateerd te houden. Vermijd direct zonlicht en gebruik een zonnebrandcrème met een hoge SPF wanneer u naar buiten gaat, omdat uw huid gevoeliger zal zijn voor UV-stralen. Het is ook raadzaam om hete baden, sauna's en intensieve lichaamsbeweging te vermijden gedurende ten minste 48 uur na de behandeling om irritatie te voorkomen. Als u enige zwelling, roodheid of ongemak ervaart, kan een koud kompres helpen. Mocht u onverwachte reacties of aanhoudende irritatie opmerken, neem dan direct contact op met ons. Door deze zorginstructies te volgen, zorgt u voor een vlotte herstelperiode en optimale resultaten van uw laserontharingsbehandeling.

Laserontharing werkt het meest effectief op donkere haren tegen een lichte huidskleur. Dit komt omdat de laser zich richt op het melaninepigment in het haar, en donker haar bevat meer melanine dan licht haar. Lichte haren, zoals blond, grijs of rood haar, en fijn donshaar bevatten minder pigment, waardoor ze moeilijker te detecteren en te behandelen zijn met de laser. Dit betekent niet dat lichte haren of dons volledig onbehandelbaar zijn, maar de resultaten kunnen variëren en er kunnen meer behandelingen nodig zijn om het gewenste effect te bereiken. Als u overweegt om lichte haren of dons te laten behandelen, is het belangrijk om een vrijblijvende intake in te plannen bij ons in de kliniek, zodat wij u een realistisch beeld kunnen geven van wat u kunt verwachten.

Een zongebruinde huid bevat verhoogde niveaus van melanine door blootstelling aan UV-stralen. Dit kan het risico op bijwerkingen, zoals brandwonden, hyperpigmentatie of hypopigmentatie, vergroten bij laserontharing. De reden hiervoor is dat de laser zich richt op donkere pigmenten, zoals het melanine in haren, maar wanneer de huid zelf ook donkerder is door een bruining, kan de laser moeite hebben om onderscheid te maken tussen het pigment in de huid en het haar. Dit kan leiden tot een ongelijkmatige energieafgifte en mogelijk schade aan de omliggende huid. Het wordt sterk aanbevolen om laserbehandelingen te vermijden op recentelijk gebronsde huid. Als u recentelijk tijd in de zon heeft doorgebracht of een zelfbruiner heeft gebruikt, is het raadzaam om te wachten tot uw kleur vervaagt voordat u een laserbehandeling ondergaat. Bespreek altijd uw recente blootstelling aan de zon tijdens een vrijblijven intakegesprek, voordat u een laserbehandeling ondergaat, zodat wij u het beste advies kunnen geven en eventuele risico's kunnen minimaliseren.

Na uw laserbehandeling wordt het sterk aanbevolen om blootstelling aan de zon te vermijden op het behandelde gebied voor minstens twee weken. De huid kan na de behandeling gevoeliger zijn, wat het risico op zonnebrand verhoogt. Als u buiten bent, gebruik dan een zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor om het behandelde gebied te beschermen.

Laserontharing resulteert in een significante reductie van de haargroei. In veel gevallen resulteert de behandeling in een permanente haarvermindering, maar niet altijd in een volledige haarverwijdering. De haren die terug kunnen komen zijn vaak dunner en lichter van kleur. Periodieke onderhoudsbehandelingen kunnen nodig zijn om de resultaten te behouden.

De beste tijd om te starten met laserontharing is wanneer u kunt committeren aan het vermijden van zonblootstelling voor en na de behandelingen. De herfst en wintermaanden zijn vaak ideaal omdat de huid dan meestal minder wordt blootgesteld aan de zon. Echter, het belangrijkste is dat u de voor- en nazorginstructies volgt, ongeacht wanneer u start.

De meeste delen van het lichaam kunnen veilig en effectief behandeld worden met laserontharing. Echter, gevoelige gebieden zoals rond de ogen worden over het algemeen vermeden vanwege het risico op oogletsel. Wanneer u naar onze kliniek komt voor een intake, zullen we de te behandelen gebieden bespreken en u adviseren over de meest geschikte en veilige behandelingsopties.

Wanneer u zich voorbereidt op het ontharen van de schaamstreek met een laser, is het belangrijk om eerst het gebied te scheren 24-48 uur vóór uw afspraak. Dit zorgt ervoor dat de laser zich direct op de haarzakjes kan richten. Vermijd het waxen, epileren, of het gebruik van ontharingscrèmes in het gebied gedurende ten minste zes weken voor de behandeling, omdat deze methoden de haarzakjes kunnen verstoren. Blootstelling aan de zon en zonnebanken moeten ook minstens vier tot zes weken voor de behandeling worden vermeden.

Zowel laserontharing als IPL (Intense Pulsed Light) zijn effectieve methoden voor haarverwijdering, maar er zijn verschillen. Lasers gebruiken een enkele, geconcentreerde golflengte van licht, wat vaak effectiever is bij het richten op haarzakjes, terwijl IPL meerdere golflengtes gebruikt. Voor sommige huid- en haartypes kan laserontharing meer effectief en sneller resultaten bieden dan IPL. 

Zwangerschap kan veranderingen in hormoonniveaus veroorzaken, wat kan leiden tot veranderingen in haargroei. Echter, haar dat effectief is verwijderd door een laserbehandeling zal niet terugkeren als gevolg van zwangerschap. Desalniettemin kunnen nieuwe haren, die niet eerder actief waren, beginnen te groeien door de hormonale veranderingen van de zwangerschap.

De tijd tussen laserbehandelingen varieert, afhankelijk van het gebied dat wordt behandeld en uw individuele haargroeicyclus. Voor het gezicht kan dit elke 4-6 weken zijn, terwijl voor het lichaam het vaak elke 6-8 weken is. Het is belangrijk om de aanbevolen tijd tussen de behandelingen te volgen om de effectiviteit van de procedure te maximaliseren.

Hoewel er geen direct bewijs is dat laserontharing schadelijk is voor zwangere vrouwen, adviseren wij uit voorzorg om tijdens de zwangerschap geen laserbehandelingen te ondergaan. Dit is voornamelijk vanwege het gebrek aan uitgebreid onderzoek op dit gebied en om mogelijke risico's voor moeder en kind te minimaliseren.

Na een laserbehandeling kan uw huid gevoelig zijn. We adviseren om ten minste 24 uur te wachten alvorens make-up te gebruiken op het behandelde gebied. Als u make-up wilt aanbrengen, zorg er dan voor dat deze nieuw of schoon is om het risico op infectie of irritatie te minimaliseren.

Ja, tijdens uw intakegesprek bespreken we uw wensen, evalueren we het te behandelen gebied en bepalen we de meest geschikte behandelmethode. Als u besluit om verder te gaan, kunt u zeker meteen een afspraak inplannen voor uw eerste behandeling.

Laserontharing kan in bepaalde gevallen niet worden uitgevoerd, waaronder tijdens de zwangerschap, bij bepaalde huid- en haartypes, bij zongebruinde huid, actieve huidziekten, bepaalde medicaties en medische aandoeningen, tatoeages en permanente make-up in het te behandelen gebied, recente littekens in dat gebied, en bij zeer lichte of grijze haren waar te weinig pigment aanwezig is voor effectieve behandeling. Voor uw veiligheid en optimale resultaten raden wij u aan om een gratis intake in te plannen om uw geschiktheid voor de behandeling te beoordelen en eventuele vragen of zorgen te bespreken.

Na een laserontharingsbehandeling raden we u aan om gedurende ten minste 24 tot 48 uur na de procedure intensieve lichaamsbeweging te vermijden. Intensief sporten kan leiden tot overmatig zweten, wat irritatie kan veroorzaken in het behandelde gebied. Zweten kan ook de kans op bacteriële infecties vergroten, aangezien de poriën open en gevoelig kunnen zijn na de behandeling. Om de beste resultaten te behalen en mogelijke bijwerkingen te minimaliseren, is het belangrijk om de instructies van uw specialist op te volgen en uw huid de tijd te geven om te herstellen na de behandeling.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Wat klanten over IZZI laserclinic zeggen

Merle A.
Merle A.
Verified Google Review
Lees verder
Met veel liefde en aandacht werd ik bij IZZI geholpen. Inmiddels heb ik mijn derde behandeling laser ontharen gehad. De behandelingen zijn snel en pijnloos en ik ben enorm positief over het resultaat!
Kimberly F.
Kimberly F.
Verified Google Review
Lees verder
Prachtige kliniek. Super schoon en mooi ingericht. De behandeling werd mij uitgebreid uitgelegd en ik kon allerlei vragen stellen. Waar ik in het verleden laseren pijnlijk vond is het hier echt pijnloos! Ik kijk uit naar de volgende afspraak en over een tijd het haarvrije resultaat 🙂
Martina D.P.
Martina D.P.
Verified Google Review
Lees verder
Super fijn geholpen voor mijn laserbehandeling, super vriendelijke dames, kundig en professioneel behandeld. Behandeling was geheel pijnloos. Tot over een aantal weken!
Nathalia B.
Nathalia B.
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend goed geholpen! Eerst een hele uitleg gekregen over de behandeling en toen helemaal op mijn gemak gesteld en een perfecte behandeling gehad! Kan niet wachten op het resultaat, tot over 6 weken!
Laura H.
Laura H.
Verified Google Review
Lees verder
Ik vond het vooraf best spannend, maar voor mij was dit was de beste keuze ooit! De behandelingen doen geen pijn en ik ben superblij met het resultaat!
Iza N.
Iza N.
Verified Google Review
Lees verder
Gisteren mijn eerste laserbehandeling gehad. Super mooie salon en fijn geholpen, de behandeling werd voorafgaand goed uitgelegd en was compleet pijnloos. Tot de volgende !