5/5

5/5

IZZI Laser Clinic - Laserkliniek nabij Diemen

Laser Ontharen Diemen

Ervaart u ongemak door ongewenste haargroei? IZZI Laserkliniek kan u helpen en ongewenst haar laseren. Kies voor een permanente oplossing!

gezicht ontharen

Bij IZZI Laserkliniek richten we ons op het bieden van een comfortabele en pijnloze laserontharing ervaring.

Dankzij onze moderne lasertechnieken is het mogelijk om de behandelingen zelfs tijdens de zomermaanden voort te zetten, zonder enig ongemak.

Dit betekent dat gebieden zoals de bikinilijn of benen met gemak en zonder zorgen gelaserd kunnen worden.

Te verwachten resultaten van Laser Ontharen Diemen

Als u last heeft van ongewenste haargroei en zoekt naar een duurzame oplossing, dan biedt IZZI Laserclinic nabij Diemen uitkomst. Onze behandelingen zijn specifiek ontworpen om ongewenste haargroei effectief aan te pakken, waarbij we gebruikmaken van geavanceerde lasers.

Of het nu gaat om hinderlijke haargroei op de rug bij mannen of ongewenste haren onder de oksels en op de benen bij vrouwen, onze methoden zijn ontwikkeld om u een gladde huid te bieden zonder de terugkeer van ongewenste haren.

Populaire Laser Behandelingen & Prijs

Bij IZZI Laserkliniek krijgt u altijd een gratis intakegesprek en proefbehandeling!

Prijs per Behandeling Pakketprijs 5+1 Gratis
Oksels €35,- €175,-
Bikinilijn Klein €65,- €325,-
Benen €125- €625,-

Openingstijden

Locatie Amsterdam

World Fashion Centre, Amsterdam

Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Boek een Gratis Intakegesprek & Proefbehandeling

Wilt u laser ontharen nabij Diemen? Wij laten u graag kennismaken met hoe effectief en comfortabel onze laserontharing behandelingen zijn.

Zoekt U Laserontharing nabij Diemen?

Haar Laseren voor Vrouwen & mannen

Laser Ontharen Diemen

Wij begrijpen dat elke huid uniek is, en daarom zijn onze laserbehandelingen geschikt voor alle huid- en haartypes.

Van de lichtste tot de donkerste huidtinten en van fijne tot grove haartjes, onze technologie zorgt voor een snelle, pijnloze en effectieve behandeling met blijvende resultaten.

Bij IZZI Laserkliniek nabij Diemen wordt elke behandeling zorgvuldig afgestemd op uw persoonlijke behoeften, zodat u het beste resultaat kunt verwachten.

Heeft u er genoeg van om steeds weer opnieuw uw bovenlip, bikinilijn, oksels, gezicht en lichaam te moeten epileren, scheren of harsen?

Maak een afspraak voor een gratis intake en adviesgesprek, zodat wij samen met u uw behoeften en wensen kunnen bespreken.

Laser Hair Removal voor elk huid- en haartype

Laserkliniek nabij Diemen

Het besluit om te kiezen voor laserontharing is een investering in uzelf en uw welzijn. Niet alleen bespaart u tijd die anders besteed zou worden aan tijdelijke ontharingsmethoden zoals harsen, scheren en waxen, maar u investeert ook in een blijvend gladde huid. Op termijn kan u dit een hoop geld schelen.

Onze deskundige specialisten bij IZZI Clinic staan klaar om u door het proces te leiden en ervoor te zorgen dat uw ervaring zo aangenaam en effectief mogelijk is. 

Wij begrijpen we het belang van veiligheid en precisie. Onze lasers zijn uitgerust met de nieuwste technologie om een gerichte behandeling van de haarfollikels te garanderen, waardoor de omliggende huid onaangetast blijft. Dit minimaliseert niet alleen het risico op bijwerkingen, maar zorgt ook voor een sneller herstel na elke sessie.

U kunt dus met een gerust hart kiezen voor onze laserbehandelingen! Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.

Laserontharing Diemen - Snel & Pijnloos

Laser Ontharen in Diemen

Wilt u graag definitief laser ontharen bij IZZI Laser Clinic laserkliniek nabij Diemen? Dit bieden wij u aan:

Het proces van laserontharing bij IZZI Laserkliniek is gestroomlijnd en efficiënt. Vanaf uw eerste consultatie tot aan de afronding van uw behandeltraject, zullen onze specialisten u begeleiden en adviseren.

We stellen een persoonlijk behandelplan op dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen, zodat u het meest optimale resultaat kunt bereiken. Uw tevredenheid en comfort staan bij ons voorop.

IZZI Laser Clinic nabij Diemen

Wij verwelkomen u graag in onze kliniek in Amsterdam

Wilt u permanent ontharen bij IZZI Laser Clinic laserkliniek omgeving Diemen? Neem dan contact met ons op via 06 – 11 76 88 81 of maak direct een afspraak.

Onze locatie in Amsterdam is gevestigd in het World Fashion Centre. Maak de overstap naar een permanente oplossing voor ongewenste haargroei.

Onze laserbehandelingen zijn pijnloos en bieden niet alleen een effectieve oplossing, maar geven u ook het vertrouwen en de vrijheid om te leven zonder de constante zorg van ongewenste haren.

Neem contact met ons op voor een gratis consultatie en ontdek hoe we u kunnen helpen een gladde, haarvrije huid te bereiken.

Werkwijze IZZI Laser Clinic

Bij IZZI Laserkliniek volgen we een specifieke manier van werken om u de beste resultaten te garanderen.

1

Intakegesprek

Tijdens het gratis intakegesprek wordt u alles over laserontharing uitgelegd. Daarnaast bekijken we uw huid- en haartype. Ook kunt u een gratis proefbehandeling krijgen.

2

Voorbereiding laserontharing

Voor de behandeling moet het te behandelen gebied 24 uur van tevoren geschoren worden. Zorg ervoor dat u alleen scheert; waxen en epileren worden sterk afgeraden.

3

De laserbehandeling

Voorafgaand aan de behandeling markeert een van onze specialisten het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af. Wij stellen de apparatuur af op uw specifieke huidtype en haartype.

4

Nazorg Laserontharing

H essentieel om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon na het laseren. Daarnaast is het aan te raden om uw huid goed te verzorgen. Volg dan ook altijd de instructies van onze specialisten op voor de beste resultaten.