5/5

5/5

IZZI Laserkliniek - Laseren omgeving Alphen aan den Rijn

Laser Ontharen Alphen aan den Rijn

Woont u in de omgeving van Alphen aan den Rijn en wilt u graag definitief ontharen? Bij IZZI Clinic kunnen we u helpen met laserontharing voor een permanent gladde huid!

snor laseren

Onze kliniek maakt gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie, waardoor we in staat zijn om verschillende huid- en haartypes effectief te behandelen.

Wij behandelen mannen en vrouwen en elk huidtype en haartype. Dus heeft u blond haar, donker haar, een lichte huid of een donkere huid? Geen probleem! Ons doel is om u een gladde huid te bieden en ongewenst haar te verwijderen.

Te verwachten resultaten van Laser Ontharen nabij Alphen aan den Rijn

Laserontharing is een duurzaam alternatief voor het continu moeten epileren, harsen, waxen of scheren. Daarnaast is laseren effectiever dan een IPL behandeling.

Het door IZZI Laserkliniek behandelde gebied zal voor een langdurige periode zacht, glas en haarloos aanvoelen. Wilt u graag laser ontharen nabij Alphen aan den Rijn? Dan nodigen wij u graag uit in onze laserkliniek in Amsterdam. 

Populaire Laser Behandelingen & Prijs

Bij IZZI Laserkliniek krijgt u altijd een gratis intakegesprek en proefbehandeling!

Prijs per Behandeling Pakketprijs 5+1 Gratis
Oksels €35,- €175,-
Bikinilijn Klein €65,- €325,-
Benen €125- €625,-

Openingstijden

Locatie Amsterdam

World Fashion Centre, Amsterdam

Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Laser Ontharen Omgeving Alphen aan den Rijn?
Gratis Intakegesprek & Proefbehandeling

Wilt u graag laser ontharen nabij Alphen aan den Rijn? Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis intakegesprek en een proefbehandeling.

Laserontharing nabij Alphen aan den Rijn

Specialisten in Haar Laseren

Laser Ontharen Alphen aan den Rijn

Woont u in Alphen aan den Rijn en wilt u graag definitief ontharen? Laseren is de beste manier van ontharen. 

Permanent ontharen is de manier om van irritaties, snijwondjes, ingegroeide haren en bultjes af te komen die vaak voorkomen bij traditionele ontharingsmethoden, zoals scheren, harsen en waxen.

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek bij IZZI Clinic, zodat u binnenkort ook zonder ongewenste haargroei door het leven kan.

Ongewenst Haar Laseren haartype en huidtype

Laserkliniek Nabij Alphen aan den Rijn

Als u kiest voor laserontharing kiest u voor een aanzienlijke tijdsbesparing en op termijn ook een financiële besparing. U hoeft niet meer dagelijks te scheren of epileren en daarnaast hoeft u ook geen producten meer aan te schaffen.

Laserbehandelingen worden doorgaans tussen de 4 en 6 weken na elkaar uitgevoerd, maar dit hangt ook af van de haargroei. Tijdens een gratis intakegesprek zullen we uw huid en haar analyseren om een persoonlijk behandelplan om te stellen dat voldoet aan uw wensen en behoeften.

Doorgaans hebben mensen na een volledig behandeltraject bij ons geen behandelingen nodig, maar het kan voorkomen dat tussen de 1 en 2 behandelingen nodig zijn voor jaarlijks onderhoud om permanent te ontharen.

Laserontharing Alpen aan den Rijn - Blijvend Resultaat!

Laserontharing Alpen aan den Rijn

Bij IZZI Laserkliniek kunnen we uw snel, veilig en effectief behandelen voor definitief ontharen en een zijdezacht resultaat.

Wanneer u kiest voor laserontharing wordt u voorafgaand altijd op de hoogte gebracht hoe de behandeling in zijn werk gaat. 

IZZI Laser Clinic:

Laseren - Snel, Veilig & effectief

Wij verwelkomen u graag in onze kliniek in Amsterdam

Graag laten wij u kennis maken met onze laserexperts in onze laserkliniek. 

Als u geïnteresseerd bent in vrijwel pijnloos en comfortabel definitief ontharen, dan helpen wij u graag

Bel of WhatsApp naar 06 – 11 76 88 81 of maak direct een afspraak.