5/5

5/5

IZZI Laser Clinic - Laseren Alkmaar

Laser Ontharen Alkmaar

IZZI Laserkliniek is gespecialiseerd laser ontharing. Wij kunnen u helpen om ongewenst haar te verwijderen en definitief ontharen!

IZZI Clinic klant

Tijdens een gratis consult laten we u graag kennismaken met laseren als de beste manier van ontharen. Tijdens dit intakegesprek kunt u tevens een gratis proefbehandeling krijgen.

Te verwachten resultaten van Laser Ontharen in Alkmaar

Bij IZZI Laserkliniek begrijpen we dat elke klant uniek is, en daarom bieden we gepersonaliseerde behandelplannen aan die afgestemd zijn op uw specifieke behoeften, wensen, huidtype en haartype.

Onze ervaren specialisten gebruiken de nieuwste lasertechnieken om een effectieve, veilige en vrijwel pijnloze ervaring te garanderen. U kunt rekenen op onze deskundigheid voor een permanent zachte en gladde huid, zonder de last van terugkerende haargroei.

Populaire Laserbehandelingen & Prijs

Prijs per Behandeling Pakketprijs 5+1 Gratis
Oksels €35,- €175,-
Bikinilijn Klein €65,- €325,-
Benen €125- €625,-

Openingstijden

Locatie Amsterdam

Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Laseren Alkmaar
Vrijblijvend Intakegesprek & Proefbehandeling

Wilt u definitief ontharen? Wij kunnen u snel, pijnloos en effectief helpen! Boek een gratis consult en een proefbehandeling.

IZZI Clinic - Laser Ontharen Alkmaar

Haar Laseren voor Mannen & Vrouwen

Laserontharing Alkmaar

Welkom bij IZZI Laserkliniek in Alkmaar, waar wij gespecialiseerd zijn in laserontharing die een einde maken aan uw strijd met ongewenste haargroei.

Onze kliniek biedt een comfortabele en professionele omgeving waar zowel mannen als vrouwen terecht kunnen voor het verwijderen van ongewenst haar.

Of u nu uw bikinilijn wilt perfectioneren, een gladde huid onder uw oksels wenst of een andere lichaamsdeel haarvrij wilt maken, wij staan voor u klaar met de nieuwste lasertechnologieën.

Maak een afspraak voor een gratis intake en proefbehandeling. Tijdens dit gesprek kunnen wij samen met u uw wensen en behoeften bespreken en al uw vragen beantwoorden.

Definitief Ontharen voor elk huid- en haartype

Laser Ontharen nabij Alkmaar

In onze laserkliniek zijn we toegewijd aan het bieden van uitmuntende zorg en service. Tijdens uw eerste bezoek aan IZZI Laserkliniek zullen we tijdens een gratis intakegesprek een grondige beoordeling uitvoeren en een behandelplan opstellen dat is afgestemd op uw individuele wensen en huid- en haartype.

We zorgen ervoor dat u volledig geïnformeerd bent over de laserbehandeling, wat u kunt verwachten tijdens de behandeling en de nazorg die nodig is om de beste resultaten te bereiken.

Bij IZZI Laserkliniek zetten we ons in voor uw comfort en tevredenheid. Onze geavanceerde diode lasers zorgen voor snelle en effectieve behandelingen, waardoor u tijd en ongemak bespaart vergeleken met traditionele ontharingsmethoden, zoals waxen, harsen, scheren en epileren. Daarnaast is de behandeling nagenoeg pijnloos, wat een groot voordeel is.

Wij nodigen u uit om de vrijheid van een langdurig gladde huid te ervaren, met de zekerheid dat u wordt verzorgd door de beste professionals!

Ontharen Laser Alkmaar - Effectief & Pijnloos

Laser Ontharen in Alkmaar

De beslissing voor definitief ontharen is niet alleen een keuze voor een gladde huid, maar ook voor een zorgeloze toekomst vrij van de constante noodzaak van scheren, waxen of epileren.

IZZI Laserkliniek in Alkmaar staat aan de voorhoede van deze technologie, met behandelingen die speciaal ontworpen zijn om elk haarfollikel effectief te targeten en te vernietigen, resulterend in een blijvend gladde huid.

Onze technologie is veilig voor alle huidtypes en is bijzonder effectief voor de meest gevoelige gebieden zoals de bikinilijn, oksels en het gezicht. Deze precisie zorgt ervoor dat onze behandelingen niet alleen effectief zijn, maar ook comfortabel voor onze cliënten.

Met de zorg van IZZI Laserkliniek kunt u afscheid nemen van ingegroeide haren en irritaties die vaak gepaard gaan met andere ontharingsmethoden.

IZZI Laser Clinic:

Wilt u graag uw oksels, benen of bikinilijn laseren? Boek een gratis intake, zodat wij u kunnen helpen met definitief ontharen!

IZZI Laserkliniek vlakbij Alkmaar

Wij verwelkomen u graag in onze kliniek in Amsterdam

Het proces van laserontharing bij IZZI Laserkliniek is eenvoudig en gestroomlijnd.

Na de initiële consultatie, waarin uw behandelplan wordt opgesteld, zullen de volgende sessies zich richten op het geleidelijk verminderen van de haargroei, totdat het gewenste resultaat is bereikt.

Onze deskundige specialisten zorgen voor een effectieve behandeling, waardoor uw huid tussen de sessies door kan rusten en herstellen.

We begrijpen dat uw tijd waardevol is, en daarom zijn onze laser sessies ontworpen om snel, efficiënt en pijnloos te zijn, waardoor u minimale verstoring in uw dagelijks leven ervaart.

Met een reeks van behandelingen bij IZZI Laser Clinic kunt u genieten van de blijvende resultaten van een gladde, haarvrije huid. 

Mensen uit de regio Haarlem, Amstelveen en Amsterdam en omliggende gebieden kunnen bij ons terecht.

Nooit meer harsen, scheren, waxen, epileren? Plan een gratis adviesgesprek en een proefbehandeling en ervaar het zelf!

Als u geïnteresseerd bent in definitief ontharen bij IZZI Clinic laserkliniek omgeving Alkmaar? Neem dan contact met ons op via 06 – 11 76 88 81 of maak direct een afspraak.

Werkwijze Laser Ontharen Alkmaar

Bij IZZI Laserkliniek volgen we een specifieke manier van werken om u de beste resultaten te garanderen.

1

Intakegesprek

Een behandeltraject bij IZZI Clinic begint altijd met een gratis intakegesprek. Tijdens dit consult kunt u ook een gratis proefbehandeling krijgen.

2

Voorbereiding Laseren

Het is belangrijk om 24 uur van te voren het gebied te scheren dat u graag wilt laseren. Zorg ervoor dat u alleen scheert; harsen en epileren is niet aanbevolen.

3

De laserbehandeling

Bij de start van de lasersessie wordt het te behandelen gebied gemarkeerd en wordt elke zone één voor één afgewerkt met de laser. Op basis van uw specifieke huidtype en haartype wordt de apparatuur aangepast.

4

Nazorg

Na het laseren is het essentieel om de huid goed te verzorgen en niet bloot te stellen aan de zon. Volg altijd de instructies van onze specialisten op voor de beste resultaten.