5/5

5/5

Specialisten in Oksels Laseren

Oksels Laseren - Permanent Oksels Ontharen & Okselhaar Laseren

Tijdens een gratis intake adviseren wij u over oksels laseren en het aantal benodigde behandelingen. Ook krijgt u één gratis proefbehandeling! 

Geïnteresseerd of heeft u vragen? Bel of WhatsApp 06 – 11 76 88 81

Oksels Laseren

Okselhaar laseren is een populaire behandeling in onze kliniek. Wanneer u overweegt om ongewenst lichaamshaar permanent te verwijderen neem dan contact op met IZZI laser clinic.

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek en een proefbehandeling, zodat u kunt ervaren hoe effectief definitief ontharen van de oksels is. Maak een afspraak en zeg vaarwel tegen haargroei onder de oksels. Onze meest geavanceerde lasers zorgen voor een effectieve behandeling voor zowel mannen als vrouwen.

Te verwachten resultaten van oksels laseren

Bij IZZI Laserkliniek begrijpen we dat de verwachten resultaten van het laseren van uw oksels een belangrijke een doorslaggevende overweging is. 

Door midel van onze laserbehandelingen kunnen wij u helpen om haargroei aanzienlijk te verminderen, wat leid tot gladdere en haarvrije oksels. Na het voltooien van de aanbevolen reeks behandelingen, ervaren de meeste van onze cliënten een permanente verminderen van haargroei onder de oksels.

Over het algemeen zien onze cliënten na elke sessie een progressieve afname van haargroei, waarbij het haar dat terugkomt steeds lichter en dunner is.

Prijs per behandeling & Pakketprijs

Bij IZZI Laser Clinic nodigen wij u graag uit voor een gratis intakegesprek en een proefbehandeling.

Behandeling Per Sessie Pakket 5+1 gratis
Oksels Laseren €35,- €175,-
Oksels + Bikinilijn €120,- €600,-
Oksels + Bikinilijn + Benen €285,- €1.425,-

Voorzorg

We adviseren om vanaf zes weken voor uw afspraak geen gebruik meer te maken van methodes zoals waxen, epileren of harsen. Scheren of trimmen van het haar blijft wel toegestaan. Ook is het verstandig om vier tot zes weken voor de geplande sessie blootstelling aan direct zonlicht of het gebruik van de zonnebank te vermijden, evenals het aanbrengen van zelfbruiner of ontharingscrème.

Tijdens de behandeling

Zorg ervoor dat het gebied dat gelaserd zal worden, 24 uur voor de behandeling glad geschoren is. De effectiviteit van de laserbehandeling neemt toe wanneer de laserstralen rechtstreeks op de haarfollikels gericht kunnen worden.

Tijdens de sessie kunt u een licht tintelende sensatie voelen als teken van het verwijderen van de haartjes. De behandeling zelf is pijnloos. De duur van een behandeling is afhankelijk van hoe groot het gebied is dat we behandelen, de mate van haargroei en de dikte van de haren.

Nazorg

Na afloop van de laserbehandeling kan uw huid een wat warm gevoel geven en er rood uitzien. Om deze reden passen we tijdens, maar ook na de behandeling verkoeling toe op het behandelde gebied.

Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Openingstijden

Locatie Amsterdam

Vrijblijvend Intakegesprek & Proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Veelgestelde vragen Oksels Laseren

Heeft u vragen over het laseren van uw oksels? Bekijk hier de meest gestelde vragen over laserontharing.

De beste en meest effectieve manier om oksels te ontharen is laseren. Het biedt niet alleen langdurige resultaten in vergelijking met traditionele methoden zoals scheren of waxen, maar de behandeling is ook veel minder tijdrovend en pijnloos.

Als u geen last meer wilt hebben van scheerwondjes, ingegroeide haren of irritatie van de huid nodigen wij u graag uit voor een gratis intake en proefbehandeling. Zo kunt u zelf ervaren hoe effectief en pijnloos onze laserbehandeling is.

Bij IZZI Laser Clinic streven we ernaar om onze cliënten de meest effectieve resultaten te bieden. Het permanent ontharen van oksels is mogelijk met onze geavanceerde en hoogwaardige lasers.

Hoewel individuele resultaten kunnen variëren, ervaren veel van onze cliënten een aanzienlijke en langdurige vermindering en zelfs permanente verwijdering van haargroei na het voltooien van de aanbevolen reeks behandelingen.

Oksels laseren is een veilige behandeling. Wij werken alleen met gekwalificeerde en ervaren specialisten op het gebied van laserontharing. 

We gebruiken hoogwaardige en moderne lasers die speciaal zijn ontworpen om risico's te minimaliseren.

Nee! De behandelingen bij IZZI Laserkliniek zijn vrijwel pijnloos. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek en een proefbehandeling en ervaar het zelf!

De kosten voor het laseren van oksels bij IZZI Laser Clinic staat vast. Wij rekenen per losse sessie of per pakket van 5+1 gratis behandeling. Bij een voordeelpakken betaalt u dus maar 5 behandelingen en krijgt u er 1 helemaal gratis!

De totale prijs van het gehele behandeltraject kan variëren, afhankelijk van het aantal benodigde behandelingen en het behandelplan dat speciaal voor u wordt opgesteld.

Tijdens een gratis consultatiegesprek kunnen we een gedetailleerde prijsopgave bieden die is afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

Bekijk de tarieven voor een losse behandeling en voordelige pakketprijzen.

Een individuele sessie voor het laseren van oksels duurt meestal niet langer dan 20 tot 30 minuten. 

Voor de beste resultaten wordt aangeraden om de oksels niet te waxen of te epileren vier weken voor de behandeling, omdat de haarfollikels intact moeten zijn.

Voor het ontharen van oksels met laser is het meestal nodig om meerdere sessies te ondergaan, meestal tussen de 4 en 6, met intervallen van ongeveer 4 tot 6 weken. Dit varieert per persoon, afhankelijk van de haargroeicyclus en andere individuele factoren. Tijdens een gratis intake stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op basis van uw wensen en behoeften.

Oksels Laseren Bij IZZI Laser Clinic

Specialisten in Oksels Laseren

Pijnloos Oksels Laseren

Laser ontharen is de meest effectieve en permanente ontharingsmethode.

Reken af met ongewenste haargroei en ontdek laserontharing bij IZZI Clinic in Amsterdam of Rotterdam.

Laser ontharen wordt steeds populairder, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bent u het zat om telkens weer opnieuw uw oksels te moeten harsen of scheren?

Wij behandelen ieder huidtype en bepalen aan de hand van een gratis intakegesprek samen met u hoeveel behandelingen u nodig heeft om het gewenste resultaat te bereiken.

Neem contact op om de opties te bespreken.

Effectieve & Snelle oplossing

laat uw oksels ontharen

Ten eerste biedt oksels laseren een duurzame oplossing voor het verwijderen van ongewenst haar. In vergelijking met tijdelijke ontharingsmethoden zoals scheren, waxen of epileren, zorgt laserontharing ervoor dat de haargroei permanent wordt verminderd.

Dit betekent dat u voorgoed afscheid kunt nemen van vervelende haartjes onder uw oksels, zonder de constante zorg en herhaling van andere methoden.

Bovendien is oksels laseren snel en vrijwel pijnloos, wat het tot een uiterst gemakkelijke en comfortabele keuze maakt. Onze geavanceerde laserapparatuur is ontworpen om op een veilige en effectieve manier ongewenst haar te verwijderen, en de meeste cliënten ervaren slechts een lichte tinteling tijdens de behandeling.

Als u op zoek bent naar een duurzame en praktische manier om uw oksels haarvrij te houden, dan helpen wij u daar graag bij!

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Alles in overleg

Hoe vaak oksels laten laseren?

De meest gestelde vraag die wij krijgen is “Welk aantal behandelingen heb ik nodig en wat is de prijs per oksel?” De frequentie van oksels laseren kan variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van verschillende factoren.

Over het algemeen raden we aan om oksels laseren in een reeks van meerdere behandelingen te ondergaan, meestal met tussenpozen van 4 tot 6 weken. Er zijn meerdere behandelingen nodig omdat het menselijk haargroeipatroon in verschillende fasen verloopt, en laserontharing het meest effectief is tijdens de anagene fase, wanneer de haarzakjes actief zijn.

Door herhaalde sessies te plannen, kunnen we ervoor zorgen dat we de maximale hoeveelheid haar verwijderen en elke behandeling optimale resultaten bereiken.

Het exacte aantal sessies dat nodig is voor permanente ontharing van de oksels kan variëren, afhankelijk van individuele factoren zoals haartype, huidskleur, hormonale schommelingen en genetica.

Sommige cliënten merken mogelijk aanzienlijke vermindering van haargroei na slechts enkele sessies, terwijl anderen mogelijk meer behandelingen nodig hebben voor het gewenste resultaat.

Onze ervaren specialisten bij IZZI Clinic zullen een persoonlijk behandelplan opstellen dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen, zodat u kunt genieten van langdurig gladde oksels zonder de zorgen van dagelijkse ontharing.

Waar IZZI Clinic voor staat

Voordelen van Laser Ontharen

Definitief Ontharen

Een effectieve en permanente oplossing

Gratis Advies

Altijd een gratis intakegesprek en proefbehandeling

Veilige Lasers

Veilige en zeer effectieve lasers voor pijnloos ontharen

Deskundig Personeel

Specialisten met jarenlange ervaring met ontharen

okselhaar laseren voor iedereen

Doet Okselhaar laseren pijn?

Veel cliënten stellen de vraag “Doet okselhaar laseren pijn?” Laat ons u geruststellen: het proces van okselhaar laseren is doorgaans niet pijnlijk. Okselhaar laseren is een uiterst geavanceerde en veilige procedure die gebruikmaakt van geconcentreerd licht om de haarwortel en haarzakjes onder de oksels selectief te verwarmen en te vernietigen. Dit veroorzaakt slechts minimale ongemakken, meestal vergeleken met een lichte prikkeling of warmtegevoel tijdens de behandeling.

Onze ervaren specialisten doen er alles aan om uw comfort te garanderen. Het grote voordeel van okselhaar laseren is dat de behandeling vrijwel pijnloos is in vergelijking met traditionele ontharingsmethoden zoals waxen of epileren. Bovendien wordt de ongemakkelijke herhaalde haargroei in het okselgebied aanzienlijk verminderd na slechts een paar sessies okselhaar laseren.

Als u op zoek bent naar een effectieve en comfortabele manier om definitief afscheid te nemen van ongewenst okselhaar, dan is okselhaar laseren zeker de moeite waard om te overwegen. Onze deskundige specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen, zodat u met vertrouwen kunt kiezen voor okselhaar laseren als uw gewenste ontharingsmethode.

Werkwijze

Bij IZZI Clinic volgen we een specifieke werkwijze om het optimale resultaat te bereiken bij het laseren van uw oksels.

1

Intakegesprek

In vrijblijvend intakegesprek legt een van onze specialisten alles uit over laser ontharen. Uiteraard kunt u zelf ook vragen stellen tijdens dit gesprek. Na afloop kan u een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van uw oksels.

2

Voorbereiding Oksels Laseren

Voor de laserontharing moet het te behandelen gebied 24 uur van tevoren schoon en geschoren zijn. Alleen scheren is toegestaan; waxen en epileren zijn niet toegestaan.

3

Oksels Laseren

De laserspecialist markeert het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt aangepast aan uw specifieke huidtype en behandelstatus.

4

Na de behandeling

Na de laserbehandeling is het essentieel om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon en uw huid goed te verzorgen. Volg altijd de instructies van onze laserspecialisten op.

Oksels Laseren
Prijs

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor laser ontharen. De kosten van oksels laseren, maar ook alle andere behandelingen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet wat de kosten zijn.

Oksels Laseren?
Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Laser Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze ervaren laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe pijnloos en effectief onze laserbehandeling is.

Wat Klanten over IZZI Clinic Zeggen

Merle A.
Merle A.
Verified Google Review
Lees verder
Met veel liefde en aandacht werd ik bij IZZI geholpen. Inmiddels heb ik mijn derde behandeling laser ontharen gehad. De behandelingen zijn snel en pijnloos en ik ben enorm positief over het resultaat!
Kimberly F.
Kimberly F.
Verified Google Review
Lees verder
Prachtige kliniek. Super schoon en mooi ingericht. De behandeling werd mij uitgebreid uitgelegd en ik kon allerlei vragen stellen. Waar ik in het verleden laseren pijnlijk vond is het hier echt pijnloos! Ik kijk uit naar de volgende afspraak en over een tijd het haarvrije resultaat 🙂
Martina D.P.
Martina D.P.
Verified Google Review
Lees verder
Super fijn geholpen voor mijn laserbehandeling, super vriendelijke dames, kundig en professioneel behandeld. Behandeling was geheel pijnloos. Tot over een aantal weken!
Nathalia B.
Nathalia B.
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend goed geholpen! Eerst een hele uitleg gekregen over de behandeling en toen helemaal op mijn gemak gesteld en een perfecte behandeling gehad! Kan niet wachten op het resultaat, tot over 6 weken!
Laura H.
Laura H.
Verified Google Review
Lees verder
Ik vond het vooraf best spannend, maar voor mij was dit was de beste keuze ooit! De behandelingen doen geen pijn en ik ben superblij met het resultaat!
Iza N.
Iza N.
Verified Google Review
Lees verder
Gisteren mijn eerste laserbehandeling gehad. Super mooie salon en fijn geholpen, de behandeling werd voorafgaand goed uitgelegd en was compleet pijnloos. Tot de volgende !