5/5

5/5

Tattoo Verwijderen Amsterdam & Rotterdam

Tattoo Laseren - Veilig, Snel en Pijnloos!

Onze specialisten helpen u graag om uw tatoeage te laten verwijderen. In een gratis huidintakegesprek wordt u uitgebreid geïnformeerd over de behandeling.

Heeft u spijt van uw tattoo?

Het kan gebeuren dat u na verloop van tijd van gedachten verandert over uw tatoeage. Als u overweegt om uw tattoo te laten verwijderen of als u klachten heeft, staat IZZI Clinic voor u klaar. Onze ervaren specialisten kunnen op een effectieve en veilige manier uw tatoeage verwijderen.

Effectief en veilig uw tattoo laseren

Tattoo Verwijderen - Veilig & Effectief​

Een tattoo verwijderen met lasers is gebaseerd op de theorie van selectieve fotothermolyse. De specifieke laser golflengtes zijn ontworpen om bepaalde kleuren inkt te targeten, waardoor de energie van de laser direct naar de tatoeage wordt gestuurd zonder het omliggende weefsel te beschadigen.

Wanneer de laserstraal de huid penetreert, worden de inktdeeltjes van de tatoeage geabsorbeerd door de hoog-geconcentreerde lichtenergie. Deze energie veroorzaakt een snelle verhitting van de inktdeeltjes, waardoor ze in kleinere fragmenten uiteenvallen.

Bij elke vervolgbehandeling breekt de laser steeds weer de onderste inktlaag af totdat alle lagen zijn behandeld en uw tattoo volledig is verwijderd.

De specialisten van IZZI Clinic kunnen zwarte en meerkleurige tattoos effectief en veilig verwijderen.

U kunt erop vertrouwen dat wij deze procedure veilig en doeltreffend uitvoeren, zodat u uw tatoeage met vertrouwen kunt laten verwijderen.

Specialisten in Tattoo weglaseren

Tatoeage laseren​​

Na de laserbehandeling treedt er een natuurlijke reactie van het lichaam op: het immuunsysteem begint te werken om de nu gebroken inktdeeltjes te verwijderen.

Deze fragmenten worden via het lymfesysteem afgevoerd, waardoor de tatoeage in de loop van de tijd vervaagt. Het is belangrijk te begrijpen dat meerdere sessies nodig kunnen zijn om een tatoeage volledig te verwijderen, afhankelijk van factoren zoals de grootte, kleur, locatie, en leeftijd van de tatoeage. Na elke behandeling wordt de tatoeage steeds lichter.

Direct na de behandeling kan de huid rood en gezwollen zijn, en het gebied kan warm aanvoelen. Dit is een normale reactie en verdwijnt meestal binnen enkele dagen.

Goede nazorg en het volgen van de instructies van onze specialisten zullen het herstelproces bevorderen en mogelijke bijwerkingen minimaliseren.

Gratis intakegesprek

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze behandelmethode is.

Tattoo laser removal

Tattoo Verwijderen - Hoeveel behandelingen?

Het aantal behandelingen dat nodig is om een tatoeage volledig te verwijderen varieert aanzienlijk tussen personen.

In de meeste gevallen vereist het verwijderen van een tatoeage meerdere sessies, met tussenpozen van enkele weken tot maanden om het huidweefsel voldoende tijd te geven om te herstellen en het lichaam in staat te stellen inktdeeltjes af te voeren.

Iedere tatoeage heeft zijn eigen samenstelling van inktlagen. Het aantal van deze lagen varieert per tatoeage. Het is voor onze huidexperts moeilijk om vanaf de buitenkant te bepalen hoeveel inktlagen zich onder je huid bevinden.

Grotere, dichtere ontwerpen zoals tribals of een cover up tattoo bevatten doorgaans meer inkt dan fijn gezet schaduwwerk.

Het type inkt dat door de tatoeëerder is gebruikt, speelt ook een rol: sommige inkten zijn eenvoudiger te verwijderen dan andere. Bovendien werkt het lymfesysteem bij elk individu anders.

Al deze factoren zijn van invloed op het aantal benodigde behandelingen om uw tattoo te laseren.

Ook is het belangrijk om te vermelden dat sommige pigmenten niet behandeld kunnen worden door middel van een laser. Tijdens het intakegesprek wordt uw tatoeage goed geanalyseerd voordat wij een passende behandelmethode aanbevelen.

Specialisten in Tattoo weglaseren

Tatoeage laseren​​

Er zijn verschillende factoren die bepalen hoeveel behandelingen nodig zijn voor effectieve tatoeageverwijdering:

  • Inktdiepte en dichtheid: Professioneel aangebrachte tatoeages zijn vaak dieper en dichter in de huid geïnjecteerd, wat meer behandelingen vereist dan tatoeages die thuis zijn aangebracht.
  • Tatoeagekleur: Donkere kleuren zoals zwart en blauw reageren doorgaans beter op laserbehandelingen dan lichtere kleuren zoals groen en geel. Sommige kleuren vereisen gespecialiseerde lasers voor effectieve verwijdering.
  • Locatie van de tatoeage: Tatoeages dichter bij het hart (bijvoorbeeld op de borst of nek) reageren doorgaans sneller op behandelingen vanwege een betere bloedcirculatie, waardoor het lichaam inktdeeltjes effectiever kan afvoeren.
  • Leeftijd van de tatoeage: Oudere tatoeages vervagen in de loop van de tijd en kunnen gemakkelijker te verwijderen zijn dan nieuwere.
  • Huidtype: Mensen met een lichtere huidskleur hebben vaak minder behandelingen nodig dan mensen met een donkere huidskleur, omdat bepaalde lasers effectiever zijn op een lichtere huid.

Graag nodigen wij u uit voor een voor een vrijblijvende huidintake, zodat wij kunnen bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Werkwijze

Bij IZZI Clinic volgen we een specifieke werkwijze om het optimale resultaat te bereiken bij het laseren van uw tattoo.

1

Intakegesprek

In vrijblijvend intakegesprek legt een van onze specialisten alles uit over het laseren van uw tattoo. Uiteraard kunt u zelf ook vragen stellen tijdens dit gesprek. De specialist zal uw tattoo bekijken en beoordelen hoe wij uw behandeling het beste kunnen vormgeven.

2

Voorbereiding op de behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zal de huid worden gereinigd. Indien nodig kan er een verzachtende zalf aangebracht worden die u kunt opvragen bij uw huisarts.

3

De laserbehandeling

Onze specialist zal de laserapparatuur instellen op basis van de specifieke eigenschappen van de tatoeage (zoals kleur en diepte van de inkt) en vervolgens het laseren van de tattoo uitvoeren.

4

Na de behandeling

Na de behandeling zal u zien dat de inkt in de tattoo lichter is geworden van kleur. De specialist zal u ook nazorginstructies meegeven en een vervolgafspraak inplannen.

Tattoo laseren kosten

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor het tattoo verwijderen, die gebaseerd zijn op het te behandelen gebied. De kosten van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Veelgestelde vragen Tattoo laseren

Heeft u vragen over het laseren van een tattoo? Bekijk ook de meest gestelde vragen over het laseren van een tattoo.

Onze specialisten in de klinieken in Amsterdam en Rotterdam staan uiteraard ook graag voor u klaar om al uw vragen over tattoo laseren te beantwoorden.

Het laseren van een tatoeage kan enig ongemak veroorzaken, maar de sensatie wordt vaak vergeleken met het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid slaat. Uw comfort is van het grootste belang, en daarom maken we gebruik van koeltechnieken om het ongemak te minimaliseren en kunnen we, indien gewenst, ook lokale verdoving aanbieden.

Het aantal benodigde behandelingen varieert afhankelijk van diverse factoren, waaronder de kleur, diepte en grootte van de tatoeage. Tijdens een persoonlijk consultatiegesprek kunnen we een betere inschatting maken gebaseerd op uw specifieke tatoeage.

Om optimale resultaten te garanderen en uw huid de tijd te geven om te herstellen, raden we meestal een pauze van 4 tot 6 weken aan tussen behandelingen. Het is essentieel om deze rustperiode in acht te nemen om complicaties te voorkomen en de effectiviteit van de behandeling te maximaliseren.

De kosten van het laseren van een tatoeage zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder de grootte, kleur en complexiteit van de tatoeage. Om u een exacte prijsindicatie te geven, nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend consult in onze kliniek.

Onze geavanceerde lasertechnologie werkt door specifieke golflengtes van licht te zenden die de inktdeeltjes in de huid absorberen. Hierdoor worden de inktdeeltjes opgebroken in kleinere deeltjes, die vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd.

In veel gevallen kunnen we tatoeages aanzienlijk vervagen of volledig verwijderen. Echter, het is mogelijk dat sommige tatoeages lichte sporen of schaduwen achterlaten, afhankelijk van de inkt en diepte van de tatoeage.

Onze lasers zijn ontworpen om een breed scala aan inktkleuren effectief te behandelen. Hoewel zwarte inkt doorgaans het gemakkelijkst te verwijderen is, hebben we ook succes gehad met het behandelen van andere kleuren, hoewel sommige tinten meer sessies kunnen vereisen.

Ja, onze geavanceerde lasertechnologie is ontworpen om verschillende huidtypes veilig en effectief te behandelen. Echter, het resultaat en het risico op bijwerkingen kunnen variëren afhankelijk van uw huidtype. We zullen dit uitvoerig met u bespreken tijdens uw consult.

Na een laserbehandeling is het essentieel om blootstelling aan de zon te vermijden en het behandelde gebied goed te beschermen. Verder raden we u aan om zware lichamelijke activiteiten tijdelijk te beperken en de nazorginstructies strikt te volgen om optimale resultaten te waarborgen.

Nee, onmiddellijk na de behandeling zal de tatoeage nog zichtbaar zijn. Naarmate u meer behandelingen ondergaat, zal de tatoeage geleidelijk vervagen. Het lichaam heeft tijd nodig om de afgebroken inktdeeltjes af te voeren, dus geduld is essentieel tijdens dit proces.

Als u de nazorginstructies nauwgezet volgt en behandeld wordt met geavanceerde lasertechnologie, is de kans op littekenvorming minimaal. Onze lasers zijn ontworpen om selectief de inkt te targeten zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Uw huid kan na de behandeling wat rood of gezwollen zijn, maar dit is tijdelijk.

Ja, bepaalde inktkleuren, zoals lichtblauw of geel, kunnen moeilijker te verwijderen zijn. Ook tattoos die dieper in de huid zijn gezet of professioneel aangebrachte tatoeages kunnen meer behandelingen vereisen. Echter, tijdens het intakegesprek zullen we u een realistische inschatting geven van wat u kunt verwachten.

Absoluut. U kunt kiezen om slechts een deel van uw tatoeage te laten verwijderen of te laten vervagen, bijvoorbeeld als u overweegt een cover-up te laten zetten. Onze lasers zijn zeer nauwkeurig en kunnen gericht werken op specifieke delen van uw tattoo.

Wij adviseren om de behandelde huid minstens 4-6 weken na elke lasersessie uit direct zonlicht en zonnebanken te houden. Blootstelling aan de zon kan het risico op pigmentveranderingen en andere complicaties vergroten.

Direct na de behandeling kan het behandelde gebied rood, gezwollen en licht gevoelig zijn. Dit is een normale reactie en zal na enkele dagen verminderen. Het is belangrijk om het gebied schoon en beschermd te houden en de nazorginstructies op te volgen.

Zoals bij elke medische procedure zijn er potentiële risico's. Hoewel zeldzaam, omvatten deze hyperpigmentatie, hypopigmentatie, infectie en littekenvorming.

Onze professionals zijn echter getraind in het minimaliseren van deze risico's en zullen u tijdens het intakegesprek informeren.

Na de eerste behandeling kunt u al enige vervaging van de tatoeage opmerken. Het uiteindelijke resultaat is echter pas zichtbaar na meerdere sessies, aangezien het lichaam tijd nodig heeft om de afgebroken inktdeeltjes af te voeren.

Bij onze kliniek is het intakegesprek kosteloos. We vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent voordat u besluit verder te gaan met de behandeling.

U kunt uw afspraak tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 48 uur brengen wij een vast tarief van 70 euro in rekening voor de gemiste afspraak.

Ja, dat is mogelijk. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kunnen we direct na uw intake een behandelingssessie inplannen.

Wat klanten over ons zeggen

5/5

Vandaag mijn eerste laserbehandeling gehad voor mijn bikinilijn en oksels en ik ben blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen. Mooie locatie, vriendelijk personeel, schoon en professioneel. Tijdens de intake werd alles duidelijk uitgelegd en vervolgens ook nagekomen tijdens de behandeling. Zeer tevreden!

5/5

Vriendelijk personeel begeleidde me door het hele proces en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde tijdens de behandeling. Binnenkort voor mijn tweede afspraak. Ik kijk ernaar uit!

5/5

Zeer tevreden over IZZI Clinic. Vanaf het eerste contact kreeg ik duidelijke informatie over de behandeling en de kosten. De haartjes op mijn benen worden al dunner en veel haar komt al niet meer terug. Onwijs fijne service!