5/5

5/5

Specialisten in Gezicht Laseren

Uw Gezicht Laseren bij IZZI Laser Clinic

In een vrijblijvend intakegesprek adviseren wij u over het proces van het gezicht laseren, evenals de mogelijkheden voor het verwijderen van ongewenste haargroei.

IZZI Clinic Gezicht Laseren

Wanneer u een overweegt om ongewenst haar van uw gezicht permanent te verwijderen, is een laser behandeling de meest effectieve keuze. Tijdens een gezichts laserbehandeling wordt ongewenste haargroei, inclusief de haarzakjes, definitief verwijderd, waardoor u kunt genieten van een blijvend zijdezacht gezicht.

Effectief & Snel Resultaat

Gezichtshaar Laseren IZZI Clinic

Laser ontharen is de meest effectieve en permanente ontharingsmethode.

Als u uw gezichtsbeharing definitief wilt verwijderen nodigen wij u graag uit voor een gratis intakegesprek en proefbehandeling.

Reken af met ongewenste haargroei en laat uw gezichtshaar laseren bij IZZI Clinic in Amsterdam of Rotterdam.

Wilt u graag uw gezichtsbeharing laseren? Maak direct een afspraak!

Laseren van Gezichtshaar is effectief & snel

Laser behandeling gezicht

Steeds meer mensen kiezen voor het laseren van gezichtsbeharing. Er zijn hier verschillende redenen voor. Ten eerste biedt dit een duurzame oplossing voor het verwijderen van ongewenst haargroei.

In vergelijking met tijdelijke ontharingsmethoden zoals scheren, waxen of epileren, zorgt deze manier van ontharen ervoor dat de haargroei permanent wordt verminderd. Dit betekent dat u voorgoed afscheid kunt nemen van haartjes op uw gezicht, zonder de constante zorg en herhaling van andere methoden.

Onze geavanceerde apparatuur is ontworpen om op een veilige en effectieve manier ongewenst haar te verwijderen, en de meeste cliënten ervaren slechts een lichte tinteling.

Als u op zoek bent naar een duurzame en praktische manier om uw gezicht haarvrij te houden, dan helpen wij u daar graag bij!

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze specialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze behandeling is.

Wij behandelen Mannen & Vrouwen

Gezicht laseren - Hoe werkt het?

Er wordt gebruik gemaakt van geconcentreerde lichtenergie die wordt uitgezonden door een speciale ontharingslaser. Dit apparaat zendt een enkele golflengte van licht uit, gericht op het pigment (melanine) in het haarzakje. Het pigment absorbeert deze energie en zet deze om in warmte.

Zodra de warmte het haarzakje bereikt, wordt het beschadigd en gedeactiveerd, waardoor het niet langer in staat is om nieuw haar te laten groeien. Het gezicht laseren is het meest effectief bij donkere haren, omdat de laser zich specifiek richt op het pigment in het haar. Haren met minder pigment, zoals lichtblond, wit of grijs haar, kunnen minder goed reageren.

Het is belangrijk op te merken dat het laseren van het gezicht meerdere sessies vereist, omdat het effectief is op haren die zich in de groeifase bevinden. Aangezien niet alle haren zich tegelijkertijd in dezelfde groeifase bevinden, zijn er meerdere behandelingen nodig om alle haarzakjes te bereiken en permanente resultaten te bereiken.

Het gezicht laseren is een populaire en effectieve methode om ongewenste haargroei op uw gezicht blijvend te verwijderen zonder de noodzaak van regelmatig scheren, waxen, harsen of epileren.

Waar IZZI Clinic voor staat

Voordelen van Laser Ontharen

Definitief Ontharen

Een effectieve en permanente oplossing

Gratis Advies

Altijd een gratis intakegesprek en proefbehandeling

Veilige Lasers

Veilige en zeer effectieve lasers voor pijnloos ontharen

Deskundig Personeel

Specialisten met jarenlange ervaring met ontharen

Voordelen Gezichtsontharing Behandeling

De voordelen van het gezicht laseren

Steeds meer vrouwen, maar ook mannen, kiezen voor laserontharing. De reden hiervoor is simpel; het gebruik van scheermessen, epileren en waxen kan namelijk leiden tot bultjes, ingegroeide haren en huidirritaties op het gezicht en in de nek. Daarnaast moeten deze behandelingen regelmatig herhaalt worden.

De voordelen van uw gezicht laseren spreken dan ook voor zich. Met behulp van onze behandeling van het gezicht kunt u voor een permanent haarvrij resultaat gaan, waardoor u nooit meer hoeft te scheren, epileren of waxen.

Kies voor definitief ontharen en maak een afspraak voor een gratis intake gesprek voor permanente gezichtsontharing!

Werkwijze Laseren van Gezicht

Bij IZZI Clinic volgen we een specifieke werkwijze om het optimale resultaat te bereiken.

1

Intakegesprek

In vrijblijvend intakegesprek legt een van onze specialisten alles uit over gezichtshaar weglaseren. Uiteraard kunt u zelf ook vragen stellen tijdens dit gesprek. Na afloop kan u een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van uw oksels.

2

Voorbereiding

Voorafgaand aan de behandeling van het gezicht moet het te behandelen gebied 24 uur van tevoren schoon en geschoren zijn. Alleen scheren is toegestaan; waxen en epileren zijn niet toegestaan.

3

laserbehandeling Gezicht

De specialist markeert het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af. Het apparaat wordt aangepast aan uw specifieke huidtype en behandelstatus.

4

Na de behandeling

Na de behandeling is het essentieel om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon en uw huid goed te verzorgen. Volg altijd de instructies van onze specialisten op.

Tarieven
laser Gezicht

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor ontharen, die gebaseerd zijn op het te behandelen gebied. De kosten van elke behandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Veelgestelde vragen Gezicht Laseren

Heeft u vragen over deze behandeling? Bekijk hier de meest gestelde vragen over ontharing van het gezicht.

Onze specialisten in de klinieken in Amsterdam en Rotterdam staan uiteraard ook graag voor u klaar om al uw vragen over permanente ontharing te beantwoorden.

Een gezichts laserbehandeling is een methode om ongewenst gezichtshaar te verwijderen. Bij deze behandeling wordt gebruikgemaakt van geavanceerde lasertechnologie die specifiek is ontworpen voor het gelaat. De laser richt zich op haarfollikels en zorgt ervoor dat deze vernietigd worden zonder de omliggende huid te beschadigen.

De ervaring van pijn is subjectief en kan variëren per persoon. Echter, de meeste mensen ervaren een licht prikkend of warm gevoel tijdens de gezichtsontharing met laser. Voor de meeste mensen is de sensatie goed te verdragen. Desgewenst kan een verdovende crème worden aangebracht om het comfort te verhogen. U kunt deze crème aanvragen bij uw huisarts.

Voor een laser gezichtsbehandeling is het belangrijk dat u de huid niet blootstelt aan de zon of zonnebanken gedurende minimaal twee weken voor de behandeling. Daarnaast is het aan te raden om vier tot zes weken voor de behandeling te stoppen met het harsen of epileren van het te behandelen gebied. Scheren is toegestaan tot de dag voor de behandeling.

Het aantal benodigde sessies voor gezicht ontharen met laser varieert afhankelijk van verschillende factoren zoals haartype, huidskleur en de dichtheid van het haar. Gemiddeld zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig, met tussenpozen van 4 tot 6 weken, voor een optimaal resultaat.

De meeste mensen ervaren slechts milde roodheid en zwelling in het behandelde gebied, vergelijkbaar met een zonnebrand, die binnen enkele uren tot dagen verdwijnt. Zelden komen er ernstigere bijwerkingen voor, zoals blaarvorming of pigmentveranderingen, vooral als de nazorginstructies niet nauwkeurig worden opgevolgd.

Zeker! Laserbehandelingen zijn in de loop der jaren geëvolueerd en zijn nu veiliger en effectiever voor een breder scala aan huidtypen. Bij IZZI Clinic behandelen we elke huidtype en elke huidkleur.

Direct na de behandeling kan het behandelde gebied rood en licht gezwollen zijn. Het is belangrijk om directe blootstelling aan zonlicht te vermijden en een zonnebrandcrème met hoge SPF te gebruiken. De meeste dagelijkse activiteiten kunnen direct na de behandeling worden hervat.

Een gezicht ontharen sessie duurt gemiddeld meestal tussen de 15 en 30 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied en de specifieke behandeldoelen.

Veel mensen ervaren een langdurige vermindering van gezichtshaar na het voltooien van de aanbevolen reeks behandelingen. In sommige gevallen kan er na verloop van tijd nieuw haar groeien, maar dit zal lichter en minder dicht zijn. Onderhoudsbehandelingen kunnen nodig zijn om de resultaten te behouden.

Na het laseren van het gezicht is het cruciaal om de huid zacht en gehydrateerd te houden. Vermijd het gebruik van agressieve huidverzorgingsproducten en blootstelling aan direct zonlicht. Gebruik daarnaast een zachte reiniger en hydrateer de huid regelmatig. Na elke behandeling geeft de specialist u tips over hoe u uw huid het beste kunt verzorgen.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Wilt u uw gezichtsbeharing permanent verwijderen? Of dit nu donshaartjes zijn of dikkere haren; wij kunnen u helpen en uw gezicht definitief ontharen. Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze specialisten.

Wat klanten over IZZI Clinic zeggen

Merle A.
Merle A.
Verified Google Review
Lees verder
Met veel liefde en aandacht werd ik bij IZZI geholpen. Inmiddels heb ik mijn derde behandeling laser ontharen gehad. De behandelingen zijn snel en pijnloos en ik ben enorm positief over het resultaat!
Kimberly F.
Kimberly F.
Verified Google Review
Lees verder
Prachtige kliniek. Super schoon en mooi ingericht. De behandeling werd mij uitgebreid uitgelegd en ik kon allerlei vragen stellen. Waar ik in het verleden laseren pijnlijk vond is het hier echt pijnloos! Ik kijk uit naar de volgende afspraak en over een tijd het haarvrije resultaat 🙂
Martina D.P.
Martina D.P.
Verified Google Review
Lees verder
Super fijn geholpen voor mijn laserbehandeling, super vriendelijke dames, kundig en professioneel behandeld. Behandeling was geheel pijnloos. Tot over een aantal weken!
Nathalia B.
Nathalia B.
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend goed geholpen! Eerst een hele uitleg gekregen over de behandeling en toen helemaal op mijn gemak gesteld en een perfecte behandeling gehad! Kan niet wachten op het resultaat, tot over 6 weken!
Laura H.
Laura H.
Verified Google Review
Lees verder
Ik vond het vooraf best spannend, maar voor mij was dit was de beste keuze ooit! De behandelingen doen geen pijn en ik ben superblij met het resultaat!
Iza N.
Iza N.
Verified Google Review
Lees verder
Gisteren mijn eerste laserbehandeling gehad. Super mooie salon en fijn geholpen, de behandeling werd voorafgaand goed uitgelegd en was compleet pijnloos. Tot de volgende !