5/5

5/5

#1 Laser Clinic in Amsterdam & Rotterdam

Laserontharing | Definitief Ontharen van Ongewenste Haargroei

Boek een gratis en vrijblijvend intakegesprek en proefbehandeling. Samen met u bepalen we hoeveel behandelingen u nodig heeft om het beste resultaat te bereiken.

Oksels Laseren

Wilt u nooit meer scheren, epileren of harsen? Dan kunt u ervoor kiezen voor het permanent verwijderen van ongewenste haren door middel van laser ontharen. Deze behandeling maakt gebruik van een diode ontharingslaser om ongewenste haren, inclusief de haarzakjes, te vernietigen, wat resulteert in blijvende ontharing.

Specialisten in laser Ontharen

Wat is laserontharing?

Laserontharing is een methode om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Het is een populaire keuze geworden voor mensen die langdurig van overmatige haargroei af willen komen.

Met behulp van een laserbehandeling worden de haarzakjes op een effectieve manier vernietigd, waardoor de haargroei in dat gebied stopt. Dit zorgt voor een langdurig en vaak permanent resultaat.

Voordelen Definitief Ontharen

Laserontharing heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditionele ontharingsmethoden.

Ten eerste is het een permanente oplossing voor ongewenste haargroei. In tegenstelling tot scheren, harsen of epileren, verwijdert laserontharing de haarzakjes, zodat de haargroei niet terugkomt.

Ten tweede is het een veilige en effectieve behandeling die geschikt is voor verschillende huidtypes en haarkleuren.

Daarnaast is het minder pijnlijk dan andere ontharingsmethoden en duurt de behandeling meestal maar enkele minuten. Dit kan echter verschillen per behandeling. Afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied kan het langer duren.

Reken af met ongewenste haargroei en ontdek laserontharing bij IZZI Clinic in Amsterdam of Rotterdam.

Verschil tussen Laser ontharen en IPL

Laserontharen vs. traditioneel ontharen

Er zijn verschillende verschillen tussen laserontharing en traditioneel ontharen.

Bij traditioneel ontharen, zoals scheren, harsen of epileren, worden alleen de bovenste lagen van de huid behandeld, terwijl laserontharing de haarfollikels diep onder de huid target.

Hierdoor is laserontharing een permanentere oplossing voor ongewenste haargroei. Daarnaast is traditioneel ontharen vaak pijnlijk en kan het huidirritatie veroorzaken, terwijl laserontharing met een geavanceerde laser over het algemeen minder pijnlijk is en de huid niet beschadigt.

Laser ontharing; Vaarwel tegen ongewenste haargroei

Laserontharing heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditioneel ontharen. Een van de belangrijkste voordelen is dat het een permanente oplossing biedt voor ongewenste haargroei.

Dit betekent dat u geen tijd en geld meer hoeft te besteden aan regelmatig scheren, harsen of epileren. Daarnaast is laserontharing met een diode laser minder pijnlijk dan traditionele ontharingsmethoden en kan u na een paar behandelingen al merkbare resultaten zien.

Bovendien biedt laserontharing diverse mogelijkheden voor het behandelen van verschillende lichaamsdelen, zoals de oksels, bikinilijn, benen, nek en gezicht.

Verschil Laseren en IPL

Voor meer informatie over het verschil tussen laserontharing en IPL kunt u hier meer lezen.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Voordelen van laserontharen op een rij

Hoe werkt een laserontharing behandeling?

Tijdens een laserbehandeling wordt een laserapparaat op de huid van het behandelgebied geplaatst en worden korte pulsen van laserlicht op de huid afgevuurd. Dit licht wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarfollikels en omgezet in warmte, waardoor de haarfollikels worden beschadigd. 

Hierdoor stopt de haargroei in dat gebied en wordt de ongewenste haargroei permanent verminderd. Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon en hangt af van factoren zoals haarkleur, huidtype en het te behandelen gebied.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kunnen we u hier alles over vertellen en kunnen we samen met u bepalen wat er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken.

Wat kun je verwachten tijdens een laserbehandeling?

Tijdens een laserbehandeling voel je meestal een warme sensatie en mogelijk lichte pijn of tinteling op de huid. Dit gevoel is echter kortdurend en wordt door de meeste mensen goed verdragen. De duur van de behandeling hangt af van het te behandelen gebied, maar de meeste sessies duren totaal tussen de 15 en 60 minuten.

Heeft u vragen over een specifieke behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.

Is een vrijblijvend consult nodig voor laserontharing?

Een vrijblijvend consult is vaak aan te raden. Een intakegesprek en een proefbehandeling zijn gratis bij IZZI Clinic.

Tijdens dit gesprek zal een van onze specialisten uw huid en haargroei beoordelen en kijken welke behandelmethode het meest geschikt is voor u.

Daarnaast kunt u tijdens dit consult vragen en zorgen bespreken en een duidelijk beeld krijgen van de kosten en het ingeschatte aantal benodigde behandelingen.

Hoe veilig en pijnloos is laserontharing?

Laserontharing is een veilige behandeling. Het licht van de laserstraal richt zich alleen op het donkere pigment in de haarfollikels, waardoor de omliggende huid en weefsels niet worden beschadigd.

Er is een kleine kans op bijwerkingen, zoals dat de huid wat rood wordt, kleine zwelling of tijdelijke veranderingen in de huidskleur, maar deze verdwijnen meestal binnen enkele dagen na de behandeling.

Om dit risico te minimaliseren maken wij gebruik van de beste laser en geven we tijdens het intakegesprek één behandeling helemaal gratis, zodat u zelf kunt ervaren hoe het is. De proefbehandeling is bij één van uw oksels. Het is essentieel om de nazorginstructies die wij u meegeven op te volgen om het beste resultaat te realiseren.

Wie komt in aanmerking voor laserontharing?

Laserontharing is vrijwel pijnloos en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, ongeacht hun huidtype en haarkleur. Het werkt het beste op donkere haren, omdat deze meer pigment bevatten en dus meer licht kunnen absorberen.

Blonde haren en grijze of rode haren bevatten minder pigment en kunnen moeilijker worden behandeld met laserontharing.

Daarnaast is het belangrijk om te realiseren dat laserontharing vaak meerdere behandelingen vereist om het gewenste resultaat te bereiken, dus geduld en consistentie zijn belangrijk.

Bij IZZI Clinic bieden wij voordelige pakketten aan waarbij u korting krijg als u meerdere behandelingen in pakketvorm afneemt. Bekijk onze prijslijst en onze tarieven hier.

Waar IZZI Clinic voor staat

Voordelen van Laser Ontharen

Definitief Ontharen

Een effectieve en permanente oplossing

Gratis Advies

Altijd een gratis intakegesprek en proefbehandeling

Veilige Lasers

Veilige en zeer effectieve lasers voor pijnloos ontharen

Deskundig Personeel

Specialisten met jarenlange ervaring met ontharen

Effectief behandelen van elk haar- en huidtype

Aantal Benodigde behandelingen

Het gemiddeld aantal behandelingen voor laserontharing varieert per persoon en hangt af van verschillende factoren, zoals haarkleur, huidtype, haardikte en het te behandelen gebied.

Over het algemeen zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Sommige mensen hebben mogelijk meer behandelingen nodig, terwijl anderen met minder behandelingen het door hun gewenste resultaat kunnen bereiken. Daarom raden wij aan om een gratis intakegesprek te boeken, zodat we een persoonlijk behandelplan voor u op kunnen stellen.

Factoren die van invloed zijn op het aantal benodigde behandelingen

Naast de individuele kenmerken van de persoon, zijn er ook andere factoren die het aantal benodigde behandelingen voor laserontharing kunnen beïnvloeden.

Het te behandelen gebied speelt bijvoorbeeld een rol, omdat lichaamsdelen met dikkere haren meer behandelingen kunnen vereisen. Daarnaast kan hormonale disbalans invloed hebben op de haargroei, waardoor mogelijk meer behandelingen nodig zijn.

Bij IZZI Clinic kunnen wij u helpen om een realistisch beeld te geven van het aantal benodigde behandelingen. Of u nou een donkere huid heeft, een lichte huid, donkere haren of lichte haren, wij kunnen u helpen!

Hoe lang duurt het voordat het gewenste resultaat bereikt is?

De tijd die nodig is om het gewenste resultaat te bereiken varieert per persoon en hangt af van verschillende factoren, zoals haargroei, haarkleur, huidtype en het aantal benodigde behandelingen.

Over het algemeen kunt u na een paar behandelingen al merkbare resultaten zien, maar het kan enkele maanden tot een jaar duren voordat de haargroei volledig is verwijderd.

Laserontharing Prijs

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor laser ontharen, die gebaseerd zijn op het te behandelen gebied. De kosten van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Bekijk onze tarieven.

Werkwijze

Bij IZZI Clinic volgen we een specifieke werkwijze om het optimale resultaat te bereiken bij uw laserontharing.

1

Intakegesprek

In vrijblijvend intakegesprek legt een van onze specialisten alles uit over laser ontharen. Uiteraard kunt u zelf ook vragen stellen tijdens dit gesprek. Na afloop kan u een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van uw oksels.

2

Voorbereiding laser ontharen

Voor de laserontharing moet het te behandelen gebied 24 uur van tevoren schoon en geschoren zijn. Alleen scheren is toegestaan; waxen en epileren zijn niet toegestaan.

3

De laserbehandeling

De laserspecialist markeert het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt aangepast aan uw specifieke huidtype en behandelstatus.

4

Na de behandeling

Na de laserbehandeling is het essentieel om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon en uw huid goed te verzorgen. Volg altijd de instructies van onze laserspecialisten op.

Tarieven Laser Ontharen

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor laser ontharen, die gebaseerd zijn op het te behandelen gebied. De kosten van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Veelgestelde vragen laser ontharen

Heeft u vragen over laser ontharen? Bekijk hier de meest gestelde vragen over laserontharing.

Onze specialisten in de klinieken in Amsterdam en Rotterdam staan uiteraard ook graag voor u klaar om al uw vragen over permanente ontharing te beantwoorden.

Laserontharing is een moderne techniek om ongewenste haren te verwijderen met behulp van lichtenergie. Tijdens de behandeling wordt er een geconcentreerde lichtstraal (laser) gebruikt die het pigment in de haarfollikel opwarmt en beschadigt, waardoor verdere haargroei wordt voorkomen. Het resultaat is een gladdere huid zonder het gedoe van scheren of waxen.

Ja, laserontharing is een veilige procedure. De technologie is in de loop der jaren verfijnd om specifiek de haarfollikels te targeten zonder het omliggende huidweefsel te beschadigen. U kunt enige roodheid of zwelling ervaren na de behandeling, maar dit is meestal tijdelijk.

De sensatie van laserontharing wordt vaak vergeleken met het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid wordt geslagen. Hoewel de meeste mensen de behandeling goed verdragen, hangt het comfortniveau af van het behandelde gebied en uw pijntolerantie. Onze specialisten proberen het ongemak te minimaliseren en uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

De kosten voor laserontharing variëren afhankelijk van het behandelde gebied en het aantal benodigde sessies. Tijdens een vrijblijvende intake kunnen we uw situatie bespreken en een persoonlijk behandelplan maken, zodat u weet waar u aan toe bent.

De duur van een laserontharingssessie hangt af van het te behandelen gebied. Kleinere gebieden zoals de bovenlip kunnen in slechts enkele minuten worden behandeld, terwijl grotere gebieden zoals de benen of de rug meer tijd in beslag kunnen nemen, soms wel tot een uur.

Laserontharing biedt een langdurige reductie van haargroei, maar geen enkele methode kan 100% permanente haarverwijdering garanderen. De meeste mensen ervaren echter een aanzienlijke afname van haargroei, en de haren die terugkomen zijn vaak dunner en lichter van kleur. Periodieke onderhoudsbehandelingen kunnen nodig zijn om optimale resultaten te behouden.

Laserontharing werkt het beste op dikker, donkerder haar omdat de laser het pigment in de haarfollikel target. Fijnere haren kunnen moeilijker te behandelen zijn omdat ze minder pigment bevatten. Tijdens een consult kunnen we uw haartype beoordelen en u informeren over de verwachte resultaten.

De effectiviteit van laserontharing hangt af van het contrast tussen de kleur van de huid en de kleur van het haar. Donkere haren op een lichte huid zijn doorgaans het meest effectief te behandelen. Blonde, grijze en roodachtige haren bevatten minder pigment, waardoor ze moeilijker te targeten zijn met de laser. Het is belangrijk om uw individuele situatie te bespreken tijdens een intake, zodat wij u een realistische inschatting kunnen geven van wat u kunt verwachten.

Uw voorbereiding op een laserontharingsbehandeling is cruciaal voor de effectiviteit en veiligheid van de procedure. Het wordt aanbevolen dat u minstens vier tot zes weken voor de behandeling blootstelling aan de zon en zonnebanken vermijdt, omdat dit de effectiviteit van de behandeling kan verminderen en de kans op bijwerkingen kan verhogen. Zorg ervoor dat het te behandelen gebied geschoren is 24-48 uur voor uw afspraak. Vermijd het verwijderen van haren door waxen, epileren of door middel van ontharingscrèmes gedurende minstens zes weken voorafgaand aan de behandeling.

Als u een laserbehandeling krijgt in een gebied waar u make-up draagt, zoals uw gezicht, wordt het sterk aanbevolen om op de dag van de behandeling geen make-up te dragen. Make-up kan de effectiviteit van de laser verminderen en kan in sommige gevallen ook het risico op complicaties vergroten. Uw huid moet schoon en vrij van producten zijn om de beste resultaten te garanderen.

Tussen uw laserbehandelingen door mag u zich zeker scheren. Sterker nog, scheren wordt vaak aanbevolen omdat het de oppervlakkige haren verwijdert zonder de haarfollikels te verstoren. Echter, u moet het waxen, epileren, of het gebruik van ontharingscrèmes vermijden, omdat deze methoden de haarfollikel tijdelijk kunnen verwijderen, wat de effectiviteit van uw volgende laserbehandeling kan verminderen.

Het is belangrijk om de aanbevolen planning van uw behandelingen te volgen om optimale resultaten te bereiken. Als u een behandeling overslaat, kan dit de voortgang van uw haarreductie vertragen. Houd in gedachten dat de behandelingen zijn gepland op basis van de haargroeicyclus om maximale effectiviteit te garanderen.

Na een laserontharingsbehandeling kan uw huid gevoelig en licht geïrriteerd aanvoelen. Het is essentieel om uw huid met zorg te behandelen om het herstelproces te bevorderen en mogelijke complicaties te vermijden. Begin met het dagelijks hydrateren van het behandelde gebied met een zachte, geurloze lotion om de huid soepel en gehydrateerd te houden. Vermijd direct zonlicht en gebruik een zonnebrandcrème met een hoge SPF wanneer u naar buiten gaat, omdat uw huid gevoeliger zal zijn voor UV-stralen. Het is ook raadzaam om hete baden, sauna's en intensieve lichaamsbeweging te vermijden gedurende ten minste 48 uur na de behandeling om irritatie te voorkomen. Als u enige zwelling, roodheid of ongemak ervaart, kan een koud kompres helpen. Mocht u onverwachte reacties of aanhoudende irritatie opmerken, neem dan direct contact op met ons. Door deze zorginstructies te volgen, zorgt u voor een vlotte herstelperiode en optimale resultaten van uw laserontharingsbehandeling.

Laserontharing werkt het meest effectief op donkere haren tegen een lichte huidskleur. Dit komt omdat de laser zich richt op het melaninepigment in het haar, en donker haar bevat meer melanine dan licht haar. Lichte haren, zoals blond, grijs of rood haar, en fijn donshaar bevatten minder pigment, waardoor ze moeilijker te detecteren en te behandelen zijn met de laser. Dit betekent niet dat lichte haren of dons volledig onbehandelbaar zijn, maar de resultaten kunnen variëren en er kunnen meer behandelingen nodig zijn om het gewenste effect te bereiken. Als u overweegt om lichte haren of dons te laten behandelen, is het belangrijk om een vrijblijvende intake in te plannen bij ons in de kliniek, zodat wij u een realistisch beeld kunnen geven van wat u kunt verwachten.

Een zongebruinde huid bevat verhoogde niveaus van melanine door blootstelling aan UV-stralen. Dit kan het risico op bijwerkingen, zoals brandwonden, hyperpigmentatie of hypopigmentatie, vergroten bij laserontharing. De reden hiervoor is dat de laser zich richt op donkere pigmenten, zoals het melanine in haren, maar wanneer de huid zelf ook donkerder is door een bruining, kan de laser moeite hebben om onderscheid te maken tussen het pigment in de huid en het haar. Dit kan leiden tot een ongelijkmatige energieafgifte en mogelijk schade aan de omliggende huid. Het wordt sterk aanbevolen om laserbehandelingen te vermijden op recentelijk gebronsde huid. Als u recentelijk tijd in de zon heeft doorgebracht of een zelfbruiner heeft gebruikt, is het raadzaam om te wachten tot uw kleur vervaagt voordat u een laserbehandeling ondergaat. Bespreek altijd uw recente blootstelling aan de zon tijdens een vrijblijven intakegesprek, voordat u een laserbehandeling ondergaat, zodat wij u het beste advies kunnen geven en eventuele risico's kunnen minimaliseren.

Na uw laserbehandeling wordt het sterk aanbevolen om blootstelling aan de zon te vermijden op het behandelde gebied voor minstens twee weken. De huid kan na de behandeling gevoeliger zijn, wat het risico op zonnebrand verhoogt. Als u buiten bent, gebruik dan een zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor om het behandelde gebied te beschermen.

Laserontharing resulteert in een significante reductie van de haargroei. In veel gevallen resulteert de behandeling in een permanente haarvermindering, maar niet altijd in een volledige haarverwijdering. De haren die terug kunnen komen zijn vaak dunner en lichter van kleur. Periodieke onderhoudsbehandelingen kunnen nodig zijn om de resultaten te behouden.

De beste tijd om te starten met laserontharing is wanneer u kunt committeren aan het vermijden van zonblootstelling voor en na de behandelingen. De herfst en wintermaanden zijn vaak ideaal omdat de huid dan meestal minder wordt blootgesteld aan de zon. Echter, het belangrijkste is dat u de voor- en nazorginstructies volgt, ongeacht wanneer u start.

De meeste delen van het lichaam kunnen veilig en effectief behandeld worden met laserontharing. Echter, gevoelige gebieden zoals rond de ogen worden over het algemeen vermeden vanwege het risico op oogletsel. Wanneer u naar onze kliniek komt voor een intake, zullen we de te behandelen gebieden bespreken en u adviseren over de meest geschikte en veilige behandelingsopties.

Wanneer u zich voorbereidt op het ontharen van de schaamstreek met een laser, is het belangrijk om eerst het gebied te scheren 24-48 uur vóór uw afspraak. Dit zorgt ervoor dat de laser zich direct op de haarzakjes kan richten. Vermijd het waxen, epileren, of het gebruik van ontharingscrèmes in het gebied gedurende ten minste zes weken voor de behandeling, omdat deze methoden de haarzakjes kunnen verstoren. Blootstelling aan de zon en zonnebanken moeten ook minstens vier tot zes weken voor de behandeling worden vermeden.

Zowel laserontharing als IPL (Intense Pulsed Light) zijn effectieve methoden voor haarverwijdering, maar er zijn verschillen. Lasers gebruiken een enkele, geconcentreerde golflengte van licht, wat vaak effectiever is bij het richten op haarzakjes, terwijl IPL meerdere golflengtes gebruikt. Voor sommige huid- en haartypes kan laserontharing meer effectief en sneller resultaten bieden dan IPL. 

Zwangerschap kan veranderingen in hormoonniveaus veroorzaken, wat kan leiden tot veranderingen in haargroei. Echter, haar dat effectief is verwijderd door een laserbehandeling zal niet terugkeren als gevolg van zwangerschap. Desalniettemin kunnen nieuwe haren, die niet eerder actief waren, beginnen te groeien door de hormonale veranderingen van de zwangerschap.

De tijd tussen laserbehandelingen varieert, afhankelijk van het gebied dat wordt behandeld en uw individuele haargroeicyclus. Voor het gezicht kan dit elke 4-6 weken zijn, terwijl voor het lichaam het vaak elke 6-8 weken is. Het is belangrijk om de aanbevolen tijd tussen de behandelingen te volgen om de effectiviteit van de procedure te maximaliseren.

Hoewel er geen direct bewijs is dat laserontharing schadelijk is voor zwangere vrouwen, adviseren wij uit voorzorg om tijdens de zwangerschap geen laserbehandelingen te ondergaan. Dit is voornamelijk vanwege het gebrek aan uitgebreid onderzoek op dit gebied en om mogelijke risico's voor moeder en kind te minimaliseren.

Na een laserbehandeling kan uw huid gevoelig zijn. We adviseren om ten minste 24 uur te wachten alvorens make-up te gebruiken op het behandelde gebied. Als u make-up wilt aanbrengen, zorg er dan voor dat deze nieuw of schoon is om het risico op infectie of irritatie te minimaliseren.

Ja, tijdens uw intakegesprek bespreken we uw wensen, evalueren we het te behandelen gebied en bepalen we de meest geschikte behandelmethode. Als u besluit om verder te gaan, kunt u zeker meteen een afspraak inplannen voor uw eerste behandeling.

Laserontharing kan in bepaalde gevallen niet worden uitgevoerd, waaronder tijdens de zwangerschap, bij bepaalde huid- en haartypes, bij zongebruinde huid, actieve huidziekten, bepaalde medicaties en medische aandoeningen, tatoeages en permanente make-up in het te behandelen gebied, recente littekens in dat gebied, en bij zeer lichte of grijze haren waar te weinig pigment aanwezig is voor effectieve behandeling. Voor uw veiligheid en optimale resultaten raden wij u aan om een gratis intake in te plannen om uw geschiktheid voor de behandeling te beoordelen en eventuele vragen of zorgen te bespreken.

Na een laserontharingsbehandeling raden we u aan om gedurende ten minste 24 tot 48 uur na de procedure intensieve lichaamsbeweging te vermijden. Intensief sporten kan leiden tot overmatig zweten, wat irritatie kan veroorzaken in het behandelde gebied. Zweten kan ook de kans op bacteriële infecties vergroten, aangezien de poriën open en gevoelig kunnen zijn na de behandeling. Om de beste resultaten te behalen en mogelijke bijwerkingen te minimaliseren, is het belangrijk om de instructies van uw specialist op te volgen en uw huid de tijd te geven om te herstellen na de behandeling.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Wat klanten over ons zeggen

5/5

Vandaag mijn eerste laserbehandeling gehad voor mijn bikinilijn en oksels en ik ben blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen. Mooie locatie, vriendelijk personeel, schoon en professioneel. Tijdens de intake werd alles duidelijk uitgelegd en vervolgens ook nagekomen tijdens de behandeling. Zeer tevreden!

5/5

Vriendelijk personeel begeleidde me door het hele proces en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde tijdens de behandeling. Binnenkort voor mijn tweede afspraak. Ik kijk ernaar uit!

5/5

Zeer tevreden over IZZI Clinic. Vanaf het eerste contact kreeg ik duidelijke informatie over de behandeling en de kosten. De haartjes op mijn benen worden al dunner en veel haar komt al niet meer terug. Onwijs fijne service!