5/5

5/5

Definitief Ontharen door Permanente Laserontharing

Pijnloos Ontharen

Bent u nog niet gestart met permanent ontharen omdat u denkt dat dit pijnlijk is? Wij kunnen u helpen! Kies voor 100% pijnloos ontharen bij IZZI Laser Clinic.

IZZI Clinic Gezicht Laseren

Als u nog twijfelde over laserontharing kunnen wij u gerust stellen! Bij IZZI Clinic kunnen wij u helpen met pijnloos ontharen.

Onze moderne, medische lasers, gecombineerd met geavanceerde koelsystemen, bieden een comfortabele ervaring zonder het ongemak dat vaak gepaard gaat met ontharen. Dit betekent dat u definitief afscheid kunt nemen van ongewenste haargroei, zonder de angst voor pijn.

Dus wilt u pijnloos uw benen, bovenlip laseren, bikinilijn ontharen of ander lichaamsdeel definitief ontharen? Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en proefbehandeling. Heeft u vragen? Bel of WhatsApp via 06 – 11 76 88 81.

Te verwachten resultaten van pijnloos ontharen

IZZI Laserkliniek staat discretie, comfort en een gastvrije behandeling centraal. Dit is ook de reden dat wij bekend staan om onze resultaatgerichte aanpak en ons professionele en deskundige personeel. 

Wij kunnen u een pijnloze ontharing bieden, zodat u na het behandeltraject door het leven kunt zonder ongewenst haar. Daarnaast bieden wij voordelige tarieven en voordeelpakketten voor definitief ontharen.

Populaire Laser Behandelingen & Prijs

Prijs per Behandeling Pakketprijs 5+1 Gratis
Oksels €35,- €175,-
Bikinilijn Klein €65,- €325,-
Benen €125- €625,-

Openingstijden

Locatie Amsterdam

World Fashion Centre, Amsterdam

Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Permanent Pijnloos Ontharen
Gratis Intakegesprek & Proefbehandeling

Kies voor definitief ontharen bij IZZI Laser Clinic. Wij laten u graag kennismaken met onze comfortabele en pijnloze laserbehandelingen.

Veelgestelde vragen Pijnloos Ontharen

Heeft u vragen over pijnloos laser ontharen? Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Pijnloos ontharen door middel van een laserbehandeling een geavanceerde methode waarbij lichtenergie wordt gebruikt om haarzakjes te targeten en te vernietigen, zonder pijnlijke sensaties.

Wij gebruiken de modernste technologie die ongewenste haargroei effect verminderd, terwijl uw comfort wordt gewaarborgd.

Zeker! Pijnloos gezicht ontharen is mogelijk IZZI Clinic. Wij gebruiken specifieke laserapparatuur die is ontworpen om zacht te zijn voor de delicate gezichtshuid.

Onze behandelingen richten zich enkel op ongewenste haartjes terwijl de omliggende huid intact wordt gelaten.

Bij het ontharen van de bikinilijn stellen wij de lasers af op de gevoeligheid en het huid- en haartype van de cliënt. 

De laserstraal vernietigt het haarzakje zonder de huid te beschadigen, wat zorgt voor een comfortabele en pijnloze ervaring.

Hoewel 'pijnloos' een relatief begrip is, ervaren de meeste  van onze cliënten slechts een lichte sensatie, vergelijkbaar met het tikken van een elastiekje tegen de huid, dankzij de koelmechanismen die worden gebruikt tijdens de behandeling.

Het aantal benodigde sessies voor pijnloos ontharen varieert afhankelijk van het behandelde gebied, haartype en haarkleur. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor een significant en langdurig resultaat.

Tijdens een gratis intakegesprek zullen we uw situatie bekijken en bespreken om vervolgens een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Bij IZZI Clinic kunnen we alle haar- en huidtypes behandelen.

Echter, een persoonlijke consultatie is aan te raden om samen met u de meest effectieve behandelingsstrategie te bepalen. Maak daarom direct een afspraak voor een gratis consult!

Absoluut, benen pijnloos ontharen is een van de populairste behandelingen bij IZZI Laserkliniek.

Wij kunnen u helpen om u benen glad en haarvrij te krijgen.

Pijnloos Haar Verwijderen bij IZZI Laser Clinic

Haar Laseren voor Mannen & Vrouwen

Definitief & Pijnloos Ontharen is mogelijk!

Wilt u permanent van ongewenste haargroei af en bijvoorbeeld uw benen pijnloos ontharen? Ontharen kan geheel pijnloos als u kiest voor laser ontharen. Tegenwoordig besteden mensen steeds meer tijd aan hun uiterlijk en hun lichaam en haar verwijderen op ongewenste plekken speelt daar ook een rol in.

U zult vast al eens geprobeerd hebben om te scheren, waxen, harsen of epileren. Naast het feit dat deze methoden niet allen even effectief – laat staan definitief – zijn en ook bijwerkingen hebben, zoals bultjes, irritaties, wondjes of ingegroeide haren, zijn ze ook niet altijd even pijnloos.

Als u kiest voor laserontharing bij IZZI Clinic kunnen wij u garanderen dat de behandeling vrijwel pijnloos zal zijn. Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en een proefbehandeling, zodat u dit zelf kunt ervaren.

Definitief Ontharen voor elk haar- & huidtype

Pijnloos Ontharen Amsterdam

Onze ervaren en professionele laserspecialisten maken gebruik van de meest moderne apparatuur voor definitief pijnloos ontharen. Hierdoor kunnen wij elk haar- en huidtype behandelen.

Bij IZZI Laser Clinic begrijpen we dat het verwijderen van ongewenst haar niet alleen een cosmetische wens is, maar ook een boost kan geven aan uw zelfvertrouwen, vooral wanneer u zich in de zomer graag weer comfortabel in uw huid wilt voelen. Wilt u uw bikinilijn pijnloos ontharen? Wij kunnen u daarbij helpen!

Onze laserontharingsexperts staan klaar om u te helpen bij het bereiken van een langdurig gladde huid, zodat u zich vol zelfvertrouwen kunt tonen.

Met geavanceerde lasers en persoonlijke aandacht bieden wij effectieve en veilige oplossingen voor zowel mannen als vrouwen.

Laat uw huid stralen en geniet van het zelfvertrouwen dat gepaard gaat met een haarvrije huid. Maak vandaag nog een afspraak bij IZZI Laser Clinic en ontdek de vrijheid van een zorgeloos en zelfverzekerd leven zonder ongewenst haar.

Pijnloos Laseren? IZZI Clinic Kan u Helpen
Gratis Adviesgesprek & Proefbehandeling

Bent u geïnteresseerd in definitief ontharen? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek en proefbehandeling. Ervaar zelf dat laser ontharen bij ons 100% pijnloos is.

Nooit meer scheren, waxen of epileren

Gratis Proefbehandeling pijnloos Ontharen Amsterdam

Twijfelt u of definitief ontharen door middel van een laser niet mogelijk is? En is ontharen pijnloos? Laat IZZI Clinic u het ongelijk bewijzen met een gratis consult en proefbehandeling pijnloos ontharen in Amsterdam.

Maak een afspraak via 06 – 11 76 88 81. contactformulierVoor vragen kunt u ons ook bereiken via het of u kunt een mail sturen naar info@izziclinic.nl.

IZZI Laser Clinic:

Is Laser Ontharen Pijnloos? Ervaar het zelf!

Wij verwelkomen u graag in onze kliniek in Amsterdam

Onze laserbehandelingen zijn geschikt voor iedereen! Wij behandelen vrouwen en mannen.

Wilt u bijvoorbeeld pijnloos uw gezicht ontharen? Of uw bikinilijn laseren, een gladde bovenlip, uw benen permanent ontharen of uw borst of armen laseren; wij kunnen u helpen! Onze behandelingen zijn veilig, snel en, bovenal, pijnloos!

Het aantal benodigde sessies dat u nodig hebt kan variëren. Afhankelijk van het behandelde gebied en uw individuele kenmerken, zoals haarkleur en huidtype, bepalen we samen het aantal sessies dat nodig is om uw gewenste resultaten te bereiken. Over het algemeen ziet u na enkele behandelingen al significant verschil.

Bij IZZI Laserkliniek geloven we in een holistische aanpak. Dit betekent dat we niet alleen zorgen voor de behandeling zelf, maar u ook begeleiden en adviseren over de beste nazorg. 

Wilt u definitief ontharen? Neem dan contact met ons op via 06 – 11 76 88 81 of maak direct een afspraak.

Werkwijze Pijnloos Ontharen bij IZZI Clinic

Bij IZZI Clinic volgen we een specifieke manier van werken om u de beste resultaten te garanderen.

1

Intakegesprek

In de IZZI Laserkliniek starten we uw traject met een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Tijdens deze persoonlijke ontmoeting zal onze specialiste uw huid- en haartype analyseren en heeft u de gelegenheid om al uw vragen te stellen en uw verwachtingen te delen.

2

Voorbereiding laserontharing

Voor we beginnen met de behandeling, is het belangrijk dat u het gebied dat behandeld zal worden 24 uur van tevoren scheert. Het is cruciaal dat u zich beperkt tot scheren; methoden zoals waxen, harsen en epileren raden we ten sterkste af, omdat deze de effectiviteit van de behandeling kunnen beïnvloeden.

3

De laserbehandeling

De laserspecialist markeert het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af met de laser. De instellingen van de laser worden nauwkeurig afgestemd op uw unieke huid- en haartype.

4

Nazorg Laserontharing

Na de behandeling is het belangrijk om uw huid te beschermen tegen de zon. Daarnaast is het van belang om uw huid goed te hydrateren. Volg altijd de instructies van onze specialisten op voor de beste resultaten.