5/5

5/5

IZZI Laser Clinic - Laserkliniek Haarlem

Laser Ontharen Haarlem

Heeft u genoeg van waxen, epileren, scheren of harsen? IZZI Laserkliniek is dé plek waar u terecht kunt voor permanent ontharen! Wij behandelen elk huidtype en haartype.

IZZI Clinic klant

Door middel van een gratis intakegesprek en proefbehandeling laten wij u graag kennis maken met onze comfortabele en pijnloze manier van laseren. Het resultaat? Definitief en pijnloos laser ontharen!

Te verwachten resultaten van Laser Ontharen in Haarlem

De beste manier van ontharen om relatief snel en blijvend te beschikken over een gladde en haarloze huid is laserontharing. Tijdens onze snelle en effectieve behandelingen wordt gebruik gemaakt van een moderne diode laser.

Dit apparaat zendt geconcentreerde lichtstralen uit die door het pigment in de haarzakjes wordt geabsorbeerd. Hierdoor produceren de haarfollikels geen haren meer en is de huid direct zichtbaar glad. Deze manier van ontharen is geschikt om alle huid- en haartypes veilig en succesvol te behandelen bij IZZI laserkliniek.

Veel Geboekte Laserbehandelingen & Prijs

Prijs per Behandeling Pakketprijs 5+1 Gratis
Oksels €35,- €175,-
Bikinilijn Klein €65,- €325,-
Benen €125- €625,-

Openingstijden

Locatie Amsterdam

Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Laser Ontharen Haarlem
Vrijblijvend Intakegesprek & Proefbehandeling

Wilt u graag permanent ontharen? Wij kunnen u helpen! Boek een gratis adviesgesprek en een proefbehandeling om te ervaren hoe pijnloos en effectief onze behandeling is.

IZZI Clinic - Laserkliniek Haarlem

Haar Laseren voor Mannen & Vrouwen

Laser Ontharen Haarlem

In onze laserkliniek begrijpen we dat elke huid uniek is. Dit is ook de reden dat wij behandelingen op maat aanbieden die aansluiten bij uw individuele behoeften met betrekking tot ontharen. 

Onze specialisten voeren tijdens het gratis intakegesprek een grondige analyse uit van uw huidtype en haargroei om de meest effectieve behandeling voor u te bepalen.

Of u nu interesse heeft in het laseren van de bikinilijn, definitief ontharen van de benen of full body behandeling wenst, onze specialisten staan klaar om u te adviseren en de beste manier van ontharen te bieden.

Met onze moderne lasers kunnen we zelfs de meest hardnekkig haartjes verwijderen. Hierdoor wordt de huid zichtbaar gladder zonder de pijn en irritatie van traditionele ontharing methodes, zoals bultjes en ingegroeide haren.

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek, zodat wij samen met u uw wensen kunnen bespreken!

Definitief Ontharen voor elk huid- en haartype

Laser Ontharen nabij Haarlem

Bij IZZI Laserkliniek staat comfort voorop. We begrijpen dat het kiezen voor laserontharing een belangrijke beslissing is en daarom streven wij er ook naar om elke behandeling zo comfortabel en pijnloos mogelijk te maken.

Onze kliniek biedt een ontspannen, discrete an gastvrije omgeving waar u zich op uw gemakt kunt voelen, terwijl onze professionals zorgen voor een veilige en hygiënische behandeling.

Naast moderne lasers bieden we ook uitgebreid nazorgadvies om te zorgen voor de beste resultaten en een snelle genezing gedurende het behandeltraject.

Met onze flexibele planning en aantrekkelijke pakketten voor meerdere behandelingen, maken we het eenvoudig en toegankelijk voor iedereen om te genieten van een blijvend gladde huid!

Boek daarom een gratis intakegesprek om uw situatie te bespreken.

Ontharen Laser Haarlem - Effectief & Pijnloos

Laser Ontharen in Haarlem

IZZI Laserkliniek is uw vertrouwde partner in de strijd tegen ongewenste haargroei. Met onze moderne laserapparatuur en deskundige team zetten we een nieuwe standaard in laserontharing.

Onze behandelingen zijn pijnloos en effectief voor verschillende haar en huidtypes. Onze lasermethode is niet alleen effectief, maar ook uitermate geschikt voor gevoelige gebieden, zoals de bikinilijn laseren en het gezicht.

IZZI Laser Clinic:

IZZI Laserkliniek nabij Haarlem

Wij verwelkomen u graag in onze kliniek in Amsterdam

Elke klant is uniek en wij passen onze behandelingen hierop aan. Tijdens uw eerste bezoek plannen we een intakegesprek waarin wij een huid- en haaranalyse uitvoeren om uw behoeften volledig te begrijpen. Op basis van deze analyse ontwikkelen we een gepersonaliseerd behandelplan dat erop gericht is om de beste resultaten op de langere termijn te bereiken.

Onze laserspecialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u door het proces te begeleiden, van de eerste consultatie tot de nazorg. Ons doel is niet alleen om u te voorzien van een gladde huid, maar ook om u een ervaring te bieden die uw verwachtingen overtreft.

Mensen uit de regio AmstelveenAmsterdamHoofddorp en omliggende gebieden kunnen bij ons terecht. Nooit meer harsen, scheren, waxen, epileren? Dat kan! 

Boek een gratis intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u geïnteresseerd definitief laser ontharen bij IZZI Clinic laserkliniek omgeving Haarlem? Neem dan contact met ons op via 06 – 11 76 88 81 of maak direct een afspraak.

Werkwijze IZZI Laserkliniek Haarlem

Bij IZZI Laserkliniek volgen we een specifieke manier van werken om u de beste resultaten te garanderen.

1

Intakegesprek

Een laserbehandeling bij IZZI Clinic wordt altijd voorafgegaan door een gratis adviesgesprek. Graag horen wij uw wensen en uiteraard de vragen die u heeft.

2

Voorbereiding Laseren

Voorafgaand aan de behandeling is het belangrijk om 24 uur van te voren het te behandelen gebied te scheren. Zorg ervoor dat u alleen scheert; harsen en epileren is niet aanbevolen.

3

De laserbehandeling

Bij de start van de behandeling wordt het te behandelen gebied gemarkeerd en werkt de specialist elke zone één voor één af met de laser. Op basis van uw specifieke huidtype en haartype wordt de laser aangepast.

4

Nazorg Laserontharing

Na de behandeling is het essentieel om de huid goed te verzorgen en niet bloot te stellen aan de zon. Volg altijd de instructies van onze laserspecialisten op voor de beste resultaten.