5/5

5/5

IZZI Clinic - Haar Laseren Almere

Laser Ontharen Almere

Ontdek de laserontharing bij IZZI Laserkliniek nabij Almere, waar wij u snel, pijnloos en effectief kunnen helpen met definitief ontharen! 

IZZI Clinic Gezicht Laseren

Bij IZZI Laserkliniek begrijpen we dat elke klant uniek is, met specifieke behoeften en wensen. Daarom bieden we een persoonlijke en discrete benadering, waarbij we de tijd nemen om uw verwachtingen te bespreken en een behandelplan op maat te maken tijdens een gratis intakegesprek.

Of u nu specifieke gebieden wilt aanpakken of op zoek bent naar een algehele haarvrije oplossing, ons team staat klaar om u te begeleiden naar het gewenste resultaat.

Te verwachten resultaten van Laserontharing in Almere

Bent u op zoek naar laser ontharen nabij Almere? Veiligheid en comfort zijn onze topprioriteiten bij elke behandeling. We zorgen voor een ontspannen, discrete en gastvrije omgeving waarin u zich op uw gemak kunt voelen, terwijl onze ervaren specialisten de hoogste standaarden van zorg en hygiëne hanteren.

Onze toewijding aan kwaliteit en resultaat betekent dat u kunt vertrouwen op IZZI Laserkliniek voor een veilige, effectieve en comfortabele laserbehandeling.

De zorg en expertise van ons team zorgen ervoor dat elke behandeling wordt aangepast aan uw unieke huidtype, haartype en wensen, waardoor optimale resultaten worden gegarandeerd.

Populaire Laser Behandelingen & Prijs

Prijs per Behandeling Pakketprijs 5+1 Gratis
Oksels €35,- €175,-
Bikinilijn Klein €65,- €325,-
Benen €125- €625,-

Openingstijden

Locatie Amsterdam

Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Laser Ontharen Almere
Gratis Intakegesprek & Proefbehandeling

Als u graag van ongewenste haargroei af wilt helpen wij u graag! Wij laten u graag kennismaken met hoe effectief en comfortabel laser ontharen is.

Laserontharing Almere bij IZZI Laserkliniek

Haar Laseren voor Mannen & Vrouwen

Laser Ontharen Almere

Bij IZZI Laser Clinic zetten we moderne lasers in op het gebied van laserontharing. Deze geavanceerde methode maakt gebruik van een specifieke golflengte licht die optimaal door het pigment in de haarzakjes wordt geabsorbeerd. Dit zorgt ervoor dat de haarzakjes doelgericht worden aangepakt zonder de omliggende huid te beschadigen.

Van de gevoelige huid rond uw oksels en de schaamstreek tot de uitgestrekte gebieden van uw rug of benen, onze diode lasers bieden een veilige en comfortabele ervaring, zelfs voor mensen met een gevoeligere huid of fijnere haartypes.

Met onze expertise in Almere garanderen we een behandeling op maat, of u nu komt voor het laseren van uw oksels, bikinilijn, armen, bovenlip of gevoeligere zones.

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek, zodat wij samen met u uw behoeften en wensen kunnen bespreken.

Definitief Ontharen voor elk huid- en haartype

Laser Ontharen nabij Almere

Heeft u genoeg van steeds weer scheren, epileren of waxen en denkt u aan definitief ontharen? Onze laserbehandelingen nabij Almere bieden niet alleen een langdurig glad resultaat, maar vernietigen ook de haarzakjes van binnenuit, waardoor nieuwe haargroei wordt voorkomen. Dit maakt laserontharing de beste manier van ontharen.

Bij IZZI Laserkliniek zijn we trots op onze betaalbare prijzen en onze laserspecialisten, die voortdurend worden bijgeschoold om hun expertise te vergroten. Kies voor een betrouwbare, permanente oplossing voor ongewenste haargroei bij onze laserkliniek nabij Almere en geniet van de vrijheid van een gladde huid; dag in dag uit.

Onze klanten waarderen de persoonlijke en discrete aandacht en zorg die ze ontvangen bij ons. We nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren, uw zorgen te begrijpen en een behandelplan op te stellen dat aan uw verwachtingen voldoet.

Ons doel is niet alleen om u van ongewenste haar te verwijderen, maar ook om u zelfvertrouwen en tevredenheid te bieden.

Gratis intakegesprek Bij IZZI Clinic

Bent u geïnteresseerd in definitief ontharen bij IZZI Laser Clinic nabij Almere? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek en proefbehandeling.

Laserontharing Almere - Pijnloos Haar laseren

Laser Ontharen in Almere

De technologie en technieken die we gebruiken bij IZZI Laserkliniek zijn ontworpen om de behandeling zo pijnloos, snel en efficiënt mogelijk te maken, waardoor u minimale verstoring in uw dagelijks leven ondervindt.

We begrijpen het belang van uw tijd en streven ernaar om elke behandeling te optimaliseren voor uw gemak.

Na de behandeling bieden wij uitgebreide nazorgadviezen om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten behoudt en uw huid gezond blijft.

Daarnaast staat ons team altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden door het nazorg traject, zodat u zich ondersteund voelt in elke stap van uw proces naar een haarvrije huid.

IZZI Laserkliniek:

Mensen uit de regio Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en omliggende gebieden kunnen bij ons terecht.

Wilt u nooit meer scheren, harsen of epileren? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek en een gratis proefbehandeling.

IZZI Laser Clinic nabij Almere

Wij verwelkomen u graag in onze kliniek in Amsterdam

Bent u benieuwd of laserontharing de juiste keuze is voor uw persoonlijke situatie? Bij IZZI Clinic nodigen we u graag uit voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Onze deskundige specialisten staan klaar om u te ontvangen en al uw vragen te beantwoorden. Of u nu in de buurt van Almere woont of vanuit omliggende gebieden zoals Amsterdam, Hilversum, of zelfs verder weg komt, IZZI Laser Clinic is uw betrouwbare partner in de strijd om ongewenst haar te verwijderen. Plan vandaag nog uw afspraak en zet de eerste stap naar een zorgeloos, haarvrij leven!

Tijdens uw intake zullen onze specialisten een grondige beoordeling van uw huid- en haartype uitvoeren, om ervoor te zorgen dat de gekozen behandeling perfect op u is afgestemd.

We geloven in een open en eerlijke communicatie, zodat u volledig geïnformeerd bent over het proces en wat u kunt verwachten.

Daarnaast waarderen we uw privacy en comfort. Onze kliniek is ontworpen om een ontspannen en discrete ervaring te bieden, waar u zich kunt ontspannen terwijl wij voor de rest zorgen. Uw tevredenheid en welzijn zijn onze belangrijkste drijfveren.

Onze toewijding aan klanttevredenheid strekt zich uit tot na uw behandelingen. We volgen graag op om uw voortgang te bespreken en eventuele verdere behoeften te adresseren.

Wilt u definitief ontharen bij onze laserkliniek omgeving Almere? Neem dan contact met ons op via 06 – 11 76 88 81 of maak direct een afspraak.

Werkwijze IZZI Clinic

Bij IZZI Clinic volgen we een specifieke manier van werken om u de beste resultaten te garanderen.

1

Intakegesprek

Bij IZZI Clinic begint het traject altijd met een vrijblijvend en gratis intakegesprek. U kunt in dit persoonlijke gesprek ook al uw vragen stellen en wensen bespreken.

2

Voorbereiding laserontharing

Voorafgaand aan de behandeling is het nodig om het te behandelen gebied 24 uur van te voren te scheren. Zorg ervoor dat u alleen scheert; waxen, harsen en epileren wordt afgeraden.

3

De laserbehandeling

De laserspecialist markeert het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af met de laser. Op basis van uw specifieke huidtype en haartype wordt de laser aangepast.

4

Nazorg Laserontharing

Na de behandeling is het essentieel om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon. Daarnaast is het van belang om uw huid goed te verzorgen en te hydrateren. Volg altijd de instructies van onze specialisten op voor de beste resultaten.