5/5

5/5

IZZI Clinic - Laserkliniek Zaandam

Laser Ontharen Zaandam

Bij IZZI Laserkliniek nabij Zaandam zetten we de meest vooruitstrevende technologie in voor laserontharing, waardoor u kunt rekenen op veilige en effectieve behandelingen.

Okselhaar laseren

Tijdens een gratis intakegesprek laten we u graag kennismaken met laser ontharing als de beste manier van ontharing. Tijdens dit consult kunt u tevens een gratis proefbehandeling krijgen.

Te verwachten resultaten van Laser Ontharen in Zaandam

Bij IZZI Laserkliniek nabij Zaandam begrijpen we dat overmatige haargroei voor zowel mannen als vrouwen een gevoelig onderwerp kan zijn. Of het nu gaat om ongewenste beharing op de rug, in het gezicht of op andere delen van het lichaam, traditionele methoden zoals scheren, waxen of epileren bieden slechts een tijdelijke oplossing en pakken het probleem niet bij de wortel aan. Hetzelfde geldt voor ontharingscrème. Geen van deze opties leidt tot definitief ontharen.

Daarom bieden wij bij IZZI Laserkliniek een permanente oplossing met onze geavanceerde diode lasers. U kunt genieten van een blijvend gladde huid zonder de irritaties, bultjes, of ingegroeide haren!

Populaire Laserbehandelingen & Prijs

Prijs per Behandeling Pakketprijs 5+1 Gratis
Oksels €35,- €175,-
Bikinilijn Klein €65,- €325,-
Benen €125- €625,-

Openingstijden

Locatie Amsterdam

Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Laser Ontharen Zaandam
Gratis Intake & Proefbehandeling

Wilt u definitief ontharen? Wij kunnen u snel, pijnloos en effectief helpen! Boek direct een gratis intakegesprek en een proefbehandeling.

IZZI Clinic - Laser Ontharen Zaandam

Nooit meer harsen of scheren? Wij kunnen helpen!

Laserontharing Zaandam

Bij IZZI Laserkliniek werken we met moderne lasers om u een behandeling te bieden die pijnloos, effectief en snel is.

Sommige lasers zijn niet geschikt voor ieder huid- en haartype en kunnen daardoor minder effectief zijn. De apparatuur in onze kliniek is wél geschikt voor ieder haar- en huidtype.

Ook kunnen wij vrijwel elk lichaamsdeel laseren: oksels ontharen, armen, benen of schaamstreek laseren? Geen probleem! Wij kunnen u helpen op een professionele, discrete, gastvrije manier.

IZZI Laser Clinic is de laser specialist voor definitief ontharen nabij Zaandam en omgeving Amsterdam. Kies voor een veilige en effectieve methode en boek een gratis intakegesprek en proefbehandeling.

Definitief Ontharen voor huid- en haartype

Laser Ontharen nabij Zaandam

Bij ons komt u van ongewenste haargroei af! Wij zijn een vooruitstrevende kliniek wat betekent dat wij ons blijven ontwikkelen op het gebied van laseren om u de best mogelijke resultaten te kunnen geven. 

Voor definitief ontharen nabij Zaandam verwelkomen wij u graag voor een gratis intakegesprek en een proefbehandeling in onze laserkliniek in Amsterdam.

Wilt u nooit meer hoeven waxen, harsen, scheren of epileren? Kies voor de beste manier van ontharen bij de beste laserkliniek van Amsterdam!

IZZI Laserkliniek: Pijnloos & Definitief ontharen

Laser Ontharen in Zaandam

De gezondheid en veiligheid van uw huid zijn onze topprioriteit. Dit is ook de reden dat wij elk lasertraject starten met een gratis intake.

Tijdens dit consult bespreken we uw wensen en voeren we een analyse uit van uw huid en haren. Dit stelt ons in staat om de apparatuur nauwkeurig af te stemmen op uw huidtype en haartype.

Bij IZZI laser Clinic staat persoonlijke zorg centraal. Daarnaast waarderen we transparantie en open communicatie. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

IZZI Laser Clinic:

Wilt u graag uw armen, oksels, benen of bikinilijn laseren? Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek!

IZZI Laserkliniek bij Zaandam

Wij verwelkomen u graag in onze kliniek in Amsterdam

Mensen uit de regio Haarlem, Amstelveen en Amsterdam en omliggende gebieden kunnen bij ons terecht.

Nooit meer harsen, scheren, waxen, epileren? Plan een gratis adviesgesprek en een proefbehandeling en ervaar het zelf!

Als u geïnteresseerd bent in definitief ontharen bij IZZI Clinic laserkliniek omgeving van Zaandam, neem dan contact op via 06 – 11 76 88 81 of maak direct een afspraak.

Werkwijze Laser Ontharen Zaandam

Bij IZZI Laser Clinic volgen we een specifieke manier van werken om u de beste resultaten te garanderen.

1

Intakegesprek

Een behandeltraject bij IZZI Clinic begint altijd met een gratis intakegesprek.

Tijdens dit gesprek kunt u ook een gratis proefbehandeling krijgen.

2

Voorbereiding Laseren

Het is belangrijk om 24 uur van te voren het gebied te scheren dat u graag wilt laseren. Zorg ervoor dat u alleen scheert; harsen en epileren is niet aanbevolen.

3

De laserbehandeling

Bij de start van de lasersessie markeert een van onze specialisten het te behandelen gebied en wordt elke zone één voor één gelaserd. Op basis van uw specifieke huidtype en haartype wordt de apparatuur aangepast.

4

Nazorg

Na een laserbehandeling is het belangrijk om de huid goed te verzorgen en niet bloot te stellen aan de zon. Volg altijd de instructies van onze specialisten op voor de beste resultaten.