5/5

5/5

IZZI Laser Clinic - Laserkliniek bij Amstelveen

Laser Ontharen Amstelveen

Laser ontharing is de beste manier van ontharen om ongewenst haar permanent te verwijderen. Deze behandeling is veilig voor alle huidtypes en haartypes.

IZZI Clinic klant

De belangrijkste redenen dat mensen kiezen voor laser ontharing zijn:

  • Permanente ontharing
  • Pijnloos ontharen
  • Het bespaart tijd en geld. Na een behandelingsperiode hoeft u niet meer te scheren, waxen, epileren of te ontharen met een draadje
  • Op elk lichaamsdeel mogelijk

Te verwachten resultaten van Laserontharing in Amstelveen

Wilt u graag laser ontharen in Amstelveen? Wij kunnen u helpen! Tijdens een laserbehandeling wordt er een hoog niveau van warmte door de laser afgegeven, waardoor de haarzakjes worden uitgeschakeld wat vervolgens resulteert in permanente ontharen in de loop van het behandeltraject.

Het is een zeer effectieve en tijdsefficiënte manier om langdurige haarvermindering te bereiken. Het is namelijk mogelijk om grote gebieden, zoals de benen, armen, of rug in korte tijd te behandelen en de haargroei direct bij de wortel te stoppen. Wij kunnen elk deel van uw lichaam behandelen. De meest populaire behandeling zijn de benen, armen, borst, rug, gezicht en bikinilijn.

Populaire Laser Behandelingen & Prijs

Prijs per Behandeling Pakketprijs 5+1 Gratis
Oksels €35,- €175,-
Bikinilijn Klein €65,- €325,-
Benen €125- €625,-

Openingstijden

Locatie Amsterdam

Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Definitief Ontharen Amstelveen
Gratis Intakegesprek & Proefbehandeling

Als u graag van ongewenste haargroei af wilt helpen wij u graag! Wij laten u graag kennismaken met hoe effectief en comfortabel laser ontharen is.

Laser Ontharen Amstelveen bij IZZI Clinic

Haren Laseren voor Mannen & Vrouwen

Laser Ontharen Amstelveen

Heeft u last van ongewenste haargroei? Dit kan als vervelend worden ervaren en een impact hebben op uw zelfvertrouwen.

Mannen ervaren vaak ongewenste haren op de rug, borst en in de hals/nek, terwijl vrouwen vaak hinder ondervinden van haargroei onder de oksels, op de onderbenen en bij intieme lichaamsdelen, zoals de bikinilijn.

Heeft u dit ook en woont u in de omgeving van Amstelveen? Dan kan permanent ontharen bij IZZI Laser Clinic een oplossing bieden!

Door middel van geavanceerde lasers worden de haren inclusief de haarzakjes verwijderd. Door deze ontharingstechniek bent u sneller haarvrij en zullen scheren, harsen, epileren en waxen tot het verleden behoren. Zoekt u een specialist voor permanent ontharen in Amstelveen? Schakel dan de hulp in van IZZI Laser Clinic.

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek, zodat wij samen met u uw wensen kunnen bespreken!

Laser Hair Removal voor elk huid- en haartype

Laser Ontharen nabij Amstelveen

Bij IZZI Clinic maken we gebruik van de nieuwste technologieën en geavanceerde apparatuur op het gebied van permanent laser ontharen.

Het gebruik van deze apparatuur is aanzienlijk veiliger dan de ouderwetse IPL behandelingen.  Dankzij deze lasers kunt u de behandelingen moeiteloos ondergaan, zelfs tijdens de zomermaanden.

Hierdoor wordt bijvoorbeeld het ontharen van de bikinilijn een eenvoudige procedure. Definitief ontharen in Amstelveen wordt daardoor buitengewoon gemakkelijk, en het draagt bij aan uw zelfvertrouwen in het dagelijks leven.

Gratis intakegesprek Bij IZZI Clinic

Als u geinteresseerd bent in permanent ontharen bij IZZI Laser Clinic in Amstelveen, boek dan een gratis intakegesprek en proefbehandeling.

Laserontharing Amstelveen - Pijnloos & Effectief

Laser Ontharen in Amstelveen

Door gebruik te maken van de een diode laser, is permanent ontharen bij IZZI Laser Clinic nabij Amstelveen geschikt voor alle huid- en haartypes. Deze lasers kunnen namelijk worden toegepast op zelfs de lichtste haartjes.

Bovendien kunnen we u verzekeren van blijvende resultaten, aangezien elke haarfollikel individueel wordt aangepakt.

IZZI Laser Clinic:

Het klinisch bewezen effect van de lasers maakt de behandelingen betrouwbaar. Mensen uit de regio Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en omliggende gebieden kunnen bij ons terecht. Zeg vaarwel tegen eindeloos scheren, waxen, harsen en epileren en maak gebruik van onze effectieve ontharing behandeling!

Wij nodigen u graag uit voor een gratis consult waarin we u alles uit kunnen leggen over laserontharing.

Ook kunnen we uw situatie en wensen bespreken en kunt u alle vragen stellen die u heeft. Daarnaast zullen we voor u een persoonlijk behandelingsplan opstellen, zodat u weet waar u aan toe bent.

IZZI Laser Clinic nabij Amstelveen

Wij verwelkomen u graag in onze kliniek in Amsterdam

Het kiezen voor een ontharingsbehandeling wordt steeds populairder, en dat is begrijpelijk gezien de voordelen ervan!

Hoewel de kosten initieel hoger zijn dan bij scheren of waxen, zult u voorgoed verlost zijn van ongewenste haren. Scheren behoort tot het verleden, waardoor u meer tijd overhoudt voor plezierige activiteiten. Op termijn zult u dus geld besparen!

Definitief ontharen bij IZZI Laser Clinic in Amstelveen wordt bovendien op een veilige en nauwkeurige wijze uitgevoerd door gespecialiseerde professionals.

Bent u benieuwd naar onze laser ontharingstechniek in Amstelveen? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Het intakegesprek en de proefbehandeling is altijd gratis en vrijblijvend.

Bent u geïnteresseerd definitief laser ontharen bij IZZI Laser Clinic laserkliniek omgeving Amstelveen? Neem dan contact met ons op via 06 – 11 76 88 81 of maak direct een afspraak.

 

Werkwijze IZZI Laserkliniek

Bij IZZI Laser Clinic volgen we een specifieke manier van werken om u de beste resultaten te garanderen.

1

Intakegesprek

Een laserbehandeling bij IZZI Clinic wordt altijd voorafgegaan door een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. U kunt in dit persoonlijke gesprek al uw vragen stellen en wensen bespreken.

2

Voorbereiding laserontharing

Voorafgaand aan de behandeling is het nodig om het gebied schoon te maken. Daarnaast moet het te behandelen gebied 24 uur van te voren geschoren worden. Zorg ervoor dat u alleen scheert; waxen en epileren worden sterk afgeraden.

3

De laserbehandeling

De laserspecialist markeert het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af met de laser. Op basis van uw specifieke huidtype en haartype wordt de laser aangepast.

4

Nazorg Laserontharing

Na de behandeling is het essentieel om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon en uw huid goed te verzorgen. Volg dan ook altijd de instructies van onze laserspecialisten op voor de beste resultaten.