5/5

5/5

Specialisten in Armhaar laseren

Armen Laseren - Pijnloos Armen Permanent Ontharen

Als u kiest voor armen laseren hoeft u nooit meer te harsen, scheren of epileren. U kunt uw volledige armen laten laseren, maar ook alleen een specifiek deel, zoals de bovenarmen of onderarmen. 

Geïnteresseerd of heeft u vragen? Bel of WhatsApp 06 – 11 76 88 81

IZZI Clinic klant

Wanneer u overweegt om ongewenst lichaamshaar op uw armen te verwijderen is laseren de meest effectieve keuze. Deze geavanceerde behandeling maakt gebruik van laserontharing om ongewenste haargroei, inclusief de haarzakjes, definitief te verwijderen, waardoor u kunt genieten van blijvend zijdezachte armen.

In een vrijblijvend intakegesprek adviseren wij u over het proces van uw armen laseren, evenals de mogelijkheden voor het verwijderen van ongewenste armhaar groei.

Te verwachten resultaten van de armen laseren

Met onze geavanceerde laserbehandeling kunt u ongewenste haargroei op uw armen effectief, permanent en veilig aanpakken, mits de haren donker en dik genoeg zijn. Na elke sessie zult u merken dat de haargroei afneemt en de haren fijner worden. Gemiddeld zijn er ongeveer 4 tot 6 behandelsessies nodig, verspreid over een periode van 8 tot 10 weken, afhankelijk van uw haar- en huidtype.

Het is mogelijk dat door factoren zoals hormonale veranderingen er na verloop van tijd nieuwe haargroei optreedt. Voor dergelijke gevallen kan een onderhoudsbehandeling nodig zijn om deze nieuwe haargroei aan te pakken.

Prijs per behandeling & Pakketprijs

Bij IZZI Laser Clinic nodigen wij u graag uit voor een gratis intakegesprek en een proefbehandeling.

Behandeling Per Sessie Pakket 5+1 gratis
Bovenarmen / Onderarmen €49,- €245,-
Hele Armen Ontharen €79,- €395,-
Handen / Vingers Ontharen €49,- €245,-

Voorzorg

Het is aanbevolen om 6 weken voor de laserbehandeling te stoppen met harsen, epileren, waxen of andere methoden van ontharing. Scheren of knippen is wél mogelijk. Wij raden aan om 4 tot 6 weken voor de behandeling niet te zonnen of onder de zonnebank te liggen. Gebruik ook geen zelfbruinende of ontharingscrème.

Tijdens de behandeling

24 uur voorafgaand aan de behandeling dient het te behandelen gebied geschoren te worden. Laserbehandelingen zijn het meest effectief als de laserenergie direct naar de haarzakjes kan worden gericht. 

Tijdens het laseren wordt de energie geabsorbeerd door het pigment (melanine) in de haartjes. Deze geabsorbeerde energie wordt omgezet in warmte, waardoor de haarzakjes selectief vernietigd worden.

Tijdens de procedure kan u een licht prikkend gevoel ervaren wanneer de haren worden verwijderd. De lengte van de sessie hangt af van de omvang van het te behandelen gebied.

Nazorg

Na de behandeling kan de huid warm aanvoelen en wat rood van kleur zijn. roodheid en warmte vertonen. Daarom wordt het behandelde gebied direct gekoeld. Het is mogelijk dat er kleine blaasjes ontstaan, maar die verdwijnen normaal binnen enkele uren.

Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Openingstijden

Locatie Amsterdam

Vrijblijvend Intakegesprek & Proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Veelgestelde vragen armhaar laserbehandeling

Heeft u vragen over armhaar laseren behandeling? Bekijk hier de meest gestelde vragen over laserontharing.

Dit verwijst naar een laserbehandeling gericht op het verminderen of permanent verwijderen van ongewenst haar op de armen.

Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van geavanceerde lasertechnologie om de haarfollikels te richten en te vernietigen, waardoor de groei van nieuw haar wordt verhinderd en aanzienlijk verminderd.

Voorbereiding op een laserontharing behandeling omvat enkele belangrijke stappen. Vermijd de zon en het gebruik van zelfbruiners om de effectiviteit van de behandeling te maximaliseren en het risico op bijwerkingen te minimaliseren.

Scheer je armen 24 tot 48 uur voor de behandeling; dit helpt de laser om effectief op de haarfollikels in te werken zonder het oppervlaktehaar.

Tijdens het laseren van de armen wordt een laserapparaat gebruikt dat lichtimpulsen afgeeft op de huid. Deze lichtimpulsen worden geabsorbeerd door het pigment in de haarfollikels, wat leidt tot de vernietiging ervan.

De behandeling wordt doorgaans ervaren als pijnloos.

Ja, laserontharing van de armen is geschikt en effectief voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een langdurige oplossing voor ongewenst armhaar. Bij IZZI Clinic kunnen wij de behandeling aanpassen aan de individuele behoeften en haarsoort van elke cliënt.

Het aantal benodigde sessies voor laserontharing van de armen kan variëren per individu, afhankelijk van de haardikte, haarkleur, huidtype en het gewenste resultaat.

Gemiddeld zijn er ongeveer 4 tot 6 behandelingen nodig, met tussenpozen van 4 tot 6 weken, om optimale resultaten te bereiken.

Laserontharing biedt diverse voordelen ten opzichte van traditionele ontharingsmethoden. Allereerst leidt het tot een permanente vermindering van haargroei, waardoor de noodzaak voor regelmatig scheren of waxen afneemt.

Bovendien is het risico op ingegroeide haartjes en huidirritatie aanzienlijk lager bij laserbehandelingen.

Laserontharing is een veilige behandeling. Mogelijke bijwerkingen zijn tijdelijke roodheid, een kleine zwelling. Het is belangrijk om de nazorg instructies nauwgezet op te volgen om risico's te minimaliseren.

De resultaten van laserontharing variëren per persoon, maar de meeste mensen merken een aanzienlijke vermindering van de haargroei na enkele behandelingen.

Het uiteindelijke resultaat wordt meestal zichtbaar na het voltooien van de aanbevolen reeks behandelingen, waarbij de haargroei aanzienlijk is verminderd of zelfs volledig is gestopt.

Na een laserbehandeling is het belangrijk om de behandelde huid goed te verzorgen. Vermijd blootstelling aan direct zonlicht en gebruik een zonnebrandcrème met hoge SPF om de huid te beschermen.

Het kan ook aan te raden zijn om verzachtende lotions of gels te gebruiken om eventuele irritatie of roodheid te kalmeren.

Vermijd daarnaast het gebruik van irriterende stoffen of het uitvoeren van andere ontharingsmethoden op de behandelde gebieden totdat de huid volledig is genezen.

Armen Laseren Bij IZZI Laser Clinic

Specialisten in Armen Laseren

Pijnloos uw Armen Laseren

Laser ontharen is de meest effectieve en permanente ontharingsmethode.

Reken af met ongewenste haargroei en ontdek laserontharing bij IZZI Clinic in Amsterdam of Rotterdam.

Laser ontharen wordt steeds populairder, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bent u het zat om telkens weer opnieuw uw armen te moeten waxen, epileren of scheren? Maak direct een afspraak om uw armen te laseren!

Armen Laseren - Snel & Effectief

Armen Ontharen voor Permanente Ontharing

Ten eerste biedt uw armhaar laseren een duurzame oplossing voor het verwijderen van ongewenst haar op uw armen. In vergelijking met tijdelijke ontharingsmethoden zoals scheren, waxen of epileren, zorgt laserontharing ervoor dat de haargroei permanent wordt verminderd. Dit betekent dat u voorgoed afscheid kunt nemen van vervelende haartjes op uw armen, zonder de constante zorg en herhaling van andere methoden.

Bovendien is uw armhaar laseren snel en vrijwel pijnloos, wat het tot een uiterst gemakkelijke en comfortabele keuze maakt. Onze geavanceerde laserapparatuur is ontworpen om op een veilige en effectieve manier ongewenst haar te verwijderen, en de meeste cliënten ervaren slechts een lichte tinteling tijdens de behandeling. Als u op zoek bent naar een duurzame en praktische manier om uw armen haarvrij te houden, dan helpen wij u daar graag bij!

Specialist in Armhaar Laseren

Hoe Vaak uw Armen Laseren voor Gladde Armen?

De meest gestelde vraag die wij krijgen is “Hoe vaak moet je je armen laseren?” De frequentie van uw armhaar laseren kan variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van verschillende factoren.

Over het algemeen raden we aan om armhaar te laseren in een reeks van meerdere behandelingen te ondergaan, meestal met tussenpozen van 4 tot 6 weken. Dit is omdat het menselijk haargroeipatroon in verschillende fasen verloopt, en laserontharing het meest effectief is tijdens de anagene fase, wanneer de haarzakjes actief zijn.

Door herhaalde sessies te plannen, kunnen we ervoor zorgen dat we de maximale hoeveelheid haar verwijderen en optimale resultaten bereiken.

Het exacte aantal sessies dat nodig is voor permanente ontharing van uw armen kan variëren, afhankelijk van individuele factoren zoals haartype, huidskleur, hormonale schommelingen en genetica.

Sommige cliënten merken mogelijk aanzienlijke vermindering van haargroei na slechts enkele sessies, terwijl anderen mogelijk meer behandelingen nodig hebben voor het gewenste resultaat.

Onze ervaren specialisten bij IZZI Clinic zullen een persoonlijk behandelplan opstellen dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen, zodat u kunt genieten van langdurig gladde armen zonder de zorgen van dagelijkse ontharing.

Waar IZZI Clinic voor staat

Voordelen van Laser Ontharen

Definitief Ontharen

Een effectieve en permanente oplossing

Gratis Advies

Altijd een gratis intakegesprek en proefbehandeling

Veilige Lasers

Veilige en zeer effectieve lasers voor pijnloos ontharen

Deskundig Personeel

Specialisten met jarenlange ervaring met ontharen

Uw armen laseren is vrijwel pijnloos

Nooit Meer Scheren of Harsen? Kies voor Laserontharing

Veel cliënten stellen de vraag “Doet mijn armhaar laseren pijn?” Laat ons u geruststellen: het proces van uw armen laseren is vrijwel pijnloos. Uw armhaar laseren is een uiterst geavanceerde en veilige procedure die gebruikmaakt van geconcentreerd licht om de haarzakjes onder op uw armen selectief te verwarmen en te vernietigen. Dit veroorzaakt slechts minimale ongemakken, meestal vergeleken met een lichte prikkeling of warmtegevoel tijdens de behandeling.

Onze ervaren specialisten doen er alles aan om uw comfort te garanderen. Het grote voordeel van uw armhaar laseren is dat de behandeling vrijwel pijnloos is in vergelijking met traditionele ontharingsmethoden zoals waxen of epileren. Bovendien wordt de ongemakkelijke herhaalde haargroei op uw armen aanzienlijk verminderd na slechts een paar sessies laseren.

Bent u het zat om uw armen te scheren of harsen? Als u op zoek bent naar een effectieve en comfortabele manier om definitief afscheid te nemen van ongewenst haar op uw armen, dan is uw armhaar laseren zeker de moeite waard om te overwegen.

Onze deskundige specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen, zodat u met vertrouwen kunt kiezen voor armhaar laseren als uw gewenste ontharingsmethode.

Werkwijze armhaar verwijderen

Bij IZZI Clinic volgen we een specifieke werkwijze om het optimale resultaat te bereiken bij het laseren van uw armhaar.

1

Intakegesprek

In vrijblijvend intakegesprek legt een van onze specialisten alles uit over laser ontharen. Uiteraard kunt u zelf ook vragen stellen tijdens dit gesprek. Na afloop kan u een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van uw oksels.

2

Voorbereiding armhaar laseren

Voor de laserontharing moet het te behandelen gebied 24 uur van tevoren schoon en geschoren zijn. Alleen scheren is toegestaan; waxen en epileren zijn niet toegestaan.

3

De laserbehandeling

De laserspecialist markeert het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt aangepast aan uw specifieke huidtype en behandelstatus.

4

Na de behandeling

Na de laserbehandeling is het essentieel om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon en uw huid goed te verzorgen. Volg altijd de instructies van onze laserspecialisten op.

Tarieven
laser ontharen

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor laser ontharen, die gebaseerd zijn op het te behandelen gebied. De kosten van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Laser Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Wat Klanten over IZZI Clinic Zeggen

Merle A.
Merle A.
Verified Google Review
Lees verder
Met veel liefde en aandacht werd ik bij IZZI geholpen. Inmiddels heb ik mijn derde behandeling laser ontharen gehad. De behandelingen zijn snel en pijnloos en ik ben enorm positief over het resultaat!
Kimberly F.
Kimberly F.
Verified Google Review
Lees verder
Prachtige kliniek. Super schoon en mooi ingericht. De behandeling werd mij uitgebreid uitgelegd en ik kon allerlei vragen stellen. Waar ik in het verleden laseren pijnlijk vond is het hier echt pijnloos! Ik kijk uit naar de volgende afspraak en over een tijd het haarvrije resultaat 🙂
Martina D.P.
Martina D.P.
Verified Google Review
Lees verder
Super fijn geholpen voor mijn laserbehandeling, super vriendelijke dames, kundig en professioneel behandeld. Behandeling was geheel pijnloos. Tot over een aantal weken!
Nathalia B.
Nathalia B.
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend goed geholpen! Eerst een hele uitleg gekregen over de behandeling en toen helemaal op mijn gemak gesteld en een perfecte behandeling gehad! Kan niet wachten op het resultaat, tot over 6 weken!
Laura H.
Laura H.
Verified Google Review
Lees verder
Ik vond het vooraf best spannend, maar voor mij was dit was de beste keuze ooit! De behandelingen doen geen pijn en ik ben superblij met het resultaat!
Iza N.
Iza N.
Verified Google Review
Lees verder
Gisteren mijn eerste laserbehandeling gehad. Super mooie salon en fijn geholpen, de behandeling werd voorafgaand goed uitgelegd en was compleet pijnloos. Tot de volgende !