5/5

5/5

Specialisten in het Laseren van Benen

Laat uw Benen Laseren bij IZZI Clinic - Definitief Ontharen Benen

Nooit meer epileren of harsen? In een vrijblijvend intakegesprek adviseren wij u over het proces van definitieve ontharing en het aantal behandelingen dat u nodig heeft om bijvoorbeeld uw bovenbenen of uw onderbenen te laseren.

IZZI Clinic Klant

Wilt u uw benen laten laseren? Het permanent ontharen van de benen zorgt ervoor dat u nooit meer uw benen hoeft te scheren, waxen, harsen of epileren. Laser ontharen van de benen is dé methode om ongewenste haargroei tegen te gaan.

Onze meest geavanceerde laser kan ongewenste haren verwijderen, inclusief de haarwortel en haarzakjes, waardoor u kunt genieten van een langdurig zijdezachte huid op uw benen.

Uw benen definitief ontharen? Dat Kan!

pijnloos uw benen laseren

Reken af met ongewenste haargroei en neem de beslissing om uw benen te laten laseren bij IZZI Clinic in Amsterdam of Rotterdam.

Bent u er klaar voor om uw benen te laseren? Ontdenk de voordelen van benen laten laseren en maak een afspraak voor een vrijblijvende intake en een gratis proefbehandeling.

Bent u het zat om telkens weer opnieuw uw benen te moeten scheren of heeft u last van ingegroeide haartjes of bultjes? Wij behandelen elk haar- en huidtype in onze kliniek. 

Boek een gratis intakegesprek en proefbehandeling of neemt contact met ons op als u nog vragen heeft.

Laser Behandeling van de benen

Waarom Uw Benen Laseren?

In de eerste plaats biedt het laseren van de benen een langdurige oplossing voor het verwijderen van ongewenst haar. In vergelijking met tijdelijke ontharingsmethoden zoals scheren, waxen of epileren, zorgt laserontharing ervoor dat de haargroei permanent wordt verminderd. Dit betekent dat je voorgoed afscheid kunt nemen van vervelende haartjes op uw benen.

Bovendien is laser ontharen snel en vrijwel pijnloos, wat het tot een uiterst gemakkelijke en comfortabele keuze maakt. Onze geavanceerde laserapparatuur is ontworpen om beenhaar op een veilige en effectieve manier te verwijderen, en de meeste cliënten ervaren slechts een lichte tinteling tijdens de behandeling.

Als u op zoek bent naar een duurzame en praktische manier om uw lichaam haarvrij te houden, dan staan wij graag voor u klaar om u te helpen!

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Benen Permanent Ontharen bij IZZI Clinic

Hoeveel Behandelingen Vereist Benen Laseren voor Optimaal Resultaat?

Het aantal behandelingen dat iemand nog heeft kan variëren van persoon tot persoon en is afhankelijk van verschillende factoren.

Ondanks het feit dat er meerdere behandelingen nodig zijn om permanente resultaten te krijgen is laserontharing veruit de beste manier om benen te ontharen.

Over het algemeen raden we aan om te laseren in een reeks van meerdere behandelingen te ondergaan, meestal 4 tot 6 weken tussen de behandelingen. Dit is omdat het menselijk haargroeipatroon in verschillende fasen verloopt, en laserontharing het meest effectief is tijdens de anagene fase, wanneer de haarzakjes actief zijn.

Door herhaalde sessies te plannen, kunnen we ervoor zorgen dat we de maximale hoeveelheid beenhaar verwijderen en optimale resultaten bereiken.

De exacte aantal sessies dat nodig is voor permanente ontharing van de benen kan variëren, afhankelijk van individuele factoren zoals haartype, huidskleur, hormonale schommelingen en genetica.

Sommige cliënten merken mogelijk aanzienlijke vermindering van haargroei na slechts enkele sessies, terwijl anderen mogelijk meer behandelingen nodig hebben voor het gewenste resultaat.

De specialisten bij IZZI Clinic hebben ruime ervaring in het laseren van benen en zullen een persoonlijk behandelplan opstellen dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen. Zo kunt u na het behandeltraject genieten van langdurig gladde huid zonder de zorgen van dagelijkse ontharing.

Waar IZZI Clinic voor staat

Voordelen van Laser Ontharen

Permanente Resultaten

Een effectieve en permanente oplossing

Gratis Advies

Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken

Veilige Lasers

Wij werken met veilige en zeer effectieve apparatuur van hoge kwaliteit

Deskundig Personeel

Onze specialisten hebben jarenlang ervaring met ontharen

Benen Permanent Ontharen

doet beenhaar laseren pijn?

Het gevoel van pijn is natuurlijk subjectief, maar de meeste klanten ervaren geen pijn tijdens de behandeling van benen laseren.

Voor het laseren maken wij gebruik van geavanceerde lasers. Beenhaar laseren is een uiterst geavanceerde en veilige procedure die gebruikmaakt van geconcentreerd licht om de haarzakjes op uw benen selectief te verwarmen en te vernietigen. Dit veroorzaakt slechts minimale ongemakken, meestal vergeleken met een lichte prikkeling of warmtegevoel tijdens de behandeling.

Onze ervaren specialisten doen er alles aan om uw comfort te garanderen. Het grote voordeel van beenhaar laseren is dat de behandeling vrijwel pijnloos is in vergelijking met traditionele ontharingsmethoden, zoals waxen. Bovendien wordt de  haargroei aanzienlijk verminderd na slechts een paar sessies beenhaar laseren.

Als u op zoek bent naar een effectieve en comfortabele manier om definitief uw benen te ontharen, dan is beenhaar laseren zeker de moeite waard om te overwegen.

Onze deskundige specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen, zodat u met vertrouwen kunt kiezen voor beenhaar laseren als uw gewenste ontharingsmethode.

Werkwijze Benen Laseren

Bij IZZI Clinic volgen we een specifieke werkwijze om het optimale resultaat te bereiken bij het beenhaar laseren.

1

Intakegesprek

In vrijblijvend intakegesprek legt een van onze specialisten alles uit over laser ontharen. Uiteraard kunt u zelf ook vragen stellen tijdens dit gesprek. Na afloop kan u een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van uw oksels.

2

Voorbereiding benen laseren

Voor de laserontharing moet het te behandelen gebied 24 uur van tevoren schoon en geschoren zijn. Alleen scheren is toegestaan; waxen en epileren zijn niet toegestaan.

3

benen laseren

De specialist markeert het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af. Het laserapparaat wordt aangepast aan uw specifieke huidtype en behandelstatus.

4

Na de behandeling

Na de laserbehandeling is het essentieel om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon en uw huid goed te verzorgen. Volg altijd de instructies van onze specialisten op.

Benen
Laseren
Prijs

Bij IZZI Clinic hanteren we een transparante prijs voor uw benen laseren, die gebaseerd is op het te behandelen gebied. De kosten van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Veelgestelde vragen Laseren Benen

Heeft u vragen over de benen laseren behandeling? Bekijk hier de meest gestelde vragen over laserontharing.

Onze specialisten in de klinieken in Amsterdam en Rotterdam staan uiteraard ook graag voor u klaar om al uw vragen over permanente ontharing te beantwoorden. 

Indien uw vraag hier niet tussen staat kunt u ons altijd bellen op  06 – 11 76 88 81 voor meer informatie.

De meeste mensen ervaren een licht prikkend of warm gevoel tijdens de behandeling. De meeste klanten in onze kliniek geven aan dat deze sensatie goed te verdragen is. Het is mogelijk om een verdovende crème aan te brengen. Als u dit wilt kunt u deze crème bij uw huisarts aanvragen.

Het aantal benodigde behandelingen kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals haartype, haarkleur, en huidtype. Gemiddeld zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Tussen be behandelingen in zit steeds een periode van 4 tot 6 weken.

Voor de behandeling is het belangrijk dat de huid niet gebruind is door de zon of zonnebank. Vermijd het epileren of harsen van de benen minstens 6 weken voor de behandeling van uw benen, omdat de haarzakjes intact moeten zijn. Scheren is wel toegestaan.

Hormonale veranderingen tijdens de zwangerschap kunnen inderdaad de haargroei beïnvloeden. Het is mogelijk dat sommige vrouwen een toename in haargroei ervaren als gevolg van veranderingen in hormoonspiegels. Hoewel laserbehandelingen langdurige resultaten bieden, kunnen deze hormonale schommelingen nieuwe haargroei stimuleren. Dit betekent echter niet dat "alle" haren terugkomen. Dit verschilt namelijk per persoon en per zwangerschap.

Na het laseren van de benen kan de huid enigszins rood zijn. Dit is echter normaal en zou binnen enkele uren tot een dag moeten afnemen. Het is belangrijk om na de behandeling uw huid te koelen en te beschermen tegen direct zonlicht.

Een sessie voor het laseren van de benen kan variëren van 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Na het laseren van de benen is het belangrijk om de huid te beschermen tegen direct zonlicht en hittebronnen zoals sauna's en hete baden voor ten minste 48 uur. Vermijd ook het gebruik van geparfumeerde producten of scrubs op het behandelde gebied.

Hoewel onze laserbehandelingen resulteren in een aanzienlijke vermindering van haargroei, is het niet te garanderen dat u voor altijd van alle soorten haargroei af zal zijn.

De resultaten variëren namelijk per persoon en zijn afhankelijk van de haarkleur, huidtype, en het behandelde gebied. Sommige mensen kunnen na verloop van tijd wat fijne haargroei ervaren, die mogelijk onderhoudsbehandelingen vereist.

Daarnaast is het ook belangrijk om te benadrukken dat de groeifase van de haren de enige fase is waarin er effectief behandeld kan worden met een laser. Dit is ook de reden dat er meerdere behandelingen nodig zijn om een optimaal resultaat te behalen.

Wilt u graag uw benen laseren?
Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze specialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Wat klanten over IZZI Clinic zeggen

5/5

Vandaag mijn eerste laserbehandeling gehad voor mijn bikinilijn en oksels en ik ben blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen. Mooie locatie, vriendelijk personeel, schoon en professioneel. Tijdens de intake werd alles duidelijk uitgelegd en vervolgens ook nagekomen tijdens de behandeling. Zeer tevreden!

5/5

Vriendelijk personeel begeleidde me door het hele proces en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde tijdens de behandeling. Binnenkort voor mijn tweede afspraak. Ik kijk ernaar uit!

5/5

Zeer tevreden over IZZI Clinic. Vanaf het eerste contact kreeg ik duidelijke informatie over de behandeling en de kosten. De haartjes op mijn benen worden al dunner en veel haar komt al niet meer terug. Onwijs fijne service!