5/5

5/5

Specialisten in Benen Laseren

Benen Laseren - Pijnloos Benen Definitief Ontharen

Nooit meer epileren, scheren of harsen? Laat uw volledige benen, bovenbenen of onderbenen laseren. Boek een gratis intake voor een persoonlijk behandelplan en gratis proefbehandeling. Ervaar het zelf!

Geïnteresseerd of heeft u vragen? Bel of WhatsApp 06 – 11 76 88 81

IZZI Clinic Klant

Wilt u uw benen laten laseren? Het permanent ontharen van de benen zorgt ervoor dat u nooit meer uw benen hoeft te scheren, waxen, harsen of epileren. Laser ontharen van de benen is dé beste manier om ongewenste haargroei tegen te gaan.

Onze meest geavanceerde laser kan ongewenste haren verwijderen, inclusief de haarwortel en haarzakjes, waardoor u kunt genieten van een langdurig zijdezachte huid op uw benen.

Te verwachten resultaten van benen laseren

Door te kiezen voor laserontharing voor de benen bij IZZI Laser Clinic, kunt u uitkijken naar het langdurig genieten van gladde benen zonder de dagelijkse last van scheren of de pijn van waxen. De behandeling is pijnloos en biedt niet niet alleen een efficiënte vermindering van haargroei, maar helpt ook bij het voorkomen van ingegroeide haartjes.

Met merkbare resultaten na slechts een paar sessies en een verbeterde huidconditie, is het laseren van de benen een slimme keuze als u streeft naar een zorgeloze en zelfverzekerde levensstijl. 

Prijs per behandeling & Pakketprijs

Bij IZZI Laser Clinic nodigen wij u graag uit voor een gratis intakegesprek en een proefbehandeling.

Behandeling Per Sessie Pakket 5+1 gratis
Gehele Benen €180,- €900,-
Onderbenen €125,- €625,-
Bovenbenen €125,- €625,-

Voorzorg

Wij raden u aan om ongeveer zes weken voorafgaand aan uw laserontharingssessie te stoppen met methoden zoals waxen, epileren of het gebruik van ontharingscrèmes. Het is wel toegestaan om het haar te scheren of bij te knippen.

Daarnaast verzoeken wij u om vier tot zes weken voor uw afspraak blootstelling aan de zon en het gebruik van zonnebanken te vermijden, evenals het aanbrengen van zelfbruiner.

Tijdens de behandeling

Voor een optimale laserbehandeling is het noodzakelijk dat het te behandelen oppervlak ongeveer 24 uur voor de sessie gladgeschoren is. Dit zorgt ervoor dat de laserenergie efficiënt wordt overgedragen op de haarwortels.

Het laseren is pijnloos. Het is mogelijk dat u tijdens het laseren een mild tintelend of prikkend gevoel ervaart. De tijdsduur van elke sessie wordt bepaald door de grootte van het behandelgebied.

Nazorg

Direct na de laserbehandeling kan het voorkomen dat uw huid wat warm aanvoelt en er wat rood uitziet, wat een normale reactie is. Om dit te verlichten wordt er tijdens de behandeling en onmiddellijk erna koeling aangebracht op het behandelde gebied.

Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Openingstijden

Locatie Amsterdam

Vrijblijvend Intakegesprek & Proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en pijnloos onze laserontharing is.

Veelgestelde vragen benen laseren

Heeft u vragen over het laseren van benen? Dit zijn de meest gestelde vragen.

Laser ontharen is de beste methode om uw benen permanent te ontharen. Dit komt door de langdurige resultaten en de efficiëntie in het verminderen en verwijderen van haargroei. Dit maakt deze behandeling een uitstekende keuze voor zowel bovenbenen als onderbenen.

Zeker! U kunt ervoor kiezen om uw gehele benen te laseren, maar u kunt ook kiezen om alleen uw bovenbenen of onderbenen te laseren. Wij staan klaar om u te helpen aan een gladde en zijdezachte huid.

De duur van een lasersessie voor de benen kan variëren afhankelijk van het te behandelen gebied, de dikte van de haren en de mate van haargroei.

Een volledige behandeling van beide benen kan ongeveer 60 tot 90 minuten duren, terwijl kleinere gebieden zoals de bovenbenen minder tijd in beslag kunnen nemen.

Tijdens een gratis intakegesprek kunnen wij u hier meer over vertellen aan de hand van uw specifieke situatie.

Ja, laserontharing is een effectieve behandeling voor overbeharing op de benen, inclusief de bovenbenen. Dit komt omdat de laser tijdens deze behandeling de haarfollikels target en vernietigt, wat resulteert in een significante vermindering en uiteindelijke stop van haargroei.

Het aantal benodigde sessies varieert per persoon, maar de meeste mensen hebben gemiddeld 6 behandelingen nodig met intervallen van ongeveer 4 tot 6 weken voor optimale resultaten.

Boek een gratis intakegesprek, zodat wij een persoonlijk behandelplan voor u op kunnen stellen.

Nee, IZZI Laser Clinic raadt het behandelen tijdens een zwangerschap af. Wij raden aan om te wachten met het laseren van uw benen of andere lichaamsdelen.

Ja, laserontharing kan effectief ingegroeide haartjes op de benen behandelen en voorkomen door de haarfollikel te vernietigen, waardoor het risico op ingegroeide haartjes weg wordt genomen. Daarnaast zorgt het ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken om irritatie van de huid, roodheid of bultjes.

Het wordt sterk afgeraden om de behandelde gebieden direct na de laserbehandeling bloot te stellen aan de zon. Dit kan leiden tot huidirritatie en verkleuring. Het is het beste om de behandelde gebieden te beschermen met een zonnebrandcrème met hoge SPF en direct zonlicht te vermijden gedurende ten minste één week na de behandeling.

Benen Laseren Bij IZZI Laser Clinic

Uw Benen Definitief Ontharen? Dat Kan!

Pijnloos Uw Benen Laseren

Reken af met ongewenste haargroei en neem de beslissing om uw benen te laten laseren bij IZZI Clinic in Amsterdam of Rotterdam.

Bent u er klaar voor om uw benen te laseren? Ontdenk de voordelen van benen laten laseren en maak een afspraak voor een vrijblijvende intake en een gratis proefbehandeling.

Bent u het zat om telkens weer opnieuw uw benen te moeten scheren of heeft u last van ingegroeide haartjes of bultjes? Wij behandelen elk haar- en huidtype in onze kliniek. 

Boek een gratis intakegesprek en proefbehandeling of neemt contact met ons op als u nog vragen heeft.

Laser Behandeling van de Benen

Waarom Uw Benen Laseren?

In de eerste plaats biedt het laseren van de benen een langdurige oplossing voor het verwijderen van ongewenst haar. In vergelijking met tijdelijke ontharingsmethoden zoals scheren, waxen of epileren, zorgt laserontharing ervoor dat de haargroei permanent wordt verminderd. Dit betekent dat je voorgoed afscheid kunt nemen van vervelende haartjes op uw benen.

Bovendien is laser ontharen snel en vrijwel pijnloos, wat het tot een uiterst gemakkelijke en comfortabele keuze maakt. Onze geavanceerde laserapparatuur is ontworpen om beenhaar op een veilige en effectieve manier te verwijderen, en de meeste cliënten ervaren slechts een lichte tinteling tijdens de behandeling.

Als u op zoek bent naar een duurzame en praktische manier om uw lichaam haarvrij te houden, dan staan wij graag voor u klaar om u te helpen!

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Benen Permanent Ontharen bij IZZI Clinic

Hoeveel Behandelingen Vereist Benen Laseren voor Optimaal Resultaat?

Het aantal behandelingen dat iemand nog heeft kan variëren van persoon tot persoon en is afhankelijk van verschillende factoren.

Ondanks het feit dat er meerdere behandelingen nodig zijn om permanente resultaten te krijgen is laserontharing veruit de beste manier om benen te ontharen.

Over het algemeen raden we aan om te laseren in een reeks van meerdere behandelingen te ondergaan, meestal 4 tot 6 weken tussen de behandelingen. Dit is omdat het menselijk haargroeipatroon in verschillende fasen verloopt, en laserontharing het meest effectief is tijdens de anagene fase, wanneer de haarzakjes actief zijn.

Door herhaalde sessies te plannen, kunnen we ervoor zorgen dat we de maximale hoeveelheid beenhaar verwijderen en optimale resultaten bereiken.

De exacte aantal sessies dat nodig is voor permanente ontharing van de benen kan variëren, afhankelijk van individuele factoren zoals haartype, huidskleur, hormonale schommelingen en genetica.

Sommige cliënten merken mogelijk aanzienlijke vermindering van haargroei na slechts enkele sessies, terwijl anderen mogelijk meer behandelingen nodig hebben voor het gewenste resultaat.

De specialisten bij IZZI Clinic hebben ruime ervaring in het laseren van benen en zullen een persoonlijk behandelplan opstellen dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen. Zo kunt u na het behandeltraject genieten van langdurig gladde huid zonder de zorgen van dagelijkse ontharing.

Waar IZZI Clinic voor staat

Voordelen van Laser Ontharen

Definitief Ontharen

Een effectieve en permanente oplossing

Gratis Advies

Altijd een gratis intakegesprek en proefbehandeling

Veilige Lasers

Veilige en zeer effectieve lasers voor pijnloos ontharen

Deskundig Personeel

Specialisten met jarenlange ervaring met ontharen

Benen Permanent Ontharen

Doet Beenhaar Laseren Pijn?

Het gevoel van pijn is natuurlijk subjectief, maar de meeste klanten ervaren geen pijn tijdens de behandeling van benen laseren.

Voor het laseren maken wij gebruik van geavanceerde lasers. Beenhaar laseren is een uiterst geavanceerde en veilige procedure die gebruikmaakt van geconcentreerd licht om de haarzakjes op uw benen selectief te verwarmen en te vernietigen. Dit veroorzaakt slechts minimale ongemakken, meestal vergeleken met een lichte prikkeling of warmtegevoel tijdens de behandeling.

Onze ervaren specialisten doen er alles aan om uw comfort te garanderen. Het grote voordeel van beenhaar laseren is dat de behandeling vrijwel pijnloos is in vergelijking met traditionele ontharingsmethoden, zoals waxen. Bovendien wordt de  haargroei aanzienlijk verminderd na slechts een paar sessies beenhaar laseren.

Als u op zoek bent naar een effectieve en comfortabele manier om definitief uw benen te ontharen, dan is beenhaar laseren zeker de moeite waard om te overwegen.

Onze deskundige specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen, zodat u met vertrouwen kunt kiezen voor beenhaar laseren als uw gewenste ontharingsmethode.

Werkwijze Benen Laseren

Bij IZZI Clinic volgen we een specifieke werkwijze om het optimale resultaat te bereiken bij het beenhaar laseren.

1

Intakegesprek

In vrijblijvend intakegesprek legt een van onze specialisten alles uit over laser ontharen. Uiteraard kunt u zelf ook vragen stellen tijdens dit gesprek. Na afloop kan u een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van uw oksels.

2

Voorbereiding benen laseren

Voor de laserontharing moet het te behandelen gebied 24 uur van tevoren schoon en geschoren zijn. Alleen scheren is toegestaan; waxen en epileren zijn niet toegestaan.

3

benen laseren

De specialist markeert het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af. Het laserapparaat wordt aangepast aan uw specifieke huidtype en behandelstatus.

4

Na de behandeling

Na de laserbehandeling is het essentieel om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon en uw huid goed te verzorgen. Volg altijd de instructies van onze specialisten op.

Benen
Laseren
Prijs

Bij IZZI Clinic hanteren we een transparante prijs voor uw benen laseren, die gebaseerd is op het te behandelen gebied. De kosten van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Benen Laseren?
Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Laser Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Wat Klanten over IZZI Clinic Zeggen

Merle A.
Merle A.
Verified Google Review
Lees verder
Met veel liefde en aandacht werd ik bij IZZI geholpen. Inmiddels heb ik mijn derde behandeling laser ontharen gehad. De behandelingen zijn snel en pijnloos en ik ben enorm positief over het resultaat!
Kimberly F.
Kimberly F.
Verified Google Review
Lees verder
Prachtige kliniek. Super schoon en mooi ingericht. De behandeling werd mij uitgebreid uitgelegd en ik kon allerlei vragen stellen. Waar ik in het verleden laseren pijnlijk vond is het hier echt pijnloos! Ik kijk uit naar de volgende afspraak en over een tijd het haarvrije resultaat 🙂
Martina D.P.
Martina D.P.
Verified Google Review
Lees verder
Super fijn geholpen voor mijn laserbehandeling, super vriendelijke dames, kundig en professioneel behandeld. Behandeling was geheel pijnloos. Tot over een aantal weken!
Nathalia B.
Nathalia B.
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend goed geholpen! Eerst een hele uitleg gekregen over de behandeling en toen helemaal op mijn gemak gesteld en een perfecte behandeling gehad! Kan niet wachten op het resultaat, tot over 6 weken!
Laura H.
Laura H.
Verified Google Review
Lees verder
Ik vond het vooraf best spannend, maar voor mij was dit was de beste keuze ooit! De behandelingen doen geen pijn en ik ben superblij met het resultaat!
Iza N.
Iza N.
Verified Google Review
Lees verder
Gisteren mijn eerste laserbehandeling gehad. Super mooie salon en fijn geholpen, de behandeling werd voorafgaand goed uitgelegd en was compleet pijnloos. Tot de volgende !