5/5

5/5

Specialisten in Benen Ontharen

Pijnloos Benen Ontharen bij IZZI Laser Clinic

Wilt u graag uw benen ontharen? Laserontharing is pijnloos en effectief. In een vrijblijvend intakegesprek wordt u uitgebreid geïnformeerd over de laser behandeling door een van onze specialisten.

Geïnteresseerd of heeft u vragen? Bel of WhatsApp 06 – 11 76 88 81

IZZI Clinic Klant

Benen ontharen is een veelvoorkomende wens bij zowel vrouwen als mannen. Het hebben van gladde benen kan een groot gevoel van zelfvertrouwen geven.

Bent u het ook zat om steeds te scheren of waxen? Gelukkig is er een oplossing in de vorm van pijnloos laser ontharen. Bij IZZI Laser Clinic bieden we verschillende behandelingen voor benen laseren die effectief en langdurig resultaat bieden.

Graag nodigen wij u uit voor een gratis intakegesprek en een proefbehandeling. Zo kunt u zelf ervaren hoe effectief en pijnloos laser ontharen is.

Te verwachten resultaten van de benen ontharen

Wilt u graag uw benen ontharen? Of u een man of vrouw bent maakt bij IZZI Laserkliniek niet uit, wij kunnen u helpen! met onze moderne en geavanceerde lasers kunnen wij u helpen met permanent ontharen. 

Gemiddeld zijn er ongeveer zes sessies nodig om definitief van uw haar af te zijn. Dit is echter mede afhankelijk van uw huidtype, haartype en dikte van de haren. Tijdens een gratis intakegesprek kunnen wij uw situatie beoordelen en een persoonlijk behandelplan voor u opstellen.

Prijs per behandeling & Pakketprijs

Bij IZZI Laser Clinic nodigen wij u graag uit voor een gratis intakegesprek en een proefbehandeling.

Behandeling Per Sessie Pakket 5+1 gratis
Gehele Benen €180,- €900,-
Onderbenen €125,- €625,-
Bovenbenen €125,- €625,-
Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Openingstijden

Locatie Amsterdam

Pijnloos Benen Ontharen?
Vrijblijvend Intakegesprek & Proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Veelgestelde Vragen Benen Ontharen

Wilt u permanent benen ontharen? Bekijk hier de meest gestelde vragen over laserontharing.

Uw benen ontharen bij IZZI Laser Clinic is een proces waarbij we moderne lasers gebruiken om de haarfollikels op uw benen te richten en te vernietigen, wat resulteert in een permanente vermindering van haargroei.

Laseren is effectief en biedt een langdurige oplossing voor ongewenste haargroei.

Benen ontharen met laser verschilt van traditionele methoden zoals scheren, waxen of epileren doordat het de haarfollikel zelf aanpakt, wat resulteert in permanente haarreductie.

In tegenstelling tot tijdelijke methoden, die vaak irritatie of ingegroeide haartjes kunnen veroorzaken, biedt laserontharing een langdurige oplossing zonder de noodzaak voor dagelijks onderhoud.

Uw benen permanent ontharen is meestal niet mogelijk in één enkele sessie. De meeste cliënten hebben meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van factoren zoals haartype, huidtype en haarkleur. Gemiddeld zijn er ongeveer 6 behandelingen nodig voor permanente ontharing.

Tijdens een gratis intakegesprek bij IZZI Laser Clinic kunnen we een gepersonaliseerd behandelplan opstellen dat aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften.

Voor het definitief ontharen van uw benen bij, raden we aan om het gebied niet te waxen, harsen of epileren vier weken voor de behandeling, omdat de laser zich richt op de haarwortels die intact moeten zijn.

Het is wel belangrijk om de benen te scheren 24 uur voor de afspraak om de laserbehandeling effectiever te maken.

Ja! Bij IZZI Laserkliniek maken we gebruik van moderne lasers, waardoor de behandeling nagenoeg pijnloos is. Maak vandaag nog een afspraak voor en gratis intakegesprek en een gratis proefbehandeling. Zo kunt u zelf ervaren hoe effectief en pijnloos onze behandeling is.

Een sessie voor laser ontharen van uw benen kan variëren van 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied en de dichtheid van de haargroei.

De beste manier om uw benen te ontharen zonder scheermes, en het risico op ingegroeide haartjes of irritaties te vermijden, is door te kiezen voor laserontharing. Onze behandelingen zijn ontworpen om de huid glad en haarvrij te maken met minimale bijwerkingen.

Na een laserbehandeling is het belangrijk om direct zonlicht te vermijden en een zonnebrandcrème met hoge SPF te gebruiken om de behandelde gebieden te beschermen.

Vermijd ook hete douches, sauna's en zwembaden gedurende ten minste 24 tot 48 uur om de huid te laten herstellen.

De beste manier om benen te ontharen voor een langdurig glad resultaat is door te kiezen voor laser ontharen.

Onze deskundige specialisten gebruiken moderne en geavanceerde lasers die specifiek zijn ontworpen om haarfollikels effectief te richten en te vernietigen, wat resulteert in een blijvende haarvermindering.

Na het ontharen van de benen met laser is het belangrijk om de behandelde gebieden zacht te behandelen.

Vermijd blootstelling aan de zon en gebruik zonbescherming, hydrateer de huid goed, en volg alle specifieke nazorg instructies op om optimale resultaten te garanderen.

Benen Ontharen Bij IZZI Laser Clinic

Permanent Ontharen voor Mannen & Vrouwen

Benen Ontharen bij IZZI CLinic

Bij IZZI Laser Clinic bieden we pijnloze behandelingen aan voor laserontharing voor de benen.

Onze geavanceerde lasers kunnen effectief ongewenste haargroei op de gehele benen verwijderen, waardoor u kunt genieten van langdurig gladde benen zonder pijn of ongemak.

Benen ontharen kan veel tijd in beslag nemen, omdat u regelmatig moet scheren, waxen of epileren. Daarnaast kunnen deze traditionele methoden stoppeltjes, irritatie of ingegroeide haartjes veroorzaken. Permanent laser ontharen is de ultieme oplossen als u zich geen zorgen meer wilt maken over beenhaar op uw bovenbenen of onderbenen.

Bij IZZI Laser Clinic behandelen wij zowel vrouwen als mannen. Maak direct een afspraak bij een van onze locatie in Amsterdam of Rotterdam en reken af met ongewenste haargroei!

Tijdens een gratis intakegesprek zullen we een behandelplan met u opstellen om het beste resultaat te behalen.

Definitieve Ontharing van onderbenen en bovenbenen

Voordelen van Benen Laten Laseren

Laserontharing biedt diverse voordelen ten opzichte van traditionele methoden zoals scheren of waxen.

Uw benen laten laseren is een langdurige oplossing die ongewenste haargroei of overbeharing permanent kan verminderen en verwijderen. Hierdoor kunt u langdurig genieten van gladde en zijdezachte benen zonder beenhaar.

Laserontharing voor verschillende huidtypes op benen

Bij IZZI Laser Clinic maken we gebruik van geavanceerde diode lasers die geschikt zijn voor verschillende huidtypes en haartypes. 

Heeft u een donkere huid en donker haar of een lichte huid en blonde haren? Geen probleem! We kunnen een geschikte laserbehandeling aanbieden voor effectieve ontharing.

Gemiddelde duur van een laserbehandeling voor benen

De gemiddelde duur van een laserbehandeling voor de benen kan variëren afhankelijk van het te behandelen gebied en de haardichtheid.

Over het algemeen zijn de behandelingen relatief snel en kunnen ze worden afgestemd op uw persoonlijke schema.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Pijnloos laserontharen

Pijnloos uw benen ontharen

Bij IZZI Clinic verwelkomen wij niet alleen vrouwen, maar ook mannen die interesse hebben in het permanent ontharen van hun benen.

Onze laserbehandelingen bieden u een blijvende oplossing, waardoor u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over overbeharing of ongewenste haargroei. Of u nu een deel van u benen wilt laten behandelen of uw volledige bovenbenen en onderbenen wil laseren; in onze kliniek is alles mogelijk.

Onze laserbehandelingen voor het ontharen van de benen maken gebruik van geavanceerde lasers. Deze lasers zijn zeer vriendelijk voor de huid en bieden een pijnloze en effectieve methode om uw benen te ontharen.

Wij nodigen u graag uit om vandaag nog een afspraak te maken, waarbij u tijdens het intakegesprek kunt kennismaken met onze behandelingen en bovendien een gratis proefbehandeling kunt krijgen voor één van uw oksels.

Ervaar zelf het gemak van zijdezachte benen en maak direct een afspraak bij IZZI Laser Clinic.

Waar IZZI Clinic voor staat

Voordelen van Laser Ontharen

Definitief Ontharen

Een effectieve en permanente oplossing

Gratis Advies

Altijd een gratis intakegesprek en proefbehandeling

Veilige Lasers

Veilige en zeer effectieve lasers voor pijnloos ontharen

Deskundig Personeel

Specialisten met jarenlange ervaring met ontharen

Definitief benen ontharen voor elk haartype

Permanent Benen Ontharen

Bent u het zat om regelmatig uw benen te moeten scheren of harsen? Dan is het laten laseren van uw benen een geweldige optie voor u.

Met behulp van een geavanceerde laser richt de behandeling zich op de haarwortels en zorgt ervoor dat de groei vertraagt en uiteindelijk stopt.

Dit betekent dat u eindelijk afscheid kunt nemen van ongewenste haargroei op uw benen. Het proces van het laseren van de benen is snel, effectief en pijnloos.

De standaard aantal behandelingen voor het laseren van de hele benen varieert, afhankelijk van de haarkleur en huidtype, maar meestal zijn er 6 tot 8 sessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Na de behandelingen zal u geen last meer hebben van ongewenste haargroei op de benen.

Benen laseren is een veilige manier om langdurig van ongewenst haar af te komen. Als u op zoek bent naar een duurzame oplossing voor ongewenste haargroei op uw benen, dan is het laten laseren van uw benen zeker het overwegen waard.

Werkwijze benen ontharen

Bij IZZI Laser Clinic volgen we een specifieke werkwijze om het optimale resultaat te bereiken bij ontharen van uw benen.

1

Intakegesprek

In vrijblijvend intakegesprek legt een van onze specialisten alles uit over laser ontharen. Uiteraard kunt u zelf ook vragen stellen tijdens dit gesprek. Na afloop kan u een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van uw oksels.

2

Voorbereiding benen ontharen

Voor de laserontharing moet het te behandelen gebied 24 uur van tevoren schoon en geschoren zijn. Alleen scheren is toegestaan; waxen en epileren zijn niet toegestaan.

3

De laserbehandeling

De laserspecialist markeert het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt aangepast aan uw specifieke huidtype en behandelstatus.

4

Na de behandeling

Na de laserbehandeling is het essentieel om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon en uw huid goed te verzorgen. Volg altijd de instructies van onze laserspecialisten op.

Tarieven
Benen ontharen

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor laser ontharen, die gebaseerd zijn op het te behandelen gebied. De kosten van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wat klanten over IZZI laser Kliniek zeggen

5/5

Vandaag mijn eerste laserbehandeling gehad voor mijn bikinilijn en oksels en ik ben blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen. Mooie locatie, vriendelijk personeel, schoon en professioneel. Tijdens de intake werd alles duidelijk uitgelegd en vervolgens ook nagekomen tijdens de behandeling. Zeer tevreden!

5/5

Vriendelijk personeel begeleidde me door het hele proces en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde tijdens de behandeling. Binnenkort voor mijn tweede afspraak. Ik kijk ernaar uit!

5/5

Zeer tevreden over IZZI Clinic. Vanaf het eerste contact kreeg ik duidelijke informatie over de behandeling en de kosten. De haartjes op mijn benen worden al dunner en veel haar komt al niet meer terug. Onwijs fijne service!