5/5

5/5

Specialisten in Laserontharen

Benen Ontharen Mannen | Benen Laseren voor Definitief Ontharen

Benen ontharen voor mannen wordt steeds populairder. In een vrijblijvend intakegesprek wordt u uitgebreid geïnformeerd over de laser behandeling door een van onze specialisten.

Geïnteresseerd of heeft u vragen? Bel of WhatsApp 06 – 11 76 88 81

Mannen benen ontharen

Steeds meer mannen kiezen voor definitief ontharen van hun benen. Laseren is een effectieve manier om definitief ongewenste haargroei op een professionele manier te laten verwijderen. 

Tijdens een gratis consult adviseren wij u over het laseren van uw benen. Daarnaast kunt u een gratis proefbehandeling krijgen, zodat u zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze laserbehandeling is.

Benen Ontharen Mannen: Te Verwachten Resultaten

Bent u een man en wilt u haar op uw benen verwijderen? Wij kunnen u helpen met permanent ontharen. U zult merken dat na elke sessie de haargroei afneemt en de haren fijner worden.

Gemiddeld zijn er ongeveer 6 behandelingen nodig om definitief te ontharen. Tussen de behandelingen zit steeds een paar weken, maar dit is mede afhankelijk van uw haar- en huidtype. 

Tijdens een gratis intakegesprek bespreken we graag u wensen en behoeften, zodat wij een persoonlijk behandelplan op kunnen stellen.

Prijs per behandeling & Pakketprijs

Bij IZZI Laser Clinic nodigen wij u graag uit voor een gratis intakegesprek en een proefbehandeling.

Behandeling Per Sessie Pakket 5+1 gratis
Gehele Benen €240,- €1200,-
Onderbenen €140,- €700,-
Bovenbenen €140,- €700,-
Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Openingstijden

Locatie Amsterdam

Benen Ontharen Mannen?
Vrijblijvend Intakegesprek & Proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Veelgestelde Vragen Benen Ontharen Mannen

Heeft u vragen over benen ontharen voor mannen? Bekijk hier de meest gestelde vragen over laserontharing.

Laserontharing voor mannen biedt een duurzame oplossing voor ongewenste haargroei, bijvoorbeeld op uw benen.

In tegenstelling tot traditionele methoden zoals scheren of het gebruik van ontharingscrème voor mannen, pakt laserbehandeling de haarzakjes aan de wortel aan, wat resulteert in een langduriger gladde huid zonder de irritatie of ingegroeide haren die andere methoden kunnen veroorzaken.

Onze lasers zorgen voor een behandeling die vrijwel pijnloos is. Bent u geïnteresseerd? Boek een gratis proefbehandeling, zodat u zelf kunt ervaren hoe pijnloos en effectief onze behandeling is!

Het aantal benodigde sessies voor mannen benen ontharen kan variëren, afhankelijk van factoren zoals haarkleur, huidtype en de dichtheid van de haargroei. Gemiddeld zijn er ongeveer 6 behandelingen nodig.

Daarnaast is het mogelijk dat er periodiek een onderhoudsbehandeling nodig is, maar ook dit is afhankelijk van factoren als uw huidtype, haartype enzovoorts. Tijdens een gratis consult leggen wij u graag alles uit over laser ontharen.

Een enkele sessie voor het ontharen van de benen kan variëren van 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de te behandelen oppervlakte en de dichtheid van de haargroei.

Ontharingscrème voor mannen biedt slechts een tijdelijke oplossing door de haren net onder het huidoppervlak op te lossen, terwijl laserontharing zich richt op de haarzakjes, wat resulteert in een langduriger effect.

Bovendien elimineert laserontharing het risico op chemische irritaties die regelmatig voortvloeien uit het gebruik van ontharingscrèmes.

Bij IZZI Laserkliniek kunnen we alle haartypes en huidskleuren effectief én pijnloos behandelen.

Benen Ontharen Mannen Bij IZZI Laser Clinic

De methode om van ongewenste haargroei af te komen

Laserontharing voor Mannen

Voor mannen die af willen van ongewenst haar op hun benen, is benen ontharen een populaire optie. Het regelmatig bijhouden van geschoren benen kan echter tijdrovend en vervelend zijn.

Daarom kiezen steeds meer mannen voor definitief ontharen van de benen door middel van laserbehandelingen. Daarnaast zijn borsthaar, rug en baard laseren populaire behandelingen.

Het voordeel van benen laser ontharen is dat het haar permanent verwijderd kan worden, waardoor mannen zich geen zorgen meer hoeven te maken over het regelmatig scheren of waxen.

Daarnaast kan ook de huidirritatie die vaak gepaard gaat met scheren of waxen, worden vermeden door te kiezen voor laser ontharen. De behandeling is snel, effectief en vrijwel pijnloos, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor mannen die af willen van ongewenst beenhaar.

Door middel van laser ontharen kunt u genieten van gladde, haarvrije bovenbenen en onderbenen zonder de dagelijkse zorgen en ongemakken die gepaard gaan met traditionele ontharingsmethoden.

Bent u een man en wilt u graag uw benen laseren? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult en gratis proefbehandeling!

Permanent Benen Ontharen Mannen

Wat is het te verwachten resultaat van benen laseren?

Het te verwachten resultaat van benen laseren bij mannen is een gladde en haarvrije huid op de behandelde gebieden. Het laserproces richt zich op de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor de haargroei vertraagt en uiteindelijk stopt.

Na meerdere behandelingen zullen de haren op de benen aanzienlijk verminderen en de huid glad en zijdezacht aanvoelen. Daarnaast zorgt laser ontharen er ook voor dat de haargroei niet terugkomt op de behandelde gebieden, waardoor mannen langdurig kunnen genieten van hun haarvrije benen.

Dit resultaat kan een groot verschil maken in het dagelijks leven van mannen, omdat ze zich geen zorgen meer hoeven te maken over regelmatig scheren of waxen.

Benen laseren biedt dus een duurzame oplossing voor ongewenste haargroei en zal mannen helpen om zelfverzekerd en comfortabel in hun eigen huid te voelen. Hierdoor hoeft u nooit meer te scheren, epileren of waxen.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Effectief & Pijnloos Benen Ontharen Mannen

Hoe werkt benen laser ontharen voor mannen?

Benen laser ontharen voor mannen werkt op een zelfde manier als laseren voor vrouwen.

Tijdens een laserbehandeling wordt een geconcentreerde lichtstraal op de haarzakjes gericht, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Dit zorgt ervoor dat de haargroei vertraagt en de haren dunner en minder zichtbaar worden.

Voor mannen die last hebben van ongewenste haargroei op hun benen, kan laser ontharen een effectieve oplossing zijn. Het proces kan echter meerdere sessies vereisen, afhankelijk van de grootte van het gebuid, het haartype en de haarkleur.

Laser ontharen is een veilige en langdurige manier om van overtollige haargroei af te komen.

Voor mannen die op zoek zijn naar een langdurige oplossing voor het ontharen van hun benen is laser ontharing een effectieve en duurzame keuze zijn.

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden voor het ontharen van uw benen als man en wilt u weten hoeveel behandelingen er nodig zijn? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Prijs Laser Ontharen Benen Mannen

De prijzen voor laserontharing kunnen variëren, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied en het aantal benodigde behandelingen.

Dit is ook de reden dat wij u aanraden om een gratis intakegesprek in te plannen. Tijdens dit intakegesprek zullen wij met u bespreken wat uw wensen zijn en al uw vragen beantwoorden. Daarnaast stellen wij een persoonlijk behandelplan op, zodat u weet waar u aan toe bent. Op onze tarieven pagina kunt u tevens voordelig een pakket boeken, waarbij u één volledige behandeling gratis krijgt.

Is Laser Ontharen Pijnloos?

Ja, de behandeling is nagenoeg pijnloos. De diodelaser is zeer geschikt voor blijvende ontharing van de benen. De geconcentreerde lichtstralen richten zich op de haarzakjes, waardoor de haartjes permanent worden verwijderd.

Laserontharing wordt over het algemeen als comfortabel ervaren. Door de geavanceerde technologie is de behandeling vrijwel pijnloos, wat de drempel voor mannen om te kiezen voor laser ontharen verlaagt.

Waar IZZI Clinic voor staat

Voordelen van Laser Ontharen

Definitief Ontharen

Een effectieve en permanente oplossing

Gratis Advies

Altijd een gratis intakegesprek en proefbehandeling

Veilige Lasers

Veilige en zeer effectieve lasers voor pijnloos ontharen

Deskundig Personeel

Specialisten met jarenlange ervaring met ontharen

Gratis Adviesgesprek & Proefbehandeling

Definitief Benen Ontharen Mannen

Definitieve ontharing met de diodelaser biedt diverse voordelen voor mannen. Naast het permanent verwijderen van haargroei zijn er ook praktische voordelen, zoals het niet meer hoeven scheren van de benen.

Hoe lang duurt een laserbehandeling voor het ontharen van benen?

De duur van een laserbehandeling voor het ontharen van benen kan variëren, afhankelijk van het te behandelen gebied. Over het algemeen duurt een behandeling gemiddeld 30 tot 60 minuten.

U bent bij ons aan het juiste adres als u last van ongewenste haargroei heeft. Onze geavanceerde laser werkt op zo’n manier dat wij de haarzakjes op een effectieve manier vernietigen.

Voorafgaand aan de behandeling en afhankelijk van het te behandelen gebied bepalen wij, in overleg met u, het aantal behandeling van nodig is voor het gewenste resultaat.

Werkwijze Benen Ontharen Mannen

Bij IZZI Laser Clinic volgen we een specifieke werkwijze om het optimale resultaat te bereiken bij uw laser ontharing.

1

Intakegesprek

In vrijblijvend intakegesprek legt een van onze specialisten alles uit over laser ontharen. Uiteraard kunt u zelf ook vragen stellen tijdens dit gesprek. Na afloop kan u een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van uw oksels.

2

Voorbereiding Benen Ontharen mannen

Voor de laserontharing moet het te behandelen gebied 24 uur van tevoren schoon en geschoren zijn. Alleen scheren is toegestaan; waxen en epileren zijn niet toegestaan.

3

De laserbehandeling

De laserspecialist markeert het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt aangepast aan uw specifieke huidtype en behandelstatus.

4

Na de behandeling

Na de laserbehandeling is het essentieel om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon en uw huid goed te verzorgen. Volg altijd de instructies van onze laserspecialisten op.

Benen Ontharen Mannen Tarieven

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor laser ontharen, die gebaseerd zijn op het te behandelen gebied. De kosten van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wat Klanten over IZZI Clinic Zeggen

Merle A.
Merle A.
Verified Google Review
Lees verder
Met veel liefde en aandacht werd ik bij IZZI geholpen. Inmiddels heb ik mijn derde behandeling laser ontharen gehad. De behandelingen zijn snel en pijnloos en ik ben enorm positief over het resultaat!
Kimberly F.
Kimberly F.
Verified Google Review
Lees verder
Prachtige kliniek. Super schoon en mooi ingericht. De behandeling werd mij uitgebreid uitgelegd en ik kon allerlei vragen stellen. Waar ik in het verleden laseren pijnlijk vond is het hier echt pijnloos! Ik kijk uit naar de volgende afspraak en over een tijd het haarvrije resultaat 🙂
Martina D.P.
Martina D.P.
Verified Google Review
Lees verder
Super fijn geholpen voor mijn laserbehandeling, super vriendelijke dames, kundig en professioneel behandeld. Behandeling was geheel pijnloos. Tot over een aantal weken!
Nathalia B.
Nathalia B.
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend goed geholpen! Eerst een hele uitleg gekregen over de behandeling en toen helemaal op mijn gemak gesteld en een perfecte behandeling gehad! Kan niet wachten op het resultaat, tot over 6 weken!
Laura H.
Laura H.
Verified Google Review
Lees verder
Ik vond het vooraf best spannend, maar voor mij was dit was de beste keuze ooit! De behandelingen doen geen pijn en ik ben superblij met het resultaat!
Iza N.
Iza N.
Verified Google Review
Lees verder
Gisteren mijn eerste laserbehandeling gehad. Super mooie salon en fijn geholpen, de behandeling werd voorafgaand goed uitgelegd en was compleet pijnloos. Tot de volgende !