5/5

5/5

Specialisten in Baard laseren

Baard Laseren? Een perfecte Baardlijn!

Wilt u pijnloos uw baard laseren? Boek een gratis adviesgesprek en krijg advies over een strakke baardlijn en het verwijderen van haar op uw gezicht en nek.

Geïnteresseerd of heeft u vragen? Bel of WhatsApp 06 – 11 76 88 81

baard laseren

Als u een perfecte baardlijn wilt of wanneer u overweegt om ongewenst haar op uw gezicht permanent te verwijderen, is uw baard laseren de meest effectieve keuze. Deze geavanceerde behandeling maakt gebruik van laserontharing om ongewenste haargroei, inclusief de haarzakjes, definitief te verwijderen, waardoor u kunt genieten van blijvend zijdezachte wangen en nek.

In een gratis adviesgesprek leggen wij u graag meer uit over het laseren van de baard.

Te verwachten resultaten van de baard laseren

Door middel van het laseren van het baardgebied kunnen wij u helpen om haar te verwijderen op plekken waar u dit niet meer wilt hebben. Als u bijvoorbeeld genoeg heeft van het scheren van uw jukbeenderen, wangen of nek, dan is laserontharing dé oplossing.

Na elke sessie wordt de haargroei steeds minder en de haren worden steeds fijner. Gemiddeld zijn er ongeveer 6 sessies nodig om uw baard definitief te ontharen.

Prijs per behandeling & Pakketprijs

Bij IZZI Laser Clinic nodigen wij u graag uit voor een gratis intakegesprek en een proefbehandeling.

Behandeling Per Sessie Pakket 5+1 gratis
Jukbeenderen €85,- €425,-
Baard €160,- €800,-

Voorzorg

Wij raden u aan om zes weken voor uw laserontharing te stoppen met harsen, epileren of waxen. U mag uw haren wel scheren of bijknippen. Probeer ook vier tot zes weken voor de behandeling niet meer uitgebreid te zonnen of de zonnebank te gebruiken, en laat zelfbruiners en ontharingscrèmes staan.

Tijdens de behandeling

Zorg ervoor dat u het gebied dat gelaserd gaat worden 24 uur van tevoren scheert. De behandeling werkt het best als de laser direct bij de haarwortels kan komen.

Bij het laseren neemt het pigment in uw haar de energie van de laser op. Die energie verandert in warmte en vernietigt de haarwortels. Afhankelijk van de gevoeligheid van uw huid kan het zijn dat u een licht prikkend gevoel voelt tijdens de behandeling. Hoe lang de behandeling duurt, hangt af van hoe groot het gebied is dat we behandelen.

Nazorg

Na de behandeling kan uw huid wat warm zijn en een beetje rood kleuren. Dit is normaal en doorgaans trekt dit binnen enkele uren volledig weg.

Openingstijden

Locatie Amsterdam

Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Gratis Intakegesprek & Proefbehandeling

Wij nodigen u graag uit voor een gratis adviesgesprek en een proefbehandeling zodat u zelf kunt ervaren hoe pijnloos en effectief onze behandeling is!

Veelgestelde vragen baard laseren

Wilt u uw baard weg laten laseren? Bekijk hier de meest gestelde vragen over laserontharing.

Tijdens het laseren van de baard laseren wij de haren op gebieden in de baardstreek die u graag wilt verwijderen. Dit kan bijvoorbeeld haar op uw wangen zijn, maar ook baardhaar in uw nek en hals.

Tijdens een gratis intakegesprek bespreken we uw wensen en behoeften. Op basis van een huid- en haaranalyse maken we samen een plan om u de perfecte baardlijn te geven.

De ervaringen van onze klanten zijn erg positief! Na slechts enkele behandelingen zal u al een aanzienlijke vermindering van de haargroei zien op de plekken die behandeld zijn door de laser. 

Aan het einde van het traject is het behandelde gebied op uw gezicht, hals of nek vrij van ongewenst haar.

De kosten voor het laseren van uw baard hangen af van het gebied dat u wilt laseren. Wilt u bijvoorbeeld alleen uw bakkebaarden laseren of ook uw nek en hals? Ook de dikte van de haren en mate van beharing spelen hierbij een rol. 

Tijdens een gratis adviesgesprek kunnen we een inschatting maken van het aantal benodigde behandelingen dat is afgestemd op uw behoeften.

Bekijk de tarieven voor baard laseren.

Zeker! Wij behandelen mannen en vrouwen. Hoewel het inderdaad zo is dat het laseren van de baard voornamelijk geassocieerd wordt met mannen, kunnen vrouwen ook last hebben van ongewenste gezichtsbeharing op de kin of bovenlip.

Uiteraard nodigen wij zowel mannen als vrouwen uit voor een gratis intakegesprek en een proefbehandeling.

Het is mogelijk om zowel de hele baard te laten laseren als alleen specifieke delen, zoals de baardlijn of bakkebaarden, aan te pakken.

Uiteraard geven wij u de flexibiliteit om de gewenste gezichtsbeharing en contouren die u wenst te bepalen.

Een gemiddelde sessie voor het laseren van de baard kan variëren van 15 tot 60 minuten, afhankelijk van de omvang van het te behandelen gebied en de dichtheid van de baard.

Het aantal benodigde behandelingen voor baard laseren varieert per persoon, maar over het algemeen zijn er meerdere sessies nodig om een optimaal resultaat te bereiken. Gemiddeld ligt dit rond de 6 sessies. De sessies worden meestal met een tussenpoos van enkele weken gepland.

Het laseren van de baard biedt langdurige resultaten. Echter, het is belangrijk om te begrijpen dat sommige haartjes naar verloop van tijd terug kunnen komen. Het is dus mogelijk dat u periodiek een onderhoudsbehandeling nodig heeft om resultaten definitief te behouden.

Zeker! Als onze lasers zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan alle belangrijke eisen, zoals FDA, CE, TÜV en ISO13485.

Na een laserbehandeling van de baard en het baardgebied is het belangrijk om de huid te beschermen tegen direct zonlicht en hittebronnen. Het gebruik van een hoge SPF-zonnebrandcrème is dan ook aanbevolen.

Baard Weglaseren Bij IZZI Laser Clinic

Specialisten in baard ontharen

Pijnloos uw baard Laseren

Wilt u uw baard laten laseren? Laser ontharen is de meest effectieve en permanente ontharingsmethode.

Laserontharing wordt steeds populairder, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bent u het zat om telkens weer opnieuw uw baard te moeten scheren? Of heeft u wel eens last van een ingegroeide baardhaar?

Zeg vaarwel tegen ongewenste haargroei bij IZZI Clinic in Amsterdam of Rotterdam. Maak direct een afspraak voor een gratis intakegesprek voor meer informatie!

Effectief en Definitief Ontharen

Baard Laseren Mannen bij IZZI Clinic

Ten eerste biedt uw baard laseren een duurzame oplossing voor het verwijderen van ongewenst haar.

In vergelijking met tijdelijke ontharingsmethoden zoals scheren, waxen of epileren, zorgt laserontharing ervoor dat de haargroei permanent wordt verminderd. Dit betekent dat u voorgoed afscheid kunt nemen van ongewenste haargroei, zonder de constante zorg en herhaling van andere methoden.

Bovendien is uw baard weg laten laseren snel en vrijwel pijnloos, wat het tot een uiterst gemakkelijke en comfortabele keuze maakt. Onze geavanceerde laserapparatuur is ontworpen om op een veilige en effectieve manier ongewenst haar te verwijderen, en de meeste cliënten ervaren slechts een lichte tinteling tijdens de behandeling.

Als u op zoek bent naar een duurzame en praktische manier om uw wangen haarvrij te houden, dan helpen wij u daar graag bij!

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Specialisten in laseren ontharen

Strakke Baardlijn? Kies voor laserontharing

Hoe vaak u uw baardlijn moet laseren kan variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van verschillende factoren.

Over het algemeen raden we aan om te laseren in een reeks van meerdere behandelingen, meestal met tussenpozen van 4 tot 6 weken. Dit is omdat het menselijk haargroeipatroon in verschillende fasen verloopt, en laserontharing het meest effectief is tijdens de anagene fase, wanneer de haarzakjes actief zijn.

Door herhaalde sessies te plannen, kunnen we ervoor zorgen dat we de maximale hoeveelheid haar verwijderen en optimale resultaten bereiken.

Wanneer de warmte het haarzakje bereikt, wordt het haarzakje beschadigd en gedeactiveerd, waardoor het niet langer in staat is om nieuw haar te produceren. Omdat de laser zich richt op het pigment in het haar, is laser ontharen het meest effectief op donkere, dikke haren. Haren met weinig pigment, zoals lichtblond, wit of grijs haar, kunnen minder responsief zijn op laserbehandelingen.

Het exacte aantal sessies dat nodig is voor permanente ontharing kan variëren, afhankelijk van individuele factoren zoals haartype, huidskleur, hormonale schommelingen en genetica.

Sommige cliënten merken een aanzienlijke vermindering van haargroei na slechts enkele sessies, terwijl anderen mogelijk meer behandelingen nodig hebben voor het gewenste resultaat op de wangen en in de nek.

Onze ervaren specialisten bij IZZI Clinic zullen een persoonlijk behandelplan opstellen dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen, zodat u kunt genieten van langdurig gladde nek en wangen zonder de zorgen van dagelijks scheren.

Waar IZZI Clinic voor staat

Voordelen van Laser Ontharen

Definitief Ontharen

Een effectieve en permanente oplossing

Gratis Advies

Altijd een gratis intakegesprek en proefbehandeling

Veilige Lasers

Veilige en zeer effectieve lasers voor pijnloos ontharen

Deskundig Personeel

Specialisten met jarenlange ervaring met ontharen

Baard laseren voor mannen

Doet mijn baard laseren pijn?

Veel cliënten stellen de vraag “Doet mijn baard laseren pijn?” Laat ons u geruststellen: het proces van uw baard weg laten laseren is doorgaans niet pijnlijk. Het is een uiterst geavanceerde en veilige procedure die gebruikmaakt van geconcentreerd licht om de haarzakjes selectief te verwarmen en te vernietigen. Dit veroorzaakt slechts minimale ongemakken, meestal vergeleken met een lichte prikkeling of warmtegevoel tijdens de behandeling.

Onze ervaren specialisten doen er alles aan om uw comfort te garanderen tijdens de behandeling. Het grote voordeel van uw baard laseren is dat de behandeling vrijwel pijnloos is in vergelijking met traditionele ontharingsmethoden zoals scheren of epileren. Bovendien wordt de ongemakkelijke herhaalde haargroei en worden ingegroeide haren aanzienlijk verminderd na slechts een paar sessies laseren.

Heeft u na het scheren last van ingegroeide baardharen? Als u op zoek bent naar een effectieve en comfortabele manier om definitief afscheid te nemen van ongewenste haargroei in uw nek of op uw wangen, dan is een behandeling in onze laserkliniek zeker de moeite waard om te overwegen.

Onze deskundige specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen, zodat u met vertrouwen kunt kiezen voor laserontharing als uw gewenste methode voor definitief ontharen.

Werkwijze Baardlijn Laseren

Bij IZZI Clinic volgen we een specifieke werkwijze om het optimale resultaat te bereiken op het gelaat.

1

Intakegesprek

In vrijblijvend consult legt een van onze specialisten alles uit over laser ontharen. Uiteraard kunt u zelf ook vragen stellen tijdens dit gesprek. Na afloop kan u een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van uw oksels.

2

Voorbereiding baard laseren

Voor de laserontharing moet het te behandelen gebied 24 uur van tevoren schoon en geschoren zijn. Alleen scheren is toegestaan; waxen en epileren zijn niet toegestaan.

3

De laserbehandeling

De laserspecialist markeert het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt aangepast aan uw specifieke huidtype en behandelstatus.

4

Na de behandeling

Na de laserbehandeling is het essentieel om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon en uw huid goed te verzorgen. Volg altijd de instructies van onze laserspecialisten op.

Baard Laseren Kosten

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor laser ontharen, die gebaseerd zijn op het te behandelen gebied. De kosten van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Veelgestelde vragen Baardlijn Laseren

Onze specialisten in de klinieken in Amsterdam en Rotterdam staan uiteraard ook graag voor u klaar om al uw vragen over definitief ontharen te beantwoorden.

Laserontharing is een moderne techniek om ongewenste haren te verwijderen met behulp van lichtenergie. Tijdens de behandeling wordt er een geconcentreerde lichtstraal (laser) gebruikt die het pigment in de haarfollikel opwarmt en beschadigt, waardoor verdere haargroei wordt voorkomen. Het resultaat is een gladdere huid zonder het gedoe van scheren of waxen.

Ja, laserontharing is een veilige procedure. De technologie is in de loop der jaren verfijnd om specifiek de haarfollikels te targeten zonder het omliggende huidweefsel te beschadigen. U kunt enige roodheid of zwelling ervaren na de behandeling, maar dit is meestal tijdelijk.

De sensatie van laserontharing wordt vaak vergeleken met het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid wordt geslagen. Hoewel de meeste mensen de behandeling goed verdragen, hangt het comfortniveau af van het behandelde gebied en uw pijntolerantie. Onze specialisten proberen het ongemak te minimaliseren en uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

De kosten voor laserontharing variëren afhankelijk van het behandelde gebied en het aantal benodigde sessies. Tijdens een vrijblijvende intake kunnen we uw situatie bespreken en een persoonlijk behandelplan maken, zodat u weet waar u aan toe bent.

De duur van een laserontharingssessie hangt af van het te behandelen gebied. Kleinere gebieden zoals de bovenlip kunnen in slechts enkele minuten worden behandeld, terwijl grotere gebieden zoals de benen of de rug meer tijd in beslag kunnen nemen, soms wel tot een uur.

Laserontharing biedt een langdurige reductie van haargroei, maar geen enkele methode kan 100% permanente haarverwijdering garanderen. De meeste mensen ervaren echter een aanzienlijke afname van haargroei, en de haren die terugkomen zijn vaak dunner en lichter van kleur. Periodieke onderhoudsbehandelingen kunnen nodig zijn om optimale resultaten te behouden.

Laserontharing werkt het beste op dikker, donkerder haar omdat de laser het pigment in de haarfollikel target. Fijnere haren kunnen moeilijker te behandelen zijn omdat ze minder pigment bevatten. Tijdens een consult kunnen we uw haartype beoordelen en u informeren over de verwachte resultaten.

De effectiviteit van laserontharing hangt af van het contrast tussen de kleur van de huid en de kleur van het haar. Donkere haren op een lichte huid zijn doorgaans het meest effectief te behandelen. Blonde, grijze en roodachtige haren bevatten minder pigment, waardoor ze moeilijker te targeten zijn met de laser. Het is belangrijk om uw individuele situatie te bespreken tijdens een intake, zodat wij u een realistische inschatting kunnen geven van wat u kunt verwachten.

Uw voorbereiding op een laserontharingsbehandeling is cruciaal voor de effectiviteit en veiligheid van de procedure. Het wordt aanbevolen dat u minstens vier tot zes weken voor de behandeling blootstelling aan de zon en zonnebanken vermijdt, omdat dit de effectiviteit van de behandeling kan verminderen en de kans op bijwerkingen kan verhogen. Zorg ervoor dat het te behandelen gebied geschoren is 24-48 uur voor uw afspraak. Vermijd het verwijderen van haren door waxen, epileren of door middel van ontharingscrèmes gedurende minstens zes weken voorafgaand aan de behandeling.

Als u een laserbehandeling krijgt in een gebied waar u make-up draagt, zoals uw gezicht, wordt het sterk aanbevolen om op de dag van de behandeling geen make-up te dragen. Make-up kan de effectiviteit van de laser verminderen en kan in sommige gevallen ook het risico op complicaties vergroten. Uw huid moet schoon en vrij van producten zijn om de beste resultaten te garanderen.

Tussen uw laserbehandelingen door mag u zich zeker scheren. Sterker nog, scheren wordt vaak aanbevolen omdat het de oppervlakkige haren verwijdert zonder de haarfollikels te verstoren. Echter, u moet het waxen, epileren, of het gebruik van ontharingscrèmes vermijden, omdat deze methoden de haarfollikel tijdelijk kunnen verwijderen, wat de effectiviteit van uw volgende laserbehandeling kan verminderen.

Het is belangrijk om de aanbevolen planning van uw behandelingen te volgen om optimale resultaten te bereiken. Als u een behandeling overslaat, kan dit de voortgang van uw haarreductie vertragen. Houd in gedachten dat de behandelingen zijn gepland op basis van de haargroeicyclus om maximale effectiviteit te garanderen.

Na een laserontharingsbehandeling kan uw huid gevoelig en licht geïrriteerd aanvoelen. Het is essentieel om uw huid met zorg te behandelen om het herstelproces te bevorderen en mogelijke complicaties te vermijden. Begin met het dagelijks hydrateren van het behandelde gebied met een zachte, geurloze lotion om de huid soepel en gehydrateerd te houden. Vermijd direct zonlicht en gebruik een zonnebrandcrème met een hoge SPF wanneer u naar buiten gaat, omdat uw huid gevoeliger zal zijn voor UV-stralen. Het is ook raadzaam om hete baden, sauna's en intensieve lichaamsbeweging te vermijden gedurende ten minste 48 uur na de behandeling om irritatie te voorkomen. Als u enige zwelling, roodheid of ongemak ervaart, kan een koud kompres helpen. Mocht u onverwachte reacties of aanhoudende irritatie opmerken, neem dan direct contact op met ons. Door deze zorginstructies te volgen, zorgt u voor een vlotte herstelperiode en optimale resultaten van uw laserontharingsbehandeling.

Laserontharing werkt het meest effectief op donkere haren tegen een lichte huidskleur. Dit komt omdat de laser zich richt op het melaninepigment in het haar, en donker haar bevat meer melanine dan licht haar. Lichte haren, zoals blond, grijs of rood haar, en fijn donshaar bevatten minder pigment, waardoor ze moeilijker te detecteren en te behandelen zijn met de laser. Dit betekent niet dat lichte haren of dons volledig onbehandelbaar zijn, maar de resultaten kunnen variëren en er kunnen meer behandelingen nodig zijn om het gewenste effect te bereiken. Als u overweegt om lichte haren of dons te laten behandelen, is het belangrijk om een vrijblijvende intake in te plannen bij ons in de kliniek, zodat wij u een realistisch beeld kunnen geven van wat u kunt verwachten.

Een zongebruinde huid bevat verhoogde niveaus van melanine door blootstelling aan UV-stralen. Dit kan het risico op bijwerkingen, zoals brandwonden, hyperpigmentatie of hypopigmentatie, vergroten bij laserontharing. De reden hiervoor is dat de laser zich richt op donkere pigmenten, zoals het melanine in haren, maar wanneer de huid zelf ook donkerder is door een bruining, kan de laser moeite hebben om onderscheid te maken tussen het pigment in de huid en het haar. Dit kan leiden tot een ongelijkmatige energieafgifte en mogelijk schade aan de omliggende huid. Het wordt sterk aanbevolen om laserbehandelingen te vermijden op recentelijk gebronsde huid. Als u recentelijk tijd in de zon heeft doorgebracht of een zelfbruiner heeft gebruikt, is het raadzaam om te wachten tot uw kleur vervaagt voordat u een laserbehandeling ondergaat. Bespreek altijd uw recente blootstelling aan de zon tijdens een vrijblijven intakegesprek, voordat u een laserbehandeling ondergaat, zodat wij u het beste advies kunnen geven en eventuele risico's kunnen minimaliseren.

Na uw laserbehandeling wordt het sterk aanbevolen om blootstelling aan de zon te vermijden op het behandelde gebied voor minstens twee weken. De huid kan na de behandeling gevoeliger zijn, wat het risico op zonnebrand verhoogt. Als u buiten bent, gebruik dan een zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor om het behandelde gebied te beschermen.

Laserontharing resulteert in een significante reductie van de haargroei. In veel gevallen resulteert de behandeling in een permanente haarvermindering, maar niet altijd in een volledige haarverwijdering. De haren die terug kunnen komen zijn vaak dunner en lichter van kleur. Periodieke onderhoudsbehandelingen kunnen nodig zijn om de resultaten te behouden.

De beste tijd om te starten met laserontharing is wanneer u kunt committeren aan het vermijden van zonblootstelling voor en na de behandelingen. De herfst en wintermaanden zijn vaak ideaal omdat de huid dan meestal minder wordt blootgesteld aan de zon. Echter, het belangrijkste is dat u de voor- en nazorginstructies volgt, ongeacht wanneer u start.

De meeste delen van het lichaam kunnen veilig en effectief behandeld worden met laserontharing. Echter, gevoelige gebieden zoals rond de ogen worden over het algemeen vermeden vanwege het risico op oogletsel. Wanneer u naar onze kliniek komt voor een intake, zullen we de te behandelen gebieden bespreken en u adviseren over de meest geschikte en veilige behandelingsopties.

Wanneer u zich voorbereidt op het ontharen van de schaamstreek met een laser, is het belangrijk om eerst het gebied te scheren 24-48 uur vóór uw afspraak. Dit zorgt ervoor dat de laser zich direct op de haarzakjes kan richten. Vermijd het waxen, epileren, of het gebruik van ontharingscrèmes in het gebied gedurende ten minste zes weken voor de behandeling, omdat deze methoden de haarzakjes kunnen verstoren. Blootstelling aan de zon en zonnebanken moeten ook minstens vier tot zes weken voor de behandeling worden vermeden.

Zowel laserontharing als IPL (Intense Pulsed Light) zijn effectieve methoden voor haarverwijdering, maar er zijn verschillen. Lasers gebruiken een enkele, geconcentreerde golflengte van licht, wat vaak effectiever is bij het richten op haarzakjes, terwijl IPL meerdere golflengtes gebruikt. Voor sommige huid- en haartypes kan laserontharing meer effectief en sneller resultaten bieden dan IPL. 

Zwangerschap kan veranderingen in hormoonniveaus veroorzaken, wat kan leiden tot veranderingen in haargroei. Echter, haar dat effectief is verwijderd door een laserbehandeling zal niet terugkeren als gevolg van zwangerschap. Desalniettemin kunnen nieuwe haren, die niet eerder actief waren, beginnen te groeien door de hormonale veranderingen van de zwangerschap.

De tijd tussen laserbehandelingen varieert, afhankelijk van het gebied dat wordt behandeld en uw individuele haargroeicyclus. Voor het gezicht kan dit elke 4-6 weken zijn, terwijl voor het lichaam het vaak elke 6-8 weken is. Het is belangrijk om de aanbevolen tijd tussen de behandelingen te volgen om de effectiviteit van de procedure te maximaliseren.

Hoewel er geen direct bewijs is dat laserontharing schadelijk is voor zwangere vrouwen, adviseren wij uit voorzorg om tijdens de zwangerschap geen laserbehandelingen te ondergaan. Dit is voornamelijk vanwege het gebrek aan uitgebreid onderzoek op dit gebied en om mogelijke risico's voor moeder en kind te minimaliseren.

Na een laserbehandeling kan uw huid gevoelig zijn. We adviseren om ten minste 24 uur te wachten alvorens make-up te gebruiken op het behandelde gebied. Als u make-up wilt aanbrengen, zorg er dan voor dat deze nieuw of schoon is om het risico op infectie of irritatie te minimaliseren.

Ja, tijdens uw intakegesprek bespreken we uw wensen, evalueren we het te behandelen gebied en bepalen we de meest geschikte behandelmethode. Als u besluit om verder te gaan, kunt u zeker meteen een afspraak inplannen voor uw eerste behandeling.

Laserontharing kan in bepaalde gevallen niet worden uitgevoerd, waaronder tijdens de zwangerschap, bij bepaalde huid- en haartypes, bij zongebruinde huid, actieve huidziekten, bepaalde medicaties en medische aandoeningen, tatoeages en permanente make-up in het te behandelen gebied, recente littekens in dat gebied, en bij zeer lichte of grijze haren waar te weinig pigment aanwezig is voor effectieve behandeling. Voor uw veiligheid en optimale resultaten raden wij u aan om een gratis intake in te plannen om uw geschiktheid voor de behandeling te beoordelen en eventuele vragen of zorgen te bespreken.

Na een laserontharingsbehandeling raden we u aan om gedurende ten minste 24 tot 48 uur na de procedure intensieve lichaamsbeweging te vermijden. Intensief sporten kan leiden tot overmatig zweten, wat irritatie kan veroorzaken in het behandelde gebied. Zweten kan ook de kans op bacteriële infecties vergroten, aangezien de poriën open en gevoelig kunnen zijn na de behandeling. Om de beste resultaten te behalen en mogelijke bijwerkingen te minimaliseren, is het belangrijk om de instructies van uw specialist op te volgen en uw huid de tijd te geven om te herstellen na de behandeling.

Baard weglaseren?
Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Baard laseren ervaring
Wat klanten over IZZI Laser Clinic zeggen

5/5

Vandaag mijn eerste laserbehandeling gehad voor mijn bikinilijn en oksels en ik ben blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen. Mooie locatie, vriendelijk personeel, schoon en professioneel. Tijdens de intake werd alles duidelijk uitgelegd en vervolgens ook nagekomen tijdens de behandeling. Zeer tevreden!

5/5

Vriendelijk personeel begeleidde me door het hele proces en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde tijdens de behandeling. Binnenkort voor mijn tweede afspraak. Ik kijk ernaar uit!

5/5

Zeer tevreden over IZZI Clinic. Vanaf het eerste contact kreeg ik duidelijke informatie over de behandeling en de kosten. De haartjes op mijn benen worden al dunner en veel haar komt al niet meer terug. Onwijs fijne service!