5/5

5/5

Laser Ontharen Behandelingen

Als u uw lichaam of gezicht permanent wilt ontharen dan is laserontharing de meest effectieve keuze. Deze behandeling maakt gebruik van een ontharingslaser om ongewenste haren, inclusief de haarzakjes, te vernietigen, wat resulteert in blijvende ontharing.

Laser ontharen behandelingen

Populaire laserontharing

De meest effectieve en permanente ontharingsmethode is laserontharing.

Reken af met ongewenste haargroei en ontdek laserontharing bij IZZI Clinic in Amsterdam of Rotterdam.

Laser ontharen wordt steeds populairder, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bent u het zat om telkens weer opnieuw uw bikinilijn en oksels te moeten scheren? 

dames

Bekijk hieronder de laser behandelingen voor Dames.

Lichaam dames
Lichaam dames
Lichaam dames
Lichaam dames
Lichaam dames
Gelaat dames
Gelaat dames
Gelaat dames

Heren

Bekijk hieronder de laser behandelingen voor Heren.

Lichaam heren
Lichaam HEREN
Lichaam HEREN
Lichaam HEREN
Lichaam HEREN
Gelaat Heren
Gelaat Heren
Gelaat Heren

Tarieven
laser ontharen

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor laser ontharen, die gebaseerd zijn op het te behandelen gebied. De kosten van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wat klanten over IZZI Clinic zeggen

5/5

Vandaag mijn eerste laserbehandeling gehad voor mijn bikinilijn en oksels en ik ben blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen. Mooie locatie, vriendelijk personeel, schoon en professioneel. Tijdens de intake werd alles duidelijk uitgelegd en vervolgens ook nagekomen tijdens de behandeling. Zeer tevreden!

5/5

Vriendelijk personeel begeleidde me door het hele proces en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde tijdens de behandeling. Binnenkort voor mijn tweede afspraak. Ik kijk ernaar uit!

5/5

Zeer tevreden over IZZI Clinic. Vanaf het eerste contact kreeg ik duidelijke informatie over de behandeling en de kosten. De haartjes op mijn benen worden al dunner en veel haar komt al niet meer terug. Onwijs fijne service!