5/5

5/5

IZZI Laserkliniek #1 in Laser Ontharen

Hele Lichaam Laseren

Wilt u pijnloos en effectief uw lichaam laseren? Bij IZZI Laserkliniek kunnen we u helpen met lichaamshaar permanent verwijderen! 

Geïnteresseerd of heeft u vragen? Bel of WhatsApp 06 – 11 76 88 81

IZZI Clinic Klant

Wilt u uw lichaam laten laseren? Als u uw lichaam definitief wilt ontharen dan is laserontharing de meest effectieve methode.

Deze behandeling maakt gebruik van een ontharingslaser om ongewenst lichaamshaar, inclusief de haarzakjes, te vernietigen, wat resulteert in blijvende ontharing.

Te verwachten resultaten van uw hele lichaam laseren

Het lichaam ontharen is steeds populairder aan het worden bij zowel mannen als vrouwen. Laseren is een effectieve behandeling voor ongewenste haargroei. 

Wij kunnen u helpen met laser ontharing voor het hele lichaam waardoor u de gladde huid krijgt die u altijd al wilde hebben!

Wilt u graag definitief ontharen? Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en een gratis proefbehandeling bij IZZI Laserkliniek. Heeft u vragen? Bel of WhatsApp naar 06 – 11 76 88 81.

Prijs per behandeling & Pakketprijs

Wilt u uw hele lichaam laseren? Bij IZZI Laser Clinic nodigen wij u graag uit voor een gratis intakegesprek en een proefbehandeling.

Behandeling Prijs per Behandeling Pakketprijs 5+1 gratis
Hele Lichaam Laseren 210,- €1.050,-

Voorzorg Lichaam Laseren

Om het beste resultaat te bereiken met uw laserontharing, is een goede voorbereiding van de huid essentieel. We adviseren u om zes weken voor uw geplande behandeling te stoppen met methoden zoals harsen, epileren of waxen. Deze technieken verwijderen de haarzakjes, die juist nodig zijn voor een succesvolle laserbehandeling.

U mag uw haar wel scheren of trimmen, omdat dit de haarwortel niet aantast. Ook is het van belang om vier tot zes weken voor de behandeling de huid niet bloot te stellen aan sterke zon of de zonnebank, en het gebruik van zelfbruinende producten of ontharingscrèmes te vermijden, om de huid in de beste staat te houden voor de behandeling.

Tijdens de behandeling

We raden u aan het gebied dat u wilt laten behandelen een dag voor uw afspraak te scheren. Dit helpt de laser om effectiever te werken, doordat de energie beter door de huid wordt opgenomen en direct de haarzakjes bereikt.

De behandeling werkt doordat de laserenergie geabsorbeerd wordt door het pigment in de haren, waarna deze energie wordt omgezet in warmte. Deze warmte vernietigt vervolgens de haarzakjes, zonder daarbij de omliggende huid te schaden.

Tijdens de behandeling kunt u een licht prikkelend gevoel ervaren, maar over het algemeen wordt dit als vrijwel pijnloos ervaren. De duur van de behandeling hangt af van de grootte van het te behandelen gebied.

Nazorg Hele Lichaam Laseren

Het is normaal dat de huid na de behandeling wat warm en rood kan aanvoelen; dit zijn tijdelijke reacties op de warmte die de laser produceert.

Om het genezingsproces te bevorderen en uw huid te beschermen, adviseren we om direct zonlicht te vermijden en een zonnebrandcrème met een hoge SPF te gebruiken op de behandelde plekken als u naar buiten gaat.

Openingstijden

Locatie Amsterdam

Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Wilt U Uw Hele Lichaam Laseren?
Boek een Gratis Intakegesprek & Proefbehandeling

Bij IZZI Laserkliniek laten we u graag kennismaken met laserontharing. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Veelgestelde vragen over Haar Weglaseren

Heeft u vragen over het laseren van uw lichaam?? Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Hele lichaam laseren is een uitgebreide behandeling waarbij ongewenst haar van het gehele lichaam wordt verwijderd met behulp van een laser. Deze methode richt zich op de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor haargroei wordt geminimaliseerd of permanent gestopt.

Zeker! Een full body laser ontharing bij IZZI Clinic kan worden toegepast op alle huidtypes en haartypes. Onze lasers zijn zeer geavanceerd en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en kenmerken van verschillende huidtypes om optimale veiligheid en effectiviteit te waarborgen. Tijdens het gratis intakegesprek analyseren onze specialisten uw huid- en haartype op basis waarvan een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld. Op deze manier kunnen wij u de beste resultaten bieden.

De ervaring van pijn is subjectief en kan variëren van persoon tot persoon. Echter, wij kunnen met zekerheid zeggen dat onze behandelingen vrijwel pijnloos zijn. Sommige cliënten ervaren een licht tintelend of prikkend gevoel, vergelijkbaar met het knappen van een rubberen bandje tegen de huid. Daarnaast hebben onze moderne lasers een koelfunctie die eventueel ongemak sterk minimaliseert.

Het aantal benodigde sessies voor effectieve haarverwijdering kan variëren, afhankelijk van de haarkleur, het huidtype en de groeicyclus van het haar.

Over het algemeen zijn meerdere sessies nodig, meestal tussen de 6 en 8, met tussenpozen van 4 tot 6 weken. Tijdens een gratis intakegesprek bekijken we uw situatie en maken we hier een inschatting van.

De duur van een lichaam laseren sessie kan variëren afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied en de dichtheid van het haar.

Een volledige sessie voor het hele lichaam kan enkele uren duren, terwijl kleinere gebieden aanzienlijk minder tijd in beslag nemen.

Het weglaseren van haar biedt langdurige resultaten, minimaliseert de kans op ingegroeide haren en huidirritatie, en kan minder tijdrovend zijn op de lange termijn in vergelijking met methoden zoals scheren, epileren en waxen. Daarnaast zorgt laser ontharen voor een gladdere huidtextuur.

Na een haar laser behandeling is het mogelijk om de meeste dagelijkse activiteiten direct te hervatten. Het is echter belangrijk om intense fysieke activiteiten die overmatig zweten veroorzaken, evenals blootstelling aan de zon, voor ten minste 24 tot 48 uur na de behandeling te vermijden.

Voor een sessie gehele lichaam laseren wordt aanbevolen om het gebied 24 uur voor de behandeling te scheren, blootstelling aan de zon te vermijden en geen producten te gebruiken die de huid kunnen irriteren, zoals bepaalde lotions of crèmes.

Hoewel laserontharing het haar langdurig kan verminderen en zelfs helemaal kan verwijderen, is het mogelijk dat na verloop van tijd en door hormonale veranderingen, zoals bijvoorbeeld een zwangerschap, toch nieuwe haartjes kunnen groeien. Onderhoudsbehandelingen kunnen nodig zijn om de huid glad te houden.

Uw Hele Lichaam Laseren Bij IZZI Laserkliniek

Met een Laser Haar Verwijderen? Wij Kunnen U Helpen!

Pijnloos uw Lichaam Laseren

De meest effectieve manier om van haargroei op uw lichaam af te komen is een full body laserontharing behandeling.

Maar hoe werkt laserontharing? Laserontharing is een methode om ongewenste haargroei op het hele lichaam effectief en pijnloos te verwijderen. Het proces van laserontharing maakt gebruik van geconcentreerde lichtbundels om de haarzakjes te beschadigen, waardoor de haargroei vertraagt en uiteindelijk stopt.

Lichaam laseren

Laserontharing is zeer effectief omdat het een permanente haarvermindering kan bieden na meerdere sessies. Het is een populaire keuze voor zowel mannen als vrouwen geworden vanwege de langdurige resultaten.

Bent u het zat om telkens weer opnieuw uw bikinilijn, oksels, gezicht en lichaam te moeten epileren, waxen of scheren? 

Maakt direct een afspraak bij onze kliniek om van uw ongewenste haargroei af te komen. Tijdens het intakegesprek zullen we een behandelplan met u opstellen om het beste resultaat te behalen en te bespreken hoeveel behandelingen u hiervoor nodig heeft.

Laat Ongewenst Haar Weglaseren

Wat zijn de voordelen van uw hele lichaam laseren?

De voordelen van laserontharing ten opzichte van traditionele ontharingsmethoden zijn groot.

Het laseren van het hele lichaam biedt diverse voordelen, zoals het vermijden van dagelijks scheren, het voorkomen van ingegroeide haren, rode bultjes en het bereiken van een zijdezachte huid op alle behandelde gebieden.

Tijdens een laserontharingsbehandeling wordt de laser op het te behandelen lichaamsgebied gericht, waarbij de specialist let op de juiste instellingen voor effectieve en pijnloze ontharing.

Dus wilt u zich geen zorgen meer maken over ongewenste haargroei? Maak dan een afspraak voor een gratis consult.

Pijnloos Laser Ontharen

Hoe effectief en pijnloos is het hele lichaam ontharen?

Lichaamsontharing met laser is effectief en pijnloos. Dit komt door de geavanceerde laser waar wij gebruik van maken. Deze laser stelt on in staat om ongewenst haar te verwijderen met minimale ongemakken voor u als cliënt.

Pijnloosheid en effectiviteit van laserontharing

Door te kiezen voor IZZI Clinic, waar wij gebruik maken van geavanceerde systemen en getrainde professionals, kunnen wij u een pijnloze en effectieve ervaring bieden tijdens het ontharen van uw lichaam.

Kosten laserontharingsbehandeling

De kosten van een laserontharingsbehandeling kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het gebied dat behandeld moet worden, de grootte van het gebied en het aantal benodigde sessies.

Over het algemeen kan laserontharing als een investering worden beschouwd, aangezien het resulteert in langdurige haarvermindering of zelfs permanente haarverwijdering.

Hoewel de initiële kosten van een laserontharingsbehandeling hoger kunnen zijn dan die van traditionele ontharingsmethoden, zoals waxen of scheren, kan het u op de lange termijn veel geld besparen omdat het minder onderhoud en herhaling van de behandeling vereist.

Wij raden u aan om een gratis intakegesprek in te plannen. Tijdens dit consult kunnen wij een nauwkeurige schatting van de kosten van de laserbehandeling geven. Bekijk de tarieven van laserontharing.

Effectief & Pijnloos Lichaam Laseren bij IZZI Clinic

Ervaringen tijdens laserontharingsbehandelingen

Onze cliënten ervaren over het algemeen minimale ongemakken tijdens laserbehandelingen. De meeste mensen vinden de behandeling goed te verdragen en ervaren dit niet als pijnlijk.

Effectiviteit van het ontharen van verschillende lichaamsdelen

Bij IZZI Laser Clinic willen we dat zowel mannen als vrouwen er op hun best uitzien. Wilt u bijvoorbeeld gladde benen, bakkebaarden, zachte oksels of een perfecte bikinilijn, maar zonder het gedoe van scheren, epileren of waxen? Wij kunnen u helpen!

Laserontharing voor uw hele lichaam is bij ons pijnloos en effectief dankzij onze geavanceerde lasers. Alle ongewenste haargroei op uw lichaam wordt zorgvuldig en volledig pijnloos verwijderd. Het laseren van het hele lichaam wordt altijd in samenspraak met u besproken.

Op basis van uw wensen en uw haartype en huidtype kunnen we bepalen hoeveel behandelingen per lichaamsdeel nodig zijn.

Laserontharing is effectief op verschillende lichaamsdelen, waaronder de oksels, bikinilijn, benen, gelaat en andere gebieden met ongewenste haargroei. Het is een veelzijdige oplossing om van ongewenst haar af te komen. 

Bekijk de behandelingen van IZZI Clinic.

Waar IZZI Clinic voor staat

Voordelen van Laser Ontharen

Definitief Ontharen

Een effectieve en permanente oplossing

Gratis Advies

Altijd een gratis intakegesprek en proefbehandeling

Veilige Lasers

Veilige en zeer effectieve lasers voor pijnloos ontharen

Deskundig Personeel

Specialisten met jarenlange ervaring met ontharen

De #1 in Lichaam Laseren in Amsterdam & Omgeving

Ontharen met laser tegen ongewenste haargroei 

Ontdek de voordelen van laser ontharen in onze kliniek en boek direct online een vrijblijvende intake en gratis proefbehandeling.

Laser ontharen is geschikt voor alle haartypes, of u nu last heeft van overbeharing of ongewenste haargroei, of gewoon het gemak wilt ervaren van nooit meer scheren, epileren of waxen.

Bij IZZI Clinic maken wij gebruik van de meest effectieve laser ontharingsapparaten.

Full Body Lichaam Laseren

Gemiddeld zijn 6 tot 8 behandelingen nodig om permanent van ongewenste haargroei op verschillende delen van het lichaam af te komen. U bent bij ons aan het juiste adres als u last van ongewenste haargroei heeft. 

Voorafgaand aan de behandeling en afhankelijk van het te behandelen gebied bepalen wij, in overleg met u, het aantal behandeling van nodig is voor het door u gewenste resultaat.

Werkwijze Hele Lichaam laseren

Bij IZZI Clinic volgen we een specifieke werkwijze om het optimale resultaat te bereiken bij het laseren uw lichaam.

1

Intakegesprek

In vrijblijvend intakegesprek legt een van onze specialisten alles uit over uw lichaam laseren. Daarnaast maken zij een analyse van uw haar- en huidtype. Op basis van uw wensen en behoeften wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Ook kan u een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van uw oksels.

2

Voorbereiding Lichaam laseren

Voor de laserontharing moet het te behandelen gebied 24 uur van tevoren schoon en geschoren zijn. Alleen scheren is toegestaan; waxen en epileren zijn niet toegestaan.

3

De laserbehandeling

De laserspecialist markeert het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af met de diode laser. De laser wordt door de specialist aangepast aan uw specifieke haartype, huidtype en behandelstatus.

4

Na de behandeling

Na het lichaam laseren is het essentieel om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon en uw huid goed te verzorgen. Volg altijd de instructies omtrent nazorg van onze specialisten op.

Hele Lichaam Laseren Prijs & Tarieven

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor laser ontharen, die gebaseerd zijn op het te behandelen gebied. De kosten van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent. 

Wat Klanten over IZZI Laserkliniek Zeggen

Merle A.
Merle A.
Verified Google Review
Lees verder
Met veel liefde en aandacht werd ik bij IZZI geholpen. Inmiddels heb ik mijn derde behandeling laser ontharen gehad. De behandelingen zijn snel en pijnloos en ik ben enorm positief over het resultaat!
Kimberly F.
Kimberly F.
Verified Google Review
Lees verder
Prachtige kliniek. Super schoon en mooi ingericht. De behandeling werd mij uitgebreid uitgelegd en ik kon allerlei vragen stellen. Waar ik in het verleden laseren pijnlijk vond is het hier echt pijnloos! Ik kijk uit naar de volgende afspraak en over een tijd het haarvrije resultaat 🙂
Martina D.P.
Martina D.P.
Verified Google Review
Lees verder
Super fijn geholpen voor mijn laserbehandeling, super vriendelijke dames, kundig en professioneel behandeld. Behandeling was geheel pijnloos. Tot over een aantal weken!
Nathalia B.
Nathalia B.
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend goed geholpen! Eerst een hele uitleg gekregen over de behandeling en toen helemaal op mijn gemak gesteld en een perfecte behandeling gehad! Kan niet wachten op het resultaat, tot over 6 weken!
Laura H.
Laura H.
Verified Google Review
Lees verder
Ik vond het vooraf best spannend, maar voor mij was dit was de beste keuze ooit! De behandelingen doen geen pijn en ik ben superblij met het resultaat!
Iza N.
Iza N.
Verified Google Review
Lees verder
Gisteren mijn eerste laserbehandeling gehad. Super mooie salon en fijn geholpen, de behandeling werd voorafgaand goed uitgelegd en was compleet pijnloos. Tot de volgende !