5/5

5/5

Specialisten in Bakkebaard & Gelaat Laseren

Bakkebaard Laseren - Pijnloos Bakkebaarden Ontharen!

Wilt u graag uw bakkebaarden ontharen? In een vrijblijvend intakegesprek adviseren wij u over het definitief ontharen van plekken op uw gelaat. Geïnteresseerd? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend consult.

Heeft u vragen? Bel of WhatsApp 06 – 11 76 88 81

bakkebaard laseren

Wanneer u overweegt om ongewenst lichaamshaar, met name op plekken zoals uw bakkebaard, permanent te verwijderen, is het laten laseren dé manier voor definitieve ontharing. Neem contact op met de experts van IZZI Clinic.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Bel of WhatsApp 06 – 11 76 88 81

In een gratis intakegesprek adviseren wij u graag over laserontharing. Daarnaast kunt u ook een gratis proefbehandeling krijgen, zodat u zelf kunt ervaren dat onze behandelingen zéér effectief en pijnloos zijn!

Te verwachten resultaten van de bakkebaarden laseren

Bij IZZI Clinic werken we met moderne en geavanceerde lasers om haar van uw gezicht te verwijderen. Na elke behandeling zult u merken dat de haargroei verder afneemt en de haartjes fijner worden.

Gemiddeld zijn er ongeveer 6 behandelingen nodig, maar dit hangt mede af van uw huid- en haartype.

Prijs per behandeling & Pakketprijs

Bij IZZI Laser Clinic nodigen wij u graag uit voor een gratis intakegesprek en een proefbehandeling.

Behandeling Per Sessie Pakket 5+1 gratis
Bakkebaarden €40,- €200,-
Hele Gezicht €100,- €500,-

Openingstijden

Locatie Amsterdam

Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Veelgestelde Vragen Bakkebaard Laseren

Heeft u vragen over het laseren van uw bakkebaarden? Bekijk hier de meest gestelde vragen over laser ontharen.

Uw bakkebaarden bedekken het gebied van de haarlijn naast uw oren tot aan de kaaklijk. Bij het laseren van uw bakkebaarden halen we de haren weg in dit gebied op de plekken waar u haarvrij wilt zijn.

Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig om lichaamsdelen te ontharen. Echter, bakkebaarden hebben over het algemeen vaak meer behandelingen nodig. Dit heeft te maken met het feit dat bakkebaarden een hormonaal gebied zijn.

De meeste mensen die hun bakkebaarden laten laseren bij ons zijn erg tevreden met de resultaten. Ze ervaren na een aantal behandelingen al een significante vermindering van de haargroei, wat leidt tot minder onderhoud en een gladdere huid. 

Jazeker! Wij behandelen veel vrouwen die hun bakkebaarden graag willen laseren. Het is een steeds populairdere behandeling voor vrouwen die tevens erg effectief is. Deze behandeling biedt een langdurige oplossing voor vrouwen die graag van haargroei in dit gebied af willen.

De beste manier van ontharen is laser ontharing. Voor het permanent verwijderen van bakkebaarden bij vrouwen geldt dit ook. 

Deze behandeling richt zich op de haarwortels zonder de omliggende huid te beschadigen, wat resulteert in langdurige resultaten en definitief ontharen.

Het basisprincipe van laserontharing is hetzelfde voor zowel mannen als vrouwen, maar de behandeling kan worden aangepast op basis van de haardichtheid en huidtype.

Vrouwen hebben vaak fijnere bakkebaarden, wat invloed kan hebben op de behandelduur en instellingen van de laser.

Het aantal benodigde laser behandelingen kan variëren, afhankelijk van de haardichtheid en kleur, maar gemiddeld zijn er ongeveer 6 tot 8 sessies nodig om optimale resultaten te bereiken.

Na de behandeling kunnen vrouwen enige roodheid en zwelling verwachten in het behandelde gebied, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren tot dagen. Het is belangrijk om direct zonlicht te vermijden en een zonnebrandcrème te gebruiken om de huid te beschermen tijdens het genezingsproces.

Bakkebaarden Laseren Bij IZZI Laser Clinic

Bakkebaard laseren voor mannen en vrouwen

Pijnloos uw bakkebaard laseren

Laser ontharen is de meest effectieve en permanente ontharingsmethode.

Reken af met ongewenste haargroei en ontdek laserontharing bij IZZI Clinic in Amsterdam of Rotterdam.

Laser ontharen wordt steeds populairder, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bent u het zat om telkens weer opnieuw uw bakkebaard te moeten scheren of waxen? Maak direct een afspraak om uw bakkebaarden te laseren!

Wilt u als vrouw uw bakkebaard weghalen? Wij kunnen u helpen! Deze behandeling is namelijk geschikt voor mannen en vrouwen.

Laserbehandeling voor definitief ontharen

Laserontharing voor uw bakkebaarden

Ten eerste biedt uw bakkebaard laseren een duurzame oplossing voor het verwijderen van ongewenst haar. In vergelijking met tijdelijke ontharingsmethoden zoals scheren, harsen, waxen of epileren, zorgt laserontharing ervoor dat de haargroei permanent wordt verminderd. 

Daarnaast biedt dit ook een oplossing voor ingegroeide haartjes die deze eerder genoemde ontharingsmethoden vaak veroorzaken. Dit betekent dat u voorgoed afscheid kunt nemen van uw bakkebaarden, zonder de constante zorg en herhaling van andere methoden.

Dus heeft u last van ongewenste haargroei en bent u het zat om steeds te scheren of harsen? Dan kunt u kiezen voor laser ontharen voor het effectief en veilig verwijderen van bakkebaarden bij vrouwen en mannen.

Bovendien is uw bakkebaard laseren snel en vrijwel pijnloos, wat het tot een uiterst gemakkelijke en comfortabele keuze maakt. Onze geavanceerde laserapparatuur is ontworpen om op een veilige en effectieve manier ongewenst haar te verwijderen, en de meeste cliënten ervaren slechts een lichte tinteling tijdens de behandeling. Als u op zoek bent naar een duurzame en praktische manier om uw bakkebaard haarvrij te houden, dan helpen wij u daar graag bij!

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Wilt u van ongewenste haargroei op het gezicht af?

Hoe vaak bakkebaarden laseren?

Een vaak gestelde vraag is “Hoe vaak moet je bakkebaard laseren?” De frequentie van uw bakkebaard laseren kan variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van verschillende factoren.

Over het algemeen raden we aan om uw bakkebaarden te laseren in een reeks van meerdere behandelingen te ondergaan, meestal met tussenpozen van 4 tot 6 weken. Dit is omdat het menselijk haargroeipatroon in verschillende fasen verloopt, en laserontharing het meest effectief is tijdens de anagene fase, wanneer de haarzakjes actief zijn.

Door herhaalde sessies te plannen, kunnen we ervoor zorgen dat we de maximale hoeveelheid haar verwijderen en optimale resultaten bereiken.

Het exacte aantal sessies dat nodig is voor permanente ontharing van de bakkebaard kan variëren, afhankelijk van individuele factoren zoals haartype, huidskleur, hormonale schommelingen en genetica.

Sommige cliënten merken mogelijk aanzienlijke vermindering van haargroei na slechts enkele sessies, terwijl anderen mogelijk meer behandelingen nodig hebben voor het gewenste resultaat.

Onze ervaren specialisten bij IZZI Clinic zullen een persoonlijk behandelplan opstellen dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen, zodat u kunt genieten van langdurig gladde bakkebaarden zonder de zorgen van dagelijkse ontharing.

Waar IZZI Clinic voor staat

Voordelen van Laser Ontharen

Definitief Ontharen

Een effectieve en permanente oplossing

Gratis Advies

Altijd een gratis intakegesprek en proefbehandeling

Veilige Lasers

Veilige en zeer effectieve lasers voor pijnloos ontharen

Deskundig Personeel

Specialisten met jarenlange ervaring met ontharen

Gehele gelaat laseren? Bij IZZI Clinic kan het!

Ongewenste haargroei bakkebaard permanent ontharen

Veel cliënten stellen de vraag “Doet mijn bakkebaard laseren pijn?” Laat ons u geruststellen: het proces van bakkebaarden laseren is doorgaans niet pijnlijk. Uw bakkebaard laseren is een uiterst geavanceerde en veilige procedure die gebruikmaakt van geconcentreerd licht om de haarzakjes op uw bakkebaard selectief te verwarmen en te vernietigen. Dit veroorzaakt slechts minimale ongemakken, meestal vergeleken met een lichte prikkeling of warmtegevoel tijdens de behandeling.

Onze ervaren specialisten doen er alles aan om uw comfort te garanderen. Het grote voordeel van bakkebaarden laseren is dat de behandeling vrijwel pijnloos is in vergelijking met traditionele ontharingsmethoden zoals waxen of epileren. Bovendien wordt de ongemakkelijke herhaalde haargroei op uw bakkebaard aanzienlijk verminderd na slechts een paar sessies bakkebaard laseren.

Als u op zoek bent naar een effectieve en comfortabele manier om definitief afscheid te nemen van ongewenst haar op uw bakkebaard, dan is bakkebaard laseren zeker de moeite waard om te overwegen. Onze deskundige specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen, zodat u met vertrouwen kunt kiezen voor de bakkebaard laseren als uw gewenste ontharingsmethode.

Werkwijze gezichtshaar laseren

Bij IZZI Clinic volgen we een specifieke werkwijze om het optimale resultaat te bereiken bij het laseren van uw bakkebaard.

1

Intakegesprek

In vrijblijvend intakegesprek legt een van onze specialisten alles uit over laser ontharen. Uiteraard kunt u zelf ook vragen stellen tijdens dit gesprek. Na afloop kan u een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van uw oksels.

2

Voorbereiding bakkebaard laseren

Voor de laserontharing moet het te behandelen gebied 24 uur van tevoren schoon en geschoren zijn. Alleen scheren is toegestaan; waxen en epileren zijn niet toegestaan.

3

De laserbehandeling

De laserspecialist markeert het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt aangepast aan uw specifieke huidtype en behandelstatus.

4

Na de behandeling

Na de laserbehandeling is het essentieel om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon en uw huid goed te verzorgen. Volg altijd de instructies van onze laserspecialisten op.

Tarieven
laser ontharen

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor laser ontharen, die gebaseerd zijn op het te behandelen gebied. De kosten van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Veelgestelde vragen Bakkebaard Laser Ontharing

Heeft u vragen over de bakkebaard laseren behandeling? Of wilt u bijvoorbeeld uw wangen laseren? Bij IZZI Clinic kunnen wij u helpen! Bekijk hier de meest gestelde vragen over laserontharing.

Onze specialisten in de klinieken in Amsterdam en Rotterdam staan uiteraard ook graag voor u klaar om al uw vragen over permanente ontharing te beantwoorden.

Het laseren van bakkebaarden is een behandeling waarbij een laser wordt gebruikt om ongewenste haargroei langs de bakkebaarden permanent verwijderen.

Hoewel deze behandeling zowel door mannen als vrouwen kan worden ondergaan, richten veel vrouwen zich op het verwijderen van bakkebaarden om een gladdere, haarvrije gezichtscontour te bereiken. Het proces bij vrouwen, vaak aangeduid als kan iets gevoeliger zijn vanwege de fijnere huidstructuur.

Ja, vrouwen kunnen ervoor kiezen om hun gehele gelaat, inclusief bakkebaarden, in één sessie te laseren.

Het gehele gelaat laseren is een efficiënte manier om meerdere gebieden tegelijk aan te pakken, waaronder de bakkebaarden, voor een uniforme uitstraling.

De behandeling wordt aangepast aan de individuele behoeften en haartypen, waarbij speciale aandacht wordt besteed aan de gevoeligere zones.

Bakkebaard laseren ervaringen variëren per individu, maar veel vrouwen melden al een significante vermindering van haargroei en een gladdere huid na enkele behandelingen.

Klanten waarderen vooral de direct verminderde noodzaak voor dagelijks epileren, scheren of waxen en het verhoogde zelfvertrouwen dat komt met een haarvrije gezichtslijn.

Voorbereiding op een bakkebaard laseren behandeling start met het vermijden van zonblootstelling een aantal weken voor de behandeling, het niet waxen of epileren van het gebied voor ten minste zes weken voorafgaand aan de behandeling, en het scheren van het gebied 24 uur voor de sessie. Dit helpt de laser effectief de haarfollikels te bereiken zonder de omliggende huid te beschadigen.

Het gevoel van het laseren van bakkebaarden kan variëren van een lichte tinteling tot het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid klapt. Veel klanten ervaren de behandeling bij IZZI Clinic als pijnloos.

Tijdens de behandeling zal een specialist een laserapparaat over het te behandelen gebied bewegen, waarbij elke puls gericht is op het vernietigen van de haarfollikels.

Een gemiddelde sessie voor het laseren van bakkebaarden duurt ongeveer 15 minuten, afhankelijk van de haardichtheid en het te behandelen gebied.

De meeste mensen hebben meerdere sessies nodig, gewoonlijk tussen de 4 en 6, verspreid over enkele weken, om optimale resultaten te bereiken.

Hoewel het laseren van bakkebaarden een langdurige vermindering van haargroei biedt, garandeert het niet altijd 100% haarverwijdering voor altijd. 

Sommige haren kunnen na verloop van tijd teruggroeien, maar ze zullen lichter en fijner zijn. Periodieke onderhoudsbehandelingen kunnen nodig zijn om de resultaten te behouden.

Na het laseren van bakkebaarden is het belangrijk om het behandelde gebied zacht te behandelen.

Vermijd blootstelling aan direct zonlicht, gebruik een hoge SPF-zonnebrandcrème, en vermijd het gebruik van agressieve huidproducten of exfolianten op het behandelde gebied.

Een lichte roodheid of kleine zwelling is normaal en zou binnen enkele uren tot dagen moeten afnemen.

Vrijblijvend intakegesprek & proef laserbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Bakkebaard Laseren Ervaringen - IZZI Laser Kliniek

5/5

Vandaag mijn eerste laserbehandeling gehad voor mijn bikinilijn en oksels en ik ben blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen. Mooie locatie, vriendelijk personeel, schoon en professioneel. Tijdens de intake werd alles duidelijk uitgelegd en vervolgens ook nagekomen tijdens de behandeling. Zeer tevreden!

5/5

Vriendelijk personeel begeleidde me door het hele proces en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde tijdens de behandeling. Binnenkort voor mijn tweede afspraak. Ik kijk ernaar uit!

5/5

Zeer tevreden over IZZI Clinic. Vanaf het eerste contact kreeg ik duidelijke informatie over de behandeling en de kosten. De haartjes op mijn benen worden al dunner en veel haar komt al niet meer terug. Onwijs fijne service!