5/5

5/5

Laseren - De Beste Manier van Ontharen

Bikinilijn Laseren? IZZI Laser Clinic is Specialist in Bikinilijn Ontharen

Wilt u graag uw bikinilijn laseren? Tijdens een gratis intake wordt u uitgebreid geïnformeerd over de laser behandeling door een van onze specialisten.

Geïnteresseerd of heeft u vragen? Bel of WhatsApp 06 – 11 76 88 81

IZZI Clinic Klant

Wilt u uw bikinilijn laseren? Om uw lichaam permanent te ontharen is laserontharing de meest effectieve keuze. Deze behandeling maakt gebruik van een ontharingslaser om ongewenste haren, inclusief de haarwortel en haarzakjes, te vernietigen, wat resulteert in blijvende ontharing.

In een vrijblijvend intakegesprek adviseren wij u over bikinilijn laseren. Tevens kunt u een gratis proefbehandeling krijgen, zodat u zelf kunt ervaren hoe pijnloos het laseren is.

Te verwachten resultaten van de bikinilijn laseren

Bij IZZI Clinic begrijpen we dat comfort en het vertrouwen van onze cliënten voorop staan. Wij kunnen u helpen met pijnloos bikinilijn laseren.

Tijdens de gratis intake stellen wij een persoonlijk behandelplan voor u op. Na het traject kunt u een gladde, haarvrije huid verwachten. Onze moderne lasers zijn ontworpen om permanent ontharen niet alleen effectief, maar ook pijnloos te maken. Na de eerste behandeling ziet u vaak al resultaat.

Prijs per behandeling & Pakketprijs

Wij maken een onderscheid tussen Bikinilijn Groot & Bikinilijn Klein:

  • Bikinilijn laseren klein betekent dat met uw ondergoed aan alles wat zichtbaar is wordt gelaserd. Dit zijn alle haren rond uw liezen waardoor u geen last meer heeft van ongewenst haar rond de bikinilijn.
  • Bikinilijn laseren groot is zonder ondergoed en staat voor de bikinilijn volledig ontharen. Dit betekent de gehele schaamstreek laseren of alleen de gebieden die u wilt ontharen.
Behandeling Per Sessie Pakket 5+1 gratis
Bikinilijn Groot €90,- €450,-
Bikinilijn Klein €65,- €325,-

Voorzorg

Het wordt aanbevolen om 6 weken voorafgaand aan de laserbehandeling te stoppen met harsen, epileren, waxen of andere ontharingsmethoden. Scheren of knippen is wél toegestaan. Daarnaast wordt ten zeerste afgeraden om 4 tot 6 weken voor de behandeling nog uitgebreid te zonnen of onder de zonnebank te liggen, en om geen zelfbruinende producten of ontharingscrèmes meer te gebruiken.

Tijdens de behandeling

Om een optimale laserbehandeling te garanderen, dient het te behandelen gebied 24 uur voorafgaand aan de behandeling geschoren te worden. De effectiviteit van laserbehandelingen wordt gemaximaliseerd wanneer de laserenergie direct op de haarzakjes gericht kan worden.

Het laseren zelf is nagenoeg pijnloos. Tijdens de behandeling kan een licht prikkelend gevoel worden ervaren wanneer de haren worden verwijderd. De duur van de sessie is afhankelijk van de omvang van het te behandelen gebied.

Nazorg

Na de behandeling kan de huid warm aanvoelen en enigszins rood zijn. Om deze reactie te verminderen, wordt het behandelde gebied tijdens de behandeling en direct erna gekoeld. Mogelijk kunnen er kleine blaasjes ontstaan, maar deze verdwijnen doorgaans binnen enkele uren.

Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Openingstijden

Locatie Amsterdam

Bikinilijn Laseren?
Vrijblijvend Intakegesprek & Proefbehandeling

Boek een gratis consult en een proefbehandeling, zodat u zelf kunt ervaren hoe pijnloos en effectief laseren bij IZZI Laserkliniek is.

Veelgestelde vragen over Bikinilijn Laseren

Heeft u vragen over de bikinilijn laseren behandeling? Bekijk hier de meest gestelde vragen over laserontharing.

Veel van onze klanten hebben genoeg van scheren, waxen, epileren, harsen, unik ontharen en ontharingscreme, enzovoorts en kiezen voor een permanente oplossing. Heeft u last van jeuk na het scheren van uw bikinilijn of last van bultjes of irritatie? Kies voor definitief ontharen!

Bikinilijn laseren is een behandeling voor definitief ontharen van de schaamstreek. Als u ongewenste haargroei heeft kunnen wij u helpen om dit permanent te verminderen of te verwijderen.

Het aantal benodigde behandelingen voor bikinilijn laseren kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals haarkleur, huidtype en de dichtheid van de haargroei. Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig, met tussenpozen van enkele weken. Tijdens het gratis intakegesprek kunnen wij dit voor u beoordelen. 

Een gemiddelde sessie voor het laseren van de bikinilijn duurt meestal tussen de 15 en 30 minuten, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied en de dichtheid van de haargroei.

Nee! Onze laserbehandelingen zijn vrijwel pijnloos. Tijdens een gratis adviesgesprek bieden wij u ook een gratis proefbehandeling aan bij één van uw oksels, zodat u het zelf kunt ervaren.

Het is belangrijk om de behandelde huid te beschermen tegen de zon door het gebruik van zonnebrandcrème met een hoge SPF. Vermijd ook hete baden, sauna's en intensieve lichaamsbeweging voor ten minste 24 uur na de behandeling.

Zeker! Door de haarfollikels te vernietigen, kan laseren het ontstaan van ingegroeide haartjes verminderen, wat een veelvoorkomend probleem is bij andere ontharingsmethoden zoals scheren of waxen.

In tegenstelling tot tijdelijke oplossingen zoals scheren of waxen, biedt bikinilijn laseren een langdurige vermindering van de haargroei en uiteindelijk permanente ontharing. Het is ook minder pijnlijk en tijdrovend op de lange termijn en minimaliseert het risico op ingegroeide haartjes.

Veel van onze cliënten ervaren bikinilijn laseren als een effectieve en langdurige oplossing voor ongewenste haargroei. Ze waarderen vooral dat de behandeling pijnloos is met daarbij het comfort van het niet meer hoeven scheren of waxen en de gladde, haarvrije huid die het resultaat is van de behandeling.

Bikinilijn Laseren Bij IZZI Laser Clinic

Een goed verzorgde & Gladde huid

Laat uw bikinilijn laseren

Vaak wordt ons de vraag gesteld “wat is de beste manier om mijn bikinilijn te ontharen?” Laser ontharen is de meest effectieve en beste ontharingsmethode voor de bikinilijn. Als u een gladde huid wenst is het permanent ontharen de beste manier.

Reken af met ongewenste haargroei en ontdek laserontharing bij IZZI Clinic!

Laser ontharen wordt steeds populairder. Wij kunnen u helpen met het volledig ontharen van uw bikinilijn. Deze manier van ontharen is ook geschikt voor de gevoelige huid. Tijdens een gratis intakegesprek bespreken wij graag uw wensen, zodat wij een persoonlijk behandelplan op kunnen stellen voor uw situatie.

Uw Bikinilijn pijnloos ontharen? Dat kan bij IZZI Clinic

Pijnloos uw Schaamstreek laseren

Ten eerste biedt uw bikinilijn laseren laseren een duurzame oplossing voor het verwijderen van ongewenste haargroei. In vergelijking met tijdelijke ontharingsmethoden zoals scheren, waxen of epileren, zorgt laserontharing ervoor dat de haargroei permanent wordt verminderd. Dit betekent dat u voorgoed afscheid kunt nemen van haartjes in uw schaamstreek, zonder de constante zorg en herhaling van andere methoden.

Bovendien is uw bikinilijn ontharen snel en vrijwel pijnloos, wat het tot een uiterst gemakkelijke en comfortabele keuze maakt. Dit is ook een van de redenen waarom steeds meer vrouwen kiezen voor deze behandeling.

Onze geavanceerde laserapparatuur is ontworpen om op een veilige en effectieve manier ongewenst haar te verwijderen, en de meeste cliënten ervaren slechts een lichte tinteling tijdens de behandeling.

Als u op zoek bent naar een duurzame en praktische manier om uw schaamstreek haarvrij te houden, dan helpen wij u daar graag bij!

Wilt u graag uw bikinilijn laseren?
Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Bent u er klaar voor om u bikinilijn te ontharen? Dan kunt u direct een afspraak maken in onze kliniek.

Nooit meer uw bikinilijn scheren? Kies voor Laseren

Hoe werkt het laseren van de bikinilijn?

Als u het zat bent om steeds uw bikinilijn te epileren, harsen of scheren of als u last heeft van bultjes, roodheid of ingegroeide haren, dan is definitief ontharen een goede optie. Bij IZZI Clinic kunnen wij permanent uw bikinilijn ontharen zonder irritatie en bultjes!

Hetzelfde geldt als u last heeft van overbeharing of als u het onprettig vindt als er haren buiten het bikinibroekje zichtbaar zijn. U hoeft zicht nergens voor te schamen. Het ontharen van de schaamstreek en het idee van niet meer scheren spreekt steeds meer vrouwen aan.

Laserontharing maakt gebruik van geconcentreerde lichtenergie die wordt uitgezonden door een speciale ontharingslaser. Deze laser zendt een enkele golflengte van licht uit, gericht op het pigment (melanine) in het haarzakje. Het pigment absorbeert deze energie en zet deze om in warmte.

Zodra de warmte het haarzakje bereikt, wordt het beschadigd en gedeactiveerd, waardoor het niet langer in staat is om nieuw haar te laten groeien. Laserontharing is het meest effectief bij donkere, dikke haren, omdat de laser zich specifiek richt op het pigment in het haar. Haren met minder pigment, zoals lichtblond, wit of grijs haar, kunnen minder goed reageren op laserbehandelingen.

Het is belangrijk op te merken dat laser ontharen meerdere sessies vereist, omdat het effectief is op haren die zich in de groeifase bevinden. Aangezien niet alle haren zich tegelijkertijd in dezelfde groeifase bevinden, zijn er meerdere behandelingen nodig om alle haarzakjes te bereiken en permanente resultaten te bereiken.

Laser ontharen is een populaire en effectieve methode om ongewenste haargroei in uw schaamstreek blijvend te verwijderen zonder de noodzaak van regelmatig scheren, harsen of epileren.

Waar IZZI Clinic voor staat

Voordelen van Laser Ontharen

Definitief Ontharen

Een effectieve en permanente oplossing

Gratis Advies

Altijd een gratis intakegesprek en proefbehandeling

Veilige Lasers

Veilige en zeer effectieve lasers voor pijnloos ontharen

Deskundig Personeel

Specialisten met jarenlange ervaring met ontharen

Ontharen zonder bultjes en irritatie

Ontharen zonder scheren? Laat uw bikinilijn laseren

Steeds meer vrouwen kiezen voor laserontharing van hun bikinilijn. De reden hiervoor is simpel; het gebruik van scheermessen, epileren en waxen kan namelijk leiden tot bultjes, ingegroeide haren en huidirritaties. Daarnaast moeten deze behandelingen regelmatig herhaalt worden.

De voordelen van uw deze behandeling spreken dan ook voor zich. Met behulp van onze laserbehandeling kunt u voor een langdurig haarvrij resultaat gaan.

Bij IZZI Clinic hebben wij verschillende behandelingen voor de schaamstreek.

Maar wat is een bikinilijn exact? Het verwijst naar het gebied rondom de bikinistreek, dat wil zeggen het gebied dat bedekt wordt door een bikini. Het omvat het gebied waar ongewenst lichaamshaar kan groeien wat zichtbaar wordt als iemand een bikini draagt.

Wij maken een onderscheid tussen Grote bikinilijn & Kleine bikinilijn.

  • Bikinilijn laseren klein betekent dat met uw ondergoed aan alles wat zichtbaar is wordt gelaserd. Dit zijn alle haren rond uw liezen waardoor u geen last meer heeft van ongewenst schaamhaar rond de bikinilijn.
  • Bikinilijn laseren groot is zonder ondergoed en staat voor de bikinilijn volledig ontharen. Dit betekent de gehele schaamstreek laseren.

Werkwijze Bikinilijn Laseren

Bij IZZI Clinic volgen we een specifieke werkwijze om het optimale resultaat te bereiken.

1

Intakegesprek

In vrijblijvend intakegesprek legt een van onze specialisten alles uit over laser ontharen. Uiteraard kunt u zelf ook vragen stellen tijdens dit gesprek. Na afloop kan u een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van uw oksels.

2

Voorbereiding Bikinilijn laseren

Voor de laserontharing moet het te behandelen gebied 24 uur van tevoren schoon en geschoren zijn. Alleen scheren is toegestaan; waxen en epileren zijn niet toegestaan.

3

De laserbehandeling

De laserspecialist markeert het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt aangepast aan uw specifieke huidtype en behandelstatus.

4

Na de behandeling

Na de laserbehandeling is het essentieel om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon en uw huid goed te verzorgen. Volg altijd de instructies van onze laserspecialisten op. Nadat u alle behandelingen gehad heeft weten wij zeker dat u hier erg tevreden op zal terugkijken!

Tarieven
laser ontharen

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor laser ontharen, die gebaseerd zijn op het te behandelen gebied. De kosten van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Bikinilijn Laseren Ervaringen - IZZI Laserkliniek

Merle A.
Merle A.
Verified Google Review
Lees verder
Met veel liefde en aandacht werd ik bij IZZI geholpen. Inmiddels heb ik mijn derde behandeling laser ontharen gehad. De behandelingen zijn snel en pijnloos en ik ben enorm positief over het resultaat!
Kimberly F.
Kimberly F.
Verified Google Review
Lees verder
Prachtige kliniek. Super schoon en mooi ingericht. De behandeling werd mij uitgebreid uitgelegd en ik kon allerlei vragen stellen. Waar ik in het verleden laseren pijnlijk vond is het hier echt pijnloos! Ik kijk uit naar de volgende afspraak en over een tijd het haarvrije resultaat 🙂
Martina D.P.
Martina D.P.
Verified Google Review
Lees verder
Super fijn geholpen voor mijn laserbehandeling, super vriendelijke dames, kundig en professioneel behandeld. Behandeling was geheel pijnloos. Tot over een aantal weken!
Nathalia B.
Nathalia B.
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend goed geholpen! Eerst een hele uitleg gekregen over de behandeling en toen helemaal op mijn gemak gesteld en een perfecte behandeling gehad! Kan niet wachten op het resultaat, tot over 6 weken!
Laura H.
Laura H.
Verified Google Review
Lees verder
Ik vond het vooraf best spannend, maar voor mij was dit was de beste keuze ooit! De behandelingen doen geen pijn en ik ben superblij met het resultaat!
Iza N.
Iza N.
Verified Google Review
Lees verder
Gisteren mijn eerste laserbehandeling gehad. Super mooie salon en fijn geholpen, de behandeling werd voorafgaand goed uitgelegd en was compleet pijnloos. Tot de volgende !