5/5

5/5

Specialisten in Definitief Ontharen Donkere Huid

Laseren Donkere Huid bij IZZI Laser Clinic

Wilt u graag uw donkere huid laseren? Dit kan effectief en pijnloos bij IZZI Laser Clinic waar wij werken met geavanceerde lasers die geschikt zijn voor permanente ontharing van de donkere huid. Doorgaans geldt de regel dat hoe donkerder de haren zijn hoe effectiever de laser is.

In een vrijblijvend intakegesprek informeren wij u graag over de laser behandeling en het aantal benodigde behandelingen in uw situatie.

IZZI Clinic Klant

Wilt u uw donkere huid laseren? Onze professionele lasers zijn geschikt voor elk huid- en haartype. Maak een afspraak voor een gratis consult en proefbehandeling bij IZZI Laser Clinic Amsterdam of Rotterdam.

Donkere Huid Laseren voor Mannen & Vrouwen

Donkere Huid Laseren - Weg met ongewenste haargroei!

Laser ontharen is een effectieve methode om ongewenste haargroei op een veilige en effectieve manier te verminderen en zelfs permanent te verwijderen. Bij IZZI Laser Clinic kunnen wij uw Mediterraanse, Aziatische en Afrikaanse huid veilig behandelen.

Reken af met ongewenste haargroei en laat uw donkere huid en haren laseren bij onze kliniek in Amsterdam of Rotterdam.

Laser ontharen wordt steeds populairder, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bent u het zat om telkens weer opnieuw uw bikinilijn, oksels, armen en lichaam te moeten scheren? 

Maakt direct een afspraak bij een van onze klinieken om permanent van uw ongewenste haargroei af te komen. Tijdens het gratis consult stellen we samen met u een behandelplan op om het beste resultaat te behalen.

De verschillen duidelijk uitgelegd

Laser Ontharen Donkere Huid

Mensen met een donkere huid hebben over het algemeen meer melanine, het pigment van de huid, in vergelijking met mensen met een lichtere huid.

Bij IZZI Laser Clinic beschikken wij over geavanceerde lasers die geschikt zijn voor de donkere huid.

Als u op zoek bent naar een oplossing voor overbeharing of gewoon nooit meer wilt scheren, epileren of waxen; na een laserbehandeling traject op de donkere huid zult u hier definitief vanaf zijn.

U zult tijdens het behandeltraject zien dat u snel van uw ongewenste haargroei af kan komen  op bijvoorbeeld uw gezicht, benen of oksels. Laserontharing is pijnloos en effectief.

Bij IZZI Laser Clinic werken we met de meest geavanceerde laserapparaten die zeer effectief de donkere huid laseren. Maak een afspraak voor een gratis consult en ervaar het zelf tijdens een proefbehandeling bij één van uw oksels.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Pijnloos & effectief laser ontharen donkere huid

Veilig Haar Laseren Donkere huid bij IZZI Laser Clinic

Indien u last heeft van vervelende huidproblemen, zoals ingegroeide haren of overbeharing, dan biedt laserontharing een oplossing in de vorm van parmante ontharing. Hierdoor kunnen haren niet meer ingroeien en geen irritate meer veroorzaken.

Wij maken gebruik van een geavanceerde diode laser. Deze laser maakt gebruik van een hogere golflengte die het haarzakje zodanig verwarmt dat de haren niet meer kunnen groeien, terwijl het de omliggende huid met rust laat. Onze lasers zijn bij uitstek geschikt voor mensen met een donkere huidskleur.

Laseren werkt als volgt; de laser produceert gecontroleerde warmte die zich richt op het vaatje naar het haarzakje. Deze warmte verzwakt het haarzakje en voorkomt zo verdere haargroei. De laserbehandeling is het meest effectief wanneer de haren zich in de groeifase bevinden. Dit is ook de reden dat er meerdere behandelingen nodig zijn om definitief te ontharen. Meestal zijn er tussen de 6 en 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van ongeveer 6 weken.

Bij IZZI Laser Clinic is veilige behandeling van alle huidtypen mogelijk. We hebben specialisten in dienst met jarenlange ervaring op het gebied van laserontharing. 

Net als bij een lichtere huid kunnen zich bij een donkere huid vervelende huidproblemen voordoen. Hierbij kunt u denken aan ingegroeide haren, ontstekingen, pigmentvlekken en littekens. Met de term “donkere huid” verwijzen we naar de variërende pigmentatie in de huid, die kan variëren van lichtbruin tot zwart.

Ingegroeide haren zijn een veelvoorkomend probleem dat optreedt bij krullend of kroeshaar, waarbij het uiteinde van de haar in de huid groeit en daar een ontstekingsreactie veroorzaakt. Bij mannen komt dit vaak voor in de baardstreek, waar scheren irritatie kan veroorzaken. Dit staat bekend als “folliculitis barbae”. Het laseren van uw baard kan dan een goede oplossing zijn om dit tegen te gaan.

Bij onze kliniek begrijpen we dat ieder huidtype uniek is. Daarom is een professionele beoordeling tijdens het intakegesprek van cruciaal belang. Tijdens dit gratis consult kunnen we al uw vragen beantwoorden en samen met u een behandelplan op maat  maken.

Onze ervaren specialisten bepalen hoeveel behandelingen u nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Ze houden rekening met uw huidskleur, haarkleur en huidtype om het risico op verbranding en hyperpigmentatie te minimaliseren.

Dus, als u op zoek bent naar een effectieve wijze om van ongewenste haargroei of overbeharing af te komen, neem dan gerust contact op met onze kliniek en ontdek hoe laserontharing ook voor u de juiste oplossing kan zijn. Met de juiste behandeling kan u binnenkort al genieten van een zijdezachte en haarvrije huid!

Waar IZZI Clinic voor staat

Voordelen van Laser Ontharen

Definitief Ontharen

Een effectieve en permanente oplossing

Gratis Advies

Altijd een gratis intakegesprek en proefbehandeling

Veilige Lasers

Veilige en zeer effectieve lasers voor pijnloos ontharen

Deskundig Personeel

Specialisten met jarenlange ervaring met ontharen

Donkere huid laseren - Definitief ontharen

Permanent Ontharen Donkere Huid

Bij IZZI Laser Clinic bieden we laserbehandelingen aan die speciaal zijn afgestemd op donkere huidtypes en donkere haren, waardoor patiënten met een donkere huid veilig en effectief van ongewenste haargroei en huidproblemen af kunnen komen.

Bij IZZI Laser Clinic begrijpen we de specifieke behoeften van donkere huidtypes en gebruiken we geavanceerde laserapparatuur die veilig en effectief is voor deze huidtypes.

Onze professionals hebben uitgebreide ervaring in het werken met diverse huidtypes en zullen ervoor zorgen dat de behandelingen worden aangepast aan uw specifieke behoefte om u optimale resultaten te garanderen.

Afhankelijk van het te behandelen gebied, de hoeveelheid haar en de dikte van de haren zijn er gemiddeld zijn 6 tot 8 behandelingen nodig om permanent van ongewenste haargroei op verschillende delen van het lichaam af te komen. 

Voorafgaand aan de behandeling en afhankelijk van het te behandelen gebied bepalen wij, in overleg met u, het aantal behandeling van nodig is voor het gewenste resultaat.

Werkwijze
Laserontharing Donkere Huid

Bij IZZI Laser Clinic volgen we een specifieke werkwijze om het optimale resultaat te bereiken bij uw laser ontharing.

1

Intakegesprek

In vrijblijvend intakegesprek legt een van onze specialisten alles uit over laser ontharen. Uiteraard kunt u zelf ook vragen stellen tijdens dit gesprek. Na afloop kan u een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van uw oksels.

2

Voorbereiding laserontharing

Voor de laserontharing moet het te behandelen gebied 24 uur van tevoren schoon en geschoren zijn. Alleen scheren is toegestaan; waxen en epileren zijn niet toegestaan.

3

De laserbehandeling

De laserspecialist markeert het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt aangepast aan uw specifieke huidtype en behandelstatus.

4

Na de behandeling

Na de laserbehandeling is het essentieel om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon en uw huid goed te verzorgen. Volg altijd de instructies van onze laserspecialisten op.

Tarieven
laser ontharen

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor laser ontharen, die gebaseerd zijn op het te behandelen gebied. De kosten van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Veelgestelde vragen Donkere Huid Laseren

Heeft u vragen over het weglaseren van ongewenst haar, zoals het laserapparaat dat we gebruiken of de duur van de behandeling? Bekijk hier de meest gestelde vragen over laserontharing.

Wilt u meer weten over een donkere huid laseren? Onze specialisten in de klinieken in Amsterdam en Rotterdam staan uiteraard ook graag voor u klaar om al uw vragen over permanente ontharing te beantwoorden.

Laserontharing is een moderne techniek om ongewenste haren te verwijderen met behulp van lichtenergie. Tijdens de behandeling wordt er een geconcentreerde lichtstraal (laser) gebruikt die het pigment in de haarfollikel opwarmt en beschadigt, waardoor verdere haargroei wordt voorkomen. Het resultaat is een gladdere huid zonder het gedoe van scheren of waxen.

Ja, laserontharing is een veilige procedure. De technologie is in de loop der jaren verfijnd om specifiek de haarfollikels te targeten zonder het omliggende huidweefsel te beschadigen. U kunt enige roodheid of zwelling ervaren na de behandeling, maar dit is meestal tijdelijk.

De sensatie van laserontharing wordt vaak vergeleken met het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid wordt geslagen. Hoewel de meeste mensen de behandeling goed verdragen, hangt het comfortniveau af van het behandelde gebied en uw pijntolerantie. Onze specialisten proberen het ongemak te minimaliseren en uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

De kosten voor laserontharing variëren afhankelijk van het behandelde gebied en het aantal benodigde sessies. Tijdens een vrijblijvende intake kunnen we uw situatie bespreken en een persoonlijk behandelplan maken, zodat u weet waar u aan toe bent.

De duur van een laserontharingssessie hangt af van het te behandelen gebied. Kleinere gebieden zoals de bovenlip kunnen in slechts enkele minuten worden behandeld, terwijl grotere gebieden zoals de benen of de rug meer tijd in beslag kunnen nemen, soms wel tot een uur.

Laserontharing biedt een langdurige reductie van haargroei, maar geen enkele methode kan 100% permanente haarverwijdering garanderen. De meeste mensen ervaren echter een aanzienlijke afname van haargroei, en de haren die terugkomen zijn vaak dunner en lichter van kleur. Periodieke onderhoudsbehandelingen kunnen nodig zijn om optimale resultaten te behouden.

Laserontharing werkt het beste op dikker, donkerder haar omdat de laser het pigment in de haarfollikel target. Fijnere haren kunnen moeilijker te behandelen zijn omdat ze minder pigment bevatten. Tijdens een consult kunnen we uw haartype beoordelen en u informeren over de verwachte resultaten.

De effectiviteit van laserontharing hangt af van het contrast tussen de kleur van de huid en de kleur van het haar. Donkere haren op een lichte huid zijn doorgaans het meest effectief te behandelen. Blonde, grijze en roodachtige haren bevatten minder pigment, waardoor ze moeilijker te targeten zijn met de laser. Het is belangrijk om uw individuele situatie te bespreken tijdens een intake, zodat wij u een realistische inschatting kunnen geven van wat u kunt verwachten.

Uw voorbereiding op een laserontharingsbehandeling is cruciaal voor de effectiviteit en veiligheid van de procedure. Het wordt aanbevolen dat u minstens vier tot zes weken voor de behandeling blootstelling aan de zon en zonnebanken vermijdt, omdat dit de effectiviteit van de behandeling kan verminderen en de kans op bijwerkingen kan verhogen. Zorg ervoor dat het te behandelen gebied geschoren is 24-48 uur voor uw afspraak. Vermijd het verwijderen van haren door waxen, epileren of door middel van ontharingscrèmes gedurende minstens zes weken voorafgaand aan de behandeling.

Als u een laserbehandeling krijgt in een gebied waar u make-up draagt, zoals uw gezicht, wordt het sterk aanbevolen om op de dag van de behandeling geen make-up te dragen. Make-up kan de effectiviteit van de laser verminderen en kan in sommige gevallen ook het risico op complicaties vergroten. Uw huid moet schoon en vrij van producten zijn om de beste resultaten te garanderen.

Tussen uw laserbehandelingen door mag u zich zeker scheren. Sterker nog, scheren wordt vaak aanbevolen omdat het de oppervlakkige haren verwijdert zonder de haarfollikels te verstoren. Echter, u moet het waxen, epileren, of het gebruik van ontharingscrèmes vermijden, omdat deze methoden de haarfollikel tijdelijk kunnen verwijderen, wat de effectiviteit van uw volgende laserbehandeling kan verminderen.

Het is belangrijk om de aanbevolen planning van uw behandelingen te volgen om optimale resultaten te bereiken. Als u een behandeling overslaat, kan dit de voortgang van uw haarreductie vertragen. Houd in gedachten dat de behandelingen zijn gepland op basis van de haargroeicyclus om maximale effectiviteit te garanderen.

Na een laserontharingsbehandeling kan uw huid gevoelig en licht geïrriteerd aanvoelen. Het is essentieel om uw huid met zorg te behandelen om het herstelproces te bevorderen en mogelijke complicaties te vermijden. Begin met het dagelijks hydrateren van het behandelde gebied met een zachte, geurloze lotion om de huid soepel en gehydrateerd te houden. Vermijd direct zonlicht en gebruik een zonnebrandcrème met een hoge SPF wanneer u naar buiten gaat, omdat uw huid gevoeliger zal zijn voor UV-stralen. Het is ook raadzaam om hete baden, sauna's en intensieve lichaamsbeweging te vermijden gedurende ten minste 48 uur na de behandeling om irritatie te voorkomen. Als u enige zwelling, roodheid of ongemak ervaart, kan een koud kompres helpen. Mocht u onverwachte reacties of aanhoudende irritatie opmerken, neem dan direct contact op met ons. Door deze zorginstructies te volgen, zorgt u voor een vlotte herstelperiode en optimale resultaten van uw laserontharingsbehandeling.

Laserontharing werkt het meest effectief op donkere haren tegen een lichte huidskleur. Dit komt omdat de laser zich richt op het melaninepigment in het haar, en donker haar bevat meer melanine dan licht haar. Lichte haren, zoals blond, grijs of rood haar, en fijn donshaar bevatten minder pigment, waardoor ze moeilijker te detecteren en te behandelen zijn met de laser. Dit betekent niet dat lichte haren of dons volledig onbehandelbaar zijn, maar de resultaten kunnen variëren en er kunnen meer behandelingen nodig zijn om het gewenste effect te bereiken. Als u overweegt om lichte haren of dons te laten behandelen, is het belangrijk om een vrijblijvende intake in te plannen bij ons in de kliniek, zodat wij u een realistisch beeld kunnen geven van wat u kunt verwachten.

Een zongebruinde huid bevat verhoogde niveaus van melanine door blootstelling aan UV-stralen. Dit kan het risico op bijwerkingen, zoals brandwonden, hyperpigmentatie of hypopigmentatie, vergroten bij laserontharing. De reden hiervoor is dat de laser zich richt op donkere pigmenten, zoals het melanine in haren, maar wanneer de huid zelf ook donkerder is door een bruining, kan de laser moeite hebben om onderscheid te maken tussen het pigment in de huid en het haar. Dit kan leiden tot een ongelijkmatige energieafgifte en mogelijk schade aan de omliggende huid. Het wordt sterk aanbevolen om laserbehandelingen te vermijden op recentelijk gebronsde huid. Als u recentelijk tijd in de zon heeft doorgebracht of een zelfbruiner heeft gebruikt, is het raadzaam om te wachten tot uw kleur vervaagt voordat u een laserbehandeling ondergaat. Bespreek altijd uw recente blootstelling aan de zon tijdens een vrijblijven intakegesprek, voordat u een laserbehandeling ondergaat, zodat wij u het beste advies kunnen geven en eventuele risico's kunnen minimaliseren.

Na uw laserbehandeling wordt het sterk aanbevolen om blootstelling aan de zon te vermijden op het behandelde gebied voor minstens twee weken. De huid kan na de behandeling gevoeliger zijn, wat het risico op zonnebrand verhoogt. Als u buiten bent, gebruik dan een zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor om het behandelde gebied te beschermen.

Laserontharing resulteert in een significante reductie van de haargroei. In veel gevallen resulteert de behandeling in een permanente haarvermindering, maar niet altijd in een volledige haarverwijdering. De haren die terug kunnen komen zijn vaak dunner en lichter van kleur. Periodieke onderhoudsbehandelingen kunnen nodig zijn om de resultaten te behouden.

De beste tijd om te starten met laserontharing is wanneer u kunt committeren aan het vermijden van zonblootstelling voor en na de behandelingen. De herfst en wintermaanden zijn vaak ideaal omdat de huid dan meestal minder wordt blootgesteld aan de zon. Echter, het belangrijkste is dat u de voor- en nazorginstructies volgt, ongeacht wanneer u start.

De meeste delen van het lichaam kunnen veilig en effectief behandeld worden met laserontharing. Echter, gevoelige gebieden zoals rond de ogen worden over het algemeen vermeden vanwege het risico op oogletsel. Wanneer u naar onze kliniek komt voor een intake, zullen we de te behandelen gebieden bespreken en u adviseren over de meest geschikte en veilige behandelingsopties.

Wanneer u zich voorbereidt op het ontharen van de schaamstreek met een laser, is het belangrijk om eerst het gebied te scheren 24-48 uur vóór uw afspraak. Dit zorgt ervoor dat de laser zich direct op de haarzakjes kan richten. Vermijd het waxen, epileren, of het gebruik van ontharingscrèmes in het gebied gedurende ten minste zes weken voor de behandeling, omdat deze methoden de haarzakjes kunnen verstoren. Blootstelling aan de zon en zonnebanken moeten ook minstens vier tot zes weken voor de behandeling worden vermeden.

Zowel laserontharing als IPL (Intense Pulsed Light) zijn effectieve methoden voor haarverwijdering, maar er zijn verschillen. Lasers gebruiken een enkele, geconcentreerde golflengte van licht, wat vaak effectiever is bij het richten op haarzakjes, terwijl IPL meerdere golflengtes gebruikt. Voor sommige huid- en haartypes kan laserontharing meer effectief en sneller resultaten bieden dan IPL. 

Zwangerschap kan veranderingen in hormoonniveaus veroorzaken, wat kan leiden tot veranderingen in haargroei. Echter, haar dat effectief is verwijderd door een laserbehandeling zal niet terugkeren als gevolg van zwangerschap. Desalniettemin kunnen nieuwe haren, die niet eerder actief waren, beginnen te groeien door de hormonale veranderingen van de zwangerschap.

De tijd tussen laserbehandelingen varieert, afhankelijk van het gebied dat wordt behandeld en uw individuele haargroeicyclus. Voor het gezicht kan dit elke 4-6 weken zijn, terwijl voor het lichaam het vaak elke 6-8 weken is. Het is belangrijk om de aanbevolen tijd tussen de behandelingen te volgen om de effectiviteit van de procedure te maximaliseren.

Hoewel er geen direct bewijs is dat laserontharing schadelijk is voor zwangere vrouwen, adviseren wij uit voorzorg om tijdens de zwangerschap geen laserbehandelingen te ondergaan. Dit is voornamelijk vanwege het gebrek aan uitgebreid onderzoek op dit gebied en om mogelijke risico's voor moeder en kind te minimaliseren.

Na een laserbehandeling kan uw huid gevoelig zijn. We adviseren om ten minste 24 uur te wachten alvorens make-up te gebruiken op het behandelde gebied. Als u make-up wilt aanbrengen, zorg er dan voor dat deze nieuw of schoon is om het risico op infectie of irritatie te minimaliseren.

Ja, tijdens uw intakegesprek bespreken we uw wensen, evalueren we het te behandelen gebied en bepalen we de meest geschikte behandelmethode. Als u besluit om verder te gaan, kunt u zeker meteen een afspraak inplannen voor uw eerste behandeling.

Laserontharing kan in bepaalde gevallen niet worden uitgevoerd, waaronder tijdens de zwangerschap, bij bepaalde huid- en haartypes, bij zongebruinde huid, actieve huidziekten, bepaalde medicaties en medische aandoeningen, tatoeages en permanente make-up in het te behandelen gebied, recente littekens in dat gebied, en bij zeer lichte of grijze haren waar te weinig pigment aanwezig is voor effectieve behandeling. Voor uw veiligheid en optimale resultaten raden wij u aan om een gratis intake in te plannen om uw geschiktheid voor de behandeling te beoordelen en eventuele vragen of zorgen te bespreken.

Na een laserontharingsbehandeling raden we u aan om gedurende ten minste 24 tot 48 uur na de procedure intensieve lichaamsbeweging te vermijden. Intensief sporten kan leiden tot overmatig zweten, wat irritatie kan veroorzaken in het behandelde gebied. Zweten kan ook de kans op bacteriële infecties vergroten, aangezien de poriën open en gevoelig kunnen zijn na de behandeling. Om de beste resultaten te behalen en mogelijke bijwerkingen te minimaliseren, is het belangrijk om de instructies van uw specialist op te volgen en uw huid de tijd te geven om te herstellen na de behandeling.

Laseren donkere huid?
Gratis Consult & proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Wat klanten over IZZI laser clinic zeggen

5/5

Vandaag mijn eerste laserbehandeling gehad voor mijn bikinilijn en oksels en ik ben blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen. Mooie locatie, vriendelijk personeel, schoon en professioneel. Tijdens de intake werd alles duidelijk uitgelegd en vervolgens ook nagekomen tijdens de behandeling. Zeer tevreden!

5/5

Vriendelijk personeel begeleidde me door het hele proces en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde tijdens de behandeling. Binnenkort voor mijn tweede afspraak. Ik kijk ernaar uit!

5/5

Zeer tevreden over IZZI Clinic. Vanaf het eerste contact kreeg ik duidelijke informatie over de behandeling en de kosten. De haartjes op mijn benen worden al dunner en veel haar komt al niet meer terug. Onwijs fijne service!