5/5

5/5

Specialisten in ontharen bikinilijn

Pijnloos uw Bikinilijn Ontharen bij IZZI Laser Clinic

Veel vrouwen zijn op zoek naar de beste manier van ontharen van de bikinilijn. In onze laserkliniek kunnen wij u helpen met definitief ontharen van uw bikinilijn!

Geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem contact met ons op 06 – 11 76 88 81

IZZI Clinic Laseren

Het ontharen van de bikinilijn is een veelgevraagde behandeling in onze laserkliniek. Veel vrouwen kiezen voor definitief ontharen, omdat zij resultaten willen zonder bultjes, irritatie of ingegroeide haren.

Traditionele en tijdelijke manieren van ontharing, zoals harsen, scheren, waxen en harsen geven vaak niet de gewenste resultaten en zijn niet permanent. Wij kunnen u helpen met effectief en pijnloos uw bikinilijn ontharen door middel van laseren.

Te verwachten resultaten van Bikinilijn Ontharen

Bij IZZI Laserkliniek zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en begrijpen we dat de te verwachten resultaten van uw bikinilijn ontharen van cruciaal belang zijn voor u.

Met behulp van moderne lasers richten we ons op het verwijderen van ongewenst haar in en rondom de bikinilijn. De meeste van onze klanten ervaren na de eerste paar behandelingen al een significante vermindering van haargroei.

Daarnaast kunnen wij ook uw bikinilijn ontharen als u een gevoelige huid heeft. Wij behandelen elk haartype en elk huidtype.

Wilt u een bikinilijn zonder bultjes? Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en een gratis proefbehandeling bij IZZI Laser Clinic. Heeft u vragen? Bel of WhatsApp naar 06 – 11 76 88 81.

Prijs per behandeling & Pakketprijs

Wilt u uw bikinilijn ontharen? Bij IZZI Laser Clinic nodigen wij u graag uit voor een gratis intakegesprek en een proefbehandeling.

Behandeling Prijs per Behandeling Pakketprijs 5+1 gratis
Bikinilijn Klein €65,- €325,-
Bikinilijn Groot €90- €450,-

Het verschil tussen bikinilijn klein en bikinilijn groot zit in het te behandelen gebied. De laserbehandeling bikinilijn klein richt zich op het gebied net buiten de bikinilijn, zoals de randen en stroken langs het bikinibroekje, zodat er nergens meer haar zichtbaar is als u uw bikini draagt.

Bikinilijn groot omvat een uitgebreider gebied en doet de volledige bikinilijn inclusief de gehele schaamstreek. Uiteraard passen wij de behandeling aan aan uw wensen en behoeften.

Voorzorg Bikinilijn Ontharen

Om het meeste uit uw laserontharing te halen, is het belangrijk om de huid voorafgaand aan de behandeling voor te bereiden. Stop zes weken voor uw behandeling met methoden zoals harsen of epileren, die haarzakjes verwijderen; deze zijn essentieel voor de effectiviteit van de laserbehandeling. U mag uw haar wel scheren of trimmen, omdat dit de wortels niet aantast. Vermijd ook vier tot zes weken voor de behandeling intensief zonnen en het gebruik van zelfbruiners of ontharingscrèmes.

Tijdens de behandeling

Scheer het te behandelen gebied 24 uur voor uw laserbehandeling. Dit optimaliseert de geleiding van laserenergie naar de haarzakjes. De laser richt zich op het pigment in de haren, waarbij de energie wordt omgezet in warmte die de haarzakjes vernietigt zonder de omliggende huid te schaden. Een licht tintelend gevoel tijdens de behandeling is normaal. Onze behandelingen zijn vrijwel pijnloos.

Nazorg

Na uw laserbehandeling bij is het normaal dat de huid wat warm en licht rood is; dit is een reactie op de laserwarmte. Om herstel te bevorderen en de huid te beschermen, is het essentieel om direct zonlicht te vermijden en een zonnebrandcrème met hoge SPF te gebruiken op behandelde gebieden bij blootstelling aan de zon.

Openingstijden

Locatie Amsterdam

Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Bikinilijn Ontharen bij IZZI Laserkliniek
Vrijblijvend Intakegesprek & Proefbehandeling

Bij IZZI Clinic laten we u graag ervaren hoe effectief en pijnloos definitief ontharen is. Boek een gratis intakegesprek en een proefbehandeling.

Veelgestelde vragen over Bikinilijn Ontharen

Heeft u vragen over een laserbehandeling? Bekijk hier de meest gestelde vragen over ontharing van de bikinilijn. Als u vraag er niet tussen staat kunt u altijd contact met ons opnemen Bel of WhatsApp naar 06 – 11 76 88 81. 

Uw bikinilijn ontharen met laser is een manier van ontharing waarbij lichtenergie wordt gebruikt om haarzakjes te vernietigen en zo haargroei in en rondom het bikini gebied te te verwijderen. Deze behandeling wordt steeds populairder en het is de beste manier om te ontharen. 

Veel experts beschouwen laserontharing als de beste manier om de bikinilijn te ontharen vanwege een aantal redeneren. Allereerst vanwege de langdurige resultaten, maar ook door de minimalisatie van ingegroeide haren en het vermogen om te ontharen zonder bultjes of irritatie van de huid.

Daar kunnen wij kort en krachtig over zijn; laseren! Laserontharing is een effectieve methode voor ontharen zonder bultjes, aangezien het direct op de haarzakjes inwerkt en de huid glad achterlaat zonder de irritatie die vaak wordt veroorzaakt door scheren of epileren.

De voordelen zijn onder meer langdurige resultaten, minimalisering van ingegroeide haren, vermindering van jeuk na scheren en het vermogen om te ontharen zonder irritatie; zelfs bij een gevoelige huid.

Dit komt door de techniek van de laser. Door de haarzakjes te vernietigen, vermindert laserontharing de kans op ingegroeide haren aanzienlijk, omdat er geen haartjes meer zijn die naar binnen kunnen groeien.

Jazeker! Deze behandeling kan veilig worden uitgevoerd op een gevoelige huid. Als u specifieke vragen heeft nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen of om een gratis intakegesprek te boeken. Onze specialisten zullen uw huidtype en haartype analyseren om een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Absoluut, aangezien laserontharing de noodzaak om te scheren vermindert, helpt het ook om jeuk, irritatie, roodheid en ingegroeide haren die na het scheren kunnen optreden te voorkomen.

Door onze moderne lasers kunnen wij inderdaad stellen dat de behandeling vrijwel pijnloos is. Sommige mensen ervaren een licht tintelend gevoel, maar dit wordt over het algemeen beschouwd als pijnloos, vooral in vergelijking met andere ontharingsmethoden zoals epileren of harsen.

Graag nodigen wij u uit voor een gratis consult, waarbij u ook een gratis proefbehandeling kunt ondergaan. Zo kunt u zelf ervaren hoe effectief en pijnloos onze behandeling is.

Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon, maar gemiddeld zijn er 6 tot 8 sessies nodig voor definitief ontharen. Dit hangt echter af van het te behandelen gebied, de haargroei, uw huidtype en de dikte van de haren. Tijdens een gratis intakegesprek bespreken we uw behoeften en wensen om een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Bikinilijn klein verwijst naar het ontharen van het gebied dat net buiten de bikinilijn ligt. Denk hierbij aan alle haartjes die zichtbaar zijn als u een bikini broekje aan heeft; deze worden allemaal verwijderd.

Bikinilijn groot is een uitgebreidere behandeling waarbij naast alles wat onder bikinilijn klein valt ook de volledige schaamstreek wordt meegenomen voor ontharing. 

Bikinilijn Ontharen Bij IZZI Laser Clinic

Definitief Ontharen van uw Bikinilijn

Bikinilijn Ontharing bij IZZI Laserkliniek

Als u graag uw bikinilijn en schaamstreek definitief haarvrij wilt krijgen dan is laseren de beste manier om te ontharen.

Bij IZZI Clinic kunnen wij uw bikinilijn perfect glad maken door het gebruik van de nieuwste en modernste lasers.

Ons doel is om u een discrete en perfecte behandeling te geven van uw intieme lichaamsdelen. Onze behandelingen zijn pijnloos, snel, comfortabel zonder irritatie van de huid.

Na de eerste behandeling zal u al een verschil zien. Na het behandeltraject kunt u zelfverzekerd en zorgeloos in uw bikini rondlopen en hoef u zich geen zorgen meer te maken over scheren, epileren of harsen!

Zeg vaarwel tegen ingegroeide haren, bultjes en huidirritatie. Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en een proefbehandeling, zodat u zelf kunt ervaren hoe comfortabel en effectief de behandeling is.

Bikinilijn Volledig Ontharen

Definitief Ontharen van de Bikinilijn - Hoe werkt het?

Laserontharing biedt u een snelle, effectieve en pijnloze manier om van ongewenst haar af te komen. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het bijhouden en herhalen van bijvoorbeeld scheren en epileren. 

Onze lasers richten zich op individuele haartjes waardoor de haarzakjes zeer precies worden vernietigd. Dit zorgt ervoor dat de omliggende huid wordt beschermd en geen last heeft van de behandeling.

Bij IZZI Clinic beginnen we het behandeltraject met een gratis intakegesprek en eventueel een proefbehandeling als u dat wilt. Tijdens dit gratis consult wordt uw haar- en huidtype geanalyseerd. Daarnaast krijgt u uitleg over de behandeling en is er uiteraard ook ruimte om al uw vragen te stellen.

Na de intake wordt er een afspraak gemaakt voor de eerste behandeling. Gemiddeld duurt een behandeling ongeveer een half uur, maar dingt hangt af van een aantal factoren. De duur van de behandeling hangt van de grootte van het gebied, uw huidtype en de dikte van de haren. 

De Beste Manier van Ontharing van uw Bikinilijn

Bikinilijn Ontharen met een Gevoelige Huid

Als u een gevoelige huid heeft begrijpen dat u zich afvraagt of een laserbehandeling geschikt is voor de gevoelige huid en gebieden, zoals de schaamstreek, het gezicht en de bikinilijn.

Wij gebruiken de modernste en geavanceerde lasers die speciaal zijn ontworpen om effectief en veilig te zijn voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. 

Daarnaast zijn onze specialisten getraind in het aanpassen van de behandeling en de laser aan uw specifieke huidconditie. Ons team zet zich in voor het bieden van een zorgvuldige en comfortable ervaring die u de gewenste resultaten biedt en waarbij uw huid beschermd blijft tijdens het hele ontharingsproces.

Ook krijgt u na de behandeling specifieke nazorg instructies om het beste resultaat te garanderen en uw gevoelige huid tijdens het herstelproces te ondersteunen.

Pijnloos Bikinilijn Langdurig Ontharen

Bikinilijn Groot of Klein Laseren Verschil

Bij IZZI Laserkliniek bieden we op maat gemaakte oplossingen voor laserontharing, waarbij we uiteraard rekening houden met uw persoonlijke wensen en behoeften.

Wij krijgen regelmatig de vraag wat het verschil is tussen Bikinilijn Klein en Bikinilijn Groot.

Bikinilijn Klein concentreert zich op het verwijderen van het haar langs de randen van de bikinilijn, waarbij we alle haren weghalen die zichtbaar zijn buiten de randen van een standaard bikini broekje. Dit zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling.

Bikinilijn Groot is een uitgebreidere behandeling. Hier gaat het om al het haar rondom e bikinilijn, de schaamstreek, de binnenkant van de dijen en soms meer, als u daar behoefte aan heeft. Deze behandeling is ideaal als u een meer uitgebreidere haarverwijdering wenst en streeft aar een glad en schoon resultaat over een groter gebied.

Tijdens een intakegesprek bespreken we graag met u wat uw wensen zijn.  Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over laserontharing en om uw eerste stapte zetten naar een gladde, haarvrije toekomst!

Waar IZZI Clinic voor staat

Voordelen van Laser Ontharen

Definitief Ontharen

Een effectieve en permanente oplossing

Gratis Advies

Altijd een gratis intakegesprek en proefbehandeling

Veilige Lasers

Veilige en zeer effectieve lasers voor pijnloos ontharen

Deskundig Personeel

Specialisten met jarenlange ervaring met ontharen

Definitieve Ontharing van Bikinilijn, Oksels, Benen & Meer

Waarom Laser Ontharen Beter is dan Andere Manieren van Ontharen

Als u last heeft van ingegroeide haren in en rondom uw bikinilijn is dit vaak erg ongemakkelijk. Bij IZZI Clinic kunnen we u helpen om ongewenste haren te verwijderen, zodat u kunt beschikken over een verzorgde, gladde bikinilijn.

Na voltooiing van het behandeltraject kunt u genieten van een haarvrije huid en heeft u geen omkijken meer naar terugkerende ontharing, zoals scheren, harsen, waxen, ontharingscrème of epileren. Ook zal u geen last meer hebben van bultjes, irritatie, of roodheid.

Als u definitief wilt ontharen is laserontharing de beste manier. Andere, eerder genoemde methodes zijn vaak niet permanent en ook niet altijd pijnloos – denk aan epileren. De laserontharing van IZZI Clinic biedt een langdurig resultaat in vergelijking met andere manieren van ontharen. Onze moderne lasers kunnen zelfs de kleinste haartjes op een veilige en pijnloze manier verwijderen. Daarnaast is laser ontharen in onze kliniek veel efficiënter dan IPL ontharen en veel effectiever dan thuis ontharen.

Wij horen graag van u! Neem contact met ons voor een gratis adviesgesprek en een proefbehandeling. Bel of WhatsApp naar 06 – 11 76 88 81 of maak direct een afspraak.

Werkwijze Bikinilijn Ontharen

Bij IZZI Clinic volgen we een specifieke werkwijze om het optimale resultaat te bereiken en uw bikinilijn langdurig te ontharen.

1

Intakegesprek

Tijdens een gratis intakegesprek analyseert onze specialist uw huid- en haartype voor een op maat gemaakt behandelplan. Daarnaast kunt u gratis een proefbehandeling ondergaan.

2

Voorbereiding Bikinilijn Ontharen

Graag vragen wij u om het te behandelen gebied 24 uur voorafgaand aan de behandeling te scheren. Waxen en epileren is niet toegestaan.

3

Tijdens de Behandeling

De specialist markeert eerst het te behandelen gebied. Daarna wordt elke zone één voor één gelaserd. De laser wordt aangepast aan uw specifieke huidtype en behandelstatus.

4

Na de behandeling

Na de behandeling is het essentieel om blootstelling aan de zon te vermijden en de huid zorgvuldig te verzorgen volgens onze nazorg instructies.

Bikinilijn Ontharen
Kosten

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor laser ontharen, die gebaseerd zijn op het te behandelen gebied. De prijs van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Bikinilijn Laseren Ervaringen bij IZZI Laser Clinic

Merle A.
Merle A.
Verified Google Review
Lees verder
Met veel liefde en aandacht werd ik bij IZZI geholpen. Inmiddels heb ik mijn derde behandeling laser ontharen gehad. De behandelingen zijn snel en pijnloos en ik ben enorm positief over het resultaat!
Kimberly F.
Kimberly F.
Verified Google Review
Lees verder
Prachtige kliniek. Super schoon en mooi ingericht. De behandeling werd mij uitgebreid uitgelegd en ik kon allerlei vragen stellen. Waar ik in het verleden laseren pijnlijk vond is het hier echt pijnloos! Ik kijk uit naar de volgende afspraak en over een tijd het haarvrije resultaat 🙂
Martina D.P.
Martina D.P.
Verified Google Review
Lees verder
Super fijn geholpen voor mijn laserbehandeling, super vriendelijke dames, kundig en professioneel behandeld. Behandeling was geheel pijnloos. Tot over een aantal weken!
Nathalia B.
Nathalia B.
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend goed geholpen! Eerst een hele uitleg gekregen over de behandeling en toen helemaal op mijn gemak gesteld en een perfecte behandeling gehad! Kan niet wachten op het resultaat, tot over 6 weken!
Laura H.
Laura H.
Verified Google Review
Lees verder
Ik vond het vooraf best spannend, maar voor mij was dit was de beste keuze ooit! De behandelingen doen geen pijn en ik ben superblij met het resultaat!
Iza N.
Iza N.
Verified Google Review
Lees verder
Gisteren mijn eerste laserbehandeling gehad. Super mooie salon en fijn geholpen, de behandeling werd voorafgaand goed uitgelegd en was compleet pijnloos. Tot de volgende !