5/5

5/5

laser ontharen thuis

Laser Ontharen Thuis

Laser ontharen thuis in uw eigen vertrouwde omgeving, is dat veilig en effectief? In dit artikel duiken we in de wereld van thuis permanent ontharen. Dit is een opkomend fenomeen aangezien mensen steeds vaker kiezen voor definitief ontharen. Dus, moet u kiezen voor thuis laser ontharen? Laten we kijken wat de Consumentenbond en onderzoeksprogramma Radar zegt en wat de ervaring is van mensen die er gebruik van hebben gemaakt.

Thuis Laser Ontharen? Lees dit Eerst!

Laser ontharen is een steeds populairdere behandeling aan het worden voor zowel vrouwen als mannen. Op zich is dit niet gek, want laserontharing is de beste manier van ontharen. Dat wil zeggen, als u definitief wilt ontharen is dat the way to go.

Tegenwoordig is het ook mogelijk om apparaten te kopen voor thuis laser ontharen. Echter, is dit verstandig? Wat zijn de voor- en nadelen van thuis laser ontharen? Bedrijven die deze apparatuur maken spreken van verbluffende resultaten. Veel mensen vragen zich af of thuis laser ontharen veilig en effectief is.

Permanent Laser Ontharen Thuis Doen?

Steeds meer mensen willen permanent en definitief ontharen. Populaire gebieden om te laseren zijn bijvoorbeeld de benen, oksels en de bikinilijn. Het is logisch dat zowel mannen als vrouwen het vervelend vinden om steeds tijdrovende behandelingen uit te moeten voeren, zoals scheren, waxen, harsen of epileren.

De Consumentenbond en Radar hebben onderzoek gedaan naar ontharingssystemen voor thuisgebruik. De tests werden gedaan op apparaten geschikt voor IPL ontharen. Echter, de conclusie was dat u van deze apparatuur voor thuis laser ontharen niet mag verwachten dat u permanent van uw haren af bent. Dit komt voornamelijk omdat de apparaten geschikt voor thuisgebruik vaker een lagere power hebben. Dit maakt ze veel minder effectief dan professioneel laser ontharen.

Als definitief ontharen is wat u wilt is dit natuurlijk niet wat u wilt. Ondanks dat thuis laser ontharen een gemakkelijke en kosteneffectieve manier lijkt is het een goed voorbeeld van schijn bedriegt. Dit komt doordat de warmte-afgifte voor thuisgebruik niet sterk genoeg is voor permanent ontharen.

Thuis Laser Ontharen of IPL – Niet aan te Raden!

Denkt u erover na om zelf een ontharingsapparaat of een IPL te kopen? Doe het niet! Het gebruik van een laser of ipl apparaat voor thuis laser ontharen zal u mogelijk niet de resultaten geven waar u op hoopt. De reden hiervoor is dat producten voor thuisgebruik een veilige sterkte moeten aanhouden om de veiligheid te kunnen waarborgen. Dit komt er dus op neer dat het de behandeling minder ingrijpend maakt, maar wel tot gevolg heeft dat resultaten waar u naar op zoek bent waarschijnlijk niet worden gehaald.

De apparaten zullen dus eerder een te zacht niveau hebben dan te hard. Op zich lijkt dit onschuldig, maar dit kan ook ongewenste resultaten opleveren. Het is mogelijk om op deze manier het haarzakje te beschadigen, maar niet helemaal waardoor het niet kapot gaat. Dit betekent dat haren op een andere manier kunnen gaan aangroeien. Denk bijvoorbeeld aan dat er twee kleine haren uit een haarzakje groeien in plaats van een haar.

Laten we de nadelen van thuis definitief ontharen opsommen:

  • Effectiviteit: Veel thuisgebruik apparaten, zoals het ipl apparaat uit het onderzoek, genereren niet dezelfde kracht en precisie als de apparatuur die in een professionele laserkliniek wordt gebruikt. Dit kan leiden tot ondermaatse tot geen resultaten, waarbij haar slechts tijdelijk wordt verwijderd of zelfs gestimuleerd wordt. Wij raden u dan ook om een ontharingsapparaat voor thuisgebruik te vermijden.
  • Veiligheid: Zonder de juiste training en kennis kan het gebruik van apparatuur voor laser en ipl ontharen thuis risicovol zijn. Verkeerd gebruik kan leiden tot huidirritatie, brandwonden of langdurige schade.
  • Kosten: Hoewel het een eenmalige aankoop lijkt, kunnen de kosten van een thuisapparaat oplopen als het niet de verwachte resultaten levert, wat uiteindelijk kan leiden tot extra uitgaven voor professionele behandelingen.

Voordelen van Professionele Laserontharing in een Kliniek

Bij IZZI Laser Clinic kunnen wij u helpen met definitief ontharen. Onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van ontharen. Kies daarom voor kwaliteit en waar voor uw geld. Wij kunnen u deze resultaten bieden waar u naar zoekt. Kies dus niet voor thuis laser ontharen, maar ga naar een professionele kliniek!

Hier zijn enkele redenen waarom klanten kiezen voor een professionele aanpak:

  • Geavanceerde Technologie: Klinieken zoals IZZI Laser Clinic gebruiken state-of-the-art lasers die dieper doordringen in de huid en nauwkeurig de haarfollikels richten zonder de omliggende huid te beschadigen.
  • Deskundigheid: Onze specialisten zijn uitgebreid getraind en gecertificeerd. Zij begrijpen de complexiteit van huid- en haartypen en passen de behandeling dienovereenkomstig aan voor het beste resultaat.
  • Veiligheid: Professionele klinieken volgen strikte protocollen om de veiligheid en het welzijn van hun cliënten te garanderen, inclusief grondige voor- en nazorg.
  • Op maat gemaakte behandelingen: Iedere huid is uniek. In een kliniek wordt de behandeling aangepast aan jouw specifieke behoeften, wat resulteert in effectievere en duurzamere resultaten.

Als u vragen heeft over laser ontharing kunt u ons bereiken op 06 – 11 76 88 81.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Waarom Kiezen Voor IZZI Laser Clinic?

Bij IZZI Laser Clinic streven we ernaar om onze cliënten een veilige, comfortabele en bevredigende ervaring te bieden. Bij ons krijgt u altijd een gratis intakegesprek en proefbehandeling. Tijdens dit gesprek leggen we u alles uit over definitief ontharen.

Daarnaast beschikken wij over de meest moderne lasers. IZZI Laserkliniek staat voor:

  • Persoonlijke Aandacht: Wij geloven dat persoonlijke zorg essentieel is voor succesvolle behandelingen. Tijdens een gratis intakegesprek bespreken we uw doelen en stellen we een op maat gemaakt behandelplan op.
  • Betaalbare Prijzen: Kwaliteitszorg moet toegankelijk zijn. IZZI Laser Clinic biedt concurrerende prijzen zonder in te boeten aan kwaliteit of zorg.
  • Ervaren Team: Ons team van professionals is niet alleen hooggekwalificeerd, maar ook gepassioneerd over het leveren van uitstekende resultaten en zorg.

Conclusie Laser Ontharen Thuis

Hoewel de verleiding van thuisbehandelingen begrijpelijk is, wijzen de feiten duidelijk in het voordeel van professionele laserontharing. De investering in een behandeling bij een erkende kliniek zoals IZZI Laser Clinic waarborgt niet alleen veiligere en effectievere resultaten maar garandeert ook een zorgvuldige en persoonlijke benadering.

Bent u klaar om de stap te zetten naar een gladde, haarvrije huid? Bezoek IZZI Laser Clinic en ervaar de gouden standaard in laserontharing. Plan vandaag nog een gratis intakegesprek!

Meest Gestelde Vragen Over Laser Ontharen Thuis

Hieronder bespreken we veelgestelde vragen over thuis laser ontharen en het verschil met laser ontharen in een professionele kliniek.

Uit onderzoek van de Consumentenbond en Radar blijkt dat apparaten voor thuisgebruik vaak een lagere kracht hebben, waardoor ze minder effectief zijn dan de apparatuur in professionele klinieken.

Voor de beste laserontharing resultaten raden wij behandelingen in een professionele kliniek aan. Boek een gratis intakegesprek bij IZZI Laserkliniek voor een gratis proefbehandeling en een analyse van uw situatie.

Hoewel thuis laserontharingsapparaten veiligheidsmaatregelen hebben, kan verkeerd gebruik leiden tot huidirritatie of zelfs beschadiging aan de huid. Professionele behandelingen in een laserkliniek bieden de deskundigheid en precisie die nodig zijn om dergelijke risico's te minimaliseren.

Hoewel laser ontharen thuis een lagere initiële kostenpost lijken, kunnen de langetermijnkosten oplopen als de resultaten niet voldoen aan de verwachtingen. Als u hierna alsnog kiest voor een professionele behandeling heeft u dus dubbel kosten wat uiteraard zonde en onnodig is.

Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van thuisapparaten voor het gezicht vanwege de gevoeligheid van het gebied. Professionele klinieken, zoals wij bij IZZI Clinic, bieden specifieke behandelingen voor gezichtsontharing die veiliger en effectiever zijn.

Onderzoek wijst uit dat zelfs het beste laserontharingsapparaat voor thuis niet de kracht en precisie van professionele apparatuur die wij in onze kliniek gebruiken kan evenaren. Wij gebruiken geavanceerdere en moderne lasers die dieper in de huid doordringen voor effectievere resultaten en definitief ontharen.

Het aantal behandelingen voor thuisgebruik kan aanzienlijk hoger zijn dan in een professionele laserkliniek, vanwege de lagere intensiteit van thuisapparaten. Daarnaast is er een grote kans dat u niet dezelfde resultaten kunt behalen of zelfs resultaten die u helemaal niet wilt, zoals een andere haargroei door niet volledige beschadigde haarzakjes.

Bij IZZI Clinic bieden wij behandelingen aan die sneller permanente resultaten halen met minder sessies.

Thuisbehandelingssessies kunnen langer duren vanwege de lagere intensiteit van de apparaten en zelfbediening.

Onze behandelingen zijn vaak veel korter en daarnaast veel efficiënter door het gebruik van moderne, krachtige lasers die speciaal ontwikkeld zijn voor laserontharing. 

Thuis laser ontharen kan leiden tot een vermindering van haargroei, maar zelden tot permanente resultaten.

Professionele laserontharing in een kliniek is ontworpen om permanente ontharing te bieden door diepere penetratie en krachtigere lasers.

Tarieven
laser ontharen

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor laser ontharen, die gebaseerd zijn op het te behandelen gebied. De kosten van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wat klanten over IZZI Laser Clinic Zeggen

Merle A.
Merle A.
Verified Google Review
Lees verder
Met veel liefde en aandacht werd ik bij IZZI geholpen. Inmiddels heb ik mijn derde behandeling laser ontharen gehad. De behandelingen zijn snel en pijnloos en ik ben enorm positief over het resultaat!
Kimberly F.
Kimberly F.
Verified Google Review
Lees verder
Prachtige kliniek. Super schoon en mooi ingericht. De behandeling werd mij uitgebreid uitgelegd en ik kon allerlei vragen stellen. Waar ik in het verleden laseren pijnlijk vond is het hier echt pijnloos! Ik kijk uit naar de volgende afspraak en over een tijd het haarvrije resultaat :)
Martina D.P.
Martina D.P.
Verified Google Review
Lees verder
Super fijn geholpen voor mijn laserbehandeling, super vriendelijke dames, kundig en professioneel behandeld. Behandeling was geheel pijnloos. Tot over een aantal weken!
Nathalia B.
Nathalia B.
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend goed geholpen! Eerst een hele uitleg gekregen over de behandeling en toen helemaal op mijn gemak gesteld en een perfecte behandeling gehad! Kan niet wachten op het resultaat, tot over 6 weken!
Laura H.
Laura H.
Verified Google Review
Lees verder
Ik vond het vooraf best spannend, maar voor mij was dit was de beste keuze ooit! De behandelingen doen geen pijn en ik ben superblij met het resultaat!
Iza N.
Iza N.
Verified Google Review
Lees verder
Gisteren mijn eerste laserbehandeling gehad. Super mooie salon en fijn geholpen, de behandeling werd voorafgaand goed uitgelegd en was compleet pijnloos. Tot de volgende !