5/5

5/5

Specialisten Schaamhaar & Schaamlippen Ontharen

Schaamlippen Ontharen & Schaamhaar Verwijderen

Vandaag de dag kiezen steeds meer vrouwen ervoor om voor schaamhaar ontharen. Bij IZZI Laser Clinic kunnen we u helpen om pijnloos uw schaamlippen te ontharen.

IZZI Clinic klant

Tegenwoordig maken steeds meer vrouwen, maar ook mannen gebruik van laserontharing. De reden hiervoor is dat ontharingsmethoden, zoals scheren, harsen, waxen of epileren slechts tijdelijk zijn. Het is natuurlijk erg vervelend als u dit steeds moet blijven herhalen om nog maar te zwijgen over de kosten.

Wilt u uw schaamhaar en schaamlippen definitief ontharen? Bij IZZI Laserkliniek kunnen wij u discreet, pijnloos en efficient behandelen om van deze ongewenste haargroei af te komen.

Te verwachten resultaten van de schaamlippen ontharen

Bij IZZI Clinic werken we met de meest moderne diode lasers. Diode lasers zijn perfect voor definitief ontharen, omdat zij werken door geconcentreerde lichtenergie uit te zenden die wordt geabsorbeerd door het melaninepigment in de haarzakjes.

Deze energie wordt vervolgens omgezet in warmte, waardoor haarwortel wordt beschadigd en de haargroei wordt vertraagd. Na meerdere behandelingen met de diode laser wordt blijvende haarvermindering en uiteindelijk definitieve ontharing bereikt. U kunt daarna genieten van een langdurige gladde huid.

De behandeling is pijnloos en zeer effectief. Wij nodigen u graag uit voor een gratis intake en een proefbehandeling.

Prijs per behandeling & Pakketprijs

Bij IZZI Laser Clinic nodigen wij u graag uit voor een gratis intakegesprek en een proefbehandeling.

Behandeling Prijs per Behandeling Pakketprijs 5+1 gratis
Bikinilijn Klein €65,- €325,-
Bikinilijn Groot €90,- €450,-

Bij IZZI Clinic maken we onderscheid tussen bikinilijn groot en klein. Bikinilijn klein is wat je ziet buiten de bikini. Dus de zijkanten en de bovenkant van de bikini. Bikinilijn groot is alle schaamhaar verwijderen. Dus de zijkant, voorkant en schaamlippen.

Voorzorg

We adviseren om zes weken voor uw laserbehandeling te stoppen met ontharingsmethoden zoals harsen, epileren en waxen. Het is wel toegestaan om te scheren of te knippen. Verder is het verstandig om vier tot zes weken voor uw afspraak niet te zonnebaden of gebruik te maken van de zonnebank. Vermijd eveneens het gebruik van zelfbruiners of ontharingscrèmes.

 

Tijdens de behandeling

Het is noodzakelijk om het te behandelen gebied 24 uur voor de behandeling te scheren, omdat de behandeling met laser het meest effectief is wanneer de energie direct op de haarzakjes kan worden gericht.

Het principe van laseren is gebaseerd op het absorberen van de laserenergie door het pigment in de haren, genaamd melanine. Deze energie verandert vervolgens in warmte, wat leidt tot de selectieve vernietiging van de haarzakjes.

Tijdens de behandeling kunt u een mild prikkelend gevoel ervaren door het verwijderen van de haren. De duur van de laserbehandeling hangt af van de omvang van het te behandelen gebied, de hoeveelheid haar en de dikte van de haren. 

Nazorg

Na de laserbehandeling kan het behandelde gebied wat warm aanvoelen en wat rood zijn. Dit is ook de reden dat de huid direct gekoeld wordt.

Na de behandeling is het belangrijk om uw huid niet bloot te stellen aan de zon. Daarnaast is het verstandig om de huid te hydrateren.

Openingstijden

Locatie Amsterdam

Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Gratis Intake & Proefbehandeling

Bij IZZI Clinic nodigen wij u graag uit voor een gratis consult en adviesgesprek. Daarnaast kunt u gratis een proefbehandeling krijgen om te ervaren hoe pijnloos en effectief onze behandeling is.

Veelgestelde vragen schaamlippen ontharen

Heeft u vragen over schaamhaar ontharen door middel van laseren? Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Pijnloos ontharen door middel van een laserbehandeling een geavanceerde methode waarbij lichtenergie wordt gebruikt om haarzakjes te targeten en te vernietigen, zonder pijnlijke sensaties.

Wij gebruiken de modernste technologie die ongewenste haargroei effect verminderd, terwijl uw comfort wordt gewaarborgd.

Zeker! Pijnloos gezicht ontharen is mogelijk IZZI Clinic. Wij gebruiken specifieke laserapparatuur die is ontworpen om zacht te zijn voor de delicate gezichtshuid.

Onze behandelingen richten zich enkel op ongewenste haartjes terwijl de omliggende huid intact wordt gelaten.

Bij het ontharen van de bikinilijn stellen wij de lasers af op de gevoeligheid en het huid- en haartype van de cliënt. 

De laserstraal vernietigt het haarzakje zonder de huid te beschadigen, wat zorgt voor een comfortabele en pijnloze ervaring.

Hoewel 'pijnloos' een relatief begrip is, ervaren de meeste  van onze cliënten slechts een lichte sensatie, vergelijkbaar met het tikken van een elastiekje tegen de huid, dankzij de koelmechanismen die worden gebruikt tijdens de behandeling.

Het aantal benodigde sessies voor pijnloos ontharen varieert afhankelijk van het behandelde gebied, haartype en haarkleur. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor een significant en langdurig resultaat.

Tijdens een gratis intakegesprek zullen we uw situatie bekijken en bespreken om vervolgens een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Bij IZZI Clinic kunnen we alle haar- en huidtypes behandelen.

Echter, een persoonlijke consultatie is aan te raden om samen met u de meest effectieve behandelingsstrategie te bepalen. Maak daarom direct een afspraak voor een gratis consult!

Absoluut, benen pijnloos ontharen is een van de populairste behandelingen bij IZZI Laserkliniek.

Wij kunnen u helpen om u benen glad en haarvrij te krijgen.

Schaamlippen Ontharen Bij IZZI Laser Clinic

Specialisten in Laserontharing

Waarom Laser Ontharen?

Laserontharing is de beste manier van ontharen. Dit komt door de vele voordelen van deze behandeling.

Veel vrouwen kiezen er tegenwoordig voor schaamlippen ontharen door middel van laseren. Er zijn hier meerdere redenen voor. Allereerst heeft u geen last meer van bultjes, irritatie of ingegroeide haren, zoals wel het geval is bij andere manieren van ontharen, zoals, scheren, waxen en epileren. Daarnaast zal u met meer zelfvertrouwen in uw bikini over het strand lopen zonder zorgen dat er mogelijk haartjes zichtbaar zijn.

Als u ook de rest van de schaamstreek ook wilt ontharen is dit zeker mogelijk. Bij IZZI Laserkliniek kunt u een gratis intakegesprek en proefbehandeling boeken, zodat u zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze behandeling is.

Schaamhaar Laseren - Snel & Effectief

Schaamhaar Ontharen

Schaamlippen ontharen met een laser biedt een permanente oplossing voor ongewenste haargroei, waardoor de noodzaak voor regelmatige en vaak pijnlijke ontharingsmethoden zoals scheren, waxen of epileren niet meer nodig is.

Deze behandeling zorgt voor een gladde en haarvrije huid rond de schaamlippen en de schaamstreek, wat bijdraagt aan een verhoogd gevoel van hygiëne en comfort.

De precisie van onze laser zorgt ervoor dat alleen het haar wordt aangepakt, zonder de omliggende huid te beschadigen.

Met slechts enkele sessies biedt het een langdurig resultaat, waardoor het op lange termijn zowel tijd- als kostenefficiënt is.

Boek een gratis intake en proef laserbehandeling

Schaamlippen Laseren bij IZZI Laser Clinic

Door te kiezen om uw schaamlippen te ontharen kunt u voortaan zonder aarzeling spontaan een dag naar het zwembad of strand aangezien uw schaamlippen en bikinilijn er perfect verzorgd uitzien. Het is niet voor niets dat wij steeds meer vrouwen in onze kliniek krijgen die kiezen voor deze behandeling.

Onze specialisten begrijpen dat het spannend kan zijn om ervoor te kiezen om uw bikinilijn en schaamlippen te ontharen. Echter, onze specialisten zijn professionals en hebben jarenlang ervaring. Wij zullen u te allen tijde discreet en professioneel helpen, verzorgen en informeren.

Laser ontharen is zeer effectief om ongewenst haar te verwijderen op en rondom de schaamstreek. Na het behandeltraject wordt de haargroei tot wel 90% gereduceerd of verdwijnen compleet.

Om het door u gewenste resultaat te bereiken adviseren wij u om de nazorg instructies van onze specialisten nauwkeurig op te volgen. 

Tijdens het intakegesprek zullen we u kennis laten maken met onze moderne en professionele lasers. U kunt kiezen voor een proefbehandeling bij een van uw oksels. Hierdoor kunt u zelf ervaren dat de behandeling in uw schaamstreek en het ontharen van schaamlippen pijnloos zal verlopen.

Heeft u nog vragen over deze behandeling dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

WhatsApp of bel 06 – 11 76 88 81 voor direct contact.

Waar IZZI Clinic voor staat

Voordelen van Laser Ontharen

Definitief Ontharen

Een effectieve en permanente oplossing

Gratis Advies

Altijd een gratis intakegesprek en proefbehandeling

Veilige Lasers

Veilige en zeer effectieve lasers voor pijnloos ontharen

Deskundig Personeel

Specialisten met jarenlange ervaring met ontharen

Werkwijze Schaamlippen Ontharen

Bij IZZI Clinic volgen we een specifieke werkwijze om het optimale resultaat te bereiken bij het verwijderen van uw schaamhaar.

1

Intakegesprek

In vrijblijvend intakegesprek legt een van onze specialisten alles uit over laser ontharen. Uiteraard kunt u zelf ook vragen stellen tijdens dit gesprek. Na afloop kan u een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van uw oksels.

2

Voorbereiding

Voor de laserontharing moet het te behandelen gebied 24 uur van tevoren schoon en geschoren zijn. Alleen scheren is toegestaan; waxen en epileren zijn niet toegestaan.

3

De laserbehandeling

De laserspecialist markeert het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt aangepast aan uw specifieke huidtype en behandelstatus.

4

Na de behandeling

Na de laserbehandeling is het essentieel om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon en uw huid goed te verzorgen. Volg altijd de instructies van onze laserspecialisten op.

Tarieven
Schaamlippen Ontharen

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor laser ontharen, die gebaseerd zijn op het te behandelen gebied. De kosten van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wat Klanten over IZZI Laserkliniek Zeggen

Merle A.
Merle A.
Verified Google Review
Lees verder
Met veel liefde en aandacht werd ik bij IZZI geholpen. Inmiddels heb ik mijn derde behandeling laser ontharen gehad. De behandelingen zijn snel en pijnloos en ik ben enorm positief over het resultaat!
Kimberly F.
Kimberly F.
Verified Google Review
Lees verder
Prachtige kliniek. Super schoon en mooi ingericht. De behandeling werd mij uitgebreid uitgelegd en ik kon allerlei vragen stellen. Waar ik in het verleden laseren pijnlijk vond is het hier echt pijnloos! Ik kijk uit naar de volgende afspraak en over een tijd het haarvrije resultaat 🙂
Martina D.P.
Martina D.P.
Verified Google Review
Lees verder
Super fijn geholpen voor mijn laserbehandeling, super vriendelijke dames, kundig en professioneel behandeld. Behandeling was geheel pijnloos. Tot over een aantal weken!
Nathalia B.
Nathalia B.
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend goed geholpen! Eerst een hele uitleg gekregen over de behandeling en toen helemaal op mijn gemak gesteld en een perfecte behandeling gehad! Kan niet wachten op het resultaat, tot over 6 weken!
Laura H.
Laura H.
Verified Google Review
Lees verder
Ik vond het vooraf best spannend, maar voor mij was dit was de beste keuze ooit! De behandelingen doen geen pijn en ik ben superblij met het resultaat!
Iza N.
Iza N.
Verified Google Review
Lees verder
Gisteren mijn eerste laserbehandeling gehad. Super mooie salon en fijn geholpen, de behandeling werd voorafgaand goed uitgelegd en was compleet pijnloos. Tot de volgende !