5/5

5/5

IZZI Laser Clinic - Laserontharing Purmerend

Laser Ontharen Purmerend

Bij IZZI Laserkliniek nabij Purmerend zijn we gespecialiseerd in permanent ontharen, waarbij zowel mannen als vrouwen bij ons terecht kunnen voor een haarvrije huid.

IZZI Clinic Klant

Tijdens een gratis intakegesprek laten we u graag kennismaken met de beste manier van ontharen; laseren. Tijdens de intake kunt u tevens een gratis proefbehandeling krijgen. Uiteraard kunt u ook alle vragen stelen die u heeft.

Te verwachten resultaten van Laser Ontharen in Purmerend

Bij IZZI Laserkliniek begrijpen we dat elke klant uniek is, en daarom bieden we gepersonaliseerde behandelplannen aan die afgestemd zijn op uw specifieke behoeften, wensen, huidtype en haartype.

Onze ervaren specialisten gebruiken de nieuwste lasertechnieken om een effectieve, veilige en vrijwel pijnloze ervaring te garanderen. U kunt rekenen op onze deskundigheid voor een permanent zachte en gladde huid, zonder de last van terugkerende haargroei.

Populaire Laserbehandelingen & Prijs

Prijs per Behandeling Pakketprijs 5+1 Gratis
Oksels €35,- €175,-
Bikinilijn Klein €65,- €325,-
Benen €125- €625,-

Openingstijden

Locatie Amsterdam

Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Laser Ontharen Purmerend
Vrijblijvend Intakegesprek & Proefbehandeling

Wilt u definitief ontharen? Wij kunnen u snel, pijnloos en effectief helpen! Boek een gratis consult en een proefbehandeling.

IZZI Laserkliniek - Laser Ontharen Purmerend

Haar Laseren voor Mannen & Vrouwen

Laserontharing Purmerend

Welkom bij IZZI Laserkliniek in Purmerend, waar wij gespecialiseerd zijn permanent ontharen. 

Ongeacht het lichaamsdeel dat u wilt ontharen, zoals benen, oksels, rug of bovenlip, bieden wij een definitieve oplossing die verder gaat dan de tijdelijke effecten van scheren, harsen, waxen of epileren. Met onze geavanceerde laserbehandelingen kunt u eindelijk vaarwel zeggen tegen dagelijkse ontharingsrituelen en genieten van een gladde, haarvrije huid.

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en een proefbehandeling. Tijdens dit gesprek zal een van onze specialisten uw huidtype en haartype analyseren om u te kunnen adviseren wat het beste behandeltraject is voor de beste resultaten.

Definitief Ontharen? Elk huid- en haartype

Laser Ontharen nabij Purmerend

Onze kliniek in Purmerend maakt gebruik van moderne diode lasers, die een veilige en effectieve behandeling voor permanent ontharen mogelijk maken.

Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat de behandeling vrijwel pijnloos en comfortabel is, met minimale risico’s op huidirritatie. In tegenstelling tot de oudere lasertechnieken, zoals IPL behandelingen, die de huid kunnen oververhitten, blijven onze lasers onder een veilige temperatuurgrens, wat bijdraagt aan een pijnloze ervaring tijdens het ontharingsproces.

IZZI Laserkliniek biedt maatwerk in laserontharing, waardoor elke behandeling specifiek is afgestemd op uw huidtype en haarkleur. Dit personaliseren van de behandeling verhoogt de effectiviteit en zorgt voor optimale resultaten. Of u nu kiest voor het ontharen van de bikinilijn, schaamstreek, armen, of een andere zone; onze ervaren specialisten zorgen voor een zorgvuldige en vakkundige behandeling van elk lichaamsdeel.

Boek een gratis intakegesprek, zodat wij u kunnen helpen!

laserontharing Purmerend - Effectief & Pijnloos

Laser Ontharen in Purmerend

Doordat wij werken met nieuwe en moderne lasers is het mogelijk om ieder type huid en elk lichaamsdeel te behandelen tegen ongewenste haargroei.

Mannen kunnen bijvoorbeeld hun rug of borst laten ontharen. Vrouwen kunnen bijvoorbeeld bikinilijn of benen kunnen ontharen. Ook het gezicht laseren is een optie. 

Permanent ontharen door middel van laseren kan op elk moment van het jaar uitgevoerd worden. De behandelingen hebben namelijk geen hersteltijd én zijn mogelijk op een gebruinde huid.

Het is echt wel belangrijk dat u niet verbrand bent en drie dagen voor de behandeling niet heeft gezond.

Het is ook mogelijk om in de zomer met de laserontharing te starten. U kunt na de behandeling zonder pijn of bijwerkingen verder gaan met uw dagelijkse activiteiten. Wij raden wel aan om dezelfde dag even te wachten met sporten.

Samenvattend maakt dit laser ontharen nabij Purmerend bij IZZI Laser Clinic enorm aantrekkelijk! 

IZZI Laser Clinic:

Wilt u graag uw definitief ontharen? Boek een gratis intakegesprek, zodat wij u kunnen helpen!

IZZI Laserkliniek in Purmerend

Wij verwelkomen u graag in onze kliniek in Amsterdam

Onze klanten waarderen de blijvende resultaten die onze laserbehandelingen bieden. U zult na de eerste behandeling al verschil zien en na slechts enkele sessies zult u een significante vermindering in haargroei ervaren, waardoor de noodzaak voor traditionele ontharingsmethoden verdwijnt.

Dit niet alleen bespaart u tijd en geld op de lange termijn, maar verhoogt ook uw zelfvertrouwen en comfort! Kiezen voor IZZI Laserkliniek in Purmerend betekent kiezen voor de beste manier van ontharen. Wij zijn trots op onze geavanceerde technologie, deskundige medewerkers en toewijding aan klanttevredenheid.

We nodigen u uit om contact met ons op te nemen, uw vragen te stellen en meer te ontdekken over hoe we u kunnen helpen uw esthetische doelen te bereiken.

Een intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Daarnaast kunt u een gratis proefbehandeling krijgen, waardoor u een weloverwogen keuze kunt maken over uw laserbehandeling.

Bent u geïnteresseerd in definitief ontharen bij IZZI Clinic laserkliniek omgeving Purmerend? Neem dan contact met ons op via 06 – 11 76 88 81 of maak direct een afspraak.

Werkwijze Laser Ontharen Purmerend

Bij IZZI Laserkliniek volgen we een specifieke manier van werken om u de beste resultaten te garanderen.

1

Intakegesprek

Een behandeltraject bij IZZI Clinic begint altijd met een gratis intakegesprek waar u uw wensen en vragen met ons kunt bespreken. Tijdens dit consult kunt u ook een gratis proefbehandeling krijgen.

2

Voorbereiding Laseren

Het is belangrijk om 24 uur van te voren het te behandelen gebied te scheren. Maak alleen gebruik van een scheermesje; harsen en epileren wordt sterk afgeraden.

3

De laserbehandeling

Bij de start van de lasersessie wordt het te behandelen gebied gemarkeerd en wordt elke zone één voor één afgewerkt met de laser. De laser wordt afgesteld op uw specifieke haar- en huidtype.

4

Nazorg

Na de laserbehandeling is het essentieel om de huid goed te verzorgen en niet bloot te stellen aan de zon. Volg altijd de instructies van onze specialisten op voor de beste resultaten.