5/5

5/5

IZZI Laser Clinic - Laserkliniek nabij Hoofddorp

Laser Ontharen Hoofddorp

IZZI Clinic laserkliniek in Hoofddorp, maakt gebruik van de nieuwste lasertechnologie. Na slechts enkele behandelingen is scheren, waxen of epileren verleden tijd!

IZZI Clinic Klant

Bent u op zoek naar een laserkliniek nabij Hoofddorp? Wij kunnen u helpen met laserontharing! IZZI Clinic maakt gebruik van moderne lasers om ongewenste haargroei, inclusief de haarzakjes, permanent te verwijderen.

Te verwachten resultaten van Laser Ontharen Hoofddorp

Laser ontharing is een geavanceerde en zeer effectieve methode voor permanente ontharing. Door gecontroleerde laserstralen wordt het haarzakje verwarmd, waardoor de haargroei wordt vertraagd en uiteindelijk gestopt.

Met laser ontharing kunt u genieten van een gladde en haarvrije huid, met langdurige effecten die andere ontharingsmethoden overtreffen. Gemiddeld zijn er ongeveer 4 tot 6 behandelsessies nodig.

Populaire Laser Behandelingen & Prijs

Bij IZZI Laserkliniek krijgt u altijd een gratis intakegesprek en proefbehandeling!

Prijs per Behandeling Pakketprijs 5+1 Gratis
Oksels €35,- €175,-
Bikinilijn Klein €65,- €325,-
Benen €125- €625,-

Voorzorg

Stop 6 weken voor uw laserbehandeling met methoden zoals harsen, epileren en waxen om haren te verwijderen. Scheren of haren knippen mag wel. We adviseren ook om vier tot zes weken voor de behandeling niet te zonnen of de zonnebank te gebruiken. Vermijd het gebruik van zelfbruiners of ontharingscrèmes in deze periode.

Tijdens de behandeling

Zorg ervoor dat het gebied dat gelaserd gaat worden, 24 uur voor de behandeling geschoren is. De behandeling werkt het beste als de laser direct op de haarzakjes kan inwerken.

Tijdens de laserbehandeling absorbeert het pigment in de haren, melanine genaamd, de energie van de laser. Deze energie verandert in warmte en vernietigt selectief de haarzakjes.

U kunt tijdens de behandeling een licht prikkend gevoel ervaren als de haren verwijderd worden. Hoe lang de behandeling duurt, hangt af van de grootte van het te behandelen gebied.

Nazorg

Scheer het gebied dat behandeld zal worden 24 uur van tevoren. Dit maakt de laserbehandeling effectiever, omdat de laserenergie dan rechtstreeks op de haarzakjes gericht kan worden.

De laserenergie wordt door het pigment in de haren, melanine, opgenomen. Deze energie wordt dan omgezet in warmte, wat de haarzakjes effectief vernietigt.

Tijdens de behandeling kunt u een licht prikkend gevoel ervaren. De duur van de sessie is afhankelijk van de grootte van het gebied dat behandeld wordt.

Openingstijden

Locatie Amsterdam

Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Boek een Gratis Intakegesprek & Proefbehandeling

Wilt u laser ontharen in Hoofddorp? Bij IZZI Clinic Laserkliniek kunt u rekenen op de expertise van onze specialisten. Wij laten u graag kennismaken met hoe effectief en comfortabel laser ontharing is.

Zoekt U Laserontharing in Hoofddorp?

Haren Laseren voor Mannen & Vrouwen

Laser Ontharen Hoofddorp

Permanente laserontharing is wereldwijd een van de meest populaire cosmetische procedures geworden.

Wij kunnen u helpen met definitief ontharen waardoor u zich niet langer bezig hoeft te houden met tijdrovende en ongemakkelijke ontharingsmethoden zoals scheren, harsen, waxen en epileren.

Tijdens een behandeling wordt intens licht gericht op ongewenst lichaamshaar. Dit licht dringt door de huid en selectief op melanine in de haarzakjes. De melanine absorbeert de lichtenergie en vernietigt effectief het haar.

Om permanent van deze haren af te komen zijn meerdere behandelingen vereist. Dit heeft te maken met het feit dat tijdens het laseren de haren zich in een verschillende fase van groei kunnen bevinden.

Voor de meeste mensen zijn minimaal 4 tot 6 behandelijk noodzakelijk om blijvende, langdurige resultaten te behalen.

Bent u het zat om telkens weer opnieuw uw bikinilijn, oksels, gezicht en lichaam te moeten scheren? 

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek, zodat wij samen met u uw wensen kunnen bespreken!

Laser Hair Removal voor elk huid- en haartype

Laserkliniek in Hoofddorp

Het behandeltraject bij IZZI Laser Clinic Laserkliniek in Hoofddorp begint altijd met een gratis en vrijblijvend eerste intakegesprek met een van onze ervaren specialisten. Daarnaast bieden wij u altijd gratis een proefbehandeling aan, zodat u zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos de behandeling is. 

Vervolgens plannen we met u een afspraak in voor de eerst laserbehandeling. 

Voor de eerste behandeling is het noodzakelijk dat u het te laseren gebied een dag van tevoren goed scheert. Daarnaast is het essentieel dat het gebied schoon is.

Let wel op: het is belangrijk dat u het te laseren gebied niet harst, waxt of epileert. Dit type ontharingsmethode verwijderen het haarzakje compleet wat van invloed kan zijn op de effectiviteit van de laserbehandeling en dat zou natuurlijk zonde zijn.

Bij IZZI Laserkliniek in Hoofddorp desinfecteren we de huid en vervolgens markeren we het te behandelen gebied. Daarna brengen we een gel aan. Deze gel zorgt voor een betere geleiding van de laser flitsen en biedt tevens verkoeling van de huid tijdens de behandeling.

Laserontharing Hoofddorp - Pijnloos & Effectief

Laser Ontharen in Hoofddorp

Bent u geïnteresseerd definitief laser ontharen bij IZZI Laser Clinic laserkliniek nabij Hoofddorp? Dit bieden wij u aan:

Maak vrijblijvend een afspraak voor een consult waarin we u alles uit kunnen legen over laserontharing.

Ook kunnen we uw specifieke situatie bespreken en een persoonlijk behandelingsplan op stellen om de door u gewenste resultaten te kunnen realiseren.

IZZI Laser Clinic nabij Hoofddorp

Wij verwelkomen u graag in onze kliniek in Amsterdam

Bent u geïnteresseerd definitief laser ontharen bij IZZI Laser Clinic laserkliniek omgeving Hoofddorp? Neem dan contact met ons op via 06 – 11 76 88 81 of maak direct een afspraak.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een consult waarin we u alles uit kunnen leggen over laserontharing. Wij helpen u graag verder!

Ook kunnen we uw specifieke situatie bespreken en een persoonlijk behandelingsplan op stellen om de door u gewenste resultaten te kunnen realiseren.

Werkwijze IZZI Laser Clinic

Bij IZZI Laserkliniek volgen we een specifieke manier van werken om u de beste resultaten te garanderen.

1

Intakegesprek

In een gratis intakegesprek legt een van onze specialisten alles uit over laser ontharen. Tijdens deze afspraak kan u ook een gratis proefbehandeling krijgen bij één van uw oksels.

2

Voorbereiding laserontharing

Voor de behandeling moet het te behandelen gebied 24 uur van tevoren schoon en geschoren zijn. Zorg ervoor dat u alleen scheert; waxen en epileren zijn niet toegestaan.

3

De laserbehandeling

De laserspecialist markeert het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af met de laser. Wij passen de apparatuur aan aan uw specifieke huidtype en haartype.

4

Nazorg Laserontharing

Na de laserbehandeling is het essentieel om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon en uw huid goed te verzorgen. Volg dan ook altijd de instructies van onze laserspecialisten op voor de beste resultaten.