5/5

5/5

Definitief Ontharen - Laseren nabij Leiden

Laser Ontharen Leiden

Heeft u last van ongewenste haargroei en bent u op zoek naar een duurzame oplossing? Bij IZZI Laserkliniek, dichtbij Leiden, kunt u definitief ontharen door middel van laseren.

10 nazorg tips

Het principe achter laserontharing is eenvoudig: het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes, waardoor de haarzakjes worden vernietigd en de haargroei stopt. Deze methode staat bekend om zijn permanente resultaten, wat betekent dat u kunt uitkijken naar een toekomst zonder ongewenste haargroei.

Te verwachten resultaten van Laser Ontharen Leiden

Omdat haarzakjes verschillende groeifasen doormaken, zijn meerdere behandelingen nodig om alle haarzakjes effectief te bereiken. Doorgaans zijn 6 tot 8 behandelingen nodig voor definitief ontharen. Alleen haarzakjes in de actieve groeifase kunnen door de laser worden uitgeschakeld.

Bij IZZI Laserkliniek nabij Leiden plannen we uw behandelingen zorgvuldig, zodat we elk haarzakje op het juiste moment kunnen targeten, wat leidt tot optimaal resultaat van de laserontharing.

Populaire Laser Behandelingen & Prijs

Bij IZZI Laserkliniek krijgt u altijd een gratis intakegesprek en proefbehandeling!

Prijs per Behandeling Pakketprijs 5+1 Gratis
Oksels €35,- €175,-
Bikinilijn Klein €65,- €325,-
Benen €125- €625,-

Openingstijden

Locatie Amsterdam

World Fashion Centre, Amsterdam

Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Laserontharing Omgeving Leiden?
Gratis Intake & Proefbehandeling

Wilt u laser ontharen in de nabij Leiden? Maak een afspraak voor een gratis consult en een proefbehandeling, zodat u kunt zien hoe effectief onze behandeling is.

Laserontharing nabij Leiden

Haar Laseren bij IZZI Clinic

Laser Ontharen Leiden

Bij IZZI Laserkliniek in de zijn we gespecialiseerd in haar laseren voor diverse gebieden zoals de bikinilijn, gelaat, benen, armen en zelfs gevoelige plekken, zoals de schaamstreek en bilnaad.

Onze behandelingen zijn afgestemd op uw individuele behoeften, waardoor u kunt genieten van een op maat gemaakte aanpak voor uw ontharingswensen.

Tijdens de intake beoordelen onze ervaren specialisten de geschiktheid van uw haartype voor laserontharing, zodat we een duidelijk beeld hebben van de te verwachten resultaten.

Hoewel lichtere haren soms uitdagender zijn, zijn onze specialisten uitgerust met de kennis en technologie om een breed scala aan haartypes effectief te behandelen.

Definitief Ontharen voor elk huid- en haartype

Laserkliniek Omgeving Leiden

Kiezen voor definitief ontharen bij IZZI Laserkliniek betekent kiezen voor een toekomst zonder de frustratie en tijdsinvestering van scheren, harsen of epileren. Daarnaast is een laserbehandeling bijvoorbeeld veel effectiever dan een IPL behandeling.

Onze geavanceerde laserbehandelingen bieden een langdurig resultaat, waarbij elk haarzakje zorgvuldig wordt behandeld. Hoewel meerdere sessies nodig zijn voor een langdurig en optimaal resultaat, zult u na elke behandeling een significante vermindering in haargroei opmerken.

De reden dat er doorgaans meerdere sessies nodig zijn is omdat elk haartje zich in een andere groeifase bevindt. Door meerdere behandelingen te ondergaan kunt u er zeker van zijn van definitief ontharen. Gemiddeld zijn er rond de 6 tot 8 behandelingen nodig.

Bovendien is er tussen de sessies door slechts een korte rustperiode nodig, waardoor uw traject naar een haarvrije huid soepel en gemakkelijk verloopt.

Laserontharing Leiden - Effectief & Pijnloos

Laser Ontharen nabij Leiden

Voor de meest effectieve resultaten is het belangrijk dat de te behandelen haartjes aanwezig en zichtbaar zijn, maar niet langer dan 3 millimeter.

Dit betekent dat u de haren mag scheren of knippen, maar niet mag harsen of epileren voor uw behandeling.

Op de dag van de behandeling zelf dient het behandelgebied vrij te zijn van make-up, deodorant of andere cosmetische producten die de effectiviteit van de laser kunnen beïnvloeden.

Onze lasers zijn uitermate geschikt voor alle haar- en huidtypes. Laseren is de beste manier van ontharen en wij kunnen elk lichaamsdeel behandelen.

Bij IZZI Laserkliniek in de buurt van Leiden begrijpen we dat elke cliënt en zijn of haar wensen uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor laserontharing. Wilt u uw bikinilijn laseren? bovenlip laseren? buik laseren, oksels ontharen of snor laseren? Wij kunnen u helpen op weg naar een haarvrije en zijdezachte huid.

IZZI Laser Clinic:

IZZI Laser Clinic Omgeving Leiden

Wij verwelkomen u graag in onze kliniek in Amsterdam

Begin vandaag nog met uw reis naar een blijvend gladde huid door contact op te nemen met IZZI Laserkliniek in de buurt van Leiden.

Onze specialisten staan klaar om u te voorzien van de hoogste standaard in laserontharing.

Boek direct een gratis en vrijblijvende intake.

Bel of WhatsApp naar 06 – 11 76 88 81 of maak direct een afspraak.