5/5

5/5

IZZI Laserkliniek #1 in Definitief Ontharen

Oksels Ontharen bij IZZI Clinic

Veel vrouwen kiezen tegenwoordig voor oksels ontharen door middel van laseren. Deze methode zorgt voor definitief ontharen, waardoor u nooit meer hoeft te scheren, harsen, of waxen.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Bel of WhatsApp naar 06 – 11 76 88 81

Oksels Laseren

Wilt u voorgoed van haar onder uw oksels af? IZZI Clinic is dé expert op het gebied van permanent laser ontharen. In onze kliniek werken wij met veilige en effectieve diode lasers voor het verwijderen van ongewenst haar.

Daarnaast zijn onze lasers uiterst effectief, waardoor wij u een efficiënte en snelle behandeling kunnen bieden.

Wij nodigen u graag uit voor een gratis intakegesprek en een gratis proefbehandeling, zodat u het zelf kunt ervaren!

Heeft u interesse of heeft u vragen? Bel of WhatsApp naar 06 – 11 76 88 81.

Te verwachten resultaten van oksels ontharen

Met onze laserbehandeling kunnen wij u helpen om uw oksels permanent te ontharen. Voor veel vrouwen, maar ook voor mannen, is oksels ontharen een onderdeel van de persoonlijke verzorgingsroutine.

Traditionele methoden, zoals scheren, harsen, waxen of epileren zijn echter tijdrovend, niet altijd even effectief en al helemaal niet permanent. Wij hebben dé oplossing en kunnen u helpen om permanent, pijnloos en effectief uw okselhaar weg te halen door middel van een laserbehandeling.

Na een aantal behandelingen zal u geen last meer hebben van rode bultjes, scheerbultjes, ontstoken haarzakjes of huidirritatie. Ook hoeft u niet meer wekelijks te ontharen, zoals u dat voorheen deed!

Oksels Ontharen Prijs per Behandeling & Pakketprijs

Behandeling Prijs per Behandeling Pakketprijs 5+1 gratis
Oksels Ontharen 35,- €175,-

Openingstijden

Locatie Amsterdam

Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Permanent Oksels Ontharen
Gratis Intake & Proefbehandeling

Maak een afspraak voor een gratis intake en een proefbehandeling bij één van uw oksels. Zo kunt u vrijblijvend zelf ervaren hoe effectief en pijnloos onze laserbehandeling is!

Veelgestelde vragen over Oksels Ontharen

Heeft u vragen over het definitief ontharen van de oksels? Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Nee, totaal niet! Vaak denken mensen dat oksels ontharen door middel van laseren pijnlijk is. Echter, onze behandeling is pijnloos. Daarnaast wordt elke behandeling aangepast aan uw specifieke huidtype en haartype.

Over het algemeen houden wij een periode van 4 tot 6 weken aan tussen laserbehandelingen.

Zeker! Wij krijgen tegenwoordig steeds meer mannen in onze kliniek die kiezen voor laserontharing. Wij helpen vrouwen en mannen met definitief ontharen.

Wij raden u aan om tenminste 24 tot 48 uur te wachten met intensieve activiteiten, zoals sporten of zwemmen om irritatie van de huid te voorkomen.

Zeker weten! Bij IZZI Laserkliniek behandelen we alle huidtypes en haartypes. Wij nodigen u graag uit voor een gratis intakegesprek en een proefbehandeling.

Tijdens dit gratis consult zal de specialist uw huid en haar analyseren om vervolgens een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Zowel laser ontharen als IPL ontharen worden gebruikt voor ontharing. Echter, laserontharing heeft een superieure doelgerichtheid, effectiviteit en aanpasbaarheid aan verschillende huid- en haartypes. Daarnaast biedt laser ontharen snellere en meer definitieve resultaten met minder behandelingen. Daarnaast is laserontharing pijnloos terwijl IPL ontharen dat niet altijd is.

Het is op voorhand lastig in te schatten hoe er bij de andere kliniek behandeld is. Het is zeker mogelijk dat bij ons de lasers wel aanslaan. Uit ervaring is gebleken dat onze klanten erg tevreden zijn over onze laserbehandelingen. Daarnaast zien wij goede resultaten bij klanten die bijvoorbeeld eerst IPL ontharing hebben geprobeerd en daarna naar ons zijn overgestapt voor een behandeling.

Definitief Oksels Ontharen Bij IZZI Laser Clinic

Pijnloos & Effectief Laser Ontharen

De Beste Manier om Oksels te Ontharen!

Het permanent ontharen van uw oksels betekent dat u geen last meer zult hebben van ongewenste haren, ingegroeide haren, rode bultjes, of irritatie van de huid. Daarnaast hoeft u ook niet meer wekelijks aan de slag met uw epilator, scheermesje, wax strips of harsstrips. 

Denk u erover na om uw oksels te ontharen en wilt u meteen gaan voor definitief ontharen? Maak dan een afspraak in onze kliniek voor een gratis consult en een proefbehandeling. Zo kunt u zelf ervaren wat pijnloos oksels ontharen betekent! Tijdens dit intakegesprek kunt u natuurlijk ook al uw vragen stellen.

Oksels Ontharen voor elk Haar- & Huidtype

Permanent Oksels Ontharen bij IZZI Clinic

Zelf okselhaar weghalen is een tijdrovende klus die steeds terugkeert. We begrijpen dat u uw lichaam goed wilt verzorgen en waarschijnlijk helemaal klaar bent met ze traditionele manieren van uw oksels ontharen.

Steeds meer vrouwen, maar ook mannen, kiezen voor oksels ontharen door middel van laseren. Zijdezachte oksels, wie wil dit niet? Bij ons kunt u terecht voor pijnloos, effectief en veilig laser ontharen. Het is niet voor niets dat oksels laseren een van onze meest populaire behandelingen is.

Wij maken gebruik van de meest innovatieve en effectieve lasers. Definitieve ontharing bij IZZI Clinic is dé oplossing voor u, zodat uw nooit meer hoeft te scheren, harsen, waxen of epileren!

Laserontharing is De Beste Manier van Ontharen

Oksels Ontharen bij IZZI Laserkliniek

De invloed van laserontharing op uw zelfvertrouwen kan niet worden onderschat. Het verwijderen van zichtbare haargroei onder de armen zorgt voor een verzorgde uitstraling, ongeacht de situatie. Of u nu een mouwloze jurk draagt op een feestje, aan het sporten bent in de sportschool of lekker geniet van een dagje uit onder de zon. Wij kunnen u helpen om zelfverzekerder in uw huid te voelen.

Bovendien draagt de keuze voor laserontharing bij aan een betere hygiene. Zweet productie en geur kunnen intensiever zijn in gebieden met meer lichaamshaar, omdat haar vocht vasthoudt en een broedplaats kan vormen voor bacteriën. Door uw oksels te ontharen kan de huid beter ademen en blijft deze droger, wat bijdraagt aan een frisser en schoner gevoel gedurende de dag.

Een ander significant voordeel is het feit dat de behandelde gebieden onderhoudsvrij worden. De dagen van regelmatig scheren, pijnlijke wassessies en de irritaties die daarbij kunnen ontstaan, behoren tot het verleden. Wij kunnen u een langdurige oplossing bieden, waardoor u meer tijd en op termijn meer geld overhoudt zonder u zorgen te maken over ongewenste haargroei.

Laserontharing Amsterdam & Omgeving

IZZI Laser Clinic: Specialist in Laser Ontharen

Wij onderscheiden ons op meerdere manieren van andere laserklinieken. Allereerst geloven wij bij IZZI Clinic dat elke klant uniek is.

Elke behandeling wordt dan ook aangepast, zodat deze specifiek voldoet aan uw behoeften, wensen en we samen het beste resultaat voor u behalen.

Ook krijg u bij ons op maat gemaakt advies en een persoonlijk behandelplan. Zo zorgen we ervoor dat u goed geïnformeerd bent en dat u een duidelijke verwachting krijgt van het resultaat.

Daarnaast staat IZZI Clinic voor open communicatie, eerlijkheid, discretie, gastvrijheid en een ontspannen sfeer waarbij wij u persoonlijke aandacht geven en de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over oksels ontharen. U kunt ook altijd bellen of contact opnemen via WhatsApp op 06 – 11 76 88 81

Werkwijze Oksels Ontharen

Bij IZZI Clinic volgen we een specifieke werkwijze om het optimale resultaat te bereiken bij onze behandelingen.

1

Intakegesprek

In gratis intakegesprek legt een van onze specialisten alles uit over laser ontharen. Daarnaast wordt er een analyse gemaakt van uw huid- en haartype. Ook kunt u gratis een proefbehandeling ondergaan bij één van uw oksels.

2

Voorbereiding Oksels Ontharen

Voorafgaand aan de behandeling vragen wij u om het te behandelen gebied 24 uur van tevoren te scheren. Let wel op; alleen scheren is toegestaan. Waxen en epileren niet.

3

De Behandeling

Tijdens de behandeling markeert de specialist het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af. De laser wordt ingesteld en aangepast aan uw specifieke huidtype en behandelstatus.

4

Na de behandeling

Na de behandeling is het belangrijk om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon. Volg altijd de instructies omtrent nazorg van onze specialisten op.

Oksels Ontharen
Prijs

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor laser ontharen, die gebaseerd zijn op het te behandelen gebied. De kosten van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wat Klanten over IZZI Laserkliniek Zeggen

Merle A.
Merle A.
Verified Google Review
Lees verder
Met veel liefde en aandacht werd ik bij IZZI geholpen. Inmiddels heb ik mijn derde behandeling laser ontharen gehad. De behandelingen zijn snel en pijnloos en ik ben enorm positief over het resultaat!
Kimberly F.
Kimberly F.
Verified Google Review
Lees verder
Prachtige kliniek. Super schoon en mooi ingericht. De behandeling werd mij uitgebreid uitgelegd en ik kon allerlei vragen stellen. Waar ik in het verleden laseren pijnlijk vond is het hier echt pijnloos! Ik kijk uit naar de volgende afspraak en over een tijd het haarvrije resultaat 🙂
Martina D.P.
Martina D.P.
Verified Google Review
Lees verder
Super fijn geholpen voor mijn laserbehandeling, super vriendelijke dames, kundig en professioneel behandeld. Behandeling was geheel pijnloos. Tot over een aantal weken!
Nathalia B.
Nathalia B.
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend goed geholpen! Eerst een hele uitleg gekregen over de behandeling en toen helemaal op mijn gemak gesteld en een perfecte behandeling gehad! Kan niet wachten op het resultaat, tot over 6 weken!
Laura H.
Laura H.
Verified Google Review
Lees verder
Ik vond het vooraf best spannend, maar voor mij was dit was de beste keuze ooit! De behandelingen doen geen pijn en ik ben superblij met het resultaat!
Iza N.
Iza N.
Verified Google Review
Lees verder
Gisteren mijn eerste laserbehandeling gehad. Super mooie salon en fijn geholpen, de behandeling werd voorafgaand goed uitgelegd en was compleet pijnloos. Tot de volgende !