5/5

5/5

Laat uw Buik Definitief Laserontharen

Buikhaar Laseren? Buik Laseren voor Mannen en Vrouwen

Overweegt u om uw buikhaar te laten laseren? Het verwijderen van buikhaar door middel van laserbehandelingen wordt steeds populairder.

In een gratis intakegesprek wordt u uitgebreid geïnformeerd over de laser behandeling door een van onze specialisten.

IZZI Clinic Klant

Buikhaar laseren is een methode voor het permanent verwijderen van ongewenste haargroei op de buik. Tijdens de behandeling wordt gebruikgemaakt van een laser die gericht is op het haarzakje, waardoor de haargroei sterk wordt verminderd en uiteindelijk definitief stopt. 

Buik Laseren voor Mannen & Vrouwen

Buik Laseren

Bij IZZI Laser Clinic begrijpen we dat u graag van ongewenst buikhaar af wilt. Voor het definitief verwijderen van haar op uw buik maken we gebruik van geavanceerde lasers. Deze lasers staan bekend om hun effectieve en vrijwel pijnloze verwijdering van lichaamshaar.

Ondanks dat de onderbuik een gevoelige plek kan zijn, zorgen onze lasers voor een comfortabele en pijnloze ervaring tijdens de behandeling. Bij IZZI Laser Clinic bieden we altijd een gratis proefbehandeling aan tijdens het intakegesprek, waarbij we de behandeling uitvoeren op één van uw oksels. Zo kunt u zelf ervaren hoe laserontharing voelt.

Het verwijderen van buikhaar bij vrouwen, maar ook bij mannen, is een behandeling die we vaak en met veel succes uitvoeren. Reken daarom ook permanent af met haar op uw buik en ontdek laserontharing bij IZZI Clinic in Amsterdam of Rotterdam.

Maakt direct een afspraak bij onze kliniek om van uw ongewenste haargroei af te komen. Tijdens de gratis intake zullen we een behandelplan met u opstellen om het beste resultaat te behalen.

Buikhaar definitief verwijderen

Buikhaar Laseren voor mannen & Vrouwen voor een gladde buik

Sommige vrouwen ervaren ongewenste haargroei op hun buik, wat vaak afkomstig is vanuit het schaamgebied of veroorzaakt wordt door hormonale schommelingen of veroudering.

Bij IZZI Laser Kliniek bieden wij buiklaserbehandelingen aan voor zowel mannen als vrouwen. Ongewenste haargroei kan door beide geslachten worden ervaren, en wij staan klaar om u te helpen. U heeft de keuze om buiklaserbehandelingen afzonderlijk te boeken of als onderdeel van een voordelig behandelingspakket. Onze deskundige specialisten staan altijd voor u klaar om te bepalen welke oplossing het meest geschikt is voor uw specifieke haargroei en haartype.

Over het algemeen geldt dat de behandelingen effectiever zijn bij donkerder haar, omdat het pigment in het haar wordt vernietigd door de geavanceerde lasers. Echter, wij behandelen elke huid- en haartype. Samen met u bepalen wij wat voor uw situatie de beste oplossing is om definitief te ontharen.

Of u nu een vrouw of een man bent en u uw buik wilt laten laseren, bij IZZI Laser Kliniek staan we voor u klaar. Als u vragen heeft over het laseren van de buik of als u er klaar voor bent om een consult te plannen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om definitief afscheid te nemen van uw buikharen. Aarzel dus niet om een afspraak te maken!

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Pijnloos uw Buik Laser Ontharen

Voordelen van Buikhaar Laseren - Nooit meer scheren, harsen of waxen!

De voordelen van buikhaar laseren zijn onder andere dat het een effectieve en langdurige oplossing is voor ongewenste haargroei op de buik.

Doordat de haargroei permanent verminderd kan worden, bent u verlost van de dagelijkse ongemakken als scheren, harsen of waxen, wat tevens geen permanente oplossingen zijn. Bovendien leidt het laseren van de buik tot een gladde en verzorgde uitstraling.

Het gebruik van een laser is dan ook de meest effectieve behandeling om buikhaar te verwijderen.  

Is buikhaar laseren pijnloos?

Bij veel mensen wordt buikhaar laseren als vrijwel pijnloos ervaren. In onze kliniek maken wij gebruik van geavanceerde lasers die de behandeling comfortabel maken. Sommige personen ervaren slechts een lichte warmtesensatie tijdens de behandeling.

Is laseren geschikt voor zowel mannen als vrouwen?

Buikhaar laseren is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van ongewenste haargroei of overtollig buikhaar.

Ook kan deze behandeling uitgevoerd worden bij verschillende huidtypes, al kunnen de resultaten variëren per persoon. 

Kortom, laserontharing is effectief voor het verminderen van haar op de hele buik.

Welk huidtype is geschikt voor buikhaar laseren?

Buikhaar laseren kan uitgevoerd worden bij verschillende huidtypes, hoewel de beste resultaten vaak behaald worden bij mensen met een lichte huid en donkere haartjes.

Voor mensen met een donkerdere huid zijn er speciale technieken beschikbaar om de behandeling effectief te laten zijn. Tijdens het gratis consult bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden hoe deze bereikt kunnen worden.

Wat zijn de tarieven voor buikhaar laseren?

De tarieven voor buikhaar laserbehandelingen kunnen variëren afhankelijk van het aantal benodigde behandelingen. 

Over het algemeen kan gesteld worden dat buikhaar laseren een investering is voor een langdurige oplossing voor definitieve ontharing.

Tijdens een gratis consult bespreken we alle opties met u en nemen we rustig de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Wat houdt een vrijblijvend intakegesprek in?

Tijdens het gratis consult voor buikhaar laseren zal een specialist het aantal behandelingen nodig om de haren te verwijderen bepalen. Er zal een behandelplan opgesteld worden op basis van uw huidtype en haargroei. Daarnaast kunt u al uw vragen stellen over de behandeling.

Bent u een man of vrouw? Heeft u blonde haren of donkere haren? Geen probleem, IZZI Clinic kan u helpen met ontharing door middel van een laserbehandeling.

Waar IZZI Clinic voor staat

Voordelen van Laser Ontharen

Definitief Ontharen

Een effectieve en permanente oplossing

Gratis Advies

Altijd een gratis intakegesprek en proefbehandeling

Veilige Lasers

Veilige en zeer effectieve lasers voor pijnloos ontharen

Deskundig Personeel

Specialisten met jarenlange ervaring met ontharen

Definitief ontharen voor elk haartype

Pijnloos Definitief ontharen door Laseren in onze Kliniek

Bij onze kliniek zijn we gespecialiseerd in laserontharen. We begrijpen dat overbeharing op de buik een veelvoorkomend probleem is; wij bieden een effectieve en permanente oplossing om dit aan te pakken.

In tegenstelling tot buikhaar bij sommige mannen, kan buikhaar bij vrouwen als bijzonder storend worden ervaren. Er zijn echter ook veel mannen die ongelukkig zijn met haar op hun buik. Gelukkig kunnen onze specialisten u helpen om dit probleem aan te pakken.

Onze behandelingen maken gebruik van geavanceerde lasers, die bekend staat om zijn doeltreffendheid in het verwijderen van ongewenst haar.

Het is belangrijk om uw huid goed voor te bereiden op de behandeling. Onze specialisten bieden gratis en vrijblijvend advies, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Bij ons kan u verschillende behandelingen kiezen, zoals het laseren van de bikinilijn, oksels of benen.

Onze vestigingen bevinden zich rondom Amsterdam en Rotterdam. Onze specialisten nemen de tijd om een behandelplan op maat voor u samen te stellen. Op basis van het behandelplan worden verschillende behandelingen gepland met tussenpozen van 4 tot 6 weken.

Het is belangrijk om uw huid tussen de behandelingen in niet te scheren of te harsen. Tijdens het consult geven wij u uitgebreide instructies om tot zo’n goed mogelijk resultaat te komen dat in lijn ligt met uw wensen.

Bij IZZI Clinic begrijpen we dat iedereen verschillende behoeften heeft als het gaat om laserontharing; wij zijn hier om aan uw wensen te voldoen. Dus, als u last heeft van die vervelende buikbeharing, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze klinieken.

We staan klaar om u te helpen met een behandeling die bij u past en ervoor zorgt dat uw buikhaar voorgoed verdwijnt.

Voorafgaand aan de behandeling en afhankelijk van het te behandelen gebied bepalen wij, in overleg met u, het aantal behandeling van nodig is voor het gewenste resultaat.

Werkwijze Laser Behandelingen

Bij IZZI Laser Clinic volgen we een specifieke werkwijze om het optimale resultaat te bereiken bij uw laser ontharing.

1

Intakegesprek

In vrijblijvend intakegesprek legt een van onze specialisten alles uit over laser ontharen. Uiteraard kunt u zelf ook vragen stellen tijdens dit gesprek. Na afloop kan u een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van uw oksels.

2

Voorbereiding laserontharing

Voor de laserontharing moet het te behandelen gebied 24 uur van tevoren schoon en geschoren zijn. Alleen scheren is toegestaan; waxen en epileren zijn niet toegestaan.

3

De laserbehandeling

De laserspecialist markeert het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt aangepast aan uw specifieke huidtype en behandelstatus.

4

Na de behandeling

Na de laserbehandeling is het essentieel om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon en uw huid goed te verzorgen. Volg altijd de instructies van onze laserspecialisten op.

Buikhaar Laseren Tarieven

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor laser ontharen, die gebaseerd zijn op het te behandelen gebied. De kosten van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Veelgestelde vragen Buikhaar verwijderen door Laseren

Heeft u vragen over het weglaseren van ongewenst haar, zoals het laserapparaat dat we gebruiken of de duur van de behandeling? Bekijk hier de meest gestelde vragen over laserontharing.

Wilt u meer weten? Onze specialisten in de klinieken in Amsterdam en Rotterdam staan uiteraard ook graag voor u klaar om al uw vragen over permanente ontharing te beantwoorden.

Laserontharing is een moderne techniek om ongewenste haren te verwijderen met behulp van lichtenergie. Tijdens de behandeling wordt er een geconcentreerde lichtstraal (laser) gebruikt die het pigment in de haarfollikel opwarmt en beschadigt, waardoor verdere haargroei wordt voorkomen. Het resultaat is een gladdere huid zonder het gedoe van scheren of waxen.

Ja, laserontharing is een veilige procedure. De technologie is in de loop der jaren verfijnd om specifiek de haarfollikels te targeten zonder het omliggende huidweefsel te beschadigen. U kunt enige roodheid of zwelling ervaren na de behandeling, maar dit is meestal tijdelijk.

De sensatie van laserontharing wordt vaak vergeleken met het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid wordt geslagen. Hoewel de meeste mensen de behandeling goed verdragen, hangt het comfortniveau af van het behandelde gebied en uw pijntolerantie. Onze specialisten proberen het ongemak te minimaliseren en uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

De kosten voor laserontharing variëren afhankelijk van het behandelde gebied en het aantal benodigde sessies. Tijdens een vrijblijvende intake kunnen we uw situatie bespreken en een persoonlijk behandelplan maken, zodat u weet waar u aan toe bent.

De duur van een laserontharingssessie hangt af van het te behandelen gebied. Kleinere gebieden zoals de bovenlip kunnen in slechts enkele minuten worden behandeld, terwijl grotere gebieden zoals de benen of de rug meer tijd in beslag kunnen nemen, soms wel tot een uur.

Laserontharing biedt een langdurige reductie van haargroei, maar geen enkele methode kan 100% permanente haarverwijdering garanderen. De meeste mensen ervaren echter een aanzienlijke afname van haargroei, en de haren die terugkomen zijn vaak dunner en lichter van kleur. Periodieke onderhoudsbehandelingen kunnen nodig zijn om optimale resultaten te behouden.

Laserontharing werkt het beste op dikker, donkerder haar omdat de laser het pigment in de haarfollikel target. Fijnere haren kunnen moeilijker te behandelen zijn omdat ze minder pigment bevatten. Tijdens een consult kunnen we uw haartype beoordelen en u informeren over de verwachte resultaten.

De effectiviteit van laserontharing hangt af van het contrast tussen de kleur van de huid en de kleur van het haar. Donkere haren op een lichte huid zijn doorgaans het meest effectief te behandelen. Blonde, grijze en roodachtige haren bevatten minder pigment, waardoor ze moeilijker te targeten zijn met de laser. Het is belangrijk om uw individuele situatie te bespreken tijdens een intake, zodat wij u een realistische inschatting kunnen geven van wat u kunt verwachten.

Uw voorbereiding op een laserontharingsbehandeling is cruciaal voor de effectiviteit en veiligheid van de procedure. Het wordt aanbevolen dat u minstens vier tot zes weken voor de behandeling blootstelling aan de zon en zonnebanken vermijdt, omdat dit de effectiviteit van de behandeling kan verminderen en de kans op bijwerkingen kan verhogen. Zorg ervoor dat het te behandelen gebied geschoren is 24-48 uur voor uw afspraak. Vermijd het verwijderen van haren door waxen, epileren of door middel van ontharingscrèmes gedurende minstens zes weken voorafgaand aan de behandeling.

Als u een laserbehandeling krijgt in een gebied waar u make-up draagt, zoals uw gezicht, wordt het sterk aanbevolen om op de dag van de behandeling geen make-up te dragen. Make-up kan de effectiviteit van de laser verminderen en kan in sommige gevallen ook het risico op complicaties vergroten. Uw huid moet schoon en vrij van producten zijn om de beste resultaten te garanderen.

Tussen uw laserbehandelingen door mag u zich zeker scheren. Sterker nog, scheren wordt vaak aanbevolen omdat het de oppervlakkige haren verwijdert zonder de haarfollikels te verstoren. Echter, u moet het waxen, epileren, of het gebruik van ontharingscrèmes vermijden, omdat deze methoden de haarfollikel tijdelijk kunnen verwijderen, wat de effectiviteit van uw volgende laserbehandeling kan verminderen.

Het is belangrijk om de aanbevolen planning van uw behandelingen te volgen om optimale resultaten te bereiken. Als u een behandeling overslaat, kan dit de voortgang van uw haarreductie vertragen. Houd in gedachten dat de behandelingen zijn gepland op basis van de haargroeicyclus om maximale effectiviteit te garanderen.

Na een laserontharingsbehandeling kan uw huid gevoelig en licht geïrriteerd aanvoelen. Het is essentieel om uw huid met zorg te behandelen om het herstelproces te bevorderen en mogelijke complicaties te vermijden. Begin met het dagelijks hydrateren van het behandelde gebied met een zachte, geurloze lotion om de huid soepel en gehydrateerd te houden. Vermijd direct zonlicht en gebruik een zonnebrandcrème met een hoge SPF wanneer u naar buiten gaat, omdat uw huid gevoeliger zal zijn voor UV-stralen. Het is ook raadzaam om hete baden, sauna's en intensieve lichaamsbeweging te vermijden gedurende ten minste 48 uur na de behandeling om irritatie te voorkomen. Als u enige zwelling, roodheid of ongemak ervaart, kan een koud kompres helpen. Mocht u onverwachte reacties of aanhoudende irritatie opmerken, neem dan direct contact op met ons. Door deze zorginstructies te volgen, zorgt u voor een vlotte herstelperiode en optimale resultaten van uw laserontharingsbehandeling.

Laserontharing werkt het meest effectief op donkere haren tegen een lichte huidskleur. Dit komt omdat de laser zich richt op het melaninepigment in het haar, en donker haar bevat meer melanine dan licht haar. Lichte haren, zoals blond, grijs of rood haar, en fijn donshaar bevatten minder pigment, waardoor ze moeilijker te detecteren en te behandelen zijn met de laser. Dit betekent niet dat lichte haren of dons volledig onbehandelbaar zijn, maar de resultaten kunnen variëren en er kunnen meer behandelingen nodig zijn om het gewenste effect te bereiken. Als u overweegt om lichte haren of dons te laten behandelen, is het belangrijk om een vrijblijvende intake in te plannen bij ons in de kliniek, zodat wij u een realistisch beeld kunnen geven van wat u kunt verwachten.

Een zongebruinde huid bevat verhoogde niveaus van melanine door blootstelling aan UV-stralen. Dit kan het risico op bijwerkingen, zoals brandwonden, hyperpigmentatie of hypopigmentatie, vergroten bij laserontharing. De reden hiervoor is dat de laser zich richt op donkere pigmenten, zoals het melanine in haren, maar wanneer de huid zelf ook donkerder is door een bruining, kan de laser moeite hebben om onderscheid te maken tussen het pigment in de huid en het haar. Dit kan leiden tot een ongelijkmatige energieafgifte en mogelijk schade aan de omliggende huid. Het wordt sterk aanbevolen om laserbehandelingen te vermijden op recentelijk gebronsde huid. Als u recentelijk tijd in de zon heeft doorgebracht of een zelfbruiner heeft gebruikt, is het raadzaam om te wachten tot uw kleur vervaagt voordat u een laserbehandeling ondergaat. Bespreek altijd uw recente blootstelling aan de zon tijdens een vrijblijven intakegesprek, voordat u een laserbehandeling ondergaat, zodat wij u het beste advies kunnen geven en eventuele risico's kunnen minimaliseren.

Na uw laserbehandeling wordt het sterk aanbevolen om blootstelling aan de zon te vermijden op het behandelde gebied voor minstens twee weken. De huid kan na de behandeling gevoeliger zijn, wat het risico op zonnebrand verhoogt. Als u buiten bent, gebruik dan een zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor om het behandelde gebied te beschermen.

Laserontharing resulteert in een significante reductie van de haargroei. In veel gevallen resulteert de behandeling in een permanente haarvermindering, maar niet altijd in een volledige haarverwijdering. De haren die terug kunnen komen zijn vaak dunner en lichter van kleur. Periodieke onderhoudsbehandelingen kunnen nodig zijn om de resultaten te behouden.

De beste tijd om te starten met laserontharing is wanneer u kunt committeren aan het vermijden van zonblootstelling voor en na de behandelingen. De herfst en wintermaanden zijn vaak ideaal omdat de huid dan meestal minder wordt blootgesteld aan de zon. Echter, het belangrijkste is dat u de voor- en nazorginstructies volgt, ongeacht wanneer u start.

De meeste delen van het lichaam kunnen veilig en effectief behandeld worden met laserontharing. Echter, gevoelige gebieden zoals rond de ogen worden over het algemeen vermeden vanwege het risico op oogletsel. Wanneer u naar onze kliniek komt voor een intake, zullen we de te behandelen gebieden bespreken en u adviseren over de meest geschikte en veilige behandelingsopties.

Wanneer u zich voorbereidt op het ontharen van de schaamstreek met een laser, is het belangrijk om eerst het gebied te scheren 24-48 uur vóór uw afspraak. Dit zorgt ervoor dat de laser zich direct op de haarzakjes kan richten. Vermijd het waxen, epileren, of het gebruik van ontharingscrèmes in het gebied gedurende ten minste zes weken voor de behandeling, omdat deze methoden de haarzakjes kunnen verstoren. Blootstelling aan de zon en zonnebanken moeten ook minstens vier tot zes weken voor de behandeling worden vermeden.

Zowel laserontharing als IPL (Intense Pulsed Light) zijn effectieve methoden voor haarverwijdering, maar er zijn verschillen. Lasers gebruiken een enkele, geconcentreerde golflengte van licht, wat vaak effectiever is bij het richten op haarzakjes, terwijl IPL meerdere golflengtes gebruikt. Voor sommige huid- en haartypes kan laserontharing meer effectief en sneller resultaten bieden dan IPL. 

Zwangerschap kan veranderingen in hormoonniveaus veroorzaken, wat kan leiden tot veranderingen in haargroei. Echter, haar dat effectief is verwijderd door een laserbehandeling zal niet terugkeren als gevolg van zwangerschap. Desalniettemin kunnen nieuwe haren, die niet eerder actief waren, beginnen te groeien door de hormonale veranderingen van de zwangerschap.

De tijd tussen laserbehandelingen varieert, afhankelijk van het gebied dat wordt behandeld en uw individuele haargroeicyclus. Voor het gezicht kan dit elke 4-6 weken zijn, terwijl voor het lichaam het vaak elke 6-8 weken is. Het is belangrijk om de aanbevolen tijd tussen de behandelingen te volgen om de effectiviteit van de procedure te maximaliseren.

Hoewel er geen direct bewijs is dat laserontharing schadelijk is voor zwangere vrouwen, adviseren wij uit voorzorg om tijdens de zwangerschap geen laserbehandelingen te ondergaan. Dit is voornamelijk vanwege het gebrek aan uitgebreid onderzoek op dit gebied en om mogelijke risico's voor moeder en kind te minimaliseren.

Na een laserbehandeling kan uw huid gevoelig zijn. We adviseren om ten minste 24 uur te wachten alvorens make-up te gebruiken op het behandelde gebied. Als u make-up wilt aanbrengen, zorg er dan voor dat deze nieuw of schoon is om het risico op infectie of irritatie te minimaliseren.

Ja, tijdens uw intakegesprek bespreken we uw wensen, evalueren we het te behandelen gebied en bepalen we de meest geschikte behandelmethode. Als u besluit om verder te gaan, kunt u zeker meteen een afspraak inplannen voor uw eerste behandeling.

Laserontharing kan in bepaalde gevallen niet worden uitgevoerd, waaronder tijdens de zwangerschap, bij bepaalde huid- en haartypes, bij zongebruinde huid, actieve huidziekten, bepaalde medicaties en medische aandoeningen, tatoeages en permanente make-up in het te behandelen gebied, recente littekens in dat gebied, en bij zeer lichte of grijze haren waar te weinig pigment aanwezig is voor effectieve behandeling. Voor uw veiligheid en optimale resultaten raden wij u aan om een gratis intake in te plannen om uw geschiktheid voor de behandeling te beoordelen en eventuele vragen of zorgen te bespreken.

Na een laserontharingsbehandeling raden we u aan om gedurende ten minste 24 tot 48 uur na de procedure intensieve lichaamsbeweging te vermijden. Intensief sporten kan leiden tot overmatig zweten, wat irritatie kan veroorzaken in het behandelde gebied. Zweten kan ook de kans op bacteriële infecties vergroten, aangezien de poriën open en gevoelig kunnen zijn na de behandeling. Om de beste resultaten te behalen en mogelijke bijwerkingen te minimaliseren, is het belangrijk om de instructies van uw specialist op te volgen en uw huid de tijd te geven om te herstellen na de behandeling.

Vrijblijvend intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Wat klanten over IZZI laser clinic zeggen

5/5

Vandaag mijn eerste laserbehandeling gehad voor mijn bikinilijn en oksels en ik ben blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen. Mooie locatie, vriendelijk personeel, schoon en professioneel. Tijdens de intake werd alles duidelijk uitgelegd en vervolgens ook nagekomen tijdens de behandeling. Zeer tevreden!

5/5

Vriendelijk personeel begeleidde me door het hele proces en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde tijdens de behandeling. Binnenkort voor mijn tweede afspraak. Ik kijk ernaar uit!

5/5

Zeer tevreden over IZZI Clinic. Vanaf het eerste contact kreeg ik duidelijke informatie over de behandeling en de kosten. De haartjes op mijn benen worden al dunner en veel haar komt al niet meer terug. Onwijs fijne service!