5/5

5/5

IZZI Laserkliniek #1 in Laser Ontharen

Full Body Laseren bij IZZI Clinic

Full body laseren is een veelgevraagde laserbehandeling. Het is de beste manier van ontharen om definitief en in één traject al uw ongewenste haar te verwijderen.

Geïnteresseerd of heeft u vragen? Bel of WhatsApp 06 – 11 76 88 81

IZZI Clinic klant

Heeft u op meerdere plekken op uw lichaam haar wat u liever kwijt zou zijn? Dan kunnen wij u helpen! Voor pijnloos full body laser ontharen bent u bij IZZI Clinic aan het juiste adres.

Wat valt er onder full body laser ontharen vraagt u zich wellicht af? Bij full body laseren kunnen wij uw hele lichaam ontharen, exclusief uw gelaat. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om aan te geven welke lichaamsdelen u wel en niet wilt ontharen. Ook is het optioneel om uw gezicht wél toe te voegen aan de behandeling.

Met betrekking tot uw bikinilijn kunnen wij de volledige schaamstreek voor en achter ontharen als u dit wilt. Als u zich hier niet prettig bij voelt kunnen we dit gebied ook bijvoorbeeld vanaf de tweede behandeling doen als u uw behandelaar wat beter kent óf helemaal overslaan als u er geen behoefte aan heeft.

Te verwachten resultaten van full body laseren

Met onze full body laserontharing behandeling kunt u uw hele lichaam haarvrij maken. Denk hierbij aan haar verwijderen van uw benen, oksels, bikinilijn, armen, rug, borst, tepelhof, bovenlip, kin, buik, de schaamstreek of andere lichaamsdelen.

De behandelingen van IZZI Clinic bieden langdurige resultaten, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het steeds weer scheren, harsen, waxen of epileren van uw lichaam. Deze behandeling is dé oplossing als u uw lichaam volledig en definitief wilt ontharen. 

Graag nodigen wij u uit voor een gratis intakegesprek. Maak een afspraak voor een gratis consult en een gratis proefbehandeling.

Heeft u vragen? Bel of WhatsApp naar 06 – 11 76 88 81.

Full Body Laseren Prijs per Behandeling & Pakketprijs

Behandeling Prijs per Behandeling Pakketprijs 5+1 gratis
Full Body Laseren 210,- €1.050,-

Voorzorg Full Body Laseren

Voor een succesvolle laserontharing is een goede voorbereiding van uw huid belangrijk. We raden u aan om zes weken voor uw geplande afspraak niet meer te harsen, epileren of waxen. Deze manieren van ontharen verwijderen de haarzakjes, die essentieel zijn voor een effectieve behandeling met de laser. Scheren of het bijknippen van haren is wel toegestaan, aangezien deze methoden de haarwortels onaangetast laten, wat belangrijk is voor de laserprocedure.

Daarnaast is het van belang om uw huid vier tot zes weken voor de behandeling niet bloot te stellen aan intens zonlicht of de zonnebank. Het is ook aanbevolen om het gebruik van zelfbruinende producten en ontharingscrèmes te vermijden, zodat uw huid in de beste conditie is voor de behandeling.

Tijdens de behandeling

Wij adviseren u om het gebied dat u wilt laten behandelen 24 uur voor de afspraak te scheren. Dit helpt de laserenergie om optimaal door de huid te worden geleid en de haarzakjes te bereiken.

De behandeling werkt doordat de laserenergie geabsorbeerd wordt door het pigment in de haartjes, waarna deze energie wordt omgezet in warmte. Deze warmte vernietigt de haarzakjes op een selectieve wijze, zonder daarbij de omliggende huid te beschadigen.

De lengte van de sessie hangt af van het oppervlakte dat behandeld wordt, maar onze specialisten zorgen voor een zo comfortabel mogelijke ervaring.

Nazorg Full Body Laseren

Na de behandeling is het normaal dat de behandelde huid wat warm aanvoelt en enige roodheid vertoont als reactie op de warmte van de laser.

Om het herstelproces te bevorderen en uw huid optimaal te beschermen, is het belangrijk om directe blootstelling aan de zon te vermijden. Wanneer u naar buiten gaat, adviseren wij het gebruik van een zonnebrandcrème met een hoge SPF-waarde op de behandelde gebieden. Dit helpt uw huid te beschermen en te zorgen voor de beste resultaten op lange termijn.

Openingstijden

Locatie Amsterdam

Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Full Body Laser Ontharing
Gratis Intake & Proefbehandeling

Graag nodigen wij u uit om zelf te ervaren hoe effectief en pijnloos  onze behandeling is. Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en een persoonlijk behandelplan.

Veelgestelde vragen over Full Body Laser Ontharen

Heeft u vragen over de behandeling? Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Full body laser ontharen omvat het hele lichaam, inclusief de schaamstreek, maar exclusief het gezicht.

Uiteraard kunt u aangeven welke lichaamsdelen u wel en niet wilt ontharen. Ook is het optioneel om uw gezicht toe toevoegen aan de behandeling.

De duur van een full body laseren varieert afhankelijk van de hoeveelheid haar en de specifieke gebieden die worden behandeld. Een gemiddelde sessie kan tussen de 1 tot 3 uur duren.

Dit kan echter variëren per persoon. Tijdens een gratis intakegesprek analyseert een van onze specialisten uw huid- en haartype op basis waarvan een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld. 

Bij IZZI Laserkliniek doen wij er alles aan om tijdens het gehele behandeltraject  één vaste behandelaar aan u toe te wijzen.

 

Voor een effectief resultaat van full body laser ontharing zijn doorgaans meerdere sessies nodig. Gemiddeld is het ongeveer 6 behandelingen, met tussenpozen van 4 tot 6 weken.

Het aantal benodigde behandelingen hangt echter af van uw haarkleur, huidtype en haargroei.

Het doel is om haar in verschillende groeifasen te behandelen voor een optimaal resultaat.

Nee! Onze behandelingen zijn vrijwel pijnloos. Het kan echter wel voorkomen dat bepaalde plekken gevoeliger zijn dan andere plekken, zoals bijvoorbeeld de schaamstreek.

Tijdens het intakegesprek kunt u ook een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van uw oksels. Zo kunt u zelf ervaren hoe pijnloos en effectief onze behandelingen zijn.

Bij IZZI Laserkliniek behandelen we alle verschillende soorten huidtypes en haartypes.

Of u nu blond of rood haar heeft, een donkere huid, maar ook als u een gevoelige huid heeft; wij kunnen u helpen. Wij kunnen de lasers afstellen op uw huid- en haartype.

Full body laser ontharing gebruikt een enkele, geconcentreerde lichtgolflengte om de haarzakjes te richten en te vernietigen, wat zorgt voor een effectievere en langdurigere ontharing.

IPL (Intense Pulsed Light) behandelingen gebruiken een breed spectrum aan licht, wat minder gericht is en minder effectief voor langdurige ontharing.

Full Body Laser Ontharen Bij IZZI Laser Clinic

Pijnloos & Effectief Full Body Ontharing

Pijnloos Full Body Laseren

Laser ontharen is de beste manier om definitief te ontharen. Zeker als u meerdere plekken, zoals uw benen, oksels of gezicht steeds moet ontharen door middel van tijdelijke methoden, als scheren, waxen, harsen en epileren biedt laserontharing een goede oplossing.

Daarnaast kan een full body wax bijvoorbeeld pijnlijk zijn. Onze behandelingen zijn pijnloos! Graag nodigen wij u uit voor een gratis intakegesprek en een proefbehandeling, zodat u zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos het is.

IZZI Clinic Full Body Ontharing voor elk Huid- & Haartype

Laseren: Snel & Effectief een Gladde Huid!

Als u kiest voor full body laseren bij IZZI dan kunnen wij u helpen met een haarvrij en zelfverzekerd lichaam. Onze behandelingen zijn pijnloos en bieden u een langdurig resultaat. Daarnaast is het mogelijk om na de behandeling direct door te gaan met uw dagelijkse bezigheden. Met andere woorden, er is geen hersteltijd.

Het is echter wel belangrijk dat u uw huid goed verzorgd na de behandeling. Uw behandelaar zal na de behandeling u specifieke nazorg instructies meegeven. Volg deze altijd op voor de beste resultaten.

Onze behandelingen zijn geschikt voor alle haartypen en alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Daarnaast zijn onze specialisten zeer ervaren in het ontharen van gevoelige gebieden op het lichaam, zoals de nek, bikinilijn, gezicht en schaamstreek.

Laserontharing is De Beste Manier van Ontharen

Full Body Laser Ontharing bij IZZI Clinic

Wilt u zich geen zorgen meer maken over haartjes die zichtbaar zijn op uw lichaam als u een mooie bikini of lingerie draagt? Onze behandelingen zijn permanent en kunnen u helpen met definitief ontharen. 

Het grootste voordeel van deze behandeling is dat onze lasers zich richting op het permanent vernietigen van de haarzakjes, waardoor de haargroei wordt verminderd. Dit resultaat in een langdurig glad en haarvrij lichaam.

Daarnaast scheelt het u veel tijd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over dagelijks scheren of regelmatig harsen of waxen.

Een ander groot voordeel van laserontharing is dat u nooit meer last zult hebben van ingegroeide haren, rode bultjes of irritatie van de huid.

Tevens zal het op lange termijn een flinke kostenbesparing zijn. De initiële investering van full body laseren ligt iets hoger dan een enkele keer scheren, maar op lange termijn bespaart u uzelf de kosten van scheermesjes, hars en wax behandelingen of het aanschaffen van ontharingscrème. Kortom, u heeft een beter resultaat en bespaart tijd en kosten; wie wil dat nu niet?

Full Body Laseren Amsterdam & Omgeving

IZZI Laser Clinic: Specialist in Full Body Laseren

In onze laserkliniek bieden we u hoogwaardige ontharing die uitgevoerd worden door ervaren professionals. Daarnaast werken wij met de meest geavanceerde en modere ICE diode lasers, die zorgen voor een behandeling die pijnloos en veilig is voor alle haarkleuren en huidtypen.

Wij streven ernaar om u een discrete, persoonlijke, gastvrije en comfortabele ervaring te bieden die leidt tot definitief ontharen.

Daarnaast bieden wij u een flexibele agenda, zodat u altijd een moment kunt vinden in uw agenda dat u goed schikt. Daarnaast hebben wij betaalbare prijzen, zodat laser ontharen voor iedereen toegankelijk wordt.

Kies voor IZZI Clinic voor een haarvrij, zacht en verzorgd lichaam.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over full body laseren. U kunt ook altijd bellen of contact opnemen via WhatsApp op 06 – 11 76 88 81

Werkwijze IZZI Clinic

Bij IZZI Clinic volgen we een specifieke werkwijze om het optimale resultaat te bereiken bij onze behandelingen.

1

Intakegesprek

In vrijblijvend intakegesprek legt een van onze specialisten alles uit over laserontharing. Daarnaast maken zij een analyse van uw huid- en haartype om een persoonlijk behandelplan op te stellen. Ook kunt u gratis een proefbehandeling ondergaan bij één van uw oksels.

2

Voorbereiding Full Body Laseren

Voor de behandeling moet het te behandelen gebied 24 uur van tevoren schoon en geschoren zijn. Alleen scheren is toegestaan; waxen en epileren zijn niet toegestaan.

3

De Behandeling

De behandelend specialist markeert het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af. De apparatuur wordt aangepast aan uw specifieke huidtype en behandelstatus.

4

Na de behandeling

Na de behandeling is het essentieel om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon en uw huid goed te verzorgen. Volg altijd de instructies omtrent nazorg van onze specialisten op.

Full Body Laseren Prijs

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor laser ontharen, die gebaseerd zijn op het te behandelen gebied. De kosten van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wat Klanten over IZZI Laserkliniek Zeggen

Merle A.
Merle A.
Verified Google Review
Lees verder
Met veel liefde en aandacht werd ik bij IZZI geholpen. Inmiddels heb ik mijn derde behandeling laser ontharen gehad. De behandelingen zijn snel en pijnloos en ik ben enorm positief over het resultaat!
Kimberly F.
Kimberly F.
Verified Google Review
Lees verder
Prachtige kliniek. Super schoon en mooi ingericht. De behandeling werd mij uitgebreid uitgelegd en ik kon allerlei vragen stellen. Waar ik in het verleden laseren pijnlijk vond is het hier echt pijnloos! Ik kijk uit naar de volgende afspraak en over een tijd het haarvrije resultaat 🙂
Martina D.P.
Martina D.P.
Verified Google Review
Lees verder
Super fijn geholpen voor mijn laserbehandeling, super vriendelijke dames, kundig en professioneel behandeld. Behandeling was geheel pijnloos. Tot over een aantal weken!
Nathalia B.
Nathalia B.
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend goed geholpen! Eerst een hele uitleg gekregen over de behandeling en toen helemaal op mijn gemak gesteld en een perfecte behandeling gehad! Kan niet wachten op het resultaat, tot over 6 weken!
Laura H.
Laura H.
Verified Google Review
Lees verder
Ik vond het vooraf best spannend, maar voor mij was dit was de beste keuze ooit! De behandelingen doen geen pijn en ik ben superblij met het resultaat!
Iza N.
Iza N.
Verified Google Review
Lees verder
Gisteren mijn eerste laserbehandeling gehad. Super mooie salon en fijn geholpen, de behandeling werd voorafgaand goed uitgelegd en was compleet pijnloos. Tot de volgende !