5/5

5/5

IZZI Laserkliniek #1 in Haren Laseren

Haar Laseren? Pijnloos Haar verwijderen bij IZZI Clinic

Haar laseren wordt steeds populairder bij vrouwen én mannen. Het is de beste manier van ontharen om definitief van ongewenst haar af te komen!

Geïnteresseerd of heeft u vragen? Bel of WhatsApp 06 – 11 76 88 81

IZZI Clinic klant

Als u last heeft van ongewenste haargroei of overbeharing dan kunnen wij u helpen met definitief ontharen.

Tijdelijke manieren van ontharen, zoals scheren, epileren, waxen en harsen hebben veel nadelen, zoals irritatie van de huid, roodheid, ingegroeide haren en bultjes. Als u permanent wilt ontharen dan kunt u kiezen voor laser ontharen.

Te verwachten resultaten van haren laseren

Als u uw haar wilt verwijderen is laseren de meest geavanceerde en effectieve methode. Daarnaast is deze behandeling zo pijnloos mogelijk. 

Laserontharing is een traject dat in stappen wordt uitgevoerd. Gemiddeld zijn er ongeveer 6 tot 8 behandelingen nodig. Dit hangt namelijk af van de grootte van het te behandelen gebied, uw huidtype en uw haartype. Tussen de behandelingen in zit steeds ongeveer 6 weken.

Dus wilt u graag definitief ontharen? Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en een gratis proefbehandeling bij IZZI Laserkliniek. Heeft u vragen? Bel of WhatsApp naar 06 – 11 76 88 81.

Prijs per behandeling & Pakketprijs

Wilt u uw haar laseren? Bij IZZI Laser Clinic nodigen wij u graag uit voor een gratis intakegesprek en een proefbehandeling.

Behandeling Prijs per Behandeling Pakketprijs 5+1 gratis
Oksels €35,- €175,-
Bikinilijn klein €65,- €325,-
Benen €125,- €625,-

Voorzorg

Om het maximale uit uw laserontharingssessie te halen, is het belangrijk om uw huid goed voor te bereiden. Zes weken voor uw afspraak adviseren we u om te stoppen met harsen, epileren of waxen. Deze methoden trekken de haarzakjes eruit, die we juist nodig hebben voor een effectieve laserbehandeling.

Scheren of het haar knippen blijft wel toegestaan, aangezien dit de wortel intact laat. Daarnaast is het belangrijk om vier tot zes weken voor de behandeling de huid niet bloot te stellen aan intense zon of zonnebankstralen, en om af te zien van het gebruik van zelfbruiners of ontharingscrèmes, om de huid in optimale conditie te houden.

Tijdens de behandeling

Voor een optimale behandeling raden we aan om het gebied dat u wilt laten behandelen 24 uur voor uw afspraak te scheren. Dit zorgt ervoor dat de laserenergie efficiënt door de huid wordt geleid en direct bij de haarzakjes komt.

De procedure zelf werkt doordat de energie van de laser wordt opgenomen door het pigment in de haren, waarna het wordt omgezet in warmte. Deze warmte vernietigt de haarzakjes op selectieve wijze zonder de omliggende huid te beschadigen.

Hoewel u tijdens de behandeling een licht tintelend of prikkend gevoel kunt ervaren, wordt dit over het algemeen als pijnloos beschouwd. De duur van de sessie is afhankelijk van het te behandelen oppervlak.

Nazorg

Het is normaal dat uw huid na de behandeling enigszins warm aanvoelt en wat roodheid vertoont; dit zijn tijdelijke reacties op de warmte van de laser.

Om het herstelproces te ondersteunen en de huid te beschermen, raden we aan om directe zonblootstelling te vermijden en een hoge SPF-zonnebrandcrème te gebruiken op de behandelde gebieden wanneer u naar buiten gaat.

Openingstijden

Locatie Amsterdam

Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Wilt U Uw Haar Laseren?
Vrijblijvend Intakegesprek & Proefbehandeling

Bij IZZI Clinic laten we u graag ervaren hoe pijnloos, effectief en comfortabel haren laseren is. Maak een afspraak voor een persoonlijk behandelplan.

Veelgestelde vragen over Haar Laseren

Heeft u vragen over haar laseren en de behandeling? Bekijk hier de meest gestelde vragen over laser ontharen.

Haar laseren maakt gebruik van geconcentreerde lichtenergie die door de haarzakjes wordt geabsorbeerd en omgezet in warmte. Deze warmte beschadigt de haarzakjes en remt toekomstige haargroei af zonder de omliggende huid te beschadigen.

Na een volledige behandelingsreeks kunnen de resultaten van haar laseren variëren van enkele maanden tot jaren. Het is mogelijk dat er in de loop van de tijd enkele fijne haartjes teruggroeien, maar deze zijn vaak lichter en minder opvallend dan voorheen.

De meeste mensen hebben tussen de 6 en 8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat, afhankelijk van het te behandelen gebied en individuele kenmerken zoals haartype en huidskleur. Onderhoudsbehandelingen kunnen nodig zijn om de resultaten te behouden.

Wanneer uitgevoerd door een gekwalificeerde specialist, is laserontharing niet schadelijk voor de huid. Moderne lasertechnologieën zijn ontworpen om de huid te beschermen en bijwerkingen te minimaliseren.

Laserontharing is over het algemeen veilig en wordt niet beschouwd als slecht voor de gezondheid. Zeldzame bijwerkingen kunnen voorkomen, zoals tijdelijke roodheid of zwelling, maar ernstige complicaties zijn zeldzaam bij behandelingen door ervaren professionals.

Na een laserbehandeling beginnen de behandelde haren meestal binnen 1 tot 3 weken uit te vallen. Dit proces kan worden versneld door de huid zachtjes te exfoliëren.

Haar laseren biedt een permanente vermindering van haargroei, maar kan niet altijd 100% van de haren verwijderen. Voor het behoud van resultaten kunnen periodieke onderhoudsbehandelingen noodzakelijk zijn.

Het wordt aanbevolen om directe zonblootstelling te vermijden en een zonnebrandcrème met hoge SPF te gebruiken op de behandelde gebieden voor ten minste 4 weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen.

Haar laseren is effectief voor de meeste haartypes en huidskleuren, maar de beste resultaten worden vaak gezien bij mensen met een hoger contrast tussen hun haarkleur en huidskleur. Mensen met heel licht haar, zoals grijs of blond, kunnen minder opvallende resultaten ervaren. Een consultatie met een specialist kan helpen om te bepalen of laserontharing geschikt is voor uw situatie.

Haren Laseren Bij IZZI Laser Clinic

Met een Laser Haar Verwijderen? Wij Kunnen U Helpen!

Pijnloos Haar Laseren

Bent u op zoek naar een definitieve oplossing voor ongewenste haargroei? Bij IZZI Laserkliniek bieden wij geavanceerde laser haar verwijdering aan, een methode die in de loop der jaren is uitgegroeid tot de meest effectieve en snelle manier om afscheid te nemen van ongewenste haren.

Graag nodigen wij u uit voor een gratis intakegesprek en een proefbehandeling, zodat u zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze laserbehandeling is.

IZZI Clinic Laser Haar Verwijdering

Hoe Lang Blijft Haar Weg Na Laseren?

De vraag “hoe lang blijven haren weg na laseren?” wordt vaak gesteld. Dit is ook logisch als u kiest voor een behandeltraject; u wilt immers weten wat u kunt verwachten.

De vraag hoe lang haar weg blijft na het laseren is complex, omdat dit per individu kan verschillen. Over het algemeen ervaren cliënten een significante vermindering van haargroei na de aanbevolen reeks behandelingen, vaak tussen de 6 en 8 sessies, met een interval van 4 tot 6 weken. Na het voltooien van deze sessies kunt u uitgaan van langdurig haarvermindering tot permanente haarverwijdering in de behandelde gebieden.

Het is echter mogelijk dat er af en toe onderhoudsbehandelingen nodig zijn om nieuwe haargroei, die kan ontstaan door hormonale veranderingen of andere factoren, aan te pakken. Onze specialisten bij IZZI Laser Clinic bieden gepersonaliseerd advies en behandelplannen om optimale resultaten te waarborgen voor iedere cliënt.

Haar Laseren is De Beste Manier van Ontharen

Hoe Lang na Laseren Vallen Haren Uit?

Bij IZZI Laserkliniek begrijpen we dat elke huid uniek is. Daarom passen we onze behandelingen aan uw specifieke behoeften aan. De geavanceerde technologie van onze lasers zorgt ervoor dat zelfs de meest gevoelige gebieden, zoals het gezicht, bikinilijn, of de schaamstreek, veilig en effectief behandeld kunnen worden.

Na een laserbehandeling met de ICE Diode laser bij IZZI Laser Clinic beginnen de behandelde haren meestal binnen 1 tot 3 weken uit te vallen.

Dit proces kan variëren afhankelijk van de individuele groeicyclus van de haren en het behandelde gebied. Het is belangrijk om geduld te hebben en niet te proberen om de haartjes eruit te trekken, omdat dit het natuurlijke uitvalproces kan verstoren. De haren vallen vanzelf uit als onderdeel van het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid.

Onze specialisten bij IZZI Laser Clinic geven na de behandeling specifieke nazorg instructies om het beste resultaat te garanderen en de huid te ondersteunen tijdens het herstelproces.

Effectief & Pijnloos Haren Laseren bij IZZI Clinic

Hoe Lang Blijft Haar Weg Na Laseren?

Met laser haar verwijderen garanderen we een langdurig glad resultaat zonder de irritaties die vaak gepaard gaan met traditionele ontharingsmethodes.

Cliënten die kiezen voor haar verwijderen met laser bij IZZI Clinic melden goede en consistente resultaten. Onze behandelingen verminderen niet alleen de haargroei aanzienlijk, maar verbeteren ook de algehele huidtextuur.

Bovendien zijn onze behandelingen geschikt voor het verwijderen van blond haar en blonde haren, iets waar veel IPL apparaten moeite mee hebben.

Bij IZZI Laserkliniek zetten we ons in voor uw tevredenheid en comfort. Onze laserbehandelingen zijn ontworpen om u niet alleen een haarvrije huid te bieden, maar ook een boost in zelfvertrouwen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over haar laseren en om uw eerste stap naar een gladde, haarvrije toekomst te zetten.

Waar IZZI Clinic voor staat

Voordelen van Laser Ontharen

Definitief Ontharen

Een effectieve en permanente oplossing

Gratis Advies

Altijd een gratis intakegesprek en proefbehandeling

Veilige Lasers

Veilige en zeer effectieve lasers voor pijnloos ontharen

Deskundig Personeel

Specialisten met jarenlange ervaring met ontharen

De #1 in Haar Laseren in Amsterdam & Omgeving

Haren Laseren Amsterdam? Kies voor IZZI Laserkliniek!

Bent u op zoek naar de beste manier om te ontharen voor bijvoorbeeld uw beenhaar, armhaar of haartjes op uw bovenlip? Wellicht bent u op zoek naar full body laseren? Wij kunnen u helpen met uw haar laseren!

Het kiezen voor IZZI Laser Clinic voor uw ontharingsbehoeften betekent vertrouwen op een toonaangevende specialist op dit gebied. Wij onderscheiden ons door gebruik te maken van een geavanceerde Ice Diode Laser, een moderne technologie die bekend staat om zijn effectiviteit en het feit dat de behandeling vrijwel pijnloos is.

Deze moderne laser stelt ons in staat om nauwkeurig en met minimale ongemakken ongewenst haar te verwijderen. Onze benadering zorgt voor optimale resultaten met minder behandelingen, wat u tijd en kosten bespaart.

Daarnaast is ons team niet alleen goed opgeleid en ervaren, maar ook toegewijd aan het bieden van discrete en persoonlijke zorg. Wij begrijpen dat elke klant uniek is, met specifieke wensen en verwachtingen. Daarom bieden wij op maat gemaakte behandelplannen, die zijn ontworpen om aan uw individuele behoeften en doelstellingen te voldoen.

Wij horen graag van u! Neem contact met ons voor een gratis consult voor haar laseren via 06 – 11 76 88 81 of maak direct een afspraak.

Werkwijze Haar laseren

Bij IZZI Clinic volgen we een specifieke werkwijze om het optimale resultaat te bereiken bij het laseren van ongewenst haar.

1

Intakegesprek

In vrijblijvend intakegesprek legt een van onze specialisten alles uit over laserontharing. Daarnaast maken zij een analyse van uw huid- en haartype om een persoonlijk behandelplan op te stellen. Na afloop kan u een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van uw oksels.

2

Voorbereiding Haar laseren

Voor de laserontharing moet het te behandelen gebied 24 uur van tevoren schoon en geschoren zijn. Alleen scheren is toegestaan; waxen en epileren zijn niet toegestaan.

3

De laserbehandeling

De laserspecialist markeert het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af met de diode laser. De laser wordt aangepast aan uw specifieke huidtype en behandelstatus.

4

Na de behandeling

Na het haar laseren is het essentieel om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon en uw huid goed te verzorgen. Volg altijd de instructies omtrent nazorg van onze specialisten op.

Haar laseren
Prijs & Tarieven

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor laser ontharen, die gebaseerd zijn op het te behandelen gebied. De kosten van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wat Klanten over IZZI Laserkliniek Zeggen

Merle A.
Merle A.
Verified Google Review
Lees verder
Met veel liefde en aandacht werd ik bij IZZI geholpen. Inmiddels heb ik mijn derde behandeling laser ontharen gehad. De behandelingen zijn snel en pijnloos en ik ben enorm positief over het resultaat!
Kimberly F.
Kimberly F.
Verified Google Review
Lees verder
Prachtige kliniek. Super schoon en mooi ingericht. De behandeling werd mij uitgebreid uitgelegd en ik kon allerlei vragen stellen. Waar ik in het verleden laseren pijnlijk vond is het hier echt pijnloos! Ik kijk uit naar de volgende afspraak en over een tijd het haarvrije resultaat 🙂
Martina D.P.
Martina D.P.
Verified Google Review
Lees verder
Super fijn geholpen voor mijn laserbehandeling, super vriendelijke dames, kundig en professioneel behandeld. Behandeling was geheel pijnloos. Tot over een aantal weken!
Nathalia B.
Nathalia B.
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend goed geholpen! Eerst een hele uitleg gekregen over de behandeling en toen helemaal op mijn gemak gesteld en een perfecte behandeling gehad! Kan niet wachten op het resultaat, tot over 6 weken!
Laura H.
Laura H.
Verified Google Review
Lees verder
Ik vond het vooraf best spannend, maar voor mij was dit was de beste keuze ooit! De behandelingen doen geen pijn en ik ben superblij met het resultaat!
Iza N.
Iza N.
Verified Google Review
Lees verder
Gisteren mijn eerste laserbehandeling gehad. Super mooie salon en fijn geholpen, de behandeling werd voorafgaand goed uitgelegd en was compleet pijnloos. Tot de volgende !