5/5

5/5

IZZI Clinic - Specialisten in Laserontharen

Tepelhof Laseren - Permanente Ontharing & Tepelhof Ontharen

Bent u geïnteresseerd in tepelhof laseren om ongewenste haartjes rondom de tepel te verwijderen? Lees hier wat u moet weten over deze vorm van laserontharing, inclusief de werking, veiligheid en resultaten van de behandeling.

IZZI Clinic Klant

Borsthaar of tepelhaar bij een vrouw komt wellicht vaker voor dan u denkt. In een vrijblijvend intakegesprek kunnen wij u uitgebreid informeren over laseren en hoe wij u kunnen helpen met permanent ontharen.

Laseren Tepelvrouw vrouw & Man

Kan je tepelhaar laseren?

Zeker! Deze behandeling is specifiek gericht op het verwijderen van ongewenst tepelhaar.

Door gebruik te maken van geconcentreerde lichtbundels wordt de haarzakje vernietigd, waardoor nieuwe haargroei wordt voorkomen. Dit proces is zéér effectief voor permanente ontharing

Hoe werkt het laseren van de tepelhof?

De laser zendt gecontroleerde warmte uit, die door het pigment in de haren wordt geabsorbeerd en naar de haarwortel wordt overgebracht. Deze warmte vernietigt de haarzakjes, waardoor de groei van uw tepelhaar stopt.

Tijdens de behandeling worden de omringende huid en weefsels niet beschadigd doordat de apparatuur zeer nauwkeurig is afgesteld.

Is tepelhof laseren een permanente oplossing?

Ja, tepelhof ontharen met laser is een permanente oplossing. Na een aantal behandelingen zullen de meeste haartjes definitief vernietigd zijn, waardoor scheren of epileren overbodig wordt.

Het resultaat is langdurig en biedt een effectieve oplossing voor ongewenste haargroei. 

Welke resultaten kan ik verwachten na een laserbehandeling?

De resultaten van tepelhaar laseren zijn doorgaans zeer effectief.

Na de benodigde behandelingen zullen de meeste haartjes permanent verwijderd zijn.

Lichtere haartjes kunnen mogelijk minder responsief zijn, maar de meeste vrouwen, maar ook mannen, ervaren aanzienlijke vermindering van haargroei.

Laseren voor definitief ontharen

Wat zijn de voordelen van tepelhof laseren?

Wilt u graag uw tepelhaar verwijderen? Deze behandeling is effectief voor permanente ontharing, waardoor tepelhaar epileren of harsen overbodig wordt. Bovendien is het een veilige en betrouwbare methode.

Is tepelhof laseren effectief?

Ja, de behandeling van tepelhaar met een laser is zeer effectief.

Na een aantal sessies ervaren de meeste vrouwen en mannen aanzienlijke vermindering van de groei van tepelhaar, resulterend in een gladde en haarvrije huid.

Is het laseren van de tepelhof pijnloos?

De meeste mensen die bij ons komen ervaren de behandeling als pijnloos of slechts een licht ongemak.

Hoeveel behandelingen zijn er gemiddeld nodig voor definitief resultaat?

Het aantal benodigde behandelingen kan variëren afhankelijk van de individuele haargroei en huidtype.

Over het algemeen zijn er gemiddeld 4 tot 6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Tijdens het gratis intakegesprek zal een van onze specialisten een passend behandelplan opstellen op basis van uw specifieke behoeften.

Tepelhof laseren?
Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Nooit meer epileren? Tepelhaar laseren

Maak een afspraak bij IZZI Clinic voor tepelhof laseren

Wat gebeurt er tijdens een intakegesprek?

Tijdens het intakegesprek zal een van onze specialisten uw huid en haartype beoordelen, uw verwachtingen bespreken en een behandelplan opstellen dat voorziet in de beste resultaten.

Ook worden mogelijke risico’s en bijwerkingen besproken, zodat u goed geïnformeerd bent voordat u de behandeling ondergaat.

Wat kost tepelhaar laseren?

De kosten voor tepelhaar laseren variëren afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt en het aantal benodigde sessies.

Gemiddeld liggen de kosten tussen de €50 en €150 per behandeling. Tijdens een gratis intake bespreken wij de kosten met u, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de investering die gepaard gaat met de behandeling.

Tepelhaar Vrouwen & Mannen Laseren

Is de tepelhof laseren veilig en geschikt voor vrouwen?

Het hebben van tepelhaar als vrouw is uiteraard niets om u voor te schamen. Deze behandeling is veilig en geschikt voor vrouwen en mannen van verschillende leeftijden en huidtypes. 

Zijn er risico’s verbonden aan een laserbehandeling?

Laser ontharen is een veilige behandeling, maar kan enkele kleine bijwerkingen met zich meebrengen, zoals wat roodheid of een lichte zwelling na de behandeling.

Met de juiste nazorg en opvolging van adviezen van onze specialisten kunnen deze bijwerkingen tot een minimum worden beperkt.

Kan ik na het laseren nog gebruik maken van de zonnebank?

Directe blootstelling aan de zon of zonnebank direct na de behandeling wordt afgeraden. Dit kan tot huidirritatie leiden.

Het is belangrijk om de huid te beschermen en het behandelde gebied niet bloot te stellen aan intense zonnestralen gedurende de eerste paar weken na de behandeling.

Hoe lang duurt een gemiddelde behandeling?

Een gemiddelde behandeling voor de tepelhof duurt doorgaans tussen de 15 tot 30 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied en de intensiteit van de haargroei.

Het is een relatief snelle procedure die in de meeste gevallen op afspraak kan worden uitgevoerd, waardoor het goed past in het drukke schema van veel vrouwen.

Waar IZZI Clinic voor staat

Voordelen van Laser Ontharen

Definitief Ontharen

Een effectieve en permanente oplossing

Gratis Advies

Altijd een gratis intakegesprek en proefbehandeling

Veilige Lasers

Veilige en zeer effectieve lasers voor pijnloos ontharen

Deskundig Personeel

Specialisten met jarenlange ervaring met ontharen

Tepelhaar bij vrouwen Laseren

Voor welke huid- en haar typen is laseren geschikt?

Laseren kan effectief verschillende huid- en haarproblemen aanpakken. Van ongewenste haargroei tot pigmentatieproblemen, laserbehandelingen bieden een veelzijdige oplossing om een glad en egaal huidoppervlak te creëren.

Kunnen lichte haren ook gelaserd worden?

Ja, laserontharing van de tepelhof kan ook gebruikt worden voor lichte haartjes. Onze moderne laserapparatuur biedt instellingen die afgestemd zijn op verschillende haarkleuren en huidtypes, waardoor ze effectief zijn voor zowel donkere als lichte haartjes.

Is de tepelhof laseren veilig?

Ja, ongewenste haartjes rondom de tepelhof kunnen veilig en effectief behandeld worden met laser. Onze ervaren laserspecialisten zorgen ervoor dat elke laserontharing behandeling veilig wordt uitgevoerd om zo ongewenste haargroei permanent te verminderen.

Is laseren effectief voor tepelhaar verwijderen?

Zeker! laserontharing biedt een effectieve oplossing voor vrouwen met ongewenste haargroei.

Met de juiste behandelingen kunnen de meeste vrouwen genieten van een langdurig en bevredigend resultaat, waardoor ze zich zelfverzekerd en comfortabel in hun eigen huid voelen.

Werkwijze tepelhaar verwijderen

Bij IZZI Laser Clinic volgen we een specifieke werkwijze om het optimale resultaat te bereiken bij uw laser ontharing.

1

Intakegesprek

In vrijblijvend intakegesprek legt een van onze specialisten alles uit over laser ontharen. Uiteraard kunt u zelf ook vragen stellen tijdens dit gesprek. Na afloop kan u een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van uw oksels.

2

Voorbereiding laserontharing

Voor de laserontharing moet het te behandelen gebied 24 uur van tevoren schoon en geschoren zijn. Alleen scheren is toegestaan; waxen en epileren zijn niet toegestaan.

3

De laserbehandeling

De laserspecialist markeert het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt aangepast aan uw specifieke huidtype en behandelstatus.

4

Na de behandeling

Na de laserbehandeling is het essentieel om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon en uw huid goed te verzorgen. Volg altijd de instructies van onze laserspecialisten op.

Tarieven
Tepelhaar laseren

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor laser ontharen, die gebaseerd zijn op het te behandelen gebied. De kosten van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Borsthaar & Tepelhaar Verwijderen

Boek een gratis intake en proefbehandeling

Bij het laseren bij IZZI Clinic staat uw ervaring centraal. Ons personeel gebruikt geavanceerde technieken, waarbij laserlicht wordt ingezet om ongewenste haargroei effectief aan te pakken.

Tijdens de laserbehandeling ervaren klanten vaak een lichte prikkeling, vergelijkbaar met kleine prikjes. Dit is een normale reactie en dient als teken dat de behandeling goed verloopt.

De dag van de behandeling

Op de dag van de behandeling raden we aan het behandelgebied goed voor te bereiden. Wij raden u aan om 24 uur voor de behandeling haren te scheren.

Elke persoon reageert anders op de behandeling. Hierdoor kan er soms wat roodheid ontstaan. Echter, met onze expertise en gebruik van de juiste middelen, bent u verzekerd van een veilige en efficiënte behandeling.

Na elke sessie ziet u een verminderde haargroei, en in de loop van de behandelingen wordt dit effect steeds duidelijker.

Tussen de behandelingen

Tussen de behandelingen door dient u rekening te houden met de nazorginstructies. Dit zorgt ervoor dat uw huid zich kan herstellen en dat u het maximale resultaat behaalt.

Met onze ervaring en deskundig personeel bent u verzekerd van een zorgvuldige en effectieve behandeling voor permanente ontharing.

Bekijk ook andere populaire behandelingen, zoals:

Veelgestelde vragen over tepelhof laseren

Heeft u vragen over het weglaseren van ongewenst haar, zoals het laserapparaat dat we gebruiken of de duur van de behandeling? Bekijk hier de meest gestelde vragen over laserontharing.

Wilt u meer weten? Onze specialisten in de klinieken in Amsterdam en Rotterdam staan uiteraard ook graag voor je klaar om al uw vragen over permanente ontharing te beantwoorden.

Tepelhof ontharen bij IZZI Laser Clinic is een delicate procedure waarbij we geavanceerde lasertechnologie gebruiken om ongewenste haargroei rond de tepelhof veilig en effectief te verwijderen.

Deze behandeling is gericht op de haarfollikels in dit gevoelige gebied om de haargroei te verminderen zonder de omliggende huid te beschadigen.

Ja, het laseren van de tepelhof is veilig. Wij gebruiken specifieke laserinstellingen die zijn aangepast aan het gevoelige gebied van de tepelhof om risico's te minimaliseren en de veiligheid van de behandeling te garanderen.

Het aantal benodigde sessies voor het laseren van de tepelhof kan variëren afhankelijk van individuele factoren zoals de dichtheid van de haargroei, haarkleur en huidtype.

Tijdens een vrijblijvend intakgesprek bij IZZI Laser Clinic zullen we een gepersonaliseerd behandelplan opstellen, meestal bestaande uit meerdere sessies, om optimale resultaten te bereiken. Daarnaast kunt u tijdens dit gratis consult een proefbehandeling bij een van uw oksels ondergaan, zodat u zelf kunt voelen dat de behandeling nagenoeg pijnloos is.

Klanten ervaren het laseren van de tepelhof bij IZZI Laser Clinic over het algemeen vergelijkbaar met het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid klapt. 

Echter, veel klanten geven ook aan dat zij de behandeling als pijnloos ervaren.

Tepelhof laseren biedt meerdere voordelen ten opzichte van traditionele ontharingsmethoden, zoals scheren, harsen, epileren of waxen.

Laseren biedt een langdurige oplossing voor ongewenste haargroei, minimaliseert het risico op ingegroeide haartjes, en zorgt voor een gladdere en esthetisch meer bevredigende uitstraling van de tepelhof zonder de huid te irriteren.

Voor een tepelhof laserbehandeling is het belangrijk om het behandelde gebied niet te waxen of epileren voorafgaand aan de sessie, omdat de laser het haarzakje moet kunnen identificeren.

We raden ook aan om het gebied schoon en vrij van crèmes of lotions te houden op de dag van de behandeling.

Direct na het laseren van de tepelhof kun je een lichte roodheid of kleine zwelling ervaren in het behandelde gebied.

Deze bijwerkingen zijn tijdelijk en verdwijnen binnen enkele uren tot dagen.

Wij zullen u na de behandeling specifieke nazorginstructies geven om het herstel te ondersteunen.

De resultaten van tepelhof laseren kunnen na enkele weken merkbaar worden, naarmate de behandelde haren uitvallen en de haargroei vermindert.

Voor optimale resultaten zijn meerdere behandelingen nodig, met tussenpozen van enkele weken, afhankelijk van het individuele behandelplan.

Na een laserbehandeling van de tepelhof is het belangrijk om het gebied te behandelen volgens de nazorginstructies die door uw behandelaar worden verstrekt.

Vermijd blootstelling aan direct zonlicht, gebruik een milde hydraterende crème indien aanbevolen, en vermijd irriterende stoffen of schurende behandelingen in het behandelde gebied om het genezingsproces te bevorderen en de beste resultaten te garanderen.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Wat klanten over IZZI laser clinic zeggen

5/5

Vandaag mijn eerste laserbehandeling gehad voor mijn bikinilijn en oksels en ik ben blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen. Mooie locatie, vriendelijk personeel, schoon en professioneel. Tijdens de intake werd alles duidelijk uitgelegd en vervolgens ook nagekomen tijdens de behandeling. Zeer tevreden!

5/5

Vriendelijk personeel begeleidde me door het hele proces en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde tijdens de behandeling. Binnenkort voor mijn tweede afspraak. Ik kijk ernaar uit!

5/5

Zeer tevreden over IZZI Clinic. Vanaf het eerste contact kreeg ik duidelijke informatie over de behandeling en de kosten. De haartjes op mijn benen worden al dunner en veel haar komt al niet meer terug. Onwijs fijne service!