5/5

5/5

Definitief verwijderen van ongewenste haartjes

Bilnaad Ontharen? Laat uw Bilnaad Laser Ontharen bij IZZI Clinic

Denkt u erover om uw bilnaad te laten laseren? Wij kunnen u helpen om uw bilnaad te ontharen door middel van een behandeling laser ontharen.

In een vrijblijvend intakegesprek wordt u uitgebreid geïnformeerd over de laser behandeling door een van onze specialisten.

IZZI Clinic Klant

Als u uw lichaam of gezicht permanent wilt ontharen dan is laserontharing de meest effectieve methode. Bilnaad ontharen door middel van laseren is een vorm van ontharing die gericht is op het verwijderen van ongewenste haargroei in het gebied rondom de bilnaad. Het kan om verschillende redenen worden overwogen, waaronder hygiënische, esthetische of comfortgerelateerde redenen.

Bilnaad ontharen met laser

How werkt bilnaad ontharen?

Het doel van bilnaad ontharen is om de haargroei in dit gebied te verminderen of volledig te verwijderen, waardoor ongemak en ingegroeide haartjes worden verminderd.

De meest effectieve manier om permanent van haargroei rondom uw bilnaad af te komen is een laserontharing behandeling.

Pijnloos en Effectief uw Bilnaad Laser Ontharen

In tegenstelling tot waxen of harsen biedt laser ontharen een effectieve en langdurige oplossing voor het verwijderen van haartjes in het bilnaadgebied, waarbij de haargroei op een veilige en vrijwel pijnloze manier wordt behandeld.

Laser ontharen wordt bij zowel mannen als vrouwen steeds populairder. Bent u het zat om telkens weer opnieuw uw bikinilijn, oksels, gezicht en lichaam te moeten scheren, waxen of epileren? Boek dan een gratis intakegesprek en proefbehandeling. 

Afspraak voor het Laseren van uw Bilnaad

U kunt bij ons laser ontharen in Amsterdam en Rotterdam. Maakt direct een afspraak bij onze kliniek om van uw ongewenste haargroei af te komen. Tijdens de gratis intake zullen we een behandelplan met u opstellen om het beste resultaat te behalen.

Nooit meer ingegroeide haren

Definitief Ontharen van de Bilnaad. Nooit meer harsen of waxen!

De laserbehandelingen zijn gericht op het definitief verwijderen van haartjes in het bilnaadgebied, waardoor langdurige resultaten worden bereikt.

Hoeveel Behandelingen zijn er Nodig?

Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon, maar over het algemeen zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Dit is echter mede afhankelijk van het te behandelen gebied en de grootte daarvan.

Hoe Werkt het Laseren van de Bilnaad?

Bij het laseren wordt gebruik gemaakt van een geconcentreerde lichtbundel om de haarzakjes in dit gebied te verwijderen.

Tijdens de behandeling wordt het pigment in de haarzakjes door het licht geabsorbeerd, waardoor de haarzakjes worden vernietigd en de haargroei wordt gestopt.

De reden dat er meerdere behandelingen nodig zijn is omdat de haarzakjes niet allemaal tegelijk in dezelfde groeifases zitten en dus niet allemaal tegelijkertijd behandeld kunnen worden.

Tijdens de behandeling kan het wat ongemakkelijk aanvoelen, maar de meeste mensen ervaren weinig tot helemaal geen pijn. Na de behandeling kan de huid soms ietwat rood en geïrriteerd zijn, maar dit trekt meestal snel weg.

Het laseren van de bilnaad is een effectieve manier om ongewenste haargroei in dit gebied te verminderen, waardoor het een populaire keuze is in onze kliniek.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Pijnloos laserontharen

Laserbehandeling voor Bilnaad Ontharen

Een laserbehandeling in het algemeen biedt een effectieve en langdurige oplossing voor het verwijderen van ongewenste haargroei. U kunt dan ook verschillende delen van uw lichaam laseren, zoals de benen, bikinilijn, oksels en gezicht.

Populaire behandelingen voor mannen zijn het laseren van de rug, borst. armen en baard.

Prijzen en Tarieven voor Bilnaad Laseren

De prijzen voor het laten laseren van de bilnaad variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal benodigde behandelingen en de grootte van het te behandelen gebied. Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen en bieden we ook voordelige pakketprijzen aan waarbij u 1 behandeling gratis krijgt.

Laserontharing is Pijnloos en Effectief

De laserbehandeling wordt uitgevoerd met geavanceerde apparatuur, waardoor de behandeling veilig en comfortabel is voor de cliënt.

IZZI Clinic is gespecialiseerd in laserontharing en de lasers die wij gebruiken zijn effectief en veilig.

De warmte van de laser zorgt ervoor dat de haren definitief verwijderd worden, waardoor u na het behandeltraject kunt genieten van een gladde huid zonder u zorgen te maken over ingegroeide haren en of ontstekingen van de huid.

Hoeveel Behandelingen Laser Ontharen?

Het proces van het laten laseren van de bilnaad vereist meestal 6 tot 8 behandelingen om het gewenste resultaat te bereiken.

Tussen elke behandeling moet u rekening houden met een periode van 4 tot 6 weken om ervoor te zorgen dat de haren zich op het juiste moment in de groeicyclus bevinden. Onze specialisten werken met optimale hygiëne om ervoor te zorgen dat de behandeling veilig en effectief verloopt.

Bij ons kan u altijd rekenen op een gratis en vrijblijvend consult, waarin we u alles uitleggen over het laseren van uw bilnaad en de prijs per behandeling. 

Het laseren van de bilnaad met onze diode laser is een uitstekende manier om ongewenste haartjes te verwijderen en een gladde huid te krijgen. We begrijpen dat ingegroeide haren en ontstekingen vervelend kunnen zijn, daarom zorgen we ervoor dat u behandeling met de hoogste zorg en professionaliteit wordt uitgevoerd.

Als u geïnteresseerd bent, helpen we u graag verder met een gratis en vrijblijvende afspraak om te bespreken hoe we uw bilnaad kunnen laseren en u de gewenste resultaten kunnen bieden.

Waar IZZI Clinic voor staat

Voordelen van Laser Ontharen

Definitief Ontharen

Een effectieve en permanente oplossing

Gratis Advies

Altijd een gratis intakegesprek en proefbehandeling

Veilige Lasers

Veilige en zeer effectieve lasers voor pijnloos ontharen

Deskundig Personeel

Specialisten met jarenlange ervaring met ontharen

Definitief ontharen voor elk haartype

Intakegesprek Bilnaad Laserontharing

Het intakegesprek voor een laserbehandeling is van groot belang, omdat het de gelegenheid biedt om uw specifieke wensen en verwachtingen te bespreken. Daarnaast geeft dit gesprek u de kans om vragen te stellen en advies te ontvangen van onze specialisten. 

Doel van het Intakegesprek

Het doel van het intakegesprek is om een duidelijk beeld te krijgen van uw huidtype, haargroei en eventuele eerdere behandelingen, zodat een passend behandelplan kan worden opgesteld.

Wat Kan U Verwachten Tijdens het Intakegesprek?

Tijdens het intakegesprek zal de specialist de werking van de laserbehandeling uitleggen, eventuele vragen beantwoorden en een huidanalyse uitvoeren.

Op basis van de intake zal de laser specialist advies geven over het aantal benodigde behandelingen en het mogelijke resultaat van de behandeling.

Werkwijze

Bij IZZI Laser Clinic volgen we een specifieke werkwijze om het optimale resultaat te bereiken bij uw laser ontharing.

1

Intakegesprek

In vrijblijvend intakegesprek legt een van onze specialisten alles uit over laser ontharen. Uiteraard kunt u zelf ook vragen stellen tijdens dit gesprek. Na afloop kan u een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van uw oksels.

2

Voorbereiding laserontharing

Voor de laserontharing moet het te behandelen gebied 24 uur van tevoren schoon en geschoren zijn. Alleen scheren is toegestaan; waxen en epileren zijn niet toegestaan.

3

De laserbehandeling

De laserspecialist markeert het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt aangepast aan uw specifieke huidtype en behandelstatus.

4

Na de behandeling

Na de laserbehandeling is het essentieel om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon en uw huid goed te verzorgen. Volg altijd de instructies van onze laserspecialisten op.

Bilnaad Laseren Tarieven

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor laser ontharen, die gebaseerd zijn op het te behandelen gebied. De kosten van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Meest gestelde vragen Laserbehandeling
& Bilnaad Laserontharing

Heeft u vragen over het weglaseren van ongewenst haar, zoals het laserapparaat dat we gebruiken of de duur van de behandeling? Bekijk hier de meest gestelde vragen over laserontharing.

Wilt u meer weten? Onze specialisten in de klinieken in Amsterdam en Rotterdam staan uiteraard ook graag voor u klaar om al uw vragen over permanente ontharing te beantwoorden.

Laserontharing is een moderne techniek om ongewenste haren te verwijderen met behulp van lichtenergie. Tijdens de behandeling wordt er een geconcentreerde lichtstraal (laser) gebruikt die het pigment in de haarfollikel opwarmt en beschadigt, waardoor verdere haargroei wordt voorkomen. Het resultaat is een gladdere huid zonder het gedoe van scheren of waxen.

Ja, laserontharing is een veilige procedure. De technologie is in de loop der jaren verfijnd om specifiek de haarfollikels te targeten zonder het omliggende huidweefsel te beschadigen. U kunt enige roodheid of zwelling ervaren na de behandeling, maar dit is meestal tijdelijk.

De sensatie van laserontharing wordt vaak vergeleken met het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid wordt geslagen. Hoewel de meeste mensen de behandeling goed verdragen, hangt het comfortniveau af van het behandelde gebied en uw pijntolerantie. Onze specialisten proberen het ongemak te minimaliseren en uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

De kosten voor laserontharing variëren afhankelijk van het behandelde gebied en het aantal benodigde sessies. Tijdens een vrijblijvende intake kunnen we uw situatie bespreken en een persoonlijk behandelplan maken, zodat u weet waar u aan toe bent.

De duur van een laserontharingssessie hangt af van het te behandelen gebied. Kleinere gebieden zoals de bovenlip kunnen in slechts enkele minuten worden behandeld, terwijl grotere gebieden zoals de benen of de rug meer tijd in beslag kunnen nemen, soms wel tot een uur.

Laserontharing biedt een langdurige reductie van haargroei, maar geen enkele methode kan 100% permanente haarverwijdering garanderen. De meeste mensen ervaren echter een aanzienlijke afname van haargroei, en de haren die terugkomen zijn vaak dunner en lichter van kleur. Periodieke onderhoudsbehandelingen kunnen nodig zijn om optimale resultaten te behouden.

Laserontharing werkt het beste op dikker, donkerder haar omdat de laser het pigment in de haarfollikel target. Fijnere haren kunnen moeilijker te behandelen zijn omdat ze minder pigment bevatten. Tijdens een consult kunnen we uw haartype beoordelen en u informeren over de verwachte resultaten.

De effectiviteit van laserontharing hangt af van het contrast tussen de kleur van de huid en de kleur van het haar. Donkere haren op een lichte huid zijn doorgaans het meest effectief te behandelen. Blonde, grijze en roodachtige haren bevatten minder pigment, waardoor ze moeilijker te targeten zijn met de laser. Het is belangrijk om uw individuele situatie te bespreken tijdens een intake, zodat wij u een realistische inschatting kunnen geven van wat u kunt verwachten.

Uw voorbereiding op een laserontharingsbehandeling is cruciaal voor de effectiviteit en veiligheid van de procedure. Het wordt aanbevolen dat u minstens vier tot zes weken voor de behandeling blootstelling aan de zon en zonnebanken vermijdt, omdat dit de effectiviteit van de behandeling kan verminderen en de kans op bijwerkingen kan verhogen. Zorg ervoor dat het te behandelen gebied geschoren is 24-48 uur voor uw afspraak. Vermijd het verwijderen van haren door waxen, epileren of door middel van ontharingscrèmes gedurende minstens zes weken voorafgaand aan de behandeling.

Als u een laserbehandeling krijgt in een gebied waar u make-up draagt, zoals uw gezicht, wordt het sterk aanbevolen om op de dag van de behandeling geen make-up te dragen. Make-up kan de effectiviteit van de laser verminderen en kan in sommige gevallen ook het risico op complicaties vergroten. Uw huid moet schoon en vrij van producten zijn om de beste resultaten te garanderen.

Tussen uw laserbehandelingen door mag u zich zeker scheren. Sterker nog, scheren wordt vaak aanbevolen omdat het de oppervlakkige haren verwijdert zonder de haarfollikels te verstoren. Echter, u moet het waxen, epileren, of het gebruik van ontharingscrèmes vermijden, omdat deze methoden de haarfollikel tijdelijk kunnen verwijderen, wat de effectiviteit van uw volgende laserbehandeling kan verminderen.

Het is belangrijk om de aanbevolen planning van uw behandelingen te volgen om optimale resultaten te bereiken. Als u een behandeling overslaat, kan dit de voortgang van uw haarreductie vertragen. Houd in gedachten dat de behandelingen zijn gepland op basis van de haargroeicyclus om maximale effectiviteit te garanderen.

Na een laserontharingsbehandeling kan uw huid gevoelig en licht geïrriteerd aanvoelen. Het is essentieel om uw huid met zorg te behandelen om het herstelproces te bevorderen en mogelijke complicaties te vermijden. Begin met het dagelijks hydrateren van het behandelde gebied met een zachte, geurloze lotion om de huid soepel en gehydrateerd te houden. Vermijd direct zonlicht en gebruik een zonnebrandcrème met een hoge SPF wanneer u naar buiten gaat, omdat uw huid gevoeliger zal zijn voor UV-stralen. Het is ook raadzaam om hete baden, sauna's en intensieve lichaamsbeweging te vermijden gedurende ten minste 48 uur na de behandeling om irritatie te voorkomen. Als u enige zwelling, roodheid of ongemak ervaart, kan een koud kompres helpen. Mocht u onverwachte reacties of aanhoudende irritatie opmerken, neem dan direct contact op met ons. Door deze zorginstructies te volgen, zorgt u voor een vlotte herstelperiode en optimale resultaten van uw laserontharingsbehandeling.

Laserontharing werkt het meest effectief op donkere haren tegen een lichte huidskleur. Dit komt omdat de laser zich richt op het melaninepigment in het haar, en donker haar bevat meer melanine dan licht haar. Lichte haren, zoals blond, grijs of rood haar, en fijn donshaar bevatten minder pigment, waardoor ze moeilijker te detecteren en te behandelen zijn met de laser. Dit betekent niet dat lichte haren of dons volledig onbehandelbaar zijn, maar de resultaten kunnen variëren en er kunnen meer behandelingen nodig zijn om het gewenste effect te bereiken. Als u overweegt om lichte haren of dons te laten behandelen, is het belangrijk om een vrijblijvende intake in te plannen bij ons in de kliniek, zodat wij u een realistisch beeld kunnen geven van wat u kunt verwachten.

Een zongebruinde huid bevat verhoogde niveaus van melanine door blootstelling aan UV-stralen. Dit kan het risico op bijwerkingen, zoals brandwonden, hyperpigmentatie of hypopigmentatie, vergroten bij laserontharing. De reden hiervoor is dat de laser zich richt op donkere pigmenten, zoals het melanine in haren, maar wanneer de huid zelf ook donkerder is door een bruining, kan de laser moeite hebben om onderscheid te maken tussen het pigment in de huid en het haar. Dit kan leiden tot een ongelijkmatige energieafgifte en mogelijk schade aan de omliggende huid. Het wordt sterk aanbevolen om laserbehandelingen te vermijden op recentelijk gebronsde huid. Als u recentelijk tijd in de zon heeft doorgebracht of een zelfbruiner heeft gebruikt, is het raadzaam om te wachten tot uw kleur vervaagt voordat u een laserbehandeling ondergaat. Bespreek altijd uw recente blootstelling aan de zon tijdens een vrijblijven intakegesprek, voordat u een laserbehandeling ondergaat, zodat wij u het beste advies kunnen geven en eventuele risico's kunnen minimaliseren.

Na uw laserbehandeling wordt het sterk aanbevolen om blootstelling aan de zon te vermijden op het behandelde gebied voor minstens twee weken. De huid kan na de behandeling gevoeliger zijn, wat het risico op zonnebrand verhoogt. Als u buiten bent, gebruik dan een zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor om het behandelde gebied te beschermen.

Laserontharing resulteert in een significante reductie van de haargroei. In veel gevallen resulteert de behandeling in een permanente haarvermindering, maar niet altijd in een volledige haarverwijdering. De haren die terug kunnen komen zijn vaak dunner en lichter van kleur. Periodieke onderhoudsbehandelingen kunnen nodig zijn om de resultaten te behouden.

De beste tijd om te starten met laserontharing is wanneer u kunt committeren aan het vermijden van zonblootstelling voor en na de behandelingen. De herfst en wintermaanden zijn vaak ideaal omdat de huid dan meestal minder wordt blootgesteld aan de zon. Echter, het belangrijkste is dat u de voor- en nazorginstructies volgt, ongeacht wanneer u start.

De meeste delen van het lichaam kunnen veilig en effectief behandeld worden met laserontharing. Echter, gevoelige gebieden zoals rond de ogen worden over het algemeen vermeden vanwege het risico op oogletsel. Wanneer u naar onze kliniek komt voor een intake, zullen we de te behandelen gebieden bespreken en u adviseren over de meest geschikte en veilige behandelingsopties.

Wanneer u zich voorbereidt op het ontharen van de schaamstreek met een laser, is het belangrijk om eerst het gebied te scheren 24-48 uur vóór uw afspraak. Dit zorgt ervoor dat de laser zich direct op de haarzakjes kan richten. Vermijd het waxen, epileren, of het gebruik van ontharingscrèmes in het gebied gedurende ten minste zes weken voor de behandeling, omdat deze methoden de haarzakjes kunnen verstoren. Blootstelling aan de zon en zonnebanken moeten ook minstens vier tot zes weken voor de behandeling worden vermeden.

Zowel laserontharing als IPL (Intense Pulsed Light) zijn effectieve methoden voor haarverwijdering, maar er zijn verschillen. Lasers gebruiken een enkele, geconcentreerde golflengte van licht, wat vaak effectiever is bij het richten op haarzakjes, terwijl IPL meerdere golflengtes gebruikt. Voor sommige huid- en haartypes kan laserontharing meer effectief en sneller resultaten bieden dan IPL. 

Zwangerschap kan veranderingen in hormoonniveaus veroorzaken, wat kan leiden tot veranderingen in haargroei. Echter, haar dat effectief is verwijderd door een laserbehandeling zal niet terugkeren als gevolg van zwangerschap. Desalniettemin kunnen nieuwe haren, die niet eerder actief waren, beginnen te groeien door de hormonale veranderingen van de zwangerschap.

De tijd tussen laserbehandelingen varieert, afhankelijk van het gebied dat wordt behandeld en uw individuele haargroeicyclus. Voor het gezicht kan dit elke 4-6 weken zijn, terwijl voor het lichaam het vaak elke 6-8 weken is. Het is belangrijk om de aanbevolen tijd tussen de behandelingen te volgen om de effectiviteit van de procedure te maximaliseren.

Hoewel er geen direct bewijs is dat laserontharing schadelijk is voor zwangere vrouwen, adviseren wij uit voorzorg om tijdens de zwangerschap geen laserbehandelingen te ondergaan. Dit is voornamelijk vanwege het gebrek aan uitgebreid onderzoek op dit gebied en om mogelijke risico's voor moeder en kind te minimaliseren.

Na een laserbehandeling kan uw huid gevoelig zijn. We adviseren om ten minste 24 uur te wachten alvorens make-up te gebruiken op het behandelde gebied. Als u make-up wilt aanbrengen, zorg er dan voor dat deze nieuw of schoon is om het risico op infectie of irritatie te minimaliseren.

Ja, tijdens uw intakegesprek bespreken we uw wensen, evalueren we het te behandelen gebied en bepalen we de meest geschikte behandelmethode. Als u besluit om verder te gaan, kunt u zeker meteen een afspraak inplannen voor uw eerste behandeling.

Laserontharing kan in bepaalde gevallen niet worden uitgevoerd, waaronder tijdens de zwangerschap, bij bepaalde huid- en haartypes, bij zongebruinde huid, actieve huidziekten, bepaalde medicaties en medische aandoeningen, tatoeages en permanente make-up in het te behandelen gebied, recente littekens in dat gebied, en bij zeer lichte of grijze haren waar te weinig pigment aanwezig is voor effectieve behandeling. Voor uw veiligheid en optimale resultaten raden wij u aan om een gratis intake in te plannen om uw geschiktheid voor de behandeling te beoordelen en eventuele vragen of zorgen te bespreken.

Na een laserontharingsbehandeling raden we u aan om gedurende ten minste 24 tot 48 uur na de procedure intensieve lichaamsbeweging te vermijden. Intensief sporten kan leiden tot overmatig zweten, wat irritatie kan veroorzaken in het behandelde gebied. Zweten kan ook de kans op bacteriële infecties vergroten, aangezien de poriën open en gevoelig kunnen zijn na de behandeling. Om de beste resultaten te behalen en mogelijke bijwerkingen te minimaliseren, is het belangrijk om de instructies van uw specialist op te volgen en uw huid de tijd te geven om te herstellen na de behandeling.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Bij IZZI Clinic kunt u rekenen op de expertise van onze laserspecialisten, die u graag laten ervaren hoe effectief en comfortabel onze laserontharing is.

Wat klanten over IZZI laser clinic zeggen

5/5

Vandaag mijn eerste laserbehandeling gehad voor mijn bikinilijn en oksels en ik ben blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen. Mooie locatie, vriendelijk personeel, schoon en professioneel. Tijdens de intake werd alles duidelijk uitgelegd en vervolgens ook nagekomen tijdens de behandeling. Zeer tevreden!

5/5

Vriendelijk personeel begeleidde me door het hele proces en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde tijdens de behandeling. Binnenkort voor mijn tweede afspraak. Ik kijk ernaar uit!

5/5

Zeer tevreden over IZZI Clinic. Vanaf het eerste contact kreeg ik duidelijke informatie over de behandeling en de kosten. De haartjes op mijn benen worden al dunner en veel haar komt al niet meer terug. Onwijs fijne service!