5/5

5/5

IZZI Laserkliniek #1 in Permanent Ontharen

Rood Haar Laseren

Heeft u rood haar en wilt u definitief ontharen? Zeg vaarwel tegen scheren, epileren, waxen en harsen. Laat uw rode haar laseren!

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Bel of WhatsApp naar 06 – 11 76 88 81

rood haar laseren

Bij IZZI Clinic hebben we ervaring met rood haar laseren. Niet alle lasers zijn geschikt om rood haar te verwijderend. Dit komt omdat rode haren, in tegenstelling tot bruin en zwart haar, minder pigment heeft. 

Er wordt vaak gesteld dat rode haren niet in aanmerking komen voor laser ontharen. Niet is gelukkig minder waar! Bij IZZI Laserkliniek kunnen wij u helpen met definitief ontharen. Tijdens een vrijblijvend consult analyseren we uw huid en haartype, zodat we een inschatting kunnen maken van hoe effectief de behandeling zal zijn.

Heeft u rood haar en wilt u graag laseren? Graag nodigen wij u uit voor een gratis intakegesprek en een gratis proefbehandeling, zodat u zelf kunt ervaren hoe pijnloos en effectief onze behandeling is!

Heeft u interesse of heeft u vragen? Bel of WhatsApp naar 06 – 11 76 88 81.

Te verwachten resultaat van rood haar laseren

Sommige manier van ontharing, zoals IPL ontharen zijn doorgaans minder effectief bij roodharigen. Onze lasers zijn geschikt voor ieder haartype en huidtype. Dus ook als u rood haar heeft kunnen wij u helpen.

Tijdens een gratis consult analyseren we uw huid- en haartype en bepalen we hoeveel behandelingen u nodig heeft om het door u gewenste resultaat te bereiken. Het aantal benodigde sessies hangt af van de dikte en dichtheid van het haar.

Na iedere behandeling zal u zien dat de haren minder en dunner terugkeren. Door uw haar te laten laseren kunt u ongewenste haren effectief, definitief en veilig verwijderen. Naast rode haren kunt u bij ons ook blond haar laseren.

Rood Haar Laseren Prijs per Behandeling & Pakketprijs

Prijs per Behandeling Pakketprijs 5+1 Gratis
Oksels €35,- €175,-
Bikinilijn Klein €65,- €325,-
Benen €125- €625,-

Openingstijden

Locatie Amsterdam

Floor
Floor
Verified Google Review
Lees verder
Mijn ervaring met IZZI Clinic is erg positief. Tijdens de gratis intake werd alles goed uitgelegd en werden ook al mijn vragen beantwoord. Ik kreeg een eerlijk verhaal over het aantal behandelingen dat ik nodig zou hebben. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ben nu al erg tevreden over de geboekte resulaten. Complimenten voor de gastvrije ontvangst en goede service!
Beau
Beau
Verified Google Review
Lees verder
Dikke 5 sterren. Ik heb nu 3 laser behandelingen gehad (benen & oksels) en ik ben al zo blij met het resultaat (ik heb nog wat sessies te gaan) Ik vind het zo relaxed, ik ga van bijna elke dag scheren naar (nu) maximaal 1x in de week. Echt geweldig want het wordt alleen maar minder. De behandeling doet geen pijn en er hangt een fijne sfeer. Mooie locatie in het World Fashion Centre en super lieve meiden die er werken.
Stefanie
Stefanie
Verified Google Review
Lees verder
Professionele kliniek en de communicatie is transparant. Tijdens mijn intake kreeg ik een eerlijk en realistisch beeld van wat er in mijn situatie mogelijk was. Ik zie al duidelijk verschil na een aantal behandelingen!
Stine
Stine
Verified Google Review
Lees verder
Vanochtend heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook werd er steeds gevraagd of ik pijn voelde. Dit was gelukkig niet het geval aangezien ik af en toe alleen een lichte prikkeling voelde, maar verder nauwelijks. Al met al een fijne Ervaring
Latifa
Latifa
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend tevreden over mijn behandeling bij IZZI Clinic want al mijn haar is weg! Vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier te laseren!

Rood Haar Laseren
Gratis Intake & Proefbehandeling

Wilt u rode haren laseren? Boek een afspraak voor een gratis intake en een proefbehandeling. Zo kunt u vrijblijvend zelf ervaren hoe pijnloos en effectief onze laserbehandeling is!

Veelgestelde vragen over Laseren van Rood Haar

Heeft u vragen over rood haar laseren? Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Nee, totaal niet! Vaak denken mensen dat oksels ontharen door middel van laseren pijnlijk is. Echter, onze behandeling is pijnloos. Daarnaast wordt elke behandeling aangepast aan uw specifieke huidtype en haartype.

Over het algemeen houden wij een periode van 4 tot 6 weken aan tussen laserbehandelingen.

Zeker! Wij krijgen tegenwoordig steeds meer mannen in onze kliniek die kiezen voor laserontharing. Wij helpen vrouwen en mannen met definitief ontharen.

Wij raden u aan om tenminste 24 tot 48 uur te wachten met intensieve activiteiten, zoals sporten of zwemmen om irritatie van de huid te voorkomen.

Zeker weten! Bij IZZI Laserkliniek behandelen we alle huidtypes en haartypes. Wij nodigen u graag uit voor een gratis intakegesprek en een proefbehandeling.

Tijdens dit gratis consult zal de specialist uw huid en haar analyseren om vervolgens een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Zowel laser ontharen als IPL ontharen worden gebruikt voor ontharing. Echter, laserontharing heeft een superieure doelgerichtheid, effectiviteit en aanpasbaarheid aan verschillende huid- en haartypes. Daarnaast biedt laser ontharen snellere en meer definitieve resultaten met minder behandelingen. Daarnaast is laserontharing pijnloos terwijl IPL ontharen dat niet altijd is.

Het is op voorhand lastig in te schatten hoe er bij de andere kliniek behandeld is. Het is zeker mogelijk dat bij ons de lasers wel aanslaan. Uit ervaring is gebleken dat onze klanten erg tevreden zijn over onze laserbehandelingen. Daarnaast zien wij goede resultaten bij klanten die bijvoorbeeld eerst IPL ontharing hebben geprobeerd en daarna naar ons zijn overgestapt voor een behandeling.

Rood Haar Laseren Bij IZZI Laserkliniek

Pijnloos & Effectief Rood Haar Laseren

De Beste Manier voor Definitief Ontharen

Laserontharing is de beste manier om te ontharen. Als u rode haren heeft die u graag wilt verwijderen kunnen wij u helpen. Onze moderne lasers zijn veilig en efficient. Ze zijn ontworpen om effectief te zijn voor haartypes, inclusief blonde, lichte en rode haren.

Bij IZZI Clinic staan we klaar om u te helpen aan een zijdezachte huid, vrij van ongewenst haar. Door onze gespecialiseerde aanpak kunt u genieten van langdurige resultaten, waardoor u niet meer hoeft te scheren, epileren of waxen. Daarnaast heeft u dan ook geen last meer van huidirritatie, ingegroeide haren of scheerwondjes.

Wilt u niet alleen tijd besparen, maar ook kosten en af zijn van het ongemak van tijdelijke oplossingen? Kies voor definitief ontharen bij IZZI Laserkliniek. Maak een afspraak voor een gratis intake!

Rode Haren Laser Ontharen

U Bent in Goede Handen bij IZZI Laser Clinic

Het voordeel van laser ontharen is dat het bijvoorbeeld veel effectiever is dan IPL ontharen. De lasers die wij gebruiken kunnen de haarzakjes beter bereiken dan een IPL behandeling. Dit vergroot de kans op definitief ontharen van rood haar. 

Het verkrijgen van een gladde huid door middel van laserontharing kan aanzienlijk bijdragen aan uw zelfvertrouwen. Veel mensen ervaren onzekerheid door zichtbaar lichaamshaar, bijvoorbeeld rondom de bikinilijn.

Laser ontharen is De Beste Manier van Ontharing

IZZI Clinic - Specialist in Rood Haar Laseren

Onze behandelingen zijn gericht op het bieden van permanent ontharen van de huid, waardoor u zich vrijer kunt voelen in uw dagelijkse leven, zonder de zorgen of het zelfbewustzijn dat gepaard gaat met ongewenst haar. 

Hygiëne speelt ook een belangrijke rol in de overweging voor laserontharing. Hoewel ontharen op zich geen directe link heeft met hygiëne, vinden veel van onze cliënten het makkelijker om een schoon en fris gevoel te behouden zonder de aanwezigheid van overtollig lichaamshaar.

Vooral in de warmere maanden kan dit een aanzienlijk verschil maken in uw comfort en welzijn.

Onze behandelingen helpen u om een onderhoudsvrije, hygiënische levensstijl te behouden, zonder de terugkerende moeite van tijdelijke manier van ontharen.

Laserontharing Amsterdam & Omgeving

Ontdek de Voordelen van Laseren

Bij IZZI Clinic onderscheiden we ons van andere klinieken. We vinden het belangrijk dat elke klant zich speciaal voelt, omdat iedereen anders is. Daarom passen we elke behandeling aan op wat u nodig heeft en wat uw wensen zijn, zodat we samen de beste resultaten kunnen bereiken.

Daarnaast stellen we tijdens het intakegesprek een persoonlijk behandelplan op, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Wat IZZI Clinic ook uniek maakt, is onze manier van werken. Wij staan voor open en eerlijke communicatie, discretie, gastvrijheid en een ontspannen sfeer. We nemen de tijd voor u en bieden u de beste kwaliteit.

Bent u benieuwd en wilt u rood haar laseren? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op 06 – 11 76 88 81.

Werkwijze Rood Haar Laseren

Bij IZZI Clinic volgen we een specifieke werkwijze om het optimale resultaat te bereiken bij onze behandelingen.

1

Intakegesprek

In gratis adviesgesprek legt een van onze specialisten alles uit over laserontharing. Daarnaast analyseert de specialist uw huid- en haartype. Ook kunt u gratis een proefbehandeling ondergaan bij één van uw oksels.

2

Voorbereiding

Voorafgaand aan de behandeling adviseren wij u om 24 uur van te voren het te behandelen gebied te scheren. Let wel op; alleen scheren is toegestaan. Waxen en epileren niet.

3

De Behandeling

Tijdens de behandeling markeert de specialist het te behandelen gebied en werkt elke zone één voor één af. De laser wordt ingesteld en aangepast aan uw specifieke huidtype en behandelstatus.

4

Na de behandeling

Na het laseren is het belangrijk om voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon. Volg altijd de nazorg instructies van onze specialisten op.

Rood Haar Laseren Prijs

Bij IZZI Clinic hanteren we transparante prijzen voor laser ontharen, die gebaseerd zijn op het te behandelen gebied. De kosten van elke laserbehandeling hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wat Klanten over IZZI Laserkliniek Zeggen

Merle A.
Merle A.
Verified Google Review
Lees verder
Met veel liefde en aandacht werd ik bij IZZI geholpen. Inmiddels heb ik mijn derde behandeling laser ontharen gehad. De behandelingen zijn snel en pijnloos en ik ben enorm positief over het resultaat!
Kimberly F.
Kimberly F.
Verified Google Review
Lees verder
Prachtige kliniek. Super schoon en mooi ingericht. De behandeling werd mij uitgebreid uitgelegd en ik kon allerlei vragen stellen. Waar ik in het verleden laseren pijnlijk vond is het hier echt pijnloos! Ik kijk uit naar de volgende afspraak en over een tijd het haarvrije resultaat 🙂
Martina D.P.
Martina D.P.
Verified Google Review
Lees verder
Super fijn geholpen voor mijn laserbehandeling, super vriendelijke dames, kundig en professioneel behandeld. Behandeling was geheel pijnloos. Tot over een aantal weken!
Nathalia B.
Nathalia B.
Verified Google Review
Lees verder
Ontzettend goed geholpen! Eerst een hele uitleg gekregen over de behandeling en toen helemaal op mijn gemak gesteld en een perfecte behandeling gehad! Kan niet wachten op het resultaat, tot over 6 weken!
Laura H.
Laura H.
Verified Google Review
Lees verder
Ik vond het vooraf best spannend, maar voor mij was dit was de beste keuze ooit! De behandelingen doen geen pijn en ik ben superblij met het resultaat!
Iza N.
Iza N.
Verified Google Review
Lees verder
Gisteren mijn eerste laserbehandeling gehad. Super mooie salon en fijn geholpen, de behandeling werd voorafgaand goed uitgelegd en was compleet pijnloos. Tot de volgende !